Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tiv

1 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt gondolnánk, hogy a biciklitolvajlásnak két iránya van, a trükkös és a brutális. A trükkös az, amikor például filctoll házával nyitnak ki lakatot, a brutális, amikor flexszel esnek neki a láncnak. Most a két iskolát ötvöző, igazán piszkos trükk jelent meg Budapesten. A…..
A Soundgarden legutóbb akkor bolygatta fel a zenei világot, mikor hirtelen feléledt a weboldaluk. Utána viszont csend lett, egyik tag sem nyilatkozott a fura mozgolódás ügyében (sőt, volt aki tagadta az egészet közeli forrásokra hivatkozva) és, ha ugyan el nem is felejtették az emberek…..
Az alábbi történet is egy banküzemi hibáról szól, amely során az ügyfél súlyos tanulópénzt fizetett, és nem volt rest később letesztelni, ki hibázott. Persze újra kiütközött a banki trehányság. Történetem nemcsak  6.000.000 ft-"téves" …..
Értem én, hogy mínusz négy foktól az ország három legnagyobb pályaudvarából kettő teljesen meghal, egy meg csak majdnem. Jó, elfogadni nem tudom persze, de az tény, hogy a vasút kommunikációval és utaskapcsolatokkal foglalkozó nagyemberei ezen nem tudnak segíteni. Viszont…..
Eddig az SZDSZ esélyeiről csak „szóra sem érdemes” módon írtam, ami ha nem is udvarias, de a valósághoz közel álló megközelítés. S bár formailag szegény Retkes Attila elnök nevéhez kapcsolódik majd az egykor szebb napokat látott párt kivezetése a parlamentből, az…..
Alapvetően egy pábtól nem várható el szerintem, hogy fasza étlapja legyen, különösen akkor, hogyha olyan vetítős sörös cuccaik vannak, mint a félméteres vagy méteres sörsor, ami a kisebb asztalokon el sem fér, és a japó arcoknak objektívet kell cserélniük, hogy le tudják…..
Tiv 2009.11.06 16:49:45
„A lényeg, hogy van ez az új menünk. Jól gondolod, AZ a menü, a nevemmel – Ernő menü. Kicsit kínos.” Ezt írja a Burger King Ernő menü-kampányának kifejtése az éttermi tálcákon, de nincs igaza, mert Ernő nem kicsit kínos. Szívesen írnám, hogy nem értjük, de…..
Na, az van, hogy ez a fasz Kocka leokosított valami okostelefont, meg egy céges VIP-bérletet nekem egy dekoros vevőjétől, aki a baszom gigalufikat, meg óriásmolinókat tolja a Soundon, úgyhogy eltűnünk a hét további részére. De nagyon nem akarunk kihagyni benneteket, ráadásul a Tibi…..
Egy roppant érdekes és szórakoztató öszvér a Get Off My Planet! Műfaját tekintve sci-fi stratégiai lövegtorony, vagy talán lövegtorony stratégiai sci-fi, vagy ezek ismétlés nélküli permutációja. Hogy miért? Mert több műfaj jellemzőit tudhatja magáénak. 2355-ben járunk,…..
Tiv 2009.07.08 16:15:07
@Pwee: hm kiváncsi lettem volna h a 41 hullámos 24e-s sebzésű hajó nálam is átjutott volna-e, nekem a 40. körre lett meg a népesség, szal alig előbb mint neked, kb fél perc.

mondjuk a 4 orbitális izé meg a lézerek full felfejlesztve csak elbánt volna vele, az utolsó 15 wave már közel se került a bolygóhoz kb :)

ha nem bányá-dömpinggel kezdted, akkor hogyan? nekem az tűnt a leglogikusabbnak?
Tiv 2009.07.08 16:19:04
@Pwee: jah meg milyen bolygód lett? ződ v lila? :D
Tiv 2009.07.08 18:54:52
@Pwee: kiváncsi vagyok sikerül-e zölddel... bár sikerülhet akár, mert a népesség akkor marhagyorsan nőhet, terraformálás meg megvan, szal lehet h 35 alatt is vége. Mondjuk energia meg pénz nélkül macerás lesz azért :D meg szimpatikusabb is egy mérgező bolygó, egy földszerű elég snassz. ;)
"Egy baromi nagy off lesz" - kezdte a kommentjét Kukurusnyák Rémus, de mivel érdekes témát vetett fel, gondoltam megér egy posztot. A probléma, a szüleik egyik szomszédjával van. Ők ugyanis "lassan napi programot csinálnak abból, hogy égetnek valami műanyagot vagy…..
Nagyszerű kérdés, nagyszerű, valóban. Fene se tudja, egyébként. Ugye az előző kirándulás alkalmával egy héten belül zsírlelkesen belekezdtem, oszt milyen fincsi is lett, ugye. :) Mostmeg, több mint három hete indultam el a hűséges Calibrával, és még semmi..?Ez most ugye…..
Európa különböző országaiban autógázzal járni sokszor hálásabb dolog, mint Magyarországon. Frnaciaországban aki átalakítattja autóját gázüzeműre, vagy gázos autót vásárol az 2000 Eurós adókedvezményt kap, Németroszágban pedig 2018-ig államilag garantáltan…..
Idén talán még nem is beszéltünk gasztronómiáról, pedig mindig érdemes vele foglalkozni. Most a Süddeutsche Zeitung által összeszedett klasszikus konyhai tévhiteket adom közre a saját megjegyzéseimmel.A modernség és az egészséges életmód kedvelői már bő egy évtizede…..
Nem, dehogyis, nem Magyarországon. Bodesco müncheni útján fotografálta a lenti képeket. Jól nézzétek meg, ilyet itthon nem sűrűn látni. Másfelől nézve viszont azt is láthatjuk, hogy a precíz és szabálytisztelő hírében álló németek közt is van olyan, aki azt hiszi, hogy ő…..