Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sohi

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Persze ezek még nem a konkrét épületeknek a tervei, csak a helyszíneké. Jó, hogy tettek bele egy télit is, azon látszanak legjobban a beépítések. Első blikkre a véleményem az, hogy rosszabbra számítottam - bár még mindig nem vagyok kibékülve vele teljesen. nem lesz sokkal több…..
sohi 2013.10.04 08:45:23
@SontPent: Mi a gond a mélygarázzsal? Mondjuk, hogy az tuti, hogy nem lesz ingyenes?
Teljesen egyetértek, hogy a Városligetet ehhez közeli formában kellene megtartani...
sohi 2013.10.09 15:52:46
@SontPent: Már meg ne haragudj, de a személyeskedést hagyd abba. Attól, mert valakinek a véleménye nem egyezik a tiéddel, kapásból igénytelen? Azt hiszem inkább én sajnállak téged...
Mellesleg majd akkor gyere a parkolásért mindenhol fizetni kell dumával, amikor dupla fizetést osztanak mindenkinek. Akkor szívesen fizetek majd én is és még nagyon sokan parkolásért. Plusz majd ha nem lesz drágább az utcán parkolás, mint a parkolóház! Lehet neked mindenre jut, de sokan nincsenek így ezzel kishazánkban.
És nem, nem a lerobbant állapot az amit védek. Hanem az, hogy kb az egyik legnagyobb zöldterületet jelentős mértékben megcsonkítják.
Szóval legközelebb mikor lesajnálsz valakit, előbb sajnáld magad okoska...
Depeche Mode @ Puskás Ferenc Stadion, 2013.05.21. Magyarország annyira szereti a Depeche Mode-ot, hogy mostanra már garantált, hogy minden albumuk köré épített turnéhoz kapunk legalább egy budapesti koncertet is. Persze ezt is könnyű lefanyalogni azzal, hogy már megint túl kellett…..
sohi 2013.05.22 20:08:50
@Donorbusz: Teljesen egyetértek, ez az előzenekar volt eddig messze-messze a leggyengébb... Konkrétan zörögtek ott össze-vissza, de láthatóan legalább ők élvezték, amit csináltak. :)
Én egy It's no ggod-nak örültem volna nagyon, de az ritkán adatik meg nekem élőben, már hozzászoktam. :)
Az új számok élőben, ilyen hangulattal sokkal nagyobbat ütöttek, mint lemezről... Nekifutok most még egyszer, hátha jobban elkap a hangulata...