Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nodemaki

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba A kígyóbűvölő tánca 2008.04.25 11:03:41
Elnézést kérünk, mi sajnáljuk a legjobban, de nem tudunk leszakadni a hülye táncokról. Íme egy újabb versenyző, ezúttal egy bizarr stílus képviselőjét mutatjuk be, akár a te kollégiumi szobatársad is lehetne, mi a pillanatra felbukkanó srác helyében éberek és óvatosak…..
A Homár még nem hallott olyan vásárlási utalványról, ami 60 nap után lrjár, mint, amilyennel Cin találkozott a Corában, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne ilyen: 2006. októberében vásároltam a budakalászi Corában egy elektromos kütyüt. A csomagolás alapján elhittem, hogy egy…..
w Nem a haverom a kalauz 2007.09.03 05:30:00
Jó reggelt, kellemes hideg évszakot kívánok. Nem, Magyar Gárdából elég volt ennyi, és a magyar Star Wars Kid fotómontázsa sem érdemes szóra. A Gárdáról már megmondtam és fenntartom, azt meg igen szomorúnak találnám, ha mostantól úgy működne az országos politika, hogy…..
w Banánnépköztársaság 2007.08.01 05:45:00
Jé, a Civilization óta nem is volt itt játékosság. Pedig tanulságos az, ha nekiül az ember. A nagyszerű Victoriát kiismerni (masterelni) talán sohasem lesz már időm, de van egy másik kedvencem, amit szerintem legalább középiskolában, egy-két állampolgáriismeretek-órán oktatni…..
Nodemaki 2007.08.02 13:42:30
Terrorface: "Sokkal egyszerűbb demagóg lózungokkal, és pénzosztással kampányolni, mint nevelni a választópolgárt." Pontosabban: demegóg lózungokkal kampányolni, és pénzosztással altatni, mint arra nevelni a választópolgárt, hogy nyitott szemmel sem
színesebb a választék a bevásárlóközpontokban meg a népszavazási vetélkedőkön (ki tud több "választékos" gagyit görgetni vagy habogni a pénztárosok valamelyikéhez, amit otthon kibonthat a szintén csomagolt karácsonyfája alatt, mondván hogy de jó, hogy ez a szokása mindig megmarad és de rossz a politika, ha jövőre, nincs több és gyorsabban elérhető népjóléti közbevásárlóláncközpont, ha nincs a polcain legalább ugyanolyan jó és értékes, igényesen csomagolt, de azért "gazdagodási és szabadversenypiaci" értelemben könnyen elérhető "csak neked" eredetiséggel, önzetlen szeretettel tálalva, annak, aki megérdemli, mint amilyen legtisztább, legszebb, legfényesebb Ő maga, legyen minden polcán levehető magasságban rendessé rendezve, úgy ahogy a kirakatban vagy televízivójában látta megvilágítva, ha nem lennének megagigaliveshówokban az örökcsillaggá avatások az árgusan figyelő szakértő zsűrifejek bólogatásával úgy, mintha azok sem egyetlen lufiból fúvódnának, hanem olyan külön "egyedilegmegvalósítottból", mint az övé, ha felfedezik benne azt, amit fekete-fehérben előző nap színpadra tapsolt álmában, hosszú listával a fejében, kiknek köszönheti azt a rendkívüli és kivételes tulajdonságát, hogy szorgalmasan elérte, hogy eladható lett egy piacon, ahol amúgyis minden eladó és mindent megvesznek, ha gyártó és ár van a csomagolásán, mert ahhoz mindenképp joga van a vevőnek, hogy amit eladnak neki, annak határozott értéke legyen, túl olcsó nem lehet, olyasmit nem illik a karácsonyfa alá tenni, de olyan értékes se legyen, mint a szavazata a választásokon, mert az megfizethetetlen.
w A füst árnyékáról 2007.01.25 08:00:00
Súlyos defektusa a magyar marihuána-legalizációs mozgalomnak – vagy tán mindegyiknek -, hogy bár eleinte nem így akarja, a vita hevében aztán valahogy mégis azon az állásponton találja magát, hogy a marihuána és származékai egyáltalán nem is károsak. Olyannyira nem, hogy…..