Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bjoe0502

1 bejegyzést írt és 118 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Több éves hallgatás után megtöröm a csendet és újra blogolásra adom a fejem, lehet nem a legjobb platform lesz a mostani, de megpróbálom aktívan vezetni életem online naplóját. Tehát kezdésnek annyit,hogy 2015.04.27-től a lengyelországi Krakkóban keresem meg a kenyérre…..
Bontják a mellettünk lévő kisváros főterét, mert az eddigi aszfaltburkolatot felváltja a térkő. Na, most aki ki akarja találni, melyik városkához lakom közel, annak gyakorlatilag semmilyen támpontot nem adtam, mert meglehetősen népszerű ma a térkövezés. És igen, valahol…..
 Na sziasztok fiúk, lányokEltelt az 1. félnapom Torunban, semmi érdekes nem történt eddig. Aki vonattal szeretne jönni Torunba annak csak ajánlani merem a Keletiből induló Euronight teljesen kényelmes. Nekünk csak 1 bökkenőnk volt, mégpedig az hogy akikkel utaztunk (öreg lengyel…..
bjoe0502 2011.09.28 21:47:16
bjoe0502 2011.09.28 21:47:50
Először is: indul a Tour de France! Ma az első szakaszon Le Barre De Mons-ból Les Herbiersbe megyünk Andy Schleckkel, Alberto Contadorral és a többi színes trikós bogyózabálóval. (Eurosport, 12.00, 14.00)19.30-tól, ma estétől négy egymást követő szombaton a Duna II.-n Tolsztoj…..
comment:com A nap képe 2011.05.09 10:00:00
Nu, kik vigyorognak a háttérben a Community fináléjában?..
bjoe0502 2011.05.09 14:46:28
Egyrészt van ez a Schalke 04-MU BL-negyeddöntő, avagy Raúl kontra Rooney. Raúl, egyértelműen. Minden idők tényleg egyik legszimpatikusabb játékosa, amióta kirúgták anyaegyesületéből, a Real Madridból, ahol tulajdonképpen egész addigi pályafutását lejátszotta, végtelenül…..
Hamarosan rajtol a Parks and Recreation című, elképesztően vicces sitcom a Comedy Central műsorán, és a csatorna azt szeretné, ha a comment:com olvasói adnának címet a sorozatnak. A feladat tehát adott, a határidő szombat este 8, a javaslatokat kommentekben várjuk. A három…..
bjoe0502 2011.02.16 14:12:28
bjoe0502 2011.02.16 14:14:27
Már csak két epizód van hátra az utóbbi évek egyik leghitelesebb, legemberibb sorozatából, a dilloni gimis futballcsapatokról szóló Friday Night Lights-ból. Jason Katims készítő és Peter Berg executive producer sorozata viszont csak a DirecTV képernyőjén búcsúzik február 9-én,…..
Német Kelet-Afrika (a mai Ruanda, Burundi és Tanzánia, Zanzibár nélkül) területe több szempontból is különleges volt földrajzilag. Északi határán emelkedett a Kilimandzsáró hegye, mely Afrika legmagasabb pontja. Északnyugaton a Viktória-tó határolta, mely felszíne alapján a…..
Nem tudom, ti hogy vagytok az úszószemüveggel, nekem mindig nyomot hagy az arcomon függetlenül attól, hogy a szemkerete vastag vagy vékony gumiból készült, kislencsés vagy akár nagylencsés. Mindenesetre egy felettébb feltűnő divatkellék......
comment:com Hírek kávé mellé 2010.12.20 09:30:00
Matt Dillon alakítja majd Claire expasiját a Modern családban. A hónap végén jár le a Mad Men szereplőgárdájának első körös szerződése, és indulnak a bértágyalások. Nyugi, mindenki alá fogja írni az új szerződést, ami két évre fog szólni, és várhatóan azt jelenti,…..
bjoe0502 2010.12.20 13:23:08
Egy kedves kollégánk hívta fel figyelmünket arra, hogy az 1960 (!!!) óta műsoron levő angol szappanopera, a Coronation Street 50. évfordulójának örömére a készítőkben megpattant valami, és olyan mayhemet rendeztek a sorozatban, amitől a Barátok köztet jegyző Kalamár Tamást…..
Sokkoló meglepetésként hat majd mindenkire, ha feltárom, a Lazio egyik legendájáról szóló posztunkat melyik állandó kommentelőnk jegyzi. Természetesen Esti "Szom Ki-Van" Kornél mesél nekünk az olasz (és az angol) futball egyik legellentmondásosabb figurájáról, Paolo Di…..
bjoe0502 2010.08.15 11:26:45
10 nap. Pontosan ennyi időre volt szüksége Vicente Del Bosque spanyol mesterszobrásznak, hogy az utolsó darabkákat is lefaragja élete főművéből. Egész pontosan hét kisebb-nagyobb darabkát a spanyol futball méretes gyémánthegyéből kibányászott harminc egységnyi tömbből. Pár…..
Hősünk 28 kép után felébred a kórházban, de senkit sem talál a kórteremben. Üres a folyosó, üres az egész épület. Kisétál: üres és néma az egész város. Elhagyott buszok, elhagyott utcák, elhagyott házak várják. Rorschach nem ért semmit, magányosan, rémülten ténfereg a…..
bjoe0502 2010.04.27 13:35:01
Április elején 71 ezer néző előtt játszott egyetemi kosárlabdadöntőt a Duke és a Butler. Az Indianapolis Colts amerikai futball csapat stadionjában lejátszott mérkőzésről hetekig cikkeztek az amerikai sajtóban. Magyarországon viszont totális érdektelenségbe fullad az egyetemi…..
Itt a vég, Lucas Leiva betalált. Erre kell leülnöm a gép elé így csütörtök este (ugyanitt 1:05-ért adom Walmer felbukkanását, kezében „Lepippantott Benfica – LOL” táblát lobogtatva). Hogy mindezt megtehesse, így született meg ezt a mentesítő poszt. Mer' itten…..
Az utolsó erőinket is mozgósítjuk. A központi kampánystáb emberei is segítenek Sárváron, Orosházán és Pásztón. Éppen rakják össze a csomagokat. Dorosz lenyúlta az összes még elérhető szórólapot (nem maradt sok :) ), erre az EON egy LMP logós pléddel válaszolt. 1 LMP…..
Egy választás kapcsán, ahol szerencsére mindig eljön az igazság pillanata, kiemelt jelentősége van az eredmények utólagos magyarázatának. Márpedig – gondolhatják a pártok - ezt nem lehet a véletlenre, vagy az esetleg nem elég illeszkedően gondolkodó elemzőféleségek és…..
Most már egyértelmű, amiről azért a kampány elején is lehetett tudni: az LMP és az MDF nem csupán a küszöb átlépésével, de egymással is küzd majd ezen a választáson. Miközben a két párt programja jelentősen különbözik, többé-kevésbé mégis van átfedés a megcélzott…..
bjoe0502 2010.03.16 19:51:52
Eredményszinten kiegyensúlyozott, góllövés szempontjából erős közepes, a végkifejletre nézve viszont lényeges változást nem hozó fordulón van túl a francia mezőny. Már-már monoton, de lassú tempóban gyűlnek a pontok az első hat neve mellett, a hétvége nyertese a nehézkes…..
Nagyon nehéz még egy beharangozót is összehozni egy bajnoki forduló elé, olyan pillanatban amikor a spanyol futballról mindenkinek a Real Madrid BL-ből történő kiesése jut eszébe. Akár kárörvendés, akár elemzés, akár szurkolói elhivatottság céljából rengeteg vélemény…..
Miután a Bordeaux négy napon belül kétszer vesztett pontokat az utolsó percben, kicsit masszívabbá vált az élboly: négy ponton (!) belül tolakodik az első hat, ez pedig durva dolgokat vetít előre, kár lenne tagadni. Nemcsak azt reméljük a mezőnytől, hogy megint az élbajnokságok…..
16-an maradtak az Európa Ligában, és azt szoktuk mondani, hogy aki idáig eljut, az már igyekszik komolyan venni a tornát, és szeretné megnyerni. Más kérdés, hogy ez most nagyon nem igaz, hiszen akad néhány csapat, amelyeknek élet-halál, hogy minél hamarabb kizúgjanak, mert akkor…..