Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The Green Manalishi (törölt)

0 bejegyzést írt és 714 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 -Ez kész, ez már a vicc kategória - kár, hogy sírni volna kedvem. A dilettánskormány már megint Lukasenkó és Kádár szellemét idézte meg.Államosítás! Már akkor tudtam, hogy valami nincs rendben, amikor a választások másnapján kiömlött a vörösiszap. Sokan…..
The Green Manalishi (törölt) 2010.10.15 08:20:39
@altoid: "Persze, mert az Orsós is olyan szapora fajta, most is azokat támogatja, akiknek már úgyis elég van! A gyerekvállalás meg végül is nem több, mint egy hobbi, úgyhogy az csináljon 2-3-4 kölköt, aki el is tudja tartani őket! Nehogy már a 'zénadómból fizessék más szórakozását! Én persze, aki 10 éves koromtól 20 éven át napi 14 órát tanultam, 8 diplomám van és 7 nyelven beszélek, most napi 18-20 órát dógozom és több adót fizettem eddig, mint az Index összes posztolója együttvéve, meg szarabbul járok, mert nincs gyerekem!"
A hét elején egy érdekes mintát kellett tetoválnom. Két kedves kis pálcikaemberkét akike gymás kezét fogják, és kis szívecskék lebegnek körülöttük! A lány aki kérte őket már három éve van együtt a barátjával, és mivel ő, és a fiú is elég vékonyak, ezért elmondása…..
testmódosítás Fenék suspension 2010.09.23 23:58:00
Érdekes elképzelésnek találom, hogy a suspension-t ilyen módon gyakorolja valaki. Mivel ilyen pózban lógva a vér egyenesen a fejbe tódul az amúgy is extázis szerű élmény még jobban fokozódhat. A másik elképesztő dolog, hogy még a fenéken található nem túl vastag bőr is…..
Általában kevesen kérnek szeméremdombra felszíni piercinget, de ha mégis van egy ilyen felkérés azt mindig örömmel teljesítem, hiszen ez a testfelület is teljesen alkalmas arra, hogy képes legyen begyógyítani egy ilyen piercinget. (Természetesen minden piercinget örömmel csinálok,…..
The Green Manalishi (törölt) 2010.09.22 08:07:47
Kedvelem ezt a blogot és nem csak azért, mert érdekes, meghökkentő, provokatív dolgokat lehet itt nézegetni, de a reakciók szórakoztatóak, még abban az esetben is, ha jól előrelátható egy-egy címlap következménye.
Egyfelől nem értem, hogy egy testmódosítós blogra minek beírni a szokásos "felakasztanám, baltát a fejébe, stb." jellegű konstruktív kommenteket. Az még rendben van, ha valaki azt mondja, hogy nem tetszik, mert... (itt jöhet egy normális vélemény), de a gyalázkodás felesleges is, értelmetlen is.
Ugyanakkor nem értem dina1-et sem. A maga örömére csináltat egy piercinget, majd az erről készült kép - nyilván a hozzájárulásával - felkerül a netre. Nyilván azért kerül fel, hogy mások - minél többen - megnézzék. Óhatatlan, hogy egyeseknek tetszik, másoknak nem, mint ahogy az is, hogy a nemtetszésüknek egyesek kevésbé cizelláltan adnak hangot.
Ha én szénné gyúrom magam és teljes szőrtelenítést végzek, majd erről fotókat publikálok, akkor borítékolható, hogy jönnek a "buzi, izomagyú, üresfejű izommócsing, stb." hozzászólások (holott csak testmódosítást végeztem:)), ez van, ebből vagy nem csinálok ügyet, vagy nem rakok fel képeket.
Szóval dina1, vagy ne reklámozd magad, vagy ne vedd fel a kesztyűt, meggyőzni nem fogsz senkit.
Kívácsi vagyok Zagyi véleményére a kritikákról, miszerint ferde a piercing - nekem is annak tűnik...
Az első (saját-)motoros szezon után végignéztem, mit kellett még venni a Honda mellé, hisz eredetileg az volt a duma, hogy olcsón fogok motorozni, hogy megérje. Mármint ne költsek többet a projektre, mint amennyit a nem autózással megspórolok. Egyszer már írtam erről, már ami a…..
Gyakran egy fájdalmas szakítás kell ahhoz, hogy valaki rájöjjön hogy a szeretetet és a gyűlöletet egy nagyon vékony vonal választja el egymástól. Furcsa dolog ez, pedig tényleg igaz: azt tudjuk a legerősebben gyűlölni, akit a legjobban szeretünk, hiszen ez a két legerősebb…..
The Green Manalishi (törölt) 2010.09.13 08:37:36
Most nem értek egyet a gondolatmenettel. A gyűlölet – számomra – nem csupán azt jelenti, hogy valakit nem kedvelek, vagy ne adj’ Isten, útálok. A gyűlölet – legalábbis gondolati szinten – a másik elpusztítására, megnyomorítására, de legalábbis valamiféle kemény korlátozására, megbüntetésére irányul. Valaki kifejthetné bővebben, hogy ez az érzelem hogyan párhuzamos a szeretettel. (Itt persze nem valamiféle bugyuta majomszeretetről, vagy holmi tiniszerelemről van szó…)

Én pl. gyűlölöm a másokra tekintettel nem lévő, büdös bunkó proli állatokat (csikket kocsiból kihajigáló, járdán parkoló, köztéren kutyaszarató, tuc-tuc-ot bőgető, stb.), felőlem kipusztulhatna a fajtájuk az országból, sőt némi szerény anyagi hozzájárulással is elősegíteném adott esetben. Ugyanez vonatkozik az erőszakos bűnözőkre – kiirtásuk társadalmilag ésszerű és hasznos cselekedet lenne. Nem érzem, hogy ezek iránt én szeretetet éreznék.

Talán nem kell részletesebben kifejteni, hogy nem gyűlölöm a pl. a gyerekeimet.

Ez a skizoid kettősség legfelejebb valami nagyon zűrös szerelmi kapcsolatban képzelhető el, tipikusan ilyen, amikor az (ostoba) egyedülálló nő családos emberrel kavar, akibe szerelmes, de persze lázadozik is a helyzete ellen. Valójában szerintem is ilyenkor magát, a saját gyengeségét gyűlöli.

Na, de a filóból lássunk egy kétkilós lakattal díszített klitoriszt, vagy valami hasonlót!

u.i.: A Kurucinfot lehet nyugodtan fikázni, attól a zárógondolat igazságtartalma éppenséggel helytálló…
Lewis Dodd-ról enm tudok túl sok mindent, csak annyit, hogy egy kedves segítőkész srác, akinek minden hülye kérdésemet feltehettem ha segítségre volt szükségem! Ezen kívül szerintem elég beszédes a portfoliója!       ..
Múlt héten szúrtam! A szúrásnál segítségemre volt egy u.n. receiving tube, ami igen hasznos dolog tud lenni az ilyen bonyolultabb szúrásoknál!..
The Green Manalishi (törölt) 2010.08.18 20:04:13
Előre jelzem, hogy OFF, de meg kell osztanom a törzsközönséggel. Esti lazulós Velvet olvasgatás közben tévedtem ide:

velvet.hu/trend/2010/08/18/szavazzon_a_legjobb_vizilabdas_tetovalasra/

S mit olvas az ember?

"2010.08.18 16:44:56wmiki
tény, hogy a tudósok és a sakkozók közt elég kevés a tetovált

ergo a tetkósok nem az eszükről hírhedtek"

wmiki nem adja fel, vagy ez már paranoiás rögeszme, ráadásul továbbra is ragaszkodik a nagy kezdőbetűk és központozás mellőzőséhez.

Zagyi, te meg hívd már meg végre egy sakkpartira, azt sem bánom, ha közben fellógatjuk, de mondjuk a tökénél fogva, ha van! Szívesen segédkezek, csak arra kérlek, hogy valódi henteskampókat használjunk. Egy tetovált sakkozó és nemtetovált doki ellen csak nem lesz kifogása...
..
The Green Manalishi (törölt) 2010.08.18 21:45:26
@rémTündér /aprócska kismacska./:

Magasságos Úristen! Ez az ember 35 éves... Azt hittem, hogy úgy 22, bölcsessége alapján. Az viszont igaz, hogy már 2003-ban (ha hihetünk a gép dátumozásának) strandlabdás (eredeti és szellemes) fotóján is valami hihetetlenül szarul néz ki. Most már megértem, miért ellenzi annyira a tetoválást! Az ő hitvány fizikumát legfeljebb egy 50 cm vastag vakolatréteggel lehetne "díszíteni".

A rossz fül pedig túlméretes, girbegurba, nincs szép íve, túl húsos vagy túl porcos, szőrős, stb. Ez úgy nagyjából rendben van, talán csak a cimpa nagyobb egy lehelletnyit a kelleténél... :-)))
testmódosítás Suspension! 2010.08.16 22:37:00
Tamás élete első suspension-jét követhetitek nyomon ezeken a képeken! Minden tökéletesen működött, a remek ebay-es csigarendszerem úgy siklik, mint forró kés a bőrön, és mivel hetedeli a súlyt, könnyű dolgom van az emeléssel is. Tamást kétszer is a levegőbe emeltem, és a…..
testmódosítás Corset másképpen 2010.08.09 23:42:00
Érdekes látvány, mikor egy corset piercinget fiú visel, főleg ha a legalsó piercingek a mellbimbóján mennek keresztül! Felhívom továbbá a figyelmeteket a két kis stilizált suspension figurára is!..
Kigondoltam Mekdonác 2010.08.05 07:32:00
  A mekdonác a modern lacikonyha. Az alapanyagok sokkal gyengébbek, az ízek silányak, viszont van mindenféle, étkezéshez szükségtelen dolog: pöpecül dizájnolt pufiszék, légkondi és csúszda a gyerekeknek. A lacikonyhákban jóval nagyobb a választék, csodás kolbászokat és…..
Amikor még legoztam (tegnap előtt) volt indiános, tengeralattjárós, meg mindeféle legoemberke, de nem volt olyan amin akár csak egy apró tetoválás is lett volna! Mára azonban elérkezett végre az az idő amikor akár az én gyerekem is játszhatna (ha lenne) olyan legoemberkével amin…..
The Green Manalishi (törölt) 2010.08.04 14:42:00
@brucewillis: Tényleg! Én miért kék pólót és farmernadrágot vettem fel ma? Miért egy 46 éves, műszakilag elavult, gyenge teljesítményű motorom van, amikor lehetne egy korszerű, erősebb? Miért ragaszkodunk bizonyos tárgyakhoz, ha azok helyettesíthetők lennének jobbal? Miért nem öljük le a társadalomnak csak terhet jelentő betegeket, amikor olcsóbb lenne, mint gyógyítani?

Az a vicces, hogy ez a faszkalap racionális indítékokat kér számon, mindeközben képtelen egyetlen logikailag is helyes és helytálló, egyszerű következtetést levonni, hozzászólásaiban nyoma sincs ésszerűségnek... A blogján moralizál, istenről elmélkedik, ugyanakkor szánalmasan földhözragadt és kicsinyes és itt mindenütt a mindenható ésszerűséget kéri számon. A blogján a tudományt-tudósokat csepüli, itt meg ők a non-plus-ultra, a pozitív pólus...

Szerintem skizofrén a szerencsétlen.

Esetleg arra tudok még gondolni, hogy gyermekkorában megszokta: ha sokat hisztizik, előbb-utóbb minden hülyeséget ráhagynak. MOst meg nem érti, hogy felnőttek között ez nem megy.
The Green Manalishi (törölt) 2010.08.04 14:58:13
@brucewillis: Nem jön... Pedig mocskolódó, korlátolt, börtöntöltelék tetovált és nem tetovált rajongói szomjúhozzák bölcsességét...
Óh, az a brilliáns érvelés, az a lenyűgöző precizitású tárgyi tudás!
Az egyik kedvenc témám: Sok fekete vonal fittyet hány az anatómiára, és teljesen megbontja a testről kialakított képet! Hasonló tetoválás itt...
Szabi nevű kedves cimborám küldött egy remek linket ahol régi idők emberei mutogatják hatalmas méretű tetoválásaikat! A képek nagyrésze megtalálható a 1000 Tattoos című könyben is. Akit érdekel a téma az a könyvet mindenképpen szerezze be! A többi kép ide kattintva érhető…..
Ötévesforma kisfiú áll a boltban, túl a pénztárakon, ott, ahol a kosárból szoktak kipakolni. Zokog, de nagyon.Mellette a kiskamasz, kerek nővére, anyu még fizet, mikor eltörik a mécses. Miért sír? A nővére válaszol: mert elvesztette az újságját. A kisfiút rázza a sírás,…..
The Green Manalishi (törölt) 2010.06.23 15:21:50
@Scopolamine: Az a baj velük, hogy a karosszéria papírvékony lemezből van (ellentétben a tévhittel, hogy ez is, mint minden szovjet termék, atombiztos). Ha csak deformálódott, azt sem egyszerű "kikalapálni", de ha rohadt...
Ha jobban megcsiszolod, beleszalad a kezed.
testmódosítás Ear Cropping 2010.06.23 10:02:00
Az "ear cropping" vagy másnéven porc eltávolítás (cartilage removal) egy elég radikális testmódosítási eljárás. Általában a fülporcot szokták ilyen módon alakítani, de lehetőség van az orr porcaiból is kisebb darabokat eltávolítani. Az így elkészített fül a…..
Hogy ilyen remek módon kivarrathassuk, hogy aztán mindenki csak nézzen, és azt gondolja, hogy direkt ilyen! Amúgy a képről jut eszembe, hogy régebben azon agyaltam, hogy mennyire érdekes volna, ha egy elég nagyra tágított (kb. 50-60mm) fülcimpát a tövében elvágnánk, és a lelógó…..
The Green Manalishi (törölt) 2010.06.21 11:44:20
@Stupidella: Kiguglizta...

Zagyi legelső kuncsaftjai (elvérzett, elfertőződött, vérmérgezésben elhunyt modderek) a garázsa alá vannak bebetonozva, de ez nem gond, hiszen halott ember nem beszél...
testmódosítás Kalózlány 2010.06.15 23:20:00
Cheek piercing, mell piercing, kalózlány, szép fotó!A forrás fecsilaci blogja, de az még betegebb mint ez a blog!:)..
The Green Manalishi (törölt) 2010.06.16 14:26:28
@Csönd-Nesz-Rizs.®: Éppenséggel teljesen egyetértek. Nem szeretem ezeket a szilkoncsöcsöket.
Sokkal jobb egy igazi, még ha nem is áll úgy, mint egy piramis.
testmódosítás Genital beading 2010.06.08 22:31:52
Stricigolyó, beültetés, péniszgolyó. Rengeteg neve van, de talán a genital beading a legjobb. Ezen a képen a golyók kb. fél éve vannak bent és tökéletesen legyógyultak!..
The Green Manalishi (törölt) 2010.06.09 13:26:06
....vagy semmit tartja a mondás, de ha meglátsz egy ilyen tetoválást, rögtön röhögnöd kell. Még akkor is ha tudod, hogy Jacko szíve mélyén mindig gyerek maradt, és semmi pedo hajlam nem volt benne!:)..
Egy kedves olvasóm, Tamás küldte nekem ezt a képet erről a szépen legyógyult fehér tetoválásról! Először azt hittem, hogy gyógyult scarification, de szerintem inkább tetoválás! Bár ha valaki tud ennél többet a képről, ne habozzon megírni!..
de Sade márki Danse macabre 2010.05.28 16:19:00
Fekete póló és nadrág. A hátizsákban egy kézilámpa, fél liter víz, törülköző, egy rövid, de masszív feszítővas. Minden egyéb van a gondnok fészerében. Sima ügy: a temető kapuja nyolcig nyitva, még negyedórát kószálhatok benne, ismeretlen sírokon igazgatok majd…..
Mindig is imádtam az olyan tetoválásokat, amik még egy picit sem illeszkednek az emberi test felületére! Nincs is jobb példa erre, mint ez a minta, ami néhol teljesen fekete, néhol színes téglalapokkal bontja meg az emberi testről alkotott anatómiai elképzelésünket! Csodálatos, és…..
The Green Manalishi (törölt) 2010.05.31 10:02:47
@...zsiraf....: mindenképpen eredetibb, egyedibb, mint a tetoválás történelmének 6 milliárdadik tigrincse, lápkája, dolfingja, sárkánya, urdungja és egyebek...

Egyetértek, az nekem sem tetszik, túl nagyok az idomok talán, fene tudja. Mindenesetre ezeknél legalább nem kell aggódni, hogy idővel a finom vonalak megkopnak, halványodnak, oda lesz a korai minőség...

A cimborám még kb. 93-ban csináltatott a Keletinél (asszem az első szalon volt) Farkas Károllyal (ha jól emlékszem) egy bulldogot, de mára eléggé elmosódott szegény eb.