Regisztráció Blogot indítok
Adatok
der Medve

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szocik már ott tartanak a megújulásban, hogy most épp az erdélyi magyaroknak nyalnak. Mondhatnánk, hogy ez abszurd, pedig valójában csak a vérprofi, mindent túlélő párt hideg logikával meghozott döntése a megváltozott körülményekhez alkalmazkodva. "Mégis kettős…..
der Medve 2013.01.21 17:54:15
Aztán azok a kádárnyuggerek, akiknek ez a szórólap szólt, most mit szólnak (mielőtt ment a kukába lefotóztam)?

i.imgur.com/tOqc2K5.jpg
i.imgur.com/tbjsLJx.jpg

...vagy már kezdenek (megjegyzem szerencsére) kipusztulni és nem számít? LOL
Ha egy csöpp esze lenne a Zsidesznek vagy a Jobbiknak, most szépen kióriásplakátolná az országot a 2004-es maszopos fröcsögésekkel.
Intro Történt pedig, hogy egy ismerősöm garanciaidőn túli problémába futott a jó kis Kindle Keyboardjával. Az Amazon pedig, akinek parádés ügyfélszolgálatáról már hozsannáztunk, tett neki egy visszautasíthatlan(nak látszó) ajánlatot. Egy baráti összegért a törött K3-at…..
der Medve 2012.09.30 15:24:30
@bluebell62:
Elsőre érdemes ez elejétől elolvasni ezt a blogot:

kindlefiremagyarul.blogspot.hu

Esetleg még ezt a fórumot ajánlanám:

prohardver.hu/tema/amazon_kindle_fire/hsz_1-200.html

...aztán mire a végére jutsz és kipróbálod blogon ismertetett appokat, rájössz te is, hogy idehaza ez a kütyü csak félkarú óriás és a továbbfejlődés felé kezdesz el kacsintgatni (ahogyan én is). Szerencsére ezt már viszonylag fájdalommentesen meg lehet oldani:

www.youtube.com/watch?v=6DCega2ueVA
www.youtube.com/watch?v=PvuFHQh9WCA
www.youtube.com/watch?v=5bhpATffVkM

A második videó teendői után nálam a bootképernyő elsötétült és se kép se hang, úgy 10 percig. Már kezdtem temetni a kütyüt (végülis szépen csillog, lehet használni akár kávéspohár alátétnek, vagy tükörnek is), amikor némi ideges ki-be kapcsolás, USB-re dugás után feléledt és minden ment tovább tökéletesen.
Jelenleg ez a rom van fenn (minden szép és jó, felmos-feltakarít):

cm-10-20120916-UNOFFICIAL-otter
gapps-jb-20120726-signed

(ha ez már wareznak számít, akkor elnézést az érzékeny lelkületűektől, igyekszem visszafogni magam)
der Medve 2012.09.30 21:04:55
@bluebell62:

Hacsak nincs valami különleges oka a kütyü regisztrálásnak az Amazonra, szerintem ne tedd. Én is regelés nélkül használtam tavaly karácsonytól mostanáig. Ami hasznos funkciója lenne, az kishazánkból pont nem elérhető.
Persze így ki vagy zárva az Amazon boltjából.
Nekem mondjuk nem hiányzott, mert nem tudok annyira angolul, hogy megvegyek onnan egy könyvet, az alkalmazásokat meg alternatív helyektől be tudtam szerezni. Csak ingyeneseket használtam, ahogy a linkelt blog gazdája is. Kezdő tablet használóként nem is volt másra szükségem.

Csak egy ötlet. Mivel a Kindle Fire Európába el sem jutott, lehet, hogy azért nem engedi a regisztrációt? Ha átállítod az Amazonos regnél a tartózkodási helyet az USÁ-ra, akkor sem engedi beregelni?
A köztévé olyan egy finom lelkű primadonna, hogy este kilenckor nem beszél csúnyán, nehogy elrontsa a közélet iránt érdeklődő 12 éven felüli fiatalokat. A la Carte-ban tilos kimondani a Gecy és a szar szavakat annak kapcsán, hogy Tomcat és csuklyás polgártársai kulturált módon…..