Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anon

0 bejegyzést írt és 166 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Orosz Gifkomposzt 1. 2014.01.23 15:04:28
Összelopkodtunk egy vájlingra való oroszországos gifet. De mivel én egy áldott jó ember vagyok, meg mivel az elmúlt évekhez hasonlóan még mindig kurva lassan és szarul tölt be a Subba, ezért két részletben kapjátok meg,  hogy ne sírjon a szátok, mert akadozik. Úgyis…..
anon 2014.01.23 16:25:05
@Teddyboy: 1:48, lehet faragni az arcból lefele. Legalább annyi látszik, hogy egyik filmet se láttad.

www.youtube.com/watch?v=2ndbCnNaIss
anon 2014.01.23 17:25:08
@sien: Te nagyon okosnak tűnsz, mesélj a műveltség kritériumairól kérlek. Szerinted Roncsfilm nem játszik, Kusturica se (maradjunk a filmeknél, de ha gondolod nyithatunk az irodalom, a képzőművészet vagy akár a töktermesztés felé is), akkor hát milyen szintű műveltségbe illik be a film, mint olyan? Vagy esetleg húzzunk határt a filmek minőségénél, de hol legyen ez a határ? Jancsó Miki? Bergman? Tarkovszkij? Ne hagyj bizonytalanságban, kérlek!

Igazából három szóban is összefoglalhattam volna a fentieket: sznob fasz vagy.
Kezd a Karácsony elmúlni, a szétszaggatott csomagolópapírok betöltik a kukát. Itt az idő elkezdeni készülődni a szilveszterre! A városban egyik buliból a másikba flangáláshoz még nem késő beszerezni a 7 liter pezsi befogadására alkalmas Martin Margiela pezsgőtartót, potom 350…..
anon 2011.12.26 21:44:35
@TrueY: Tök jó a blogod az általános műveltségről, vésd be lécci azt is, hogy a pezsgősvödörbe jeget tesznek, abba az üveget. Nem vödörből isszák/meregetik kifelé, így a bubi se megy ki belőle.
Ati egy speciális anomáliát fedezett fel a Vaterán. A Múzeum Antikvárium több árverésén egy "muzeumveteli" nevűfelhasználó áll nyerésre, aki viszont június óta nem vett semmit. Pozitív visszajelzést 3 év alatt egyedül a Múzeum Antikváriumtól kapott, azokat is 10-20-as…..
anon 2011.12.04 17:47:35
@Főúr1127: Írtuk fentebb, hogy a vatera jutalékai elég alacsonyak (nem tudom pontosan, 2-3%, valaki nálam okosabb javítson ki, ha tévedek), tehát megéri trükközni, hisz csak a fentebb belinkelt Radnótin nyolcvanezret húztak így, szóval belefér egy-két beragadt tétel. Ami ráadásul el se vész, hisz amit a Múzeum Antikvárium "muzeumveteli" néven állítólag megvesz, azonnal kikerül a bolt honlapjára, mint sima eladó kötet. Itt van az orbitális átbaszás (és lebukás), itt látszik a legjobban, hogy kamu az egész "más csatornákon érkező megkeresések" duma, és csak árfelverés a cél - ami viszont tényleg ellentétes a Vatera szabályaival, bárki ilyet tenne úgy ki lenne vágva, mint s szél. Múzeum Antikvárium nem, nyugodtan köphet az egészre, én ha aktív Vaterafelhasználó lennék (jó ideje nem vagyok már), tuti nagy balhét csinálnék mindenféle fórumon.
anon 2011.12.05 22:28:18
anon 2011.12.06 21:24:14
@mudpach: megnéztem az előbb a vaterán futó "árverését", kis túlzással az összes nagyobb értékű darabot ő tolja magamagának. A Radnóti-kötetet már nem is mondom, megint emelt rakta kicsit :)

Ennyire szarul megy a Múzeum Antikváriumnak? Mondjuk a névre igen elöl dobja ki a google ezt a homárposztot, nem hiszem, hogy pont hozzá fognak sietni az eladók ezután a nagy ritkaságokkal, hisz aki átveri a vevőit, az átveri azokat is, aki elad neki (mennyit teccik adni ezért a vizsolyi bibliáért? kétezer néném, nem ér az többet! :D
w Télapó nem jött el 2011.05.23 06:45:00
Magyarországot, hála istennek vagy ellenlábasainak, javarészt elkerülte a kereszténységnek (vagy bármilyen vallásnak) a növényszintre butított, szó szerint értelmezős, ultrabigott változata. Az Egyesült Államokban domináns fetrengős-karizmatikus, a mindennapos csodákat hirdető…..
anon 2011.05.24 10:49:56
@Trompf: Nem. Az emberiség fejlődésével együtt fejlődik a tudomány is (vö. a tudomány evolúciója), ezért van az, amit írtál, ti. Newton felfedez, leír valamit, jön Einstein és korrigálja, stb. Ne feledjük el azonban azt sem, hogy míg Newton eszközei a világ megismerésére mai szemmel nézve igencsak primitívek voltak (lángelméjét természetesen nem lebecsülve), addig Einstein már komolyabb alapokra, eszközökre építhetett, nem beszélve a ma tudósairól.

A két dolog (világ működése/keletkezése) összefügg, de nem annyira, hogy ne alkalomadtán lehessen külön vizsgálni őket. Mondom ismét: ne abból induljunk ki, amit a tudomány ma ismer. Einstein leesett állal bámulná az internetet, a részecskegyorsítókat, stb., feltehetőleg mi is ezt tennénk, ha valami csoda folytán bepillantást nyernénk a száz év múlva elkövetkező világba.

BTW, ha már tudomány és egyház/vallás: a tudományosság legnagyobb kerékkötője több, mint ezer éven át a katolikus egyház volt Európában, nélkülük ki tudja, hol tartanánk ma...
anon 2011.05.24 12:19:00
@Trompf: Nem. Nem ők halmozták fel, hanem a megfelelő részleteket MEGŐRIZTÉK, azaz lemásolták újra és újra és újra a régi szövegeket. A tudományosságban a fejődés ezredéven keresztül megállt, maradt az abszolút tekintélyelv (Arisztotelész, Idősebb Plinius, etcetera), ettől eltérni, pláne cáfolni nem lehetett. Nem véletlen, hogy pl. az arab tudomány fényévekkel járt az európai előtt, persze a vallás ott is sajnálatos fékként működött, de messze nem annyira, mint a keresztény kultúrkörben, ahol a másként gondolkodás szinte automatikusan eretnekség vádját vonta maga után.
Huszonötezerkettőszáz forint az ára egy ilyen vagány weboldalnak! Mindenféle kispályás kamukák, msn beszélgetések, meg nem annyira előnyös fotók egy lányról. - Legutolsó információ a pénzzel kapcsolatban hogy "febr. 8-án akkor feladok 5ezret belőle". No igen, azóta…..
anon 2011.02.16 15:53:19
@saajt: csak nem a honlap készítőjéhez van szerencsénk? :)

a csaj a gatyáját is leperelheti a srácnak, igaza van quadrocsnak. sokba fog ez fájni vazze, pláne, hogy fenn lesz napiszarom, puruttyán, megmindenhol :))
Ezt olvashatjuk egy egyre népszerűbb vállalkozás honlapján: „Évezredek óta őrzik őket titkos könyvtárakban valahol Indiában...Világszerte 110 millió ma élő, akár teljesen átlagos emberről szólnak....átlagos... Legalábbis eddig ezt gondolhatták... 162 ezer ma élő magyar ember életéről is vannak…..
Szombat reggelre a hazai blogszféra java része a minden valószínűség szerint a Fidesz vérprofi kommunikációs stábja által kiötlött facebookos hűségeskü-oldalról beszél. Ez a klónokra épülő vazallusképző (olvasd: seggnyaló) közösségi képződmény azonban a…..
anon 2011.01.22 20:22:03
@gagauzz kalauzz: Mit, mit, stadionbeléptetőkapukat szervezett pár milliárdért :))
anon 2011.01.22 20:39:27
@Steve the Great: Emiatt ugyanúgy kivághatja a fészbúk a bagázst, 10000 tagú csoport, negyede ilyen kamuszagú reg, kuka.
Nagyon régen még legendás volt a Gundel, jó ideje már nem az. Hogy mi lehet egy patinás márka szétrohadásának az oka, az gyönyörűen látszik Péter példáján. Olvasónk barátja a Gundelhez tartozó, azzal szomszédos Bagolyvár étteremben evett, majd jattolás után jött rá a…..
anon 2010.10.19 10:03:29
@csz0: ki nem szarja le a szerény keresetű magyar családot e poszt kapcsán? húzz vissza a vackodba, egybites.
Megvolt az első X-Faktor adás is, ami elől a Tv2 gyáván kitért, és péntekre menekült, oppardon, a nézők kedvéért áldozatot hozott. Jó nagy baromságot csinált a Tv2 ezzel, és most nem arról beszélek, hogy a kereskedelmi televíziózást az egész stábnál jobban ismerő…..
anon 2010.10.18 21:16:24
@nahátnahátnahát: az xfaktor nem fog megbukni. A megasztár sem, elég nagy az a szemétdomb, elférnek. Pénz jut elég mindkettőnek, ezen kár is vitázni.

A hangsúly a minőségen van, ti. az egyszeri birka mit kap a képébe, ha leül este tévézni. Az xfaktortól jobb minőségű abrakot, mint a megasztártól, ami külsőségeiben leginkább a régi csehszlovák revükre emlékeztet, nyakonöntve egy rakás irritálóan visítozó tinivel.
anon 2010.10.18 21:45:22
@nahátnahátnahát: Jó, erre talán térjünk vissza a széria vége után, ti. visszahozta-e az árát, brand lett-e, ésatöbbi. Addig ez mind csak feltételezés, egy TV2-s média-segédmunkás vágyálmai :))

Addig viszont maradjunk a tényeknél: az xfaktor a nézőszám alapján sikeresebb a megasztárnál. Kész, pont.
anon 2010.10.18 21:54:13
@kaboca01: Nyilván nem tartottak pisztolyt a fejéhez, hogy lelövik, ha nem vállalja...

Aki kurvának áll, ne sírjon, ha megbasszák. Az xfaktorban én Ferón érzem ugyanazt, amit te Presseren.
Varánusz Éremgyűjtemény 2010.09.04 08:00:00
Díjat alapított tegnap az Emberek Embere. Kellett egy díj nyilván, ami saját, amit nem osztogattak mások csak úgy, következetlenül mindenkinek. Egy díj, aminek súlya van, mint az udvari bolondok sapkájának, amit oda lehet ítélni...Kinek is? Az indoklás szerint:"A…..
Pár email következik az elmúlt pár évből, amelyből kitűnik, hogyan és milyen indokokkal szűrik ki az egyházzal és a szcientológiával kapcsolatos "rossz híreket".1. Kattintással a szabadságértA pécsi misszió (=kirendeltség) vezetője elmagyarázza, hogy miért nem…..
anon 2010.07.06 21:38:36
Egyébként érdekes megnézni a Hubbard-cikket

hu.wikipedia.org/wiki/L._Ron_Hubbard

A lényeg az első sorokban van:

"nemzetközi egyház megalapítója, az egyház tagjai szerint "filozófus"."

Komoly polémia folyt pár elvakult szcivel, hogy akkor most filozófus vagy nem, ennek nyomai a cikkben is láthatóak, illetve a vitalapon olvashatóak. Végül az a kompromisszum született, hogy a filozófus kifejezés idézőjelek közé kerül.

Nesze neked értelmezés: az idézőjelek közé tétel leginkább gúnyos értelmet kölcsönöz a kifejezésnek, egy példamondat:

Kijött hozzánk egy "vízvezetékszerelő", azóta csöpög a csap.

Pici öngól, tudom, de akkor is :))
  A március 15-i ünnepen a nagyobb balhék (előrejelzésünktől eltérően) szerencsére elmaradtak, de azért a Jobbik - elsősorban leselejtezett komcsi katonatisztekből álló - lumpenfrakciójának egyik szép alakítását sikerült elkapnunk Naményi kollegával. A radikális párt…..
anon 2010.03.16 00:01:09
@Srek:

Azért elért valamit az MSZP, például a zárt osztályon is van net, ahogy ezt Srek fenti, roppant értékes hozzászólása is bizonyítja :)
anon 2010.03.16 00:04:35
@Srek:

Basszus, megvilágosodtam, légyszi írj már a Nemzetbiztonsági Hivatalnak, vegye már le a címeréből az árpádsávos zászlót. A magyar címer felét is le kellene már takarni, nem? Még a végén azt mondják, hogy az egész ország fasiszta 1000 éve :)
anon 2010.03.16 00:07:36
@Srek:

Nem kell, minősíted te saját magad :)
Itt a link az Origo.hu/LifeNetwork.hu cikkéhez:100 milliós vitaminháborúAz újdonságokból szemezgettem:Árbevétel:A Free Choice Kft. 2007. évi nettó árbevétele meghaladta a 2,5 milliárd forintot, s a 2008. évi árbevétele is egymilliárd fölött alakult. A cég franchise rendszerű…..
Videó (kb. a felénél kezdődik, pozicionálható): Nem sok újdonság van benne, de három dolog azért feltűnt. Egyrészt szóbakerült a cég weboldalára kiteendő nyilatkozat a GVH határozatáról.  Miklovicz Attila szerint a drlenkei.hu nem a megbírságolt Free Choice…..
Rend van itt kérem, nem lehet akármit művészetnek nevezni! Figyeljük meg a kritikus felkészültségét, ő már látta az első két részt a nyolcvanas években, a harmadikat és a negyediket azonban azok a fránya filmforgalmazók elfelejtették megvenni.Kösz Kelt..
anon 2009.12.23 18:30:54
Konspirációs teóriák JFK - 2.0 2009.07.06 07:30:00
Mielőtt a háttérinformációkat tartalmazó első részt követően belevágnék a JFK-sztori második, konteós részébe (amely blogunk történetében az eddigi leghosszabb lesz, előre szólok!), szeretném megköszönni olvasóinknak a példamutató visszafogottságot, amit azzal…..
Utószó – Miért fontos megszólalni(További információ, a többi rész: Hamis álmok összefoglaló oldal)                Korábbi egyházammal, a Szcientológiai Egyházzal szembeni kitálalásommal…..
Beköszöntött az igazi nyár, márpedig mindenki tudja, hogy az összeesküvéselméleteknek ez az időszak kedvez csak igazán. Igyekszünk felvenni a ritmust, úgyhogy mai konteónk két legyet is üt egycsapásra. Egyrészt összefoglaljuk a Roswelli Incidens néven közismert esemény…..
A múltkor felbukkant a vatera.hu-n egy Autótípusok. Aki kicsit is jártas az autós könyvek vidékén, tudhassa, hogy az Autótípusok egy hat, hézagos évfolyamot megélt, tudományos-ismeretterjesztő autós könyvsorozat, aminek a második felében afféle autókatalógus volt, sok-sok…..