Regisztráció Blogot indítok
Adatok
retye

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örvénycsappantyú, lambdaszonda, változó szelepvezérlés: szinte kedvet kap az ember egy jó kis dízelhez. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Belsőség Hazavágtam az autómat 2013.12.14 06:48:39
Még a jogosítvány kézhez kapása előtt, 2008-ban vettünk egy új SX4-et. Tudom, rohadjak meg. Édesanyámmal ketten élünk, ő már nem vezet (azért vagyunk még életben), két hozzá nem értő nő pedig gyilkos kombináció egy autónak. De nagy volt az öröm, csak sajnos nem tartott…..
A Britain's Gont Talent tehetségkutatót kiütéssel megnyerő Attractiont nem mindenki ünnepli itthon kitörő ovációval. "Odamegy ez az Igazi Akciónak elnevezett, 90-es években is ciki hülyegyerek, előad a kis brancsával egy hatásvadász produkciót, ami egyértelműen a győzelemre…..
A törvény miatt nem tudhatjuk meg, összetörték-e már korábban az autónkat. Így lesz a totálkárból megkímélt állapot, a gyanútlan vásárlóból balek. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
retye 2012.11.09 09:41:03
Ez egyszer minősíti az autókereskedőket! Ne részletezzük, mert amíg olyan a hírük és a hozzállásuk amilyen, nem is lesz másképp. Vettem pár a utót a közepes és kicsi szarokat is jórészt kiböktem de egyikről se tudtak semmit... na persze. Az is igaz, hogy van hülye vevő mint jelen esetben a vásárló! Ha nem a holdon él, és ismeri az itthoni helyzetet, akkor igen is elvitte volna egy maga által kiválasztott helyre felmérni az autót!!! Ha, ennyi esze van egy jogász halgatónak akkor jobb ha nem vállal soha ügyeket, mert aki ekkora lúzer azt másol is simán megvezetik! Legalább tájékozódott volna. Amúgy meg a futóművet nem sokból rendbe lehet rakni, esztétikailag is OK a gép és 1,4Milláért mégse "Astrában" ül és legalább tényleg kevés KM. van benne ennek azért lehet örülni is. Hogy mekkora baja volt a gépnek az egy dolog. Amíg nem tudta addig tudott neki örülni? (Amit nem tudsza az nem fáj) Teccett volna jobban tájékozódni és megfontoltabban eljárni!!!
Az már csak az én rosszmájúságom, hogy ennyiből vettem én is autót mert többet nem tudok kiköhögni 42 éves fejjel és vállaltam a rizikót... mert mi van ha nincs benne légzsák? hát igen ezt hívják rizikónak. Én is kifizethettem volna akármennyit egy állapotfelmérésért...... Akkor utólag ne tessék nyavajogni, mert teccett volna köröltekintőbb lenni. Ha gazdag akkor vegyen kici újat vagy 1-2 éveset de hát az nem PRÉMIUM kategória. Nem tudom sajnálni...
Dr. Következményeknélküli Pál kínos találkozása a valósággal még csak ezután fog megtörténni. A reakciókból azt látni, hogy a kormányoldal legfelsőbb vezetése simán abban a hitben él, hogy el lehet kenni Schmitt Pál kirobbant plágium botrányát, majd valahogy elmismásolják…..
retye 2012.03.28 23:02:17
@Dr. vladys73-Vonajugend által kiképzett fényharcos:
Még mindig nem érted.
"Nem voltam, de nem az?" Na ez a baj ebből sokat tanulhattál volna. Amikor oda kerültem én is azt hittem mekkora baromság de pár év elteltével értelmet nyert (hidd el nem kell hozzá doktori) bár én alantas ezt biztosan nem érthetm.

"Mutass egy olyan külföldi cikket ami az én doktorimmal foglakozik." Kit érdekelsz doktori terén?

Leszel szíves addig tartózkodj az ilyen kinyilatkoztatásoktól. Te leolvastad eddig miket írtál? És hanekem is van doktorim?

No ettől van itt fene nagy demokrácia + szólásszabadság, hogy ilyenekről beszélhetünk! €l k€ll€n€ már itélni m€gint €zt az Országot.
retye 2012.03.28 23:14:56
@KovA: No ezzel maxi 1et értek! De ez se tegnap kezdődött. Volna azéé itten mit kiteregetni függetlenül bárkire is... Nem véletlen a szennyes elkendőzése. Nekem 2 dologfáj ha már itt tartunk. Az egyik, hogy nem lett a munkának becsülete vagyis miért nem szedjük be azokat a tetves adókat stb... (ki nem szarja le hányan vannak a parlamentben) A másik, hogy az múltnak 1x fájnia kell... különben szart se ért az egész!
retye 2012.03.28 23:37:00
@KovA: Én se repestem az örömtől, hogy CTRL Schmitt lett az államfő. A díszsenki kicsit pejoratív de találó. Sokkal legitimebb lett volna egy igazán két oldalról elfogadott jelölt. Itt csak az zavar, hogy 1esek másokban a szálkát is meglátják. Amúgy ha igaz, hogy mennyit "lopott" úgy morális kötelessége a bocsánatkérés ami 1 államfő esetében= a lemondással. Hát ennek is fájnia kell. De ennek mikéntjét ne aszájtépő ellenzék szabja meg ha mmár nekik is van vaj rendesen a fejükön. A moralitás nem "oldalak" kérdése!
A környezetvédő és a túlóvatoskodó támadhatatlan. Abban nem lehet kifogás, ha azt mondjuk, hogy fékkel, kormánnyal nem játszunk, azt bízzuk szakemberre! De ki a szakember? A kommentelő mindig. Mai cikkünk blogposztja...
Egymillió forint, az már hét számjegy, manapság pedig hétszámjegyes összeget illik komolyan venni. Főleg, ha használtautóra költjük. Remegett is a térdünk rendesen. Mai cikkünk blogposztja...
Belsőség A majdnem autó 2011.09.06 09:46:00
  A cél nyilvánvalóan nem reprezentálás vagy bármiféle örömautózás lesz, mert arra alkalmatlan, nem is arra készítették. A haszonállat szerepkörét azonban majdnem hibák nélkül valósítja meg - majdnem tökéletesen a majdnem autó. Majdnem ajánlom is bárkinek. De…..
„Még aznap este közölte, hogy beszélnünk kéne valamiről, amit „csak most van bátorságom elmondani”, de én azt mondtam, hogy nem derülhet ki olyasmi, ami miatt aggódnom kéne” – pedig ki fog! Mai posztolónk egy meglehetősen rázós történetet hozott, ezen…..
Gréczyblog A legszomorúbb barakk 2011.06.24 08:09:00
Magyarország bezárkózik. Magára csukja a vasfüggönyt, csak most nem nagyhatalmak alkuja kényszeríti, hanem önszántából teszi. Igaz, polgárai egyre  nagyobb elégedetlenségétől övezve. Mi leszünk a legszomorúbb barakk.Most már nem kétséges, hogy Orbán Viktor tönkre teszi…..
Az is egy szempont, hogy a lányok kapjanak lilát, barbis szalagokkal, a fiúk meg egy kicsinyített mountainbike-ot. De a szakemberek szerint ennél jóval több dologra érdemes odafigyelni, ha a néhány ezer forintba kerülő kis bringák és a méregdrága márkás termékek között meg…..
László Jánosnak, a Magyar Kerékpárosklub elnökének levele a mesterséges dugóként emlegetett városházi forgalomcsökkentési javaslatról.A Budapesten tervezett rövid, egy hónapos ideiglenes forgalomcsillapítási terv, vagy ötlet nagyon nagy felháborodást keltett, napok óta a…..
retye 2009.05.24 19:36:32
@lavór: Szia! Úgy gondolm, hogy még inkább a belváros (kevesebb) menjen az aglomerációba mint az aglo (több) jöjjön be mert most sajna ezt éljük. Bár csak a belváros menne ki autóval az agloba mert az sokkal 1xrűbb lenne. Mellesleg én is szívesen visszaköltöznék vidékre de hát a meló az itt van éppen ezért élünk ennyien a BP-en. Sajna:-( Amúgy a dugó lényege nekem is tetszik csak az infrastruktúrális háttere nincsen meg úgy ahogy sokminden másnak.

Üdvözlettel. Retye:-)