Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PaganMaga

299 bejegyzést írt és 205 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elérkezett az ezredik bejegyzés, ilyen nagy mérföldkőnél illik írni valamit a blog történetéről. Szerkesztők PaganMaga alkotta meg a blogot és ő is írta az első bejegyzést 2008.10.03 13:55 kor. Ezt a bejegyzést ITT tekinthetitek meg. A blognak több szerkesztője is…..
A New York Times tegnapi cikkében mutatja be a Turntable.fm nevű új zenei közösségi szájtot, melynek lényege, hogy a felhasználók egymás dj-szettjeit hallgathatják, és eközben saját playlistjeiket állítják össze. Amiket pedig megint mások hallgatnak. És így tovább.Those who…..
Szerepelt ilyesmi már ezen a blogon is, most itt egy szép gyűjtemény belőle. Biztatnálak titeket, hogy csináljatok ilyeneket és küldjétek el a fotót, csinálunk belőle egy gyűjteményes posztot...
Tán a blog leghosszabb posztja következik, még az is lehet, hogy a legérdekesebb is. Persze nem azért mert megtáltosodtam volna, de van egy olvasonk aki igencsak kényeztet minket. Dánielről van szó, aki már nem először szerepel nálunk. Elsőként egy átlagos posztban szerepelt, ahol…..
Középkorúnak tippelném mai asztalunk beküldőjét, sokkal inkább a levél hangvétele miatt, mint a képen látható dolgok végett. Az ember, aki a win7 és a Starcraft 2 korában, oly módon kívánja vissza a régi dolgokat, mint a fickó a reklában a hagyományos burgonyaszirom fílinget…..
FullHD-s pittypang holokauszt, nyugis és elmosódott, erdei háttérrel. Igazán szép, trendi módon minimalista. Kéne már újítani ezt az ikonszettet, kicsit uncsi már :)A bekülőnk további munkáit itt lehet megnézni...
Tamás küldött screenshotot néminemű átalakításon átesett asztaláról. Az előzővel összehasonlítva eléggé szembetűnő a különbség, ahogy ő írta, elege lett az információrengetegből. Persze, valójában csak letisztultabb fomában tájékoztat a rainmeter arról, hogy mi…..
Ismét egy manga/anime rajongó asztala következik. Aktuális rajongásának tárgyát tükrözi a desktop. Elárult magáról annyit a hölgy, hogy kisgyermekes anyuka, van egy kisfia, akinek a képe is szokott háttérként szerepelni, de most épp nem.A képek nem túl jó minőségűek, de a…..
Szeretem a minimalizmust, mintha az asztalok terén is trendé vált volna. Ugyanakkor bemutatni, akár csak pár szóval is egy-egy ilyen asztalt nehéz. Illetve, nem is nehéz, hanem felesleges...
Oly sok mindent nem lehet erről az asztalról írni, legfeljebb a háttérképről szólhatnék pár szót. Sajnos azonban a japánoktól és a dolgaiktól konkrétan feláll a szőr a hátamon, így van ez a mangával is. Azért rágugliztam, hogy ne tünjek teljesen hülyének, szóval ez a kép,…..
Olvasónk, sőt blogger kollegánk második beküldött asztala ez. Az első még április elején lett posztolva és érthetetlenül alulkommentelt, pedig az idei, vancouveri téli olimpiai játékok kabalafigurája szerepel rajta.Azóta T-Bag* indított egy blogot is a témában, amit ezúton…..
Nem tudom a háttérképen szereplő 'alak' mennyire ismert, vagy névvel illetett, de már sok háttérképen megjelent, itt a blogon is (ez irányú "műveletlenségem", hogy fogalmam sincs:).Ezen az asztalon számomra szinte minden pöpecül összerakott, a színek, az áttetszőség,…..
PaganMaga 2010.05.15 11:31:08
   Tavaly december eleje óta tudni lehet, hogy igen, embertelen hosszú idő (11 év!) után megint koncertet ad nálunk a Metallica. Még mielőtt elmondanám, milyen érzéseket okoz ez az átlag rajongó szervezetében, egy pillanatra azért álljunk meg ennél a hosszú időnél.…..
PaganMaga 2010.05.10 15:51:42
@Grift: "alsócsakrás infernális zörej" zsehenihiális :DDDD

ez lenne a sokat emlegetett "a rockzene az ördögtől való" típusú vélemény? :D Rendes ember mit hallgat?
PaganMaga 2010.05.10 16:23:36
@Grift: ő a szólógitáros, szerintem csak vagánykodik, hogy hány fekvést ér át a gitár nyakán... persze lehet, hogy mégis szarvak azok és arra utal vele, hogy ördögien jó gitáros. Valójában önnek, mint a gonosz szószólójának ezt jobban kell tudnia ;)
PaganMaga 2010.05.10 16:36:45
@gyz: persze, hogy felesleges, igazándiból csak meglepődtem, hogy ilyen létezik :)

btw: paganmaga.tumblr.com/post/583757588/via-b-oldal

üdv,

\m/ >.< \m/
Nemrégiben, egy iphone-t böködve eszembe jutott, hogy itt a blogon csak asztali gépek és note- meg netbookok desktopjai szerepelnek. Nem használok kütyüket, így fogalmam sincs, mennyire lehet testreszabni ezen eszközök asztalait, de nyilván egészen más megfontolások alapján állnék…..
Alap Xp, alap progik. Némi munka, egy kis grafika és egy csipetnyi chat. Meg egy poszt így péntek délután. Kikapcsolás.:D ..
Egy kedves olvasónk jelezte emilben, hogy ráakadt egy szavazásra a zinternet bugyraiban, melyben szerény kis blogunk is szerepel, mint választható opció. Hogymikvannak!?http://www.itbusiness.hu/blogoscope/szavazas1Mint a netes szavazások 99%, talán ez is csak arra szolgál, hogy…..
Petra (vagy Vivien? passz.) lepett meg minket pár hete ezzel az ünnepi témával, mi meg tűkön ülve vártuk a megfelelő napot a posztolására. Ezt a mai napot találtuk erre a legmegfelelőbbnek, hát íme. Annyi bizonyos, hogy ezt csak időlegesen lehet használni, túl harsány 12…..
Korábbi posztja sikerességén (na jó, leginkább nekem tetszett:) felbuzdulva Nussy némi átrendezéssel, egyszerűsítéssel dobta meg az asztalát, majd küldte el nekünk. Korábbi asztala itt látható: ColorcrySzia!Örültem hogy láthattam kint az asztalomat és örömmel láttam, hogy…..
PaganMaga 2009.12.23 13:37:47
@B3D: ha elárulod melyik a tied kiposztolom... mondj egy emilt ahonnan küldted vagy valamit.
Egy kissé pixeles a háttérkép, de gondolom a beküldőnek nagy jelentőséggel bír. Na most vagy ennyi játékkal játszol, vagy más is használja a gépet (nagy tudás kell a két lehetőség felismerésére:). Most így hirtelen 18 játékot találtam a képen, plusz a 2-3 netes játék.A…..
PaganMaga 2009.12.12 14:10:28
@NewHewkas: Na, most idetippelek egy hatalmasat: Mezőtúr, Soulfly :)
Nu, megvan végre a TBBT magyar címe, sőt, a premier időpontja is. Az Agymenők cím nem rossz, ennél sokkal borzalmasabbat is el tudtam volna képzelni, de szerintem az én javaslatom (és most nem fényezem a majmot, csak mondom) jobb lett volna: Négy kocka meg egy maca. Most már…..
Új fícsőrrel örvendeztettek meg bennünket a blog.hu fejlesztői, mint arról az adminfelület egy része értesített. Az indaneten létrejött egy közösségi felület a blog látogatói számára.http://kozossegek.inda.hu/asztalHogy ez mire jó még nem tudom, de semmikép nem szeretnénk…..
Ma reggelre kelve, szokásomhoz híven, berugtam a gépet, ami csendben bootolgatott míg én kávét főztem, mosakodtam. Mire a kávémat kavargatva lecsüccsentem elé, már barátságosan fénylett 16:10-ben, a jól megszokott ikonokkal szemben gyújtok rá a nap első szál cigijére. Biztos…..
PaganMaga 2009.11.21 14:29:33
@Bachterman: Kövezzetek meg érte, de nekem az express tökéletes kliens. Pont annyit tud amennyire szükségem van. A spamszűrést pedig a szolgáltatótól várom, nem a klienstől, valahogy úgy, mint a gmail. Win7 alatt gmailt használok csak, a upc-s fiók is át van irányítva oda, neki sikerül 99,9%-ban helyesen kiszűrni a spamet. Sőt, inkább túlbuzgónak nevezném, sokszor szedek ki onnan olyan levelet amit a blognak írtak, csak gondolom a freemailes reklámsor bezavar :D

skiljan javítva, köszi :)
Nem nagyon tudok mit mondani erről az asztalról, a kép magáért beszél :) Szerintem én ilyen káoszban nem nagyon tudnék dolgozni. Torrent fájlok az asztalon. Tényleg kell az neked oda? Végignézegettem az ikonokat, hogy esetleg rólad tudjak szólni egy pár szót, de olyan nagyon…..
PaganMaga 2009.11.21 09:13:44
Na a télből vissza a nyárba.Szia!Ez itt az én asztalom- egy XP egy elég jó vista skin-nel (vista inspirat)és google desktop-pal (ami talán jobban is használhtó/konfigurálható mint a Vista beli a Win7 es nemtom milyen nem próbáltam ki)Fönnt még van egy Rocket dock de az elbújik…..
PaganMaga 2009.11.15 14:31:17
@Bachterman: a fb a kontraszt a hazai iwiw féle telefonkönyvhasználóknak.
Japán stílusú hátter, fent dock élggé sokfajta és igen részletgazdag ikonokkal. Alul azt a media lejátszót nem ismerem, de elég jó megoldás ez a tálca, mert nem foglal sok helyet és mégis sok gomb van rajta. Na meg ismét ez a kurzor. Vagy erre mondta valaki itt a blogon hogy windows…..
PaganMaga 2009.11.13 18:24:48
@Vicktor: nem kell, most már mindegy :) Írd át a címet, "Repost: szaké"-ra és csinálj úgy, mintha direkt lett volna ;)