Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hosszú lépés

0 bejegyzést írt és 177 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az XDA-n és már fórumokon keringenek ezek a gyűjtemények a rootolt élet örömeiről. Összegyűjtöttem egy maroknyit - Ti hozzá tudtok még tenni valamit? Tudod, hogy rootolva vagy, ha... ...a csajod gyanakodni kezd rád, mert sosem ér el telefonon, pedig te csak új romokat…..
hosszú lépés 2012.07.06 18:44:20
@Dolce Vita: Milyen SE telefonod van?
hosszú lépés 2012.07.06 19:47:31
@Dolce Vita: Köszi. Meglepő, azt hittem valami egyszerűbb. Mi drágább ennél 80k-val? Valami az új, már csak simán Sony Xperia sorozatból?
Én Ray-t használok, annál könnyen tudok 80k-val drágábbat. :)
Ezért is kérdeztem, hátha nekem is jól jönne egy jobb kamera driver.
hosszú lépés 2012.07.06 21:17:49
@Dolce Vita: Kösz! Amikor felvet a szabadidő szoktam nézegetni az xda-t.
Kevés olyan, igazi gyökér van a rockvilágban, mint az ötvenedik életévét nemrég betöltő Axl Rose. Az egykori indianai parasztlegény hosszú, keserves szopásokkal teli, rögös utat tett meg azért, hogy feljusson a csúcsra, ahol aztán eltöltött pár, mániákus egoizmusával a…..
 Amit januárban megpróbáltunk, mostanra beérett. December 1-től sokkal könnyebben szerezhet százhuszonöt köbcentis motorokra érvényes jogosítványt, aki már rendelkezik B-kategóriás vezetői engedéllyel. Megnyílt az út az olcsóbb, gyorsabb és praktikusabb közlekedés felé.…..
hosszú lépés 2011.12.02 12:34:25
@Mezzanine: Egy átlagos autós most is vezethet 50-es robogót minden további nélkül, nyilván azt sem tanulhatta meg vezetni...

Ez szerintem semmi mást nem érdemel, mint egy kövér "Köszönöm!"-öt, fehér holló jellegű változás azokban az időkben, amikor mindig, minden döntéshozót csak ekézni lehet a hülyeségek miatt.

Az meg csak hab a tortán szerintem, hogy ez így ment át, ebben a formában, aláírás gyűjtéssel kezdve. Respect.
A Guns N" Roses hosszú évek óta Axl Rose különcködésével egyenlő, amit még a tizenakárhány év szünet után kiadott Chinese Democracy sem volt képes tompítani. Pedig különcködésben jó volt a zenekar régebben is, hiszen már a második sorlemezre (a Liest nem számoljuk…..
hosszú lépés 2011.09.17 22:43:01
@kristofxx: Hehe, vicces vagy mókus. Éltél már 1989-ben? Hallgattál akkor zenét? Tudtad mi az a marketing? Kétkazettás dekkben másolt kazetta, Paradise city? Gondolom nem csengenek ismerősen...
Amerika azért autóbuzi szempontból nem egy rossz hely. Talán sehol a világon nincs annyi különféle bajnokság, látványos és hülye verseny, mint az USA-ban (na jó, a holland kombájn-rali azért egész szép próbálkozás). Ezek közül persze vannak, amelyek jobban…..
Bár az idei UEFA Bajnokok Ligája lassan a végéhez közeleg, az esemény fő támogatója, a Heineken csak most fogja ellőni legnagyobb bombáját. A sörmárka a napokban publikált egy olyan különleges alkalmazást iPhone-ra és Facebook-ra, amivel teljesen új szintre emeli majd a…..
hosszú lépés 2011.05.04 14:04:37
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai…..
Argentína Mutatkozzatok be, fiúk! 2010.06.09 10:10:00
  Minden irányból megközelítettük már a csapatot, zeneileg és taktikailag is, de bemutatni még nem volt alkalmunk őket. Itt az ideje, hogy pár szóban bemutassuk az ismeretleneket, és tovább fényezzük azokat, akikről már mindenki tudja mekkora királyok. Utolsó vonal: A…..
hosszú lépés 2010.06.09 12:55:34
@FlyingKiwi: Messit én is féltem egy kicsit, láttunk már olyat nem egyszer, hogy valaki pont ilyenkor engedett le. De ne legyen igazunk és brillírozzon. Mondjuk én azért nem félek mert a többiek is tudnak gólt rúgni, szerencsére.
hosszú lépés 2010.06.11 15:02:32
@minority: De a legjobb az benne, hogy még reklámozza is. Nigéria feláll majd 5 csatárral amivel rommá futják a nyugdíjas otthont aztán lehet kamillázni. Nem értem én ezt.
Argentína Élünk! 2010.06.11 14:50:00
Sziasztok!2010-re odáig fajultak a dolgok, hogy már minden szerencsétlen közvetítheti a VB-t, így mi is. A minket érintő mérkőzéseket itt a blogon nyomjuk posztbaágyazott twitterdoboz által. Szóval holnap délután a tévé és az indexes live feed mellett egy harmadik monitoron lelki…..
Na, most tessék hátradőlni, mert aki velem tart, annak hosszú, de nagyon szórakoztató olvasgatás következik. Előre kell bocsátanom, hogy nem hiszem, hogy ez a levelezés a szó kukacoskodó értelmében "igaz" lenne. Ez egyszerűen elképzelhetetlen. Én szórakoztató…..
Magyarországon szeretnék minél felelősségteljesebb munkát vállalni, szeretném itthon hasznosítani tapasztalatomat és tudásomat, nyilatkozta alig két hete blogunknak Fekti Bálint friss diplomásként. Vágya valóra vált, a héten kinevezték az FTC utánpótlásának élére…..
hosszú lépés 2010.06.03 10:53:43
Nagyobb térképre váltás Ha nem tudnánk, hogy igaz. Legalábbis hiteles szemtanúk szerint. Brit-Kolumbia tartományban, egy Boston Bar nevű helyen forgatták. Az Alexander-alagútban. 1. főút, két és fél órára Vancouvertől. Két hét alatt készült el és talán nem túlzás azt…..
A csoportos jégkorong-világbajnokságra járni azért szeretek, mert van valami hihetetlenül barátságos és átütő nemzetközisége. Nem kérdés, mindenki a sajátjainak szurkol nagy-nagy lelkesedéssel, amíg ott vannak, de nem dől össze a világ, ha vesztésre állnak, és akkor sem, ha…..
hosszú lépés 2010.05.25 17:02:44
@hosszú lépés: Bocs, ezek szerint nem tudtam "megdönteni" az idézet részét...
hosszú lépés 2010.05.25 20:17:45
@Theutus: Tényleg uccsó hozzászólásom mert ez most egy kicsit a biztosíték kiverés környékén járt részedről de próbálok higgadt maradni:
Ha képes vagy egy ilyen kérdés kapcsán magának Robert Ficonak az érvelését citálni akkor te sikeres agymosáson estél keresztül.
Ne haragudj meg a hangnemért de mégis mi a lankadt szart kell ezen bárkivel is egyeztetni? Mi a franc változik egy szlovákiai magyar életében attól, hogy lesz magyar állampolgársága IS? Mi a francos köze van ehhez a szlovák kormánynak? Ha én mint turista magyar állampolgárként semmilyen kockázatot nem jelentek amikor arra járok akkor egy ott élő bárki magyar állampolgársággal megspékelve miért? Nemzetbiztonsági kockázat? Revizionizmus? A 21. századi EU-ban? Betegek. És mindenki aki felül ennek a provokációnak.

Bocs mégegyszer ha bántó de egyszerűen elképesztő ilyesmit olvasni.
Péntektől több mint két héten át tart Németországban az A csoportos világbajnokság. A Sport Tv is készül, az 56-ból 18 mérkőzést élőben közvetít. Megírjuk a teljes tv-menetrendet, megmutatjuk a csatorna beharangozó anyagát is. Csoportmérkőzések: május 7., 20.15,…..
hosszú lépés 2010.05.07 14:01:03
@kovacsistvan: Nekem UPC van de tudtommal (ex-)DSF nincs. Biztos van ez a UPC kínálatában?
hosszú lépés 2010.05.07 14:31:37
@kovacsistvan: Igen, tudom, hogy sport1 néven fut de így sem látom az astra kiosztáson (csak a magyar sport1-et). :(
www.upc.hu/pdf/dth_csatornakiosztas-astra.pdf

Ami végülis mindegy is mert kicsit azt hiszem félre is értettem amit írtál, azt hittem a hagyományos UPC csomagokra gondolsz, nekem olyan van.
Belsőség Budai polgár rohadj meg 2010.05.05 09:05:44
  Szar önti el az agyamat, ha rá gondolok, kötélen lógva szeretném látni azokat, akik ezt így kihozták. Vélemények az azonos című írásunkról...
hosszú lépés 2010.05.05 12:00:24
@magyalka: Szerintem a címet átvitt értelemben kell olvasni. De végülis nem gáz, még csak tegnap volt az érettségi. :)

Meg azért ez a "költözz panelba" kicsit meredek, nem gondolod?
Csabai Gábor személyében új szakosztály-igazgató érkezett az Ferencvárosi TC hokisaihoz, feladata a felnőtt csapat menedzselése lesz. A szakosztályelnök továbbra is Al-Daadu Muhanned, de ő a jövőben elsősorban utánpótlással foglalkozik. Az új felállásról, a munkáról és a…..
hosszú lépés 2010.04.30 14:39:49
@Új Nick: Azért ne mókázzunk már. Az, hogy hetente (vagy leginkább 2 hetente) két csapat ugyanott játsza az aktuális meccsét az nem jelenti azt, hogy egy helyen is edzenek. Pont ezt mondta ez az ember, hogy az edzés miatt kell a saját csarnok. A meccsek Erszébeten maradnának.
Japán kétségkívül a világ egyik legdrágább országa, mégsem botlunk lépten-nyomon kesergő kis japán emberbe. Ők valahogy megvannak odaát, a glóbusz másik oldalán, saját szigeteiken. Pár napja kaptuk ezt a fotót, melyen lényegében semmi érdekes nincs, fotótechnikai…..
hosszú lépés 2010.04.29 17:08:15
@pizsama:
nyitni egy kutat és csúnyán letörni az árakat.
vagy a szomszéd városban tankolni.
persze lehet a GVH-nak is írni egy levelet de gyanítom nem sokat törődnének vele.
Mindegy, hogy a dzsungel mélyéről, hatalmas sziklákról vagy egy sebes folyású folyóról  van szó az emberek hidakat építenek, hogy legyőzve a természet állította fizikai akadályokat átjussanak a túloldalra.  A hídépítés egyidős az emberiséggel, kezdetben a…..
hosszú lépés 2010.04.29 15:07:52
@Sonkatekercs: Jaja. Taman Negara Malajziában dettó, "canopy walkway", csak ott speciel ingyen van ha bemegy már egyszer az ember a nemzeti parkba.
Az fővárosi MSZP szusszanásnyi időt sem hagyva ellenfeleinek, az országgyűlési választás másnapján máris ráfordult az őszi önkormányzati választásra. A biztató eredmények hatására Horváth Csaba csöppet kiengedve, meglazított nyakkendősen, arcán optimista mosollyal vághat…..
Pályázunk a 2011-es divízió 1-es világbajnokság rendezési jogáért, erősítette meg a hírt a Magyar Jégkorong Szövetség főtitkára. Kovács Zoltán elmondta, a torna helyszíne a Papp László Sportaréna lenne Budapesten, a létesítmény vezetésével már tisztázták, hogy…..
hosszú lépés 2010.04.26 17:05:19
@demizson bobby: Csak annyit írtam, hogy ebből az eredményből ismerhetjük az erőnket és nem hiszem, hogy ez lényegesen változott azóta.
Tehát az eredmény nem rossz (bár ez azért relatív egy 3:1-es arányt nézve... :)) de arra nem jó, hogy így átvigyük amit szeretnénk.