Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zz_

0 bejegyzést írt és 357 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Buktuk a B125-kampányt 2011.03.04 15:44:22
A lényeg, hogy egy kevés embert érintő, keveset érdeklő részletkérdés ügyében mozdult meg az ország, gyűjtött a kürtőskalácssütő, a fogászat és a horgászbolt, az olvasók meg a parlamenti képviselőiket szpemmelték - őrületes buli volt. Nekünk nagyon jól esett…..
Aki harminc fölött van, mindenki emlékszik erre a lendkerekes autóra, ugye? A Tárgy Állítólag egy Packard alapján készült, alapjában véve tökmindegy, az egyik első lemezárugyáras lendkerekes autó volt az ötvenes évek közepén, ami a boltokba került, és olyan sokáig…..
C64 RuL3z Régi idők karácsonya 2008.11.09 20:48:00
Kb egy hete vettem Vaterán egy Action Replay-t, persze egyből ki akartam próbálni. De sajna a 64-emben beszart a SID. Egy darab hang nem jött ki belőle. Sajnáltam mert évekkel ezelőtt beépítettük haverral egy pc-s házba, és elég macerás szétszedni, meg összerakni... Mindegy, van…..
Ebben a B125-ügyben szinte mindenki, aki nem motorozik, félreért mindent. A leggyakoribb megjegyzés, amit hallottam a B125-ös kezdeményezést aláírni nem akarók részéről: nem kell több közveszélyes őrült az utakra. Ezt mondták a barátaim, ezt mondták a feleségem kollégái, ezt…..
Zz_ 2011.02.24 14:01:18
@Lui_:
Tehát akkor írd alá ha ezeket akarod:
+ Picit csökkennek a dugók Budapesten
- nagyon picit, érzékelhetetlen
+ Kevesebb lassú robogós lesz
- sok futár most is 50-el jár, szóval érzékelhetetlen
+ Ha eddig a motoros jogsi letételének ideje, ára,hiányzott.
- lustaság? semmi sincs ingyen
+ ha azért nem ültél smpkpra, mert kevés volt a teljesítménye
- talán, de ez is vitatható és csak ha a szélsőségeket hasonlítom akkor lesz jó
+ ha eleged van a rendszám nélküli motorokból, és szeretnéd ha minél több motoron lenne rendszám, és tudnád azonosítani miután letörte a tükrödet
- a rendszámot ettől függetlenül is be kellene vezetni
+ aláírod, mert kíváncsi vagy mit mondd rá a parlament
- gyerekes gondolkodás
Zz_ 2011.02.24 14:03:11
@okoskodó: ezt én is észrevettem. 12-15 ker reggel 7.10-kor 18 perc. Délután a Hungária nem áll be tartósan.
Zz_ 2011.02.24 14:08:49
@Lui_: nem lesznek komoly útfelújítások, amiket lehetett az előző kormány elköltött.
Mindig megoszlanak a vélemények, amikor arról van szó, hogy az egyik autós rendre utasítja a másikat valamilyen módon. András is ekként cselekedett nem olyan régen, nem csodálkoznék rajta, ha gyorsan ki lenne kiáltva közellenségnek meg önkéntes rendőrnek.A szlovák autópályán a…..
Nem arról van szó, hogy a minisztériumi apparátus ne tudná, hogyan is kell a költségvetést megtervezni. Valószínűleg Matolcsy és csapata keverték össze vágyaikat az előrejelzés műfajával. (Fotó: Index) Az Index tegnapi információi szerint azért lett hirtelen szükség a…..
Hibát-hibára halmoztál Jánosom, pedig látod, én megértelek. Pontosan tudom, miért van szükséged S8-as Audira. De a polgár nem, ezek ilyenek, rá se ránts. Vélemények az azonos című írásunkról...
Senki nem hiszi, hogy a nagy fekete autó azért tol le, mert így biztonságos és gyors. Vélemények az azonos című írásunkról...
"Itt a lét a tét." Orbánék egymillió munkahelyet ígértek, de tízezreket taszítottak az éhezésbe. Pattanásig feszült a helyzet a szegénységtől sújtott kistelepüléseken. Az Orbán-kormány foglalkoztatáspolitikája miatt tízezrek veszítették el a megélhetésüket…..
Zz_ 2011.02.09 11:24:49
@este ráérek: akkor olyanok leszünk, mint Egyiptom. Ott is minden sarkon áll egy rendőr, hogy ne zaklassák a turistákat (akinek van pénze)....
Zz_ 2011.02.09 11:32:17
@Winston Smith: akkor meg mit kezdjek azzal, hogy az 50-es években mi volt? Más volt minden szempontból. Annyira idevágó, mintha azt mondanám, hogy pár kilométerrel balra meg milyen fasza munkanélküli segélyek vannak.
Zz_ 2011.02.09 11:44:04
@Winston Smith: nem siránkozom és nem megyek az adott országrészbe. Ennyi. Én megtehetem. Ha akarok egy jót kirándulni (biztonságban), akkor az ország nyugati részét választom.
A Fidesz frakcióvezetője a tegnap esti RTL híradójában befeszített, mint tetanuszra váró kisnyugdíjas a körorvosnál, és arcunkba tolta a valóságot:- Majd a választók eldöntik, jár-e neki a mindennapi luxus, nyugdíj megtakarításokból foltozott költségvetés idején. Az…..
Megcsalt a feleségem, az egyik legjobb barátommal.  Sziasztok! Nem rég óta követem a blogot...talán idevág, ami velem történt, történik. Megcsalt a feleségem, az egyik legjobb barátommal. Az elmúlt 7-8 évben, mióta gyerekek vannak itt is ott is, rendszeresen…..
A mai anyag az utcai bunyók egyik klasszikusának számít. A srác kocsijába beleszaladtak oldalról, ami kissé felzaklatta. Utána láthatóan el akarták magyarázni neki, hogy azért van igazuk, mert többen vannak. Tévedtek.     Az utcai helyzet nagyon más, mint a dojo…..
Balsai Kormánybiztos István, miután alaposan kivizsgálta a 2006-ban történt rendőri túlkapásokat, igazi jogállami törvényjavaslattal állt elő. Az ötlet lényege nagyon egyszerű, egyetlen mondat foglalja össze. „A 2006. szeptember 18. és október 24. között, a Magyar…..
2010. szeptember 13-án írtam:"Amint lesz egy kis időm, kikérem a Szíjjártó bérezésére vonatkozó adatokat is, mert nagyon érdekel, mennyi pénzért hajlandó folyton segget csinálni a szájából."Nos, jól megfizeti Viktor az ő szóvivőjét, aki bármit hajlandó…..
Zz_ 2011.02.03 11:43:20
@charlottesweb: na majd ha szijjgyártó ajtaja előtt is sorban állnak a fejlett országok, hogy ugyan dolgozzon már nekik, akkor beszélhetünk róla.
Mubarak,…..
Zz_ 2011.02.02 11:02:53
A tegnapi határidő lejárta után napvilágot látott, hogy kicsivel több, mint százezer fő vállalta „önként”, hogy kiközösíttetik az állami nyugdíjrendszerből (illetve egyéb szociális juttatásokból) „most és mindörökké”. Nincs kétségünk afelől, hogy…..
Zz_ 2011.02.01 21:38:10
@amize: Azt hittem a Fidesz más. Mindegy...
Zz_ 2011.02.01 21:41:07
@bloggerman77: Ez inkább csak jól hangzik, de nem igaz, mindenesetre alátámasztja ami mondani akarsz.
Zz_ 2011.02.01 21:44:10
@A nép fia: Te hülye vagy?
Csernobil - ha ezt halljuk, nem az a dinamikusan fejlődő, korszerű, erős iparú, nagy népességű város jut az eszünkbe, ami egykor ez a település volt... és ez teljesen érthető: a név az emberi hanyagság, nemtörődömség, sőt, nyerészkedés, és a katasztrófa szinonimája lett a…..
Bud Spencerékkel nem lehet mit kezdeni. Az általában Terence Hill társaságában bunyózó olasz bármikor, bármelyik csatornán kerül képernyőre, nem ad esélyt a konkurenciának. Ha esti műsorsávról van szó, akkor napi és heti rekordokat döngetnek a BS-TH filmek, ha délutáni sávba…..
Gondolkodott már rajta, milyen világ köszönt ránk, ha elfogy a szén, a gáz az olaj? Ha nem találunk hasonlóan könnyen és nagy mennyiségben kiaknázható energiaforrást, a tudományos kutatók véleménye szerint váltás helyett akkora válság vár ránk, amilyet még nem láttunk.…..
Hola Tibi,Írtam nektek egy rövid szösszenetet (ékezetekkel!), hátha érdemesnek tartod leközölni. Egy kis használati utasítás: a dőlt betűs részeket erősen hangsúlyozva, enyhén FELEMELT hanggal kiejtve kell elképzelni! (nem igazán érdemes kiemelni semmit, mert az egész kurvára…..