Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Harlequin

0 bejegyzést írt és 785 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Juditék nem értik, hogy mitől nem garanciális a két hónap alatt elromlott, majd javított gőzkabinjuk, aminek ezután röviddel széttört az egyik üvegfala. A Fogyasztóvédelmi Hatóság szerint nekik kellene bizonyítaniuk, hogy nem direkt verték szét kalapáccsal: Tavaly július…..
Hol van már a 3 gyerek, meg a 4 kerék szlogen! A legvadiújabb nagycsaládosoknak szánt Erzsébet-pályázaton ugyan a tavalyi kiíráshoz képest már mindkét szülőt fel lehet tüntetni, kizáró tényező, ha valaki a 3 vagy több gyermeke mellett nem dolgozik, például mert nem kap munkát…..
Hiába lehet már naponta fizetni a feltöltőkártyás mobilnetért, Nikolettnek ez sem jó. Minthogy szerinte a 690 forintos napijegyet csak 2000 forinttal lehet minimum feltölteni. Pedig nem. Úgy gondolom, hogy a Vodafeone-tól laptopomhoz vásárolt mobilinternet (netjegy) és…..
Harlequin 2013.01.15 14:42:05
Közeleg a tél, így naiv ügyfél azt gondolta, hogy bespájzol tüzifát. Rendelt is 4 m3-t igen kedvező áron, aztán ráhagyta az ismerősére az átvételt. Így csak estére derült ki, hogy a 4 m3 igazából 1 m3, és teljesen vizes, azaz használhatatlan.  2 héttel ezelőtt fát…..
A Bricostore-végkiárusítás mellett majdnem elsikkadt, hogy a Tescóban is volt ám különlegesen kedvezményes játékvásár. Az egyetlen gond csak az volt naiv ügyfél szerint, hogy a csak a polcokon található termékeket akciózták. A raktárból nem töltötték újra a játékokat…..
Bár elvileg a drága Lisztferihegy miatt csökkenti a járatai számát a Ryanair, K.B. azt tapasztalta, hogy a józan paraszti észnek nem biztos, hogy túl sok köze van a tervezéshez. A Homár nem talált vasárnap reggeli járatot, csak délutánit, de annak sincs túl sok értelme a hétfő…..
Harlequin 2012.11.27 09:57:33
Ilyen egy igazi (via) Közel a vég. Elérkeztünk ahhoz a ponthoz, amikor komolyan fel kell tennünk a kérdést, hogy biztosan akarjuk-e még ezt a bohózatot a legdurvább egypercesekig fokozni, vagy inkább éhséglázadással döntjük romba a vérgőzős kapitalizmus utolsó, még nem…..
Harlequin 2012.11.14 12:12:43
1?
Mint ahogy azt a papagáj-jelenet is megemlítette mintegy 40 éve, az embernek rojtosra kell beszélnie a száját, hogy ha bármit el akar intézni ebben az országban. Laci személyesen akart lemondani két előfizetést a Telenornál, amiből ez a pszichedelikus bohózat kerekedett. Lemondani…..
Naiv ügyfél még igen jól járt, hogy csak félmillióval került többe az interneten 2,5 millióért hirdetett Mazda, és csak kicsit volt törve az eleje egykoron. Persze utóbbit csak azután derítette ki, hogy megvette, de ez legyen a legdurvább lehúzás, ami valaha…..
Tamásnak egy megállót kellett volna utaznia a Volánnal, hogy vehessen jegyet a sofőrtől, mert a végállomáson nem adhat, de jegy nélkül azt meg nehéz: A Stadion-autóbuszpályaudvaron szerettem volna felszállni a buszra, ám a sofőr közölte, hogy nála nem lehet jegyet venni, hanem…..
Harlequin 2012.10.11 17:21:14
Kicsit darabos levelet kaptunk N.G. G.-től, aki egy súlyos verés helyi kezelésének lehetett tanúja Westendben: Westendben esett meg, hogy egy elkövető ismerőse volt a westend őreivel és súlyos testi sértést követett el egy hölgy sérelmére. A westend biztonsági szolgálata…..
Harlequin 2012.09.26 16:11:51
Az év eddigi legdurvább áramos sztoriját olvashatják egyelőre két felvonásban. Naiv ügyfél újonnan vásárolt lakásában 2,5 hónappal a beköltözés után az ELMŰ váratlanul leszerelte a mérőórát. Mint utólag kiderült, az átíráshoz hiányzott valami dokumentum, de erről sem…..
Nem elég, hogy egy hónappal előrehozták a fizetési határidőt a Corvinuson, az utolsó pillanatban még a diákhiteleseket is megszívatták. Utolsó előtti nap találták ki, hogy hitelből csak a tandíj felét lehet fizetni, a másik 350 ezer forintot elő kellett volna varázsolni…..
Harlequin 2012.09.18 15:36:03
Naiv ügyfél visszamenekült Írországba, és azóta sem érti, hogyan kerülhetett 345 ezer forintba 5 hónap fűtés egy 60 nm-es panellakásban: Tavaly 5 év külföldi száműzetés után volt "szerencsém" otthon letelepedni próbálni, de 5 hónap után feladtuk a feleségemmel és…..
Anna angolközértezett volna a Tátra utcában, de 5 munkanap alatt mindössze elveszíteni tudták a rendelését, készleten pedig természetesen nem volt minden: Augusztus 18.-án rendeltem a British Store-ból néhány terméket - először és utoljára. Mivel az üzletük egy jó…..
Harlequin 2012.08.28 11:53:06
Megnyugtató látni, hogy államilag szervezett kirakodóvásárokon ugyanúgy nem adnak blokkot, mint ahogy étkezési utalványokat sem fogadnak el: Augusztus 20. A kenyér ünnepe, áLami ünnep, tűzijáték, rendezvények stb.. A párom munkahelyén Erzsébet hol felbukkan, hol nem. Hál…..
Türkménbasi nem elég sikeresen foglalt szobát a poroszlói Club Thermál Hotelben, így a ferde mennyezetű tetőtérbe szállásolták el őket, ahol felállni nem lehetett az amúgy is kicsi alapterületű szobában. A lepusztult kert és a szottyos vacsora megtekintése után a végső…..
Nóra nem érti, miért egrecíroztatják a Balatonnál rekedt vásárlókat: Balatonfenyvesi nyaralásunk során találkoztunk a képen lévő felirattal, és hozzá sok morcos eladóval, a Fenyves ABC nevű boltban. Kedélyükön szerintem az sem segített sokat, hogy jót mulattunk a…..
Rendes egyetemista nyáron nem az egyetem honlapját frissítgeti áhitattal. Pedig kellene, hiszen akkor nem néhány nappal ezelőtt tudta volna meg, hogy idén a világvégére való tekintettel egy hónappal hamarabb kell fizetni. A lányom a Budapesti Corvinus Egyetem (Közgáz) végzős…..
Egy nyúlfarknyi hírnél egyelőre nincs belőle több, de jó látni, hogy a magyarok még egy gyorséttermi rendelést is képesek tettlegességig fokozni. A török kolléga azonban mintha elfeledkezett volna a vendéglátás első szabályáról: soha ne öld meg a vendéget! Ketten…..
Úgy tűnik, nem csak a bankok álltak át az éjszakai smsezésre. Már a Telenor is a hajnali 2-4 közötti időszakot látja a legmegfelelőbbnek értesíteni a felhasználókat, pl a digitális számla letölthetőségéről: UPDATE 09/10: Emailben kell kérni az értesítést, akkor nem…..
Harlequin 2012.08.21 13:01:31
A Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. válaszából kiderül, hogy Hévízen a Tourinform irodában alakítottak ki csomagtárolós kerékpárparkolót, de a fürdő bejáratánál lerakott járműveket sem szokták ellopni, illetve az öltözőbe is be lehet tenni csomagokat. Kedves Péter!…..
Harlequin 2012.08.17 10:42:51
@ColT: Mert baleset veszélyes, a hülye kisgyerekek nekimennek, rájuk borul akármi... Mi a f@sznak kell venni a gyógyfürdőbe!!!, nem a strandra!!! a bringát. Egyébként meg aki meg tud bringázni, annak nincs szüksége gyógyfürdésre.
Egészen bizarr történetet küldött MR, akinek állítólag a Generali visszamondta a biztosítását és visszafizette az utolsó negyedévet, amikor bejelentették, hogy pinceüzletüket elpusztította az esőzések után beömlött víz. Most megtörtént eset: érvényes szerződéssel…..
Annyi év után végre újabb naiv boltos poszt következik! Merthogy léteznek olyanok is, akik elsősorban nem vásárolni mennek be egy üzletbe. Magdolnát egy gyógyszertárban húzták le majdnem 20 ezer forinttal: Én egy patikában dolgozom, vett valamit 1485 Ft-ért 20 ezressel akart…..
Naiv ügyfélnek kétszer kellett fizetnie a DM-ben, mert ő ugyan kapott smst az összeg levonásáról, a pénztáros csak hibaüzenetig jutott. A vezetőség szerint szar a bankja, és ha nem hiszi, hogy tényleg nem vonták le az összeget, menjen el és nézze meg náluk. És nem…..