Regisztráció Blogot indítok
Adatok
loloppo1

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfél 10 év után új Whirlpool mosogatógépet vett 115 ezer forintért, ami azonban nem hozta az eddig megszokott teljesítményt. A szervizben több hetes teszteléssel sem sikerült reprodukálni a hibát, pedig előtte mindig marad koszos pohár, bármilyen mosogatóanyaggal. A…..
loloppo1 2013.08.16 21:14:14
@Répalaki Edömér: Biztos lehetsz benne, hogy nem volt terheleses teszt. Beinditjak es vegignezik, hogy minden programot vegigcsinal-e es, hogy az egyes funkciok bekapcsolnak-e (futoszal, motor, esetleg eltomodott cso/fuvokak...stb)
Vendeglok nem szorakoznanak, hogy naponta jonnek cserelni a gepeket mindenfele valogatott hulladekra, aztan dontsek el jo-e vagy nem. Meg persze szallitasi es egyeb koltsegek.
Egszerubb bedobni a sarokba, elhuzni amig lehet, aztan ha birosagra kerul meg mindig egyszerubb kicserelni egy ujra, mint vegigmenni megannyi kalvarian.
loloppo1 2013.08.16 21:15:21
@Kenderice: Te is szervizes vagy? :)
Kíváncsi, hogy miért kell minden egyes megállónál egy PDF-et letölteni a BKK csillivilli online menetrendjében? Most kiderül. Természetesen azért, hogy a teljes menetrendet újra lehessen fejleszteni, hogy emberek is tudják használni. Egyúttal szeretnénk kitüntetni valahogy Sanyi…..
loloppo1 2013.08.14 13:34:47
@Benbe: Nahat, pont errol beszelek. Errol fogalmam sem volt hogy kulon cegek uzemeltetik.
Nincsenek kulon honlapok, meg atiranyitasok, meg magyarazkodas hogy mi miert tortenik.
Megoldjak aztan csokolom. Az osszes tomegkozlekedesi menedzser magyarorszagon siman elmehetne kisipari tanoncnak akarmelyik londoni allomasfonok melle.
loloppo1 2013.08.14 13:48:48
@Benbe: Csak a levelezesi munkatars utolso bekezdesebol gondoltam, ahol elkezdi magyarazni a rendszer strukturajat, meg emlit valami honlap atiranyitast.
Amugy tenyleg lehet hogy alaptalanul mondok dolgokat, lehet hogy mar jocskan megvaltozott minden miota utoljara tomegkozlekedtem otthon (akkoriban meg lehetett nezni a cetlit a megalloban es kb annyi), de akkor mit keres itt ez a poszt? Ha neked, vagy valakinek van lehetosege, nezze mar meg hogy okosteverol mukodik-e a journeyplanner (ket iranyitoszam a teszthez: SE152SH es SE162LS)
Kevés volt a fizetőközönség vagy egyszerűen saját zsebbe dolgoztak a beengedők a Dürer Kertben, amikor Imrééktől másodszor is beszedték volna a beugrót, miután kiugrottak, bár sértetlen karszalag volt rajtuk: Érdekes és számomra felfoghatatlan helyzet állt elő Jún. 20-n…..
Az egyszeri előfizető megpróbálta jelezni a Magyar Telekom felé, hogy az egyik oszlopuk széthasadt, talán le kéne cserélni. Közel egy hónap után az oszlop még mindig ott áll, várva a következő vihart, hogy aztán a kábeleket magával rántva kidőljön. Még ha nem is csap agyon…..