Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adam.czagany

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Pontosan ma… 2010.07.14 05:23:00
…vagyunk tízévesek. Nézzék, ez volt első cikkünk, ekkor indult el az, amiből mára az önök Totalcarja lett. Tíz év nagy idő ebben a szakmában, ez alatt tucatnyi lap született és szűnt meg végleg, de a mi hangyamunkánk nem volt hiábavaló. Tán ezért is sikerült minden…..
Teljesen spontán jött az ötlet, rutinos OT Expo-járó barátunktól kaptuk a tippet: csináljunk hangversenyt pontozással! Hiszen a legjava csak most jön, mikor a sok csillivilli verdát beindítják a csarnok előtt. (A galériában Papp Tibi fotói, folytatódhat a fotó-topik). Nem kellett…..
Ha az Onedin-család epizódjai megérdemeltek annyit, hogy minden következő előtt legyen egy rövid összefoglaló, talán érthető, miért kell megvetnem itt az ágyat Sipos Zoli barátom Ford Sierra vásárlásának. Az ominózus bécsi kirándulás előtt egy nappal Zoli, alias streetsta…..
Belsőség Magyar dráma Imolában 2009.09.19 13:39:00
Az élet a legjobb rendező, ilyet hollywoodi forgatókönyvírók egész hada sem találhatna ki. Az előzményekről csak annyit, hogy adott egy szerény, végtelenül tehetséges fiatal srác, akit egy traktor és egy számítógépes szimulátor konyhaasztalra rögzített kormánya mellől…..
  Nem tudom, mikor jön el az ideje, hogy börtönbe csuknak öregautó-tartásért. Nincs már messze.  Vélemények az azonos című írásunkról...
adam.czagany 2009.08.05 11:31:23
@semmicico: Azt tudod, hogy most magadat ócsárolod. Birka nép... mindenki csak ezt tudja hangoztatni. Ha ennyire jól tudja mindenki, hogy mi lenne a jó, akkor miért nem szervez meg valamit, hogy változás legyen??? Indíts petíciót, vagy akármit, ami neked jól esik, hogy ne legyél te is birka.
A Hyundai sajtóközleményében méltán büszke az elért eredményre, jobb reklámfogásra nincs is szükségük a Genesis kupéhoz. Igazat kell adnunk nekik, még ha tisztában is vagyunk vele, mennyi köze van Millen versenyautójának egy utcai modellhez. Ezt csak tátot szájjal nézhetjük.…..
Egyszerre csak egy irányban lehetne átkelni, max 30-as sebességgel, ha jön egy hajó, egy óra zárás, vízszint-változáskor további barkácsolás. Lenne egyáltalán értelme?Budapest, 2009. július 14., kedd (MTI) - Megkezdődött az egyeztetés az esetleges pontonhídról, amellyel a…..
adam.czagany 2009.07.14 15:03:11
@grigorij: tudom, de gondolom nem is 6-7 hajó utazik a Dunán naponta. Hogy őszinte legyek fogalmam sincs, hogy mennyi, de gondlom 2-3 alkalommal akkor is meg kell nyitni a hidat. Az pedig akkor is 5-6-7 óra. Tehát az idő fele legalább. Valamint amíg irányt váltanak a hídon az sem kevés idő. Meg kell várni, amíg elmegy az egyik irányban az utolsó autó, aztán amíg a másik irányból átér az első... Nincs nagy tapasztalatom (kb semmi) ilyen ponton hidak terén, de nekem akkor is nagyon neccesnek tűnik a dolog. Nincs itt egy közlekedésmérnök? :D
Egy hibrid száz bajt csinál. Talán a szerkesztőség történelmének eddigi legkomolyabb, vérre menő vitáját indította el a Honda Insight. Lassan két hete már, hogy nálunk járt, de még ma is egy harmincperces vitát hallgatott végig az egész harmadik emelet. Bende kontra Papp, Papp…..
adam.czagany 2009.07.07 20:02:49
@ps3peter: osztom a véleményedet... Az igazság valahogy egyiknél sincs.

Papp: igaz, hogy ne neveljen át, hanem a szokásos használatban, ahogyan mindig is közlekedik az ember, fogyasszon keveset. 1 pont.

Bende: az is igaz, hogy nem kell padlón gyorsítani, és bólintósat fékezni. 1 pont.

Na akkor most mi lesz?

ui: miért nem adtátok oda valaki külső 3.-nak??? :)
Tegnap délután Valenciában megműtötték Németh Balázs bal kezét. Körülbelül egy órán át tartott az operáció, ez alatt Dr. Enrique Gastaldi speciális, titánium ötvözetből készült lemezzel rögzítette a négyes és ötös kézközépcsontokat. A világhírű professzor ma…..
A képeken látható Hyundai Tucson vezetője nem szerencsés – mondhatnánk. Ám az igazság az, hogy a magyar autófinanszírozás rendszere olyan, hogy finoman szólva nehéz belőle jól kiszállni, ha történik valami az autóval. A szituáció ismert: a kocsi értéke, a kár…..
adam.czagany 2009.05.16 13:41:47
@Ex Termesz: bakker... bocs. Nem vagyok elég művelt a roma műfajban, ezt nem tudtam.

Helyesbítek: nekem jött egy kisebbségi származású magyar állampolgár. (a tisztességest direkt hagytam ki :))
adam.czagany 2009.05.16 13:59:31
@hrotko82: akkor a tüdőm jobb és bal fele is kilyukadt... :) Ha így okés. (szaknyelvben úgy mondják, hogy "kétoldali PTX", de ezt gondolom nem sokan tudták volna mi az, ha leírom, mint ahogy az eset előtt én sem tudtam)
A varázspöcök egy szelep, ami a tágulási tartályból engedi ki a levegőt. Ha nem állunk meg 45 liternél, simán több üzemanyag is belemegy az autóba, mert a tágulási tartályt is feltöltjük. Így ha valakinek 50 litert tankolnak valamilyen VW konszern autóba, ami nem teljesen üres,…..