Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Achilles

0 bejegyzést írt és 150 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tudomány jeles képviselői legtöbbször megállnak az "anyagi" szint vizsgálatánál, és a racionális megközelítés korlátainál. Csupán az elmével felfogható területen "kirándulnak", az azon túli vidéket pedig meghagyják másoknak. Nem így a világhírű magyar agykutató,…..
A génmódosított élelmiszerek káros hatásaival kapcsolatos patkányos kísérletre bizonyára mindenki emlékszik akit egy kicsit is érdekel a téma. A GM-étrenden tartott állatoknál gyakrabban alakultak ki daganatok, ahogyan a máj- és vesekárosodás is nagyobb arányban fordult elő…..
Achilles 2014.01.27 18:14:08
@xva4000: ez úgy hangzik mintha a magyarok miatt találták volna fel a bicó lakatot. Ezt komolyan gondolod? Vagy azért fizetnek hogy köpködj?
Ehhez a módszerhez igazából még a befektetési lehetőségek általános ismeretére sincs szükség. Csak bizonyos fokú anális toleranciára. Az Új Mexikó-i David Eckert egy átlagosnak induló közúti ellenőrzés során gyanúsnak találták a járőrök.  Az feltételezték,…..
Achilles 2014.01.19 20:11:41
Balázs szomorúan fényképezte a szerencsi Azték csokiját, miután kiderült, hogy 70%-a papír: Az hiszem nem kell kommentárt fűznöm az alábbi levélhez, a képek magukért beszélnek. Persze tudom, rá van írva a csokira a súlya, de úgy gondolom, hogy egy ilyen csomagolás nem más,…..
Achilles 2014.01.15 08:16:00
Terror vagy tehetetlenség állhat a pokolgépes merénylet mögött   Pokolgépet robbantottak hétfő hajnalban a XIII. kerület egyik banksorán. Az egész országot sokkoló eset pontos körülményei egyelőre még tisztázatlanok, a nyomozás valójában még csak ezt követően…..
Achilles 2014.01.15 08:12:28
sorok között A Facebook halott 2013.12.29 05:48:00
A részvények 2013-ban jól teljesítettek, de egy napokban megjelent tanulmány szerint, a Facebook a végét járja. Nem azért amiért gondolnád. Edward Snowden-nek köszönhetően sokan úgy tekintenek a Facebook-ra mint egy óriási adatgyűjtő monstrumra, ami nagyvállalatoknak,…..
Hiába állították elő itt a Magyar Néphadsereg lőszerigényének csaknem a felét-, a nagyszámú selejt miatt a katonaság csak ritkán vette át a termékeket. Az egykori Tömegcikk (Andezit) Művek Nemzeti Vállalat déli bejárata (Fotó: Kizmus Szabolcs/Hadsz)..
Az Index a napokban buktatta le a Gyermekrák Alapítvány vezetőjét, aki az alapítvány gyermekmentőjével utaztatja magát. Ez azonban csak a jéghegy csúcsa, és a mutyi nem korlátozódik a Gyermekrák Alapítványra. Az alapítványok jelentős része elsősorban az anyagi haszonszerzés…..
Hogyan adjunk reményt?   Ahhoz, hogy egy gyermekben kialakuljon a hit, hogy a dolgok alapvetően jól fognak menni, illetve hogy tud tenni azért, hogy jól menjenek, szükséges, hogy szülei olyan élményekhez juttassák, amelyek ezt a világnézetet támogatják. Nem feltétlen kell…..
Jolán a nyugdíjas műfordító nem veszi meg a csirkefarhátat hanem inkább beadja egyetlen társát, kutyáját a menhelyre, hogy ne haljon éhen. Rezső az egyetemi tanár miután születésnapján kirúgják munkahelyéről vesz egy könyvet és iszik egy pohár bort, amivel havi…..
Az Egyesült Államokra nem csak 50 állam szövetségeként tekinthetünk. Az országot 11, markánsan elkülönülő, jól karakterizálható nemzet alkotja- legalábbis ezt állítja egy portlandi újságíró. Colin Woodard mély történelmi és szociológiai kutatómunka után- melyben…..
Achilles 2013.11.13 09:58:07
@Old Surehand: szilikon dombokrol tudok ... de az egy masik tortenet :)
SF.blog Star Wars: LEGO or die! 2013.11.06 18:02:55
Star Wars-témában sok mindent láthattunk már. Az űreposz szereplői és kellékei napjaink ikonjaivá váltak. A popkultúra nevében folyamatosan elhalmoznak minket a témában alkotott ilyen-olyan remekművekkel, vagy éppen a klasszikus kultúra és képzőművészet Star Warsosított…..
Ewa megmondja Pasizási tanácsok 2013.10.18 15:33:40
1;Rész Gondolkoztál már azon, miért van néhány, egyáltalán nem nagy szám nőnek olyan nagyszerű pasija? Akivel annyira megértik egymást, és aki fülig szerelmes beléjük? Mi a fenéért vannak azok a jó pasik ilyen átlagos nőkkel? És az nem hihetetlen számodra, hogy…..
. . A 2011-es Australian Design Awards egyik esélyese volt lakóépület kategóriában ez a Sydney Surry Hills negyedében álló, 1870 körül épült néhai raktárépület. 3 szintes, összesen 780 m2, így az átépítést…..
Achilles 2013.10.20 07:33:05
Az előző részekben felvázoltuk az idei konfliktushelyzeteket, amikben egyelőre a nők viszik a prímet, vagy a puskát, attól függően, honnan nézzük ugye: Judit a filmrendező nyikhajjal dug, de más farkakra kacsingat futés közben, Gabi készül hozzámenni Antalhoz, de elég volt egy…..
Achilles 2013.10.14 20:40:14
@mrs wilkinson: Teljesen egyetértek. Az első két rész annyira száni volt hogy megvontam a bizalmat a továbbiaktól. Ki lehet a Herendi keresztapja?
Azt ugye korábban már tisztáztuk, hogy az olyan helyiségek az irodában, ahol nem kell dolgozni (pl. vécé, menza, orvosi rendelő) a barátaink. Azt gondolhatnánk, hasonló a helyzet az irodai konyhával is, pedig NEM! Az okok megértéséhez idézzük fel, miért is gyűlölünk a…..
Achilles 2013.10.07 16:52:12
Ha hihetünk Philip Clarke-nak, aki kutatáselemző a Nemertes Research-nél, akkor a Blackberry napjai meg vannak számlálva az üzleti szektorban, és leginkább Windows Phone fogja helyettesíteni. Adatai szerint szerint a cégek 29,4 százalékánál már vége van a Blackberry…..
Mindörökké Off Smink 2013.09.17 08:05:00
Vadim Andrejev csak a smink készletével képes csodát tenni. Az eredmény olykor annyira döbbenetes, hogy nehéz elhinni, a képet nem restaurálták. Az orosz sminkes művész Vadim Andrejev képeivel bebizonyította, hogy azok akik megjelenésükön változtatni akarnak, azoknak nem…..
Amerikai katonákat használ bérgyilkosként több mexikói drogkartell is. A sokszor visszailleszkedési gondokkal küzdő, háborús övezeteket megjárt katonák pár ezer dollárért bárkivel végeznek.Több mexikói drogkartell is amerikai katonákat használ bérgyilkosként az Egyesült…..
Achilles 2013.09.16 14:26:47
@tucano: kapnak ösztöndíjat. Sőt, egy időben ingyenes plasztikai sebészeti kupont is kaptak amit átruházhattak a barátnőre.
Folytatva az előző posztot a kiválasztás objektív szempontjairól, íme a negatív oldal. Hiba lenne tagadni, hogy léteznek olyan szempontok, amire a legjobban megírt CV-vel sem tudunk felkészülni, kivédhetetlenül kiszóródunk az alkalmasnak ítélt jelöltek közül. E szempontok sehol…..
Achilles 2013.09.13 10:33:41
@Bicepsz Elek: a gáz hogy folyékonyan beszéltem németül. Nem használtam: “elkopott”
Köszönöm a tanácsot, megfogadom!
Achilles 2013.09.13 10:38:27
@vszolis: Köszi, rákeresek a blogolóra!
Profession, Monster oldalakat nézem + LinkedIn.
Sorra jönnek a hírek, hogy az állami iskolafenntartó visszaél a hatalmával az igazgatói kinevezésekkor. Korábban a fideszes polgármesterek is tiltakoztak, hogy teljesen megszűnik az önkormányzatok kontrollja az iskolák felett és az igazgatói kinevezésnél. Ezzel a helyi…..
Ha már egyenjogúság, akkor arról is beszélni kell, hogy nem csak férfiak keresnek szexuális kalandot nyaralás alatt egy egzotikus országban. Egyre több középkorú, középosztálybeli nő vágyik románcra, akkor is, ha pénzen vett „érzelmekről" van szó. Dominikán, Gambiában és…..