Regisztráció Blogot indítok
Adatok
doktor kotász

0 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasárnap véget ért az őszi idény, de nyugalom, a megnevezés csupán technikai, a könnyebb tájékozódás végett. Hívhatnánk egyébként első félidénynek, vagy az odavágók körének is, de jobb egy évszakról elnevezni, mert az mindenkinek nyilvánvaló, hogy júliusban már ősz…..
Mit meg nem tesz az ember barátságból, vagy csak szimplán egy jó poénért, hogy jól szórakozzon egy szerda este. Tegnap (ítéljetek el, de akkor is) a válogatott mérkőzés nyálcsorgatós bambulása helyett egy sci-fi meetupon töltöttem az estémet. Megtudtam, hogy a Marson is vannak…..
Peterdi Pál legalább akkora héroszisten, mint Hegyi Iván, csak őt azért kedveljük, mert pályafutása során mindvégig frappáns és vicces tudott maradni, míg kollegáját a mozifilm-címek remek tollú magyarítóin is túlmutató fejléceiért, valamint Farkas Jancsi bármikori…..
Magyarország társadalma, mint ahogy egy fejlett sportkultúrájú európai középhatalomtól elvárás, nyomokban sportstatisztikusokat tartalmaz. Ugyan a bohócligában valamiért nem mérik az egy négyzetméterre jutó becsúszások arányát, ahogy Ferenczi Pista lesen maradásainak…..
Szeretjük a Pápát. Személyes kedvencünk ugyan az öregfiúkból is évtizedekkel kiöregedett kapus, II. János Pál volt, de amikor egy napsütéses tavaszi délutánon Kovács László helyére kinevezték Véber Gyurit, újra képes volt megdobbanni a szívünk. Azóta eltelt két év, a…..
A hét eleji másodosztályos kitekintő, és a hétközepi nemzetközi kupajósolgatások után vissza a hazai pályára. Csőre töltünk, kibiztosítunk, a Bohócliga visszavár. A magyar futball sajátossága, hogy a pályán történő dolgok csak kísérőjelenségei a lényegnek. Tartalommal…..
Megdőlt a futball egyik, legalább évszázada hangoztatott alapigazsága! Rutinos nagypapák és sokat megélt apukák kezdték valahogy úgy a kisgyerekek futballra szoktatását, taktikai nevelését: végy egy jó kapust. Tartotta magát meglehetősen sokáig, mint a geocentrikus világkép, de…..
- Adjon Isten, Hansi bátyám! - Grüss Gott, kedves Palikám! Mi járatban? - Semmi különös, épp az Unser Bildschirmet néztem felvételről, aztán kerülök egyet a szőlő felé, hogy ha leesik az eső, egyből neki tudjunk esni a szüretnek. Bár így is ez lesz az egyik leggyengébb…..
Kezd egyre cinkesebb lenni, amit művelünk. Elmaradt sorozatban két összefoglaló, valamint az elmúlt kör tisztességes beharangozója. Továbbra is sajnáljuk, de van olyan, amikor így alakulnak a dolgok. Ugyanitt jelezném, hogy szívesen vesszük, ha esetleg saját kezetekbe veszitek a…..
Szánjuk-bánjuk, de nincs mit tenni ellene, a szerkesztő-posztíró is csak ember, még ha ezt könnyedén megkérdőjelezik egyesesek a tömegesen közzétett magyarfocis kontent alapján. Lotus megérdemelt szabadságát tölti valami futballal nálunk jobban fertőzött helyen, hanta pedig…..
Csütörtök van, holnap kezdődik a hétvégi forduló, írnám, hogy vissza a dolgos hétköznapokhoz, de nem tehetem, mert Huszti Szabolcs megszólalt. Röviden reagálunk, hiszen egy magyarfoci irtánt elkötelezett orgánumtól ez a legkevesebb, ami elvárható.Az esküvői tanúskodásért is…..
A héten újabb veretes nevekben bővelkedő kontingenssel gyarapodott az állás nélküli pro-licences edzők amúgy is népesnek mondható tábora. Átvehette jól megérdemelt képesítését Herczeg András és Véber György a Bohócligából, valamint többen a különböző szintű és…..
Ritka ihletett állapotba került kedvenc Bohócligánk. Estván király ünnepén és a hozzá kapcsolódó hosszú hétvégén szotyihéjjal beborítandó nyolc stadionból hatban is rangadót rendeznek, vagy legalább valamilyen okból pikáns mérkőzést. Fogalommagyarázat következik.Rangadó…..
Általában úgy szoktuk kezdeni a hetente esedékes beharangozókat, hogy értetlenkedünk egy kicsit. Most sem lesz másként. Mondom is. Kisteleki István távoztával egy dolog egész biztos nem változott meg emeleszéknél, a versenynaptár hektikussága. Nem akarjuk állandóan az angol…..
dMásodik fordulójához érkezett a Bohócliga soros kiírása, és reméljük még vannak néhányan, akik az egy, már lepörgött hétvége után sem untak rá. Az elmúlt napok szerencsére kellően eseménydúsak voltak, aki akarja, könnyedén meglelheti a módot saját szórakoztatására.…..
Dobd el a tökmagot komám, hagyd a pultban nyugodtan betevő sörödet, vágd zsebre Novotny Zoltánt és a Körkapcsolást, ragadj meg egy vuvuzelát, és vezesd be végre a magyar futballt a világ nagy vérkeringésébe! Mert csak ennyi múlik. Vagy inkább mégse. Kígyózz egy sorban, hajolj…..
Még nem dőlt el semmi. Ikszet játszott szerdán a Debrecen, valamint egyetlen üldözője a Videtonon is, hogy maradjon kettejük között az egy pontnyi távolság. Mivel egy forduló alatt maximum három, de legalább nulla egység gyűjthető, így - és ahogy álltottuk - még bármi lehet.…..
Habár készen a pálya Kassai s a csapatok számára, azért a víz az úr. Áprilisban és május első felében nagyokat derültünk Európa élcsapatain, akik busszal, vonattal próbáltak eljutni bajnoki és nemzetközi kupamérkőzéseik helyszínére holmi vulkánkitörés következtében,…..
Szomorú hírrel kell kezdenem hétvégi beharangozónkat. Még egy hét, és vége a nagybetűs focinak. Jövő vasárnap után egy hónap szünet, majd valami világbajnokságot rendeznek Dél-Afrikában. Ezalatt mi behúzódunk kényelmes barlangunkba, zsírszövetünk mennyiségébe vetetett…..
Túljutottak aranylábúink a hétközi forduló megpróbáltatásain, így minden akadály elhárult a hétvégi fordulóra összpontosítás útjából. A keddi kardcsörtetésből a címvédő jött ki jobban, így lépéselőnybe kerülve készülhet a pénteki ütközetre. Következzék…..
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/04/12 Subject: Kalomuni napok - foglalás To: recepcio@hotelkalomuni.hu   Tisztelt Szobafoglalás!   Érdeklődnék, hogy 2010. április 16-17. (péntek-szombat) van-e még lehetőségem 1 db egy ágyas (single room, nem a superior) szoba foglalására a…..
doktor kotász 2010.05.04 18:30:54
Sosem értettük, hogy ha már mindenképp szükséges (mert szükséges) hétközi fordulókat beiktatni a bajnoki naptárba, akkor miért nem úgy oldják meg, hogy a hétvégén otthon játszók közül a lehető legtöbben újra otthon játszanak a következő körben? Vegyünk egy példát. A…..
A hétvége május hónap mellett a Bohócliga utolsó ötödének nyitányát is elhozza nekünk. A Bohócliga-függőségben szenvedők többsége alighanem a  Fradi-Újpest csörtét várja a leginkább, a sajnálatos módon prognosztizálható negatív externáliákkal (pl. a…..
Hétvégi beharangozónkat ezúttal a tabellák szerelmeseinek állítottuk össze, mély, sportbaráti üdvözlettel. Vajon ki a király Budapesten, ha már a bajnoki érmekért a vidék harcol? Csakugyan reménytelen a Diósgyőr-Nyíregyháza páros helyzete, vagy találtunk valami kapaszkodót?…..
A legigényesebb magyarfutball-fanatikusoknak sem lehet panasza az elmúlt két hétre, mivel négy csapatnál (a honi élvonal létszámának egynegyedénél) döntöttek úgy eme röpke időszak alatt, hogy a hosszú távra kiérlelt és következetesen végrehajtott szakmai koncepció jegyében…..