Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Preis

0 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a poszt a büntetlen örömökről szól. Olyan brownie készült ma a konyhámban, ami nem tartalmaz lisztet, cukrot, tejet, ráadásul sütéssel együtt 35 perc alatt elkészül. Ha még tartod az új évi diétás fogadalmadat, akkor ideális választás lesz: anélkül ehetsz igazán finomat, hogy utána bűntudatot…..
Bár még nincs vége az évnek, az biztos, hogy nálam tévés produkciók tekintetében a Top5-ben benne lesz a Spektrum TV saját gyártású természetfilm sorozata, A Láthatatlan Madárfotós, amit karácsonykor mutat be a csatorna. Hogy ez így lesz, már júniusban sejtettem, amikor egy…..
Egy amerikai producer szerint, ha igazán lesarkítjuk a tévéműsorok vs. reklámok kérdését, akkor a sorozatok és egyéb programok azért vannak, hogy valamivel ki lehessen tölteni a két reklámblokk közötti időt. Ezzel nagyjából arra célzott a jóember, hogy az első sugárzás…..
Anti-cukiság Első post 2009.08.04 13:23:00
Sziasztok!A blog célja kb. megegyezik azzal, amit leírásként megadtam.Nem a nőkkel van a gond, szeretjük őket, imádjuk őket, de ettől a cukiságtól már a falra tudok mászni.Remélem naponta tudok jelentkezni a nap leggázosabb cukiságával.Igen, itt fikázás lesz…..
Ovarzolee már régóta vágyott Norvégiába. Tavaly nyáron már kezében volt a foglalás, ám a nagyradíros cég miatt nem ment minden ilyen egyszerűen. Okulásul a történet. Fotók pedig a névre kattintva.  Cpt. Váradi 2014-2016-ra 50 új gépet rendelt a héten Az utazás…..
Jó reggelt, dagadó pártkasszát mindenkinek! Csak emlékeztetnénk a kevésbé tájékozott fogyasztókat, hogy mától - közgazdaságilag természetesen semmivel sem alátámasztható módon - átlagosan 30 százalékkal nőnek a parkolási díjak a fővárosban. Előző mondatunk persze…..
 1968. március 16-án egy század amerikai katona bevetésen vett részt Vietnamban. Vagyis a szokásos módon indult a nap, ami viszont ezután történt, nemcsak sokaknak a háborúhoz való hozzáállását változtatta meg, hanem még évtizedekkel később készült filmekre is hatással…..
Érdekes felfedezést tett Péter a bizonyos autókról hiányzó rendszámok kapcsán. Arra figyelt fel, hogy nagyon jellemző, milyen kategóriáknál nem szokott gyakran ott figyelni a rendszám a kocsik elején. Én kicsit meglepődtem a megfigyelés eredményén. Mostanában megszaporodtak a…..
Sok honfitársunkkal együtt Gábor is belelépett a magyarországi bürokratizmus szippantóskocsit soha nem látott pöcegödrébe. Íme egy újabb példa arra, hogy különösebb szolgáltatás nélkül hogyan húznak le egy újabb bőrt az autósról, aki mi mást is tehetne, fizet. Van egy…..
Már említettük egyszer (talán a móri bankrablás és nyolcas emberölés ügyének tárgyalásakor), s most csak megerősíteni tudjuk, hogy szép hazánk nemcsak termálvízben, vízilabda-aranyakban és gyengeelméjű politikusokban állja az erős nemzetközi verseny kihívásait, hanem…..
Én vagyok az élő bizonyíték arra, hogy az AC/DC nem paktált le a sátánnal vagy bármely más gonosz erővel, mert ha ez így lenne, akkor nem hívott volna fel a haverom ma este 6-kor, hogy egy ismerőse barátnője beteg lett, nem tud menni AC/DC-re, van egy szabad jegy,…..
Apró összetevők járulnak hozzá, hogy autóba ülvén az ember már előre elkönyveli magának, hogy akár rövidke útján is számtalan nehezítő tényezővel fog találkozni. Viktor is alátámasztja alábbi levelével ezeket a gondolatokat. Egy apró történet, de sajnos egyre…..
A tavalyi reptérblokád és a nemzetközi recesszió érezteti a hatását Thaiföldön is, ezért is döntött arról a thai kormány, hogy átmeneti időre, 2009. március 5. és június 4. között eltörli a turista vízumok díjait. Tegyük hozzá, a thaiföldi turizmusban ez az időszak…..
Ennek a pompás, "bálterem méretű" szobával megáldott, csupa napfény kecónak a hirdetését Ákos a Reakciótól ajánlotta figyelmünkbe. A tuti vételt kissé beárnyékolja a csábító reklámszöveg alján kinn maradt "belső megjegyzés"...…..
Preis 2009.02.24 18:35:29
Ha jól számoljuk, két és fél hónapja nem jelent meg különlegesekről szóló poszt a lemilen; utoljára a lengyel testvérekkel foglalkoztunk december elején. Nem magyarázkodni akarunk, hiszen tudjuk: vannak megmagyarázhatatlan dolgok, amiket egy férfi emelt fővel maximum beismerni tud, s nagy levegőt…..
HamPLÓ Szép régi világ: a posta 2009.02.11 19:30:00
Megint szerencsém volt ajánlott küldemény átadása végett sorban állni negyven percet (de lehet, hogy negyvenöt volt). Eredetileg már tegnap este el akartam menni a hivatalosított papírárúért a nagy szürke házba, de láttam, hogy nem lehet beférni (kilóg a sor a sorbanállós…..
Agyvihar Szerinted kövér vagyok? 2009.02.10 20:14:00
Nemrég láttam egy előadást, ahol különböző etikai kérdéseket feszegettek az előadók. Hogyan viselkedjen az ember, ha a kormány üldözi és bebörtönzi az ellenzékieket? Bújtatni kell-e őket, vagy fel kell-e őket adni, mert azt diktálja a törvény? Minden parancsot végre kell-e…..
Ma ismét egy komment következik. Sajnos rengetegen képtelenek elhelyezkedni diplomával, nyelvtudással, kellő tapasztalattal és gyakorlattal. A helyzet pedig napról napra rosszabb...Tisztelt Mindenki! 46 éves több diplomás férfi vagyok, két gyermekkel. Mondanom sem kell, hogy…..
Supermanként vagy Pókemberként síelni nem lehet rossz dolog, hiszen nem kell igénybe vennünk a síliftet, amivel sok időt és pénzt takaríthatunk meg. Más kérdés, hogy szuperhősnek öltözve síelni szuper képességek nélkül mennyire nyerő? Az egyre gyakrabban látható…..
"Szép bor az, amelyik érdek nélkül tetszik."Kant után szabadon Az ember egy önzésre programozott génrobot, akinek gyárilag maga felé hajlik a karja, és folyton azon mesterkedik, hogy csuháját a másik levesébe juttassa. Ezért van szükség a vaktesztre. Köznapi…..
2009. Magyarország. Budapest, XIII. kerület. Házibuli van, jelen vagyunk kb 25en, jó a hangulat, talán picit hangos a zene. Szomszéd jön, panaszkodik, halkítunk. Aztán legközelebb rendőrség jön. A házigazda és egy haver kimennek beszélni a rendőrökkel, a beszélgetés közben a…..
Egy ifjú kisgyermek panaszait hallgathatjuk meg, mert ez inkább egy kezdő írő vallomásos próbálkozása, mint egy őszinte szakítós történet, de döntsetek ti. Ember nem ismerkedik így, hogy holnap a Lánchíd oroszlánjánál.Egy olyan történetet szeretnék Nektek elmesélni, amit…..
Pilu Dugódíj? Kekeke... 2009.01.27 20:54:00
 Nemrégiben látott napvilágot a hír, miszerint 2012-től dugódíjat készül bevezetni a főváros. 400-600-800 forintos alternatívákkal számolnak, illetve azok forgalomcsökkentő hatásával. Valamelyik este erről beszélgettünk a Wekerlén, mikor jött az ötlet, hogy menjünk be a…..
Három dologra voltam kíváncsi a New York-i magyar évad megnyitóján. Hogy a Carnegie Hall tényleg a világ egyik legjobb koncertterme-e. Érdekli-e a sznob New York-iakat a cigányzene és a klasszikus zene elegye. És hogy milyenek a sznob New York-iak. A fentiek közül egyedül az…..
Hülyegyerekből minden napra jut legalább egy az utakon is, Tamás a buszról nézte végig, ahogy egy ilyen díszpinty fellökött egy idős hölgyet, majd mint aki jól végezte dolgát, távozott. Volna, ha a busz nem érte volna be a pirosnál, hogy nagy egyetértésben neveljék meg a kis…..