Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SnowBeast

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!   Friss élményeimmel szeretném gazdagítani a blogot. Mivel közeledik a vizsgaidőszak és nem kell annyi időt az egyetemen töltenem, ezért az egyik diákszövetkezethez mentem , hogy adjanak valami melót. Nem válogattam, mert kell a "zsebpénz", az élet drága, a…..
SnowBeast 2011.04.13 18:27:56
@Cateran: :)
Több mint 10 éve bent van, egyszer sem gyulladt be ezalatt. Másrészt valaki tényleg elmagyarázhatná, miben más egy női fülben lévő karika alakú fülbevaló az enyémtől?
SnowBeast 2011.04.13 18:35:09
@Cateran: Szóval női pincéreknek, szakácsnőknek, kézilányoknak stb., nem lehet fülbevalója?
SnowBeast 2011.04.13 18:41:46
@Cateran: Ebbe most ne menjünk bele, de annyit elárulok, hogy természetesen nem én műtöm a beteget. Mondjuk az kicsit más történet lenne mert akkor már számolni kell a kieséssel is. Lehet hogy ezért van a vendéglátásban is ez, mert belehullhat a kajába....
Az hogy a nyomtatott sajtó, az egész világon döglődik, úgy ahogy van, nem egy kimondott friss hír, évek óta szenved ezzel a New York Timestól a Playboyig minden napilap és magazin, amit csak papírra nyomnak. Az apropó, ami miatt ezt most előhozzuk, persze a mi kis szűkebb…..
SnowBeast 2010.05.08 15:17:31
@rootshaper: A rendszerváltás előtti példákról annyit, hogy másfél éve Szekszárdon (ami ugye megyeszékhely) mind a 3 olyan helyen aminek bármi köze van PC-hez próbáltam EVE-online feltöltő kártyát venni és csak néztek rám. Pedig nem a játék dobozos verzióját kértem, csak egy nyomorult feltöltő kártyát. :)
"Ezt a kepet szeretnem Onoknek elkuldeni, mert szerintem isteni jol sikerult, es tunderi. A kepen 2 honapos kislanyunk Juliana es 8 eves torpe-schnauzer-unk, Cini van. A kep minden beallitas nelkul keszult, es picibabank –ahogy latszik is- nagyon racsodalkozott az Ot imado allatkara"…..
Köszönhetően a mindig élesszemű Basahalom blognak, Paul Wolfowitz egykori Világbank-elnök emlékezetesen lyukas zoknijai után ismét érdemes idősödő férfiak lábaira koncentrálni. Vegyük például az alábbi képet, amely a FIDESZ európai parlamenti képviselőcsoportjának…..
comment:com Megbukott a Hősök 2007.05.25 13:57:00
Most már hivatalosan bejelenthetjük: a Hősök megbukott. Mármint Magyarországon. Múlt héten és most is alulmaradt ugyanis a Dr Csont című, egyébként nem túl izgalmas Helyszínelők-utánérzéssel szemben. Ennél is szomorúbb, hogy amíg az este kilenckor kezdődő Doktor House-ra…..