Regisztráció Blogot indítok
Adatok
architext

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pestszentlőrincen 2014. október 12-én a kerület polgárai többséget, így bizalmat szavaztak Ughy Attila fideszes polgármesternek és a képviselői helyek többségét is a jobboldal szerezte meg. Azóta megalakult az önkormányzat, és kialakították a testületi döntések…..
architext 2014.12.05 23:55:14
Lyukra futott a városvezetés a Park uszodai botránnyal, mivel információink szerint a hatóságok bűncselekmény hiányában megszüntették a nyomozást. Ismert, Ughy Attila tavaly tett feljelentést sikkasztás gyanújával, arra hivatkozva, hogy a kerületi uszodában működő…..
architext 2013.08.16 15:06:37
Ezúttal a Dózsa György utcában szemeltek ki maguknak egy családi házat a betörők vasárnap hajnalban, akiket az sem tartott vissza, hogy közben bent aludt a biztonsági őr édesapa és a tizenéves lánya. "Kerületi szokás" szerint ezúttal is a könnyen pénzre…..
Új sorozatot indítunk a Lőrinci Magazinban. Régi filmeket, fotókat fogunk közkincsé tenni. Célunk újra látni, emlékezni  múltunkra, és nem utolsósorban hátha valaki magára ismer. Elsőként egy amatőr filmből mutatunk egy részletet, mely valamelyik kerületi májálison…..
Nem panasz, csak megemlítem. Mert tényleg mindig mindenki jót akart még eddig. 1986 óta (!) élek egy építkezés kellős közepén. Akkor még fiatal voltam és lelkes, még a betonkeverés is ment. Később terhes lettem, de talán nincs szoros összefüggés a kettő között.…..
 Minden perc feleslegesen elvesztegetett idő, amelyet a Bajnai –kormány a hivatalában tölt – állította nekem egy decemberi beszélgetés során egy közéleti ügyekben jártas üzletember.A Bajnai-kormány véleménye szerint azzal fejezte be küldetését, hogy elfogadott…..
architext 2010.01.05 18:25:46
@BéKa: Mielőtt nagyon lehülyézel valakit, érdemes tájékozódni: az adótörvények szavazásakor a Fidesznek volt lehetősége leszavazni a törvényjavaslatot, és ezzel megbuktatni Bajnait, de eszük ágában sem volt, sokan nem nyomtak gombot közülük, pedig bent voltak a teremben. Nyilván mérlegeltek, és úgy döntöttek, jobb nekik így. A propaganda persze egész más.
  Az Együtt Pestszentimréért Egyesület minden évben megrendezi a pünkösdi családi napot. Idén ugyan egy héttel korábban tartották, ám a szokottnál is színesebb volt a program. A Kastélydombi Általános Iskolában hagyományőrzők honfoglalás kori bemutatót tartottak.Az…..
A Gyurcsány-kormány elnézte, hogy a Budapest-Ferihegy üzemeltetője elnyomja a munkavállalók sztrájkját, és hozzá nem értő munkaerővel dolgozzon napokig, megsértve számos biztonsági előírást - jelentette ki sajtótájékoztatóján Fónagy János. Tegnap az Európai…..