Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B3NZiN

0 bejegyzést írt és 104 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Lonely Planet utazási magazin egy 10-es listát állított össze a világ legnagyszerűbb építményeiről. Az összeállításban ikonikus nevezetességek, katedrálisok, paloták és modern stadionok is szerepelnek. Neked melyik a kedvenced? Taj Mahal, Agra, India A csodás mauzóleumot 1631 és 1648…..
B3NZiN 2018.08.13 13:39:53
Friderikusz Sándor az alábbi nyilatkozatot juttatta el az Indexhez. A nyilatkozatot változatlan formában közöljük: FRIDERIKUSZ SÁNDOR NYILATKOZATA Ezen a héten kedden a Blikk című lap valótlan állításokat tartalmazó cikke nyomán szinte valamennyi hírportál arról tudósította a közvéleményt, hogy…..
B3NZiN 2016.03.23 15:32:21
Nem is olyan régen a 2.0 megjelenése előtt a kritika írás/mondás a befolyásos emberek és a szaktekintélyek feladata és privilégiuma volt. A mai idősebb generációnak talán furcsa lehet, mennyi fiatal osztja meg a gondolatait a publikummal a YouTube világában, és mennyi követőjük…..
B3NZiN 2015.11.11 18:47:35
Az idő nagy kincs, és ez egy remek közhely. Próbálok magamra találni, megtalálni azt a stratégiát, ami nekem megfelel, és túlélni az érzelmi megpróbáltatást, amelyet alkottam magamnak. Nem megy könnyen. A múltkor összefutottam vele a metróban, mármint az érzelmi megpróbáltatással, nagyon megviselt.…..
B3NZiN 2015.01.23 18:40:03
@bigbaby: klub is van ? :) biztos lehet élvezni is, elhiszem, nekem még tuti korai, mert képtelen vagyok elképzelni is, hogy milyen előlről kezdeni egy hosszú kapcsolat után. mondják, hogy az idő mindent megold. de mégis mennyi idő ha a felnőtt életed nagy részét egy ember mellett töltötted. olyan érzés és nem sírni akarok de mintha a világűrbe lépnél ki oxigén nélkül. Próbálja az ember minden percét kitölteni, mindig csinálni valamit, de valahogy nem szívből jön.
A közgazdászok fő érve a globalizáció és a szabad, kapitalista piac mellett rendszerint az, hogy a globális társadalom csak a nyertes oldalon állhat minden szempontból. Azonban a tőkevonzás szabályai veszélyekkel is járhatnak. A pénz ugyanis egy olyan részecskeként működik a…..
B3NZiN 2014.11.08 20:39:08
@Zus: azért, hogy x milliárd embernek legyen munkája. ha tartósak lennének a fogy. cikkek nem kéne ennyi munkás, nem lenne az embereknek munkája/megélhetése.
Újabb hét, újabb levél egy Splitből hazafelé tartó utastól. Lassan vége a nyárnak, gondolom ez majd megoldja a problémát, amit a két vasúttársaságnak nem sikerült. Kedves Homár! Múlt hét kedden (aug.12.) olvastam a Budapest és Split közti vonatúton történtekről…..
Azt sejtettük, hogy Prokee Parkolásasszisztens? Tolatóradar? Mind felesleges filefranc című posztjához jönnek majd olyan alternatív megoldások, amiktől leesik az állunk, de tothbel felhasználó Suzuki SX-4-ének periszkópos kamerája mindenen túltesz. "Egy Philips 7" monitor lett…..
B3NZiN 2014.08.21 18:32:42
Nem kellett volna (a videó az angol nyelv ismerete nélkül is abszolút élvezhető) Ugye ismerős a szitu? Az elmúlt hetekben az Index minden gázai témájú cikkéhez is nagyjából 35545466 darab komment/levél érkezett, melyek lényege vagy az volt, hogy "Pusztuljanak a koszos arab…..
B3NZiN 2014.07.23 15:48:55
Sokat fejlődött az autódizájn az utóbbi húsz évben, hiszen egyre nehezebb kifejezetten ronda típusokba botlani. De azért vannak még, itt járnak közöttünk. Szubjektív! Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Csodálatos beszélgetésre bukkantunk a Sportklubon, egészen pontosan a Dodzsem május 9-i adásában. A két műsorvezető, Czollner Gyula és Balogh Tamás, ahogy az lenni szokott, különböző sporttémákról "ütköztette a véleményét". Az egyik téma az volt, hogy Franciaországban…..
Eső ellen nem véd, árnyékot nem ad, és már be is repedezett a Kálvin téri villamosmegálló pavilonjának üvegteteje. Valószínűleg nem a télen ráhullott hó tömege törte meg. A 4-es metróhoz vezető lift fölé is ugyanilyen átlátszó íves tető került. Az is be van repedve,…..
Belsőség Heti merítés 2014.03.02 08:28:16
A barátnőm féltékeny rá! Kezdtem megharagudni szeretett Kispolákomra, amikor unokatesómtól jött a hír, hogy eladósorba került dédelgetett kis Clioja. Nem hagyhattam, hogy a még gyerekkoromban kinézett kocsi máshoz kerüljön. SOSEM Kopel Konkrétan 4 év alatt egyetlen…..
B3NZiN 2014.03.03 13:38:13
@bpjotruska: Ott van a nagy fejlődés, hogy egy civic vti-t 6000-ig kell pörgetned, hogy menjen, egy mai kisköbcentis turbos benzinest pedig elég 2000-ig. Volt vti-m, tudom mit beszélek, nem egy budapest méretű városba való autó, az idő nagy részében nem tudod kihasználni a pörgős motor előnyeit.
Lázár Jánosnak nem csak rosszul esett, hogy a Mazsihisz nem fogadta szívesen a kormány gigantikus méretű történelmi hazugságait, de még ezt is találta mondani: a Mazsihisz ultimátuma (a Szabadság térre tervezett emlékmű ügyében) többekben aggodalmat kelt, és "nem befolyásolja…..
B3NZiN 2014.02.25 18:48:07
@Pistike nem komp lett(Elsőházy István ): Nem értem mit hisztizel, magyarok lopják szét magyarországot. Teljesült az álmod.
Ukrajnában az egész egy EU melletti tüntetéssel kezdődött, de végül forradalom és szabadságharc lett belőle. Na nem olyan "fülkeforradalom" és nem olyan "szabadságharc", mint Magyarországon, hanem olyan igazi fajta, amikor az emberek tényleg megharcoltak azzal a rendszerrel, mely…..
B3NZiN 2014.02.21 13:53:28
@hümhüm: miről beszélsz ? nincs egy napja, hogy a kossuth hiradója leterroristázta az ukrán tüntetőket.
Puzsér Róbert a napokban interjút adott a Demokrata egyik munkatársának. A beszélgetés leközlését Bencsik András, a lap főszerkesztője megtiltotta, ő viszont kitette a Facebook-falára. Szerintünk Puzsérnak jó pár dologban nincs igaza, ugyanakkor ma, 2014-ben azon fájdalmasan…..
B3NZiN 2014.01.28 16:03:16
@Buday András: milyen értéket teremtett hajdú péter vagy bencsik ? nem rémlik ilyesmi.
TComment Ilyen egy sportos autó 2013.11.27 06:15:00
A sportosság és a vezetés élménye azok a frázisok, amelyektől a gyártók eladásokat remélnek. Meg tudjuk fogalmazni, hogy milyen egy sportos autó? Megpróbáljuk. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Munkám során folyamatosan szembesülök a magyar álláskereső univerzummal, annak szereplőivel, előnyeivel-hátrányaival. Aktív résztvevőként most a saját tapasztalataimat fogom elmesélni. Véleményem szerint miért tűnhetek bunkónak, érdektelennek, unszimpatikusnak? Mi motoszkál…..
Nem emlékszem melyik volt az utolsó napom, amikor ne vágytam volna egy BMW Z3 Roadsterre. Ezt annak fényében is fel merem vállalni, hogy egy Z3-ban egyedül talán Claire Forlani fest jól. Még az sem tántorít el, hogy kevés autó (és annak tulajdonosa) van kitéve olyan sok, előítélet…..
Elég sok posztban megjelent már az, hogy sokan csalódtak a honfitársaikban külföldön, de konkrét történet viszonylag kevés érkezett. Ezért éreztem érdekesnek megosztani Zoltán Facebookon érkezett írását, akinek egy olyan honfitárssal gyűlt meg a baja, akinek ráadásul ő…..
Már én is rendszeresen olvasom Csikós reggeli hírlevelét. Mivel, ha jól értem, Kati alól lassan kirohad az autó, Zsolt megint vadászgat a hirdetési oldalakon és barátian megosztja velem a zsákmányt. Rutinos ember lévén, mindig kerül valami érdekes az asztalra, a reggeli kávém…..
"Az én filozófiám szerint az összefogás nem szándék kérdése, hanem erő kérdése. Ha van erő, van összefogás, ha nincs erő, nincs összefogás. Ez nem minden országban van így, de ilyen félázsiai származékoknál, mint mi vagyunk, ez így működik" – válaszolt Demján…..
  Bár korábban úgy tűnt, mintha a fővárosi öngyilkos taxis demonstrációja mégiscsak sikerrel járt volna a fix tarifa ügyében, a bérkocsisok tegnapi újabb tiltakozása azt mutatja, hogy nem értenek egyet a tervezett változtatásokkal. A taxisok követeléseit nagyjából úgy…..
Ötven millióba került, és eltüntette a budapesti belváros bringás halálsávját. Kedden hivatalosan is átadták az Andrássy úti kerékpársávot, amelyet védősáv választ el a parkoló autóktól, hogy a biciklisek biztonságos távolságban kerülhessék ki a nyíló kocsiajtókat,…..
B3NZiN 2012.05.30 00:30:12
Három év és kb. hárommillió forint kellett, hogy a Cougar vezetési élménye elérje azt a szintet, ami kicsivel a vételi állapot felett van. Nehéz összehasonlítani Csikós Puchjával, amiről 2006-ban írta ezt a posztot, és azóta belement egy-két százezer, de ugyanúgy néz ki, mint…..