Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Parmerozpazepan

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Kedves feketeöves balosok, (és Tóta W. Árpád) akiknek az égadta világon mindenről Orbán Viktor jut eszébe, kérlek engedjétek meg, hogy most ne az ő ötleteivel vesződjek, és felvessem a felelősség kérdését. Szarban vagyunk, tudom, igen, lehet, hogy most összefogás kéne,…..
 Több vita is volt már itt a blogon a nyugdíjak csökkentéséről, a 13. havi nyugdíj eltörléséről és ehhez hasonlókról. Miután cseppnyi tudásom sincs közgazdasági kérdésekben, csak érzelmi-elméleti alapon szólnék hozzá.  Igazságtalannak tartanám azt, hogy a…..
A borfesztek nyomasztóan szaporodó sorába áll be egy borvidékspecifikus rendezvény, a néha kissé alulmarketingelt Badacsonyt népszerűsíteni szándékozó Badacsonyi Borfesztivál (május 30., péntektől vasárnapig a Városháza parkban). Badacsony hagyományai és talán a terroir…..
 A Magyar Nemzet ma előállt a tegnapelőtt megszellőztetett politikai motivációjú magánnyomozói akció megbízójával: a lap bizonyítékai szerint Keller László, a Pénzügyminisztérium jelenlegi államtitkára állt az Orbán Viktor, Kalmár István és Simicska Lajos ellen…..
Korán örültünk, amikor iparági pletykákra hagyatkozva bejelentettük, hogy bizony az AXN bekerült a UPC alapcsomagjába, ezzel hatalmas örömet szerezve például a Gyilkos elmék, a New York-i helyszínelők és nem utolsósorban a Lost hazai rajongóinak (az említett sorozatok új…..
Parmerozpazepan 2008.04.04 21:27:08
Parmerozpazepan 2008.04.04 21:27:49
w A béka visszanyal 2007.11.12 10:00:00
Fülön csípték Kóka Jánost, hogy a fair play közepette feketemunkásokkal építi hatszintes otthonát. Már-már népmesei fordulat. Aki magának vermet ás. Ám a népmesékben nincsenek ügyvédek, se jog, és pláne nincs adómorál. Még szerencse, hogy már készülnek az új mesék.…..
Már-már direktbe drága olvasóinknak írt slágert a népszerű hiphop együttes, miszerint a Bëlga. A Boros című dalban minimum hat ismert alkotó munkásságának állítanak verbális emléket – Németh Attilától Frittmannékon, a százpontos Áts Károlyon, Bock Valéron és Gere…..
Nemcsak drága anyánk ír feszt a szerencsi erőműafférról, mások is foglalkoznak vele. Most épp az Info Rádió, amelynek Szabó Györgyöt, Tokaj és Szerencs országgyűlési képviselőjét jutott eszébe megszólaltatani az ügyben. A történetesen szocialista politikus – egykori…..
Királyrák Lovasi Ákos 2007.08.03 09:14:00
Azért az vicces, hogy miközben lassan már a legelvetemültebb hajrámagyarországos és igenigenes, kovácspistis és normálismagyarországos csoportok is kezdenek rájönni, hogy barátaik politikai beállítottsága egyáltalán nem olyan fontos, Magyarország két…..
A rekordmeleg és az aszály miatt akár egy hónappal is korábban kezdődhet az idei szüret. Simon József, az Egri Hegyközség elnöke szerint hőguta tizedeli a szőlőt, és így várhatóan 30-40 százalékkel kevesebb lesz az idei termés. Villányban hasonló a helyzet: aszály és…..
A hazai pályán a Tesco fő riválisának számító Sainsbury’s már jó ideje kampányol "etikus", azaz környezetbarát ill. fairtrade termékekkel, de most lehet, hogy túlfeszítették a húrt. A környezetbarátság jegyében ugyanis petpalackos borokat dobnak piacra. A…..
"Végül is ketten maradnakIsten és a labda"Ideje röviden számba venni, hányféle is a futballista. Alapvetően négyféle. Aki tud és szeret (A), aki tud, de nem szeret (B), aki nem tud, de szeret (C), végül aki nem tud és nem szeret futballozni (D).Az elsővel viszonylag…..
A fehérben kezdett ömlesztés második része következik, amelyben elég sok nem eléggé izgalmas vörösborról lesz szó, noha mint mindig, ezúttal is volt szerencsém többé-kevésbé érdemdús kivételekhez.Garamvári Sínai-hegyi Cabernet Sauvignon 2002A Sínai-hegyi CS a 90-es évek…..
Belsőség Sólyom Győrben 2007.07.13 13:35:00
Betegnek lenni rossz. Egyrészt az ember elmarad a munkájával, ezért utána nagyot szív. Másrészt nyűg a családjának – a nyílt színi együttérzés mellett a beteg embert titokban nagyon utálják. Lázas betegnek lenni pedig kellemetlen, mert a gyógyszerektől olyan az ember szája…..
Nem elég, hogy "Európa vezető adósságbehajtó cége" sosem volt és elévült követeléseket próbál telefonos terrorral behajtani az embereken, még van pofájuk elkérni az érdeklődő kényszerügyfelek telefonszámát a zaklatáshoz. John Cleese elandá a máját a…..
Nem szeretem szidni az átkost, de amikor Burgenlandról, a burgenlandi borászok sikereiről olvasok, unos-untalan felmerül bennem: talán tarthatnánk mi is ott, ahol a schwagerek – legalábbis a borászkodásban –, még egy jó kiadós glikolozás után is! Tudvalévő ugyanis, hogy…..
Subba Érdekes adat - Popbörtön 2007.04.27 14:50:00
Azt tudtátok, hogy nem csak Ogli G és Zalatnay Cini ültek a magyar popipar szereplői közül dutyiban, hanem Fiesta Tibi is? Tudjátok, akinek olyan sok a tetkója és korábban a Junkiesban játszott...