Regisztráció Blogot indítok
Adatok
peetr04

16 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sok próbálgatás, plugintelepítés közben elfogyott a hely. Ennek kiküszöbölésére több megoldás is van. Lehet memória kártyás megoldást csinálni, HDD-s megoldást. De nekem egyszerűbb vol most a linuxos gépemmel összekötni a BOX-ot. Abban van egy 200G hdd ami bőven elég erre.…..
Sziasztok!Lehet, hogy ez másnak evidens, de lehet más is szívni fog ezért leírom.Az történt, kitaláltam, hogy rakjunk mindent kapcsolós konnektorba, hogy ha elutazunk vagy hosszabb ideig nem vagyunk otthon akkor egy billnőkapcsolóval lelehessen áramtalanítani mindent. Ez még nyáron…..
myDBOX2 FORGATÁS OK! 2006.12.28 22:39:00
SIKERÜLT!Ugye, korábban már írtam, hogy gondjaim vannak a forgatással. A kedvenc fórumomon muat nevű fórumtárs tanácsára megmértem a kimenő feszültséget a LNB csatlakozón. És tényleg mikor a forgatás közben megáll minden akkor eltűnik a feszültség. Nem bírgya a dbox tápja a…..
myDBOX2 PB-Enigma skin-ek. 2008.01.07 13:24:00
Sziasztok!     Nekem mindig is problémát okozott a skinek kiválasztásánál, hogy melyiket töltsem le. A legnagyobb baj, hogy nem találtam meg sehol, hogy melyik, hogyan néz ki. Sőt volt , olyan, hogy egy letöltött skin feltelepítése után behalt a bootolásnál a box.…..
Sziasztok!Az ünnepek alatt sunyiban elkészült a PB-ENIGMA 6-os verziója. Már csak azt vettem észre, hogy az update-rendszer nem frissít, hanem közli velem, hogy ugyan már mit akarok! Az update-rendszer csak a 6-os verzióval működik. Na mindegy vártam egy picit a flasheléssel mert…..
Sziasztok!Mostanában (az elmúlt pár hónapban) rengeteg probléma van az ENIGMA update körül. Meghekkelték, tönkrement, elbitorolták a  domaint stb. dolgokat lehetett hallani. Úgy tűnik, hogy nem is igen javul meg ez a dolog tartósan, kb. havonta változik a frissítések elérése…..
myDBOX2 1 éves a blog! 2007.12.11 15:35:39
Sziasztok!1 éves a blog. Igaz majdnem 1 éve nem is írtam bele. :DNa majd most......
Kevés újdonság, de sok hibajavítás.Figyelem! Akinek regelve van a 4.x és frissíti, a reg elvész.Regisztrálatlan verzióval 3 felvétel készíthető.Az xmediagrabber egy olyan javas progi, amit feltelepítesz a pc-re ami hálózatban van a box-al és máris válthatod pc-ről a…..
Na most gyorsan leírom ezt, mert most ez tetszik és még emléxem rá mert tegnap csináltam.>> FELIRATOK ITT! <<I. előkészítésAmi kell hozzá az nem más mint letölteni a következő fájlokat:Ezeket mindenképpen le kell szedni:1. drtic v2.2 telepítő progi (ez a plugin ami a…..
myDBOX2 Dbox2 RELOADED! 2007.01.12 22:53:00
Na sok minden történt. Eladtam pár sat-os cuccot (strong, ss2, hibás dbox2) és az így begyűlt lóvéból vettem egy másik dbox2-t.Ez teljesen jól megy. Nincs semmi hiba. A forgatáshoz a 0,5 ohm-os ellenállás már rutinosan beugrott. Enigma 4.4 -flash. Nfs beállítva. Minden fasza!..
Éjjel újraindítottam azóta a régi nóta. Bebootol minden fasza csak éppen kép nincs nem talál csatornát megint. Jel az szuper FTA adónál, de semmi. Hiába volt kikapcsolva egész éjjel úgy tűnik már nem segít. Végleg megadta magát. Eddig 5-10 perc után mindig elindult. Az elmúlt…..
myDBOX2 Dbox2 vs. Peetr04 2006.12.20 17:58:00
Az újraindításos és a forgatós hiba megvan még. De ha nem forgatok és nem fagy le akkor sokáig bírja. Túl vagyok már vagy 20 flashelesen, de mondegyik imagenél fennt áll a hiba. De most Enigma 4.4 és ha szerencsém van akkor sokáig bírja. Most éppen 4 napos az uptime. De jó lenne…..
myDBOX2 Új cucc új problémák 2006.12.11 17:03:00
Egyenlőre még nem nagyon vágom. Meg flash-eltem raktam rá Enigma 4.4-et. (köszi a segítséget K.Gabi) Na szóval megy de néha megáll (lefagy) és újra kell indítanom. A probléma, hogy egyből nem indul el hanem csak ha várok vele bekapcsolás előtt. Meg még egy érdekesség van a…..
myDBOX2 Van Dbox2-m! 2006.12.10 16:44:00
Sziasztok. Hosszú idő után, na meg az ss2-n és a strongon is túl úgy döntöttem, hogy karácsonyra beújítok egy (nekem) új satvevőbe. Ár/teljesítmény tekintetben a Dbox2-re esett a választásom. A mai nap meg is vettem életem első Dbox2-jét.Amit tudni lehet róla:Nokia Dbox2, 2x…..
myDBOX2 Dbox2 blog 2006.12.10 10:01:00
Sziasztok!Gondoltam, mivel olyan divatos mostanság, csinálok egy blogot. Hátha valaki mást is érdekel mit, hogy csinálok a dbox2-vel. Minden esetre ha leírom a dolgokat, akkor egy rendszerösszeomlás után lesz honnan puskáznom miket is csináltam már meg és hogyan.Na bevezetőnek ennyit.…..