Regisztráció Blogot indítok
Adatok
holor

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több változatban is elérhető volt a 80-as években a Taktika néven futó logikai focijáték. Ezúttal a Plastolus által gyártott változatot szeretném nektek bemutatni, ami rendkívül kedvező áron került hozzám.De először a legfontosabb...Mi is a játék lényege? A Taktikát két játékos…..
  Ellátható Európa biztonságosan gázzal, és ha igen, hogyan és milyen áron? Hogyan áll az európai-orosz gáz-játszma, mit veszíthet, mit nyerhet Európa az újabb gázvezetékekkel? Mennyire lehet függetlenedni az orosz importtól? A gázkérdésről és szerepéről az…..
holor 2014.07.16 10:02:15
@MTVSZ_Alexa: Minden "hasznos" projektre adott pénz felszabadít forrásokat más "tevékenységekre", így nem lehet elkülöníteni teljes egészében a kettőt. Ezt a multik cégvezetői tökéletesen látják, már csak a politikusoknak kellene ezt belátnia, nem túl bonyolult.
Kár tagadni, az Orbán-kormány két éves ténykedésének nem csak a mindenhol megénekelt nómenklatúra a közvetlen haszonélvezője. Megalapozott szakértői becslésem szerint, melyet az ujjamból szoptam, tehát megbízhatóbb, mint bármelyik Századvég-prognózis, körülbelül…..
Subba Kiszel kontra Fluor 2011.05.31 19:24:00
"Tomika, hangosan és lassan mondom hogy megértsd! Kicsinálunk, megszívatunk a bíróságon!" Kiszel Tünde Lesújt, hogy Tomika nem a Mizu világra tojását bánta meg a legjobban.     ..
holor 2011.05.31 22:36:01
@dollarpapa: melyik?
Egy német újságíró, aki egyébként a puszta Jennifer Rush-ának titulálja Wolf Katit, azt írta az Eurovíziós Dalfesztivál döntője előtti esélylatolgatójában, hogy a magyar indulóra már csak elvi okokból sem szabad voksokat leadni, mivel "Orbán kegyeltje", írja a…..
holor 2011.05.18 05:33:17
@This_is_Sparta: erős a gyanu, hogy ez (is) szerepet játszott
Barca-Madrid Rutinmunka 2011.05.04 00:30:00
Angel Di Maria egyetlen egy jó passzot adott a kedd esti Barcelona-Real Madrid BL-elődöntő első félidejében. A mérkőzésen 41 szabálytalanság történt, ebből 31-et a Real Madrid játékosai követtek el. Messit 11-szer rúgták fel, ennyit egyetlen játékos sem kapott az idén…..
holor 2011.05.04 09:14:07
@kapiksz: doktor úr mondja már meg, hogy ezt hogyan állapította meg?
holor 2011.05.04 09:18:56
@bativeges: nem ezt szokták, különösen a madrid szurkolói divatdrukkernek nevezni? :) szóval mondjuk azért cseréljem le a barcelonát közel 20 év után, mert most megy nekik? Aztán ha majd jön a hullámvölgy akkor soroljak vissza. Te nem vagy komplett.
Ahogy kezdtünk, abból akár izgalmas meccs is kijöhetett volna, pontozással nyertük az első negyedórát, a 20. percben pedig Valdeznek egy béna kirúgása utána úgy járattuk a labdát hosszú ideig, ahogy a brazilok a legszebb időszakukban - mégsem írhatunk Barcelonát -, és a végén…..
Arcátlan csalásra készül a keddi BL-elődöntőn José Mourinho. A portugál, miután ostoba módon a párharc első meccsén kiállíttatta magát, ma este nem ülhet ott a Camp Nou kispadján. Sőt, az UEFA szabályainak értelmében semmilyen módon nem is kommunikálhat a kispadon ülő…..
holor 2011.05.03 20:10:25
Bizarr, akár elmebetegnek is nevezhető kéréssel fordult vasárnap a Real Madrid az UEFA illetékeseihez. A minden bizonnyal újabb sikertelen szezont záró klub gyakorlatilag azt szeretné, ha az európai fociszövetség a fél Barcelonát eltiltaná egy időre. Indokaik olyan viccesek,…..
holor 2011.05.02 08:25:05
@Realista_Sanyi: a hírhez nincs mit hozzáfűzni, mert nem tudjuk a valóságtartalmát, de a MENYJ már megérte - ez a fiad feleségének valami ragozása? :D
maradtál volna néma, Bob
Az a belga Frank de Bleeckere vezeti a keddi BL-elődöntőt, aki a tavalyi Barcelona-Inter-elődöntőben hagyott mély nyomokat maga után, és nyilván az akkor az olaszok kispadján ülő Mourinhóban is. Két pillanatot idéznénk fel gyorsan az elődöntő visszavágójából: de Bleeckere…..
Nincs igazság ezen a földön. José Mourinho a világ legdrágább keretével az utóbbi négy hazai meccséből egy döntetlent és három vereséget tudott csak elérni. Hogy miért? Teljesen egyértelmű: globális összeesküvésről van szó.Globális összeesküvésről, melynek részesei az…..
holor 2011.05.01 00:10:49
@Neel Armstrong: hát ehhez a hozzászóláshoz csak gratulálni lehet
Már eléggé unjuk a szerdai meccs minden olyan mozzanatát, ami a bíróval vagy a színészkedéssel foglalkozik, de amit most találtunk, az kihagyhatatlan.   Igen, a 60. percben járunk, jön nyújtott lábbal Pepe, Alves elterül. És a következő pillanatban a Barcelona játékosai…..
Az utolsó példányt Pokorni Zoltán ejtette el a TV2 legnagyobb állóvizében, a Mokkában. Magyar bálnát ezentúl a balneológusok cetjeink közkedvelt élőhelyén, gyógyfürdőinkben se keressenek, legfeljebb a Babits-kutató irodalomtörténészek (de csak az önköltségen diplomát…..
Ahány megszólalás, annyi kis tréfa a parlament új sztárjától, Kerényi Jánostól. Ki hitte volna ezt róla, amikor egy teljes parlamenti ciklust letudott egyetlen felszólalással 2006 és 2010 között, majd jött néhány suttyomban leszívott slukk, egy kellemetlenkedő újságíró, és…..
holor 2011.03.08 22:49:07
Sokat írtunk már a köztévé Híradójának elfogultságáról, a jobboldalnak kedvező hírszerkesztésről, de hogy pontosan mi is történik a színfalak mögött arra jó példa egy Népszabadsághoz eljuttatott levél. A napilapot Várnai László, az LMP XIV. kerületi önkormányzati…..
holor 2011.03.06 13:59:33
@Dowim: A gond ott van vele, hogy azzal a dumával ment a fülkeforradalom, hogy majd most mindem másképp lesz. ÉS másképp lett? Ugyanolyan tolvaj banda min az előző, de nekem még elviselhetetlenebb. Az előző balfasz volt ez meg bunkó és mindkettő lop. Szép kilátások.
Remek dolog, hogy Süveges Gergő, az m2 intendánsa blogol, ráadásul a blog.hu-n, így első kézből lehet megtudni egy rakás belsős infót a köztévé átalakításáról. A legfrissebb posztból többek között az derül ki, hogy Süveges át szeretné keresztelni az általános…..
Az év első napjának délutánja meghozta az újév első viccesen arrogáns hivatali levelét az NMHH-ból, bár ne tette volna. Az ügy, ami miatt most ingyen és bérmentve kiokosítjuk a Hatóságot, az még tavaly kezdődött, amikor az NMHH egy Ice-T-nóta lejátszása miatt nekiment a Tilos…..
Elképzeltem magam előtt a Tv2 vezérlőjét a pénteki Megasztár 5 alatt, akkor, amikor az adás felénél Claudia kissé csodálkozva olvasta be az állást: Szíj Melinda 45 százalékkal vezet. Gyöngyözhettek a homlokok erőteljesen, biztos volt sok tanácstalan tekintet, vállvonogatás,…..
w Iszappapolás 2010.10.11 05:20:00
Az árvizet ismerjük, akár fel is lehetne rá készülni, például nem kéne ártérre építkezni. Kolontár és Devecser olyasmit kapott a nyakába, amire nincs recept. Előrejelzés sincs, az ipari katasztrófák ilyenek, valahol valaki félrenyom egy gombot, vagy valakik egymás után…..
holor 2010.10.12 09:12:31
@Tóta W. Árpád:
Alapvetően az a kérdés, hogy mi van minek az érdekében. A gazdaság (ipar) van az emberekért vagy épp az emberek vannak a gazdaságért? A kapitalista szemlélet egyetlen célja a profitmaximalizálás. Ennek érdekében kihasználja az embereket és kihasználja a természetet, mindkettőnek a következményeit a társadalom fizeti meg (vagyis te meg én vagyis mi). Amennyiben állami egy cég, még mindig lehet célja a profitmaximalizálás, de nem feltétlenül kell, hogy az legyen. És itt térünk vissza arra, hogy mi van miért? Mi a fontos? A gazdaság vagy az emberek (természet)? Persze ez sokkal bonyolultabb, minthogy itt teljesen ki lehetne fejteni, de sajnos a régi berögződött elvek mindenek felettiségében való hit, minden mást elmos.
Tegnap írtunk a She's Got the Look című reality-ről, amiben 35 év feletti nők versenyeznek egy modellválogató keretein belül egymással (és van köztük egy hetvenésves nagymama is!), most mutatunk egy jelenetet a második rész végi kiszavazásból, melynek során az egyik jelentkező…..
Arra azért kíváncsi lennék, hogy pontosan milyen tanfolyamot is végez el Bárdosi Sándor és Müller Attila a Cool valóságshow-jában. A pokol hetének összefoglalójában azt olvassuk, hogy Sándor és Attila "fejükbe vették, hogy elvégeznek egy testőr iskolát. A világ…..
A klasszikus válságcsökkentő vendéglátós trükkre szállít két példát Gabriella és Kitti. A  szuperlebutított büfémenüt illetve a féladagos megoldást bizonyára nem csak az Új Tündérkert és a Verne Étterem menedzsmentje alkalmazta ezen a jeles napon: Most érkeztünk…..