Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barna László

39 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még a geekek is házasodnak. És mit csinál egy geek, miután Twitteren megkérte szíve választottja kezét és meg is érkezik rá a pozitív reply, majd Facebookon az "in a relationship" státuszt átlendíti "engadget"-be "engaged"-be?  Hát…..
Képzeld el azt, hogy rákattintasz kedvenc helymegosztó alkalmazásodra, mondjuk a Foursquare-re, és ahogy kilistázod azt, hova akarsz bejelentkezni, egy 8-10 oldalas lista ugrik fel. De nem ám azért, mert annyi értékes hely van a közelben, hanem mert már az összes létezi kis és…..
"Esküvő esték" programsorozat! 20011. január. 27-én Csütörtök este 19:00-tól, várunk a Fortuna hajón!! Cím: 1137 Budapest, Szent István park, alsó rakpart Már tavaly megfogalmazódott bennem, hogy klubhangulatú esték keretein belül, egy kellemes esküvő…..
Mi a különbség a Vőfély és a Ceremónaimester között?A Kerkom-nak hála, az Esküvő Kiállítás és Vásáron elhangzott előadásom Online követhető volt és rögzítve is lett.Nézd meg!   ..
Aki jön az Esküvő 2011. Kiállítás és Vásárra 2011. Január 14-16 Kongresszusi Központ (Bp. XII., Jagelló út 1–3.), találkozhat velem Vendégelőadó leszek, és a "Mi a különbség a ceremóniamester és a vőfély között?" előadásomat hallgathatod…..
Hatásosan elborzasztó kreatívokat készített a thaiföldi Chuo Senko a Sanzer kézfertőtlenítő és -hidratáló gélnek. Az ügynökség koszos kezekkel helyettesít mindent, amit naponta megfogunk, így az ajtófogantyút, a metrókapaszkodót, és retkes ujjakat dugott a telefon…..
Kontár A csujogató Univer ketchup 2010.11.24 08:07:00
Először, mikor ismerős átküldte, azt hittem, ez valami rossz vicc, csak véletlenül töltötték fel az Univer honlapjára ezt a matyó reklámot. Enyhén szólva is túl van cifrázva. De aztán rebesgették, hogy a tévében is megy, szóval tényleg komolyan gondolják. Ez rettenetes.…..
From: Shannon WalkleyDate: Hétfő 2010 jun 21 9:15To: David ThorneSubject: Poster Hello!Tegnap nyitva felejtettem az ajtót, a macskám kiszökött, és azóta sincs meg. Ha épp ráérnél tudnál csinálni egy plakátot, amit kiragaszthatnék a környéken? Ez az…..
Barna László 2010.11.11 11:46:06
"A company's brand is not what the company says it is but what Google says it is."Chris Anderson írta ezt a The Long Tailben – 2006-ban. Ennek fényében különösen meglepő a Ferling Webline friss felmérésének eredménye, amely szerint 2010-ben a hazai kisvállalkozások…..
Kontár Pucér pasi a kávémban... 2010.10.18 09:00:00
Mindig a mosópor, a hüvelygomba elleni kenőcs és a tisztasági betét reklámok voltak a kedvenceim, de most rátaláltam egy újabb gyöngyszemre. A DDB Budapest remekműve. Íme:  Több kérdés is megfogalmazódott bennem: 1. Mit keres a kávéban egy pucér pasi? Formás…..
Barna László 2010.10.27 17:53:12
Az Internet Hungary első napján arról tartottam előadást, hogy mi lesz vajon tíz év múlva az interneten, az internetes reklámban? Sajnos valamiért a MacBook-om nem volt kompatibilis a helyi kivetítővel, így végül a slide-ok nélkül kellett elmondanom az előadást, de most megosztom…..
Barna László 2010.10.26 18:27:45
Livi és Tomi fotósorozatával már találkozhattatok Buknicz Timitől.Andreas Studinger cinematographer-t kérték fel a mozgó-kép-látvány rögzítésre.Természetesen ezt is látnia kell mindenkinek!   Wedding Highlights Liv & Tom from Andreas Studinger on…..
Amikor ezt az ajánlatkérést olvastam, libabőrös lettem, és gyorsan küldtem egy bemutatkozó ajánlatot:  Nem szeretnénk sablonos vőfélyt, sem sablonos verses mondókákat. Egy humoros, zavarbahozhatatlan, talpraesett embert keresünk, aki szereti az embereket, tudja őket…..
Az esetleges reklámbevételek sok embert késztettek eddig is arra, hogy ötletes vagy éppen őrült módokon próbálják meg reklámfelületté változtatni a testüket. Míg Puhl Sándor csak a zakóját adja bérbe minden tévés szereplésnél, volt, aki a homlokát bocsájtotta árverésre,…..
Kori és Andris lagzija (s) nagyon jól sikerült. Azt hiszem sikerült jó csapatot összeválogatni, hiszen mindenki profi, és már ismertük egymás hozzáállását. A násznép bulis volt, ilyenkor nem szabad őket fékezni, csak fokozni a jókedvüket. Pálinka dalra ihattak, vezetésemmel…..
Szép ajándék, ha valaki énektudását kamatoztatva lepi meg az ifjú párt.Szerencsés, ha a koszorús lány Bécsben musical színésznő.Volt szerencsém őt felkonferálni mint "a koszorúslány", emiatt így is került fel a netre, hogy megtaláljátok! :)Szabó Csilla és Tóth…..
Negyedik tagként felvételt nyertem a Ceremóniamester Ligába, ami egy rangos hazai szakmai tömörülés.Manapság gyakori kérdés, mi a különbség a vőfély és a ceremónaimester között.Erről sok felületen szoktam írni, de talán elmondhatom, hogy akik ebben a szakmai társulatban,…..
A hónap printhirdetése egyértelműen a Mr. Sale férfiruházati bolt Blikkben megjelent anyaga, mely azt a pillanatot ábrázolja, amikor egy reménybeli vásárló megkapja ajándékba a saját eltávolított lábát, masnival átkötve. A férfi szemmel láthatólag, bár kicsit meglepődött,…..
Szó se róla, a Showder Klub minőségi műsor. Végre egy olyan felület, ahol igazi tehetségek mutathatják meg hétről-hétre, mit jelent a humor a 21. században. Kőhalmi Zoltán, Bödőcs Tibor, vagy Kiss Ádám feledteti mindazt a borzalmat, amit a Mikroszkóp színpad, a Szeszélyes…..
A nyári szünet után szombaton újraindult a Megasztár ötödik évada, és ennek kapcsán úgy döntöttem, hogy jóslásra adom a fejem. Van ugyanis egy (elismerem, teljesen légből kapott) elméletem ezügyben.Ahhoz, hogy elmagyarázzam, mire alapozom bátor, de cserébe teljesen komolytalan…..
Puszta Zoltán profi felvétele a már publikált zenés esküvői táncos bevonulásról! Zsani + Józsi esküvői bevonuló videója:) /4+1 kamerás felvétel / HD / from y2.hu on Vimeo...
Napi esküvői tanács: Egyre gyakrabban találkozok olyan pénzkidobással, mikor szegény pár szemét kiszúrják "bullshit" szolgáltatással.Nem az új szolgáltatásokkal van probléma, vagy a gomba mód szaporodó esküvőszervező/műkörmös tanfolyamról kieső…..
Külföldön népszerű húzás a házasulandó figurák körében, hogy utoljára még rányúlnak a laza kártyára és megpróbálják egy vicces kis produkcióval feldobni a szertartást. Amennyiben kimaradtál volna ebből a diliből, bújj vissza nyugodtan a kavics alá, és röhögj a…..
Heni & Gábor Wedding Entrance Dance (Chris Brown - Forever) Biztosan ismered a híres táncos templomba bevonulós videót.Heni és Gábor valamint csapata nem kevesebbere vállalkozott mint, hogy Lajosmizsén tartott szabadtéri esküvőjén ugyanarra a zenére, ugyanolyan koreográfiára…..