Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csarli firpo

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiába próbáltak Bochkor Gáborral tovább rádózni, majd indítottak Bumeráng néven egy magazint, nem jött be, így most munkanélküliként tengeti napjait Boros Lajos, írja a Blikk. "Mint két hajléktalan, aki a fölösleges hirdetési újságokat gyűjti a MÉH-nek, nagyjából így…..
Megalázó körülmények között kellett fellépnie a Neotonnak az ígéretesnek hangzó csabai Sörfesztiválon, írja a Bors. A Neotonnak egy, a napon álló, forró sátorban kellett öltöznie, nem kaptak sem vizet, sem ventilátort, Csepregi Éva énekes pedig a kukászsákok takarásában…..
csarli firpo 2013.06.19 12:38:09
@Kalmár: azért Ákost(?)és a világszínvonalat egy mondatban említeni
elég vakmerő fordulat.
Charlie Sheen sorozatáról érdekes hírek láttak napvilágot tegnap este: a tmz.com jelentette, hogy a színész úgy összeveszett Selma Blairrel (a sorozatbeli dugópajtását/pszichiáterét alakítja), hogy közölte, ha Blair hétfőn megjelenik a forgatáson, ő otthagyja az egészet a…..
csarli firpo 2013.06.19 12:34:22
Hétfőtől ismét látható az m1 és a Duna World közszolgálati tévécsatornákon a Balatoni Nyár című, Révfülöpről jelentkező műsor. A műsorvezetők: Mádai Vivien, Harsányi Levente, Jakupcsek Gabriella, Csiszár Jenő, Borbás Marcsi, Szujó Zoltán, Rátonyi Krisztina és Tóth…..
csarli firpo 2013.06.13 19:59:24
@mizrolist: nincs,csak egy : állandóan üvölt mint a ló, az amúgy is irritáló hangján, F1 közvetítéskor teljesen le kell venni a hangerőt (ami végülis nem baj, mert végig hülyeségeket beszél,- és azt is megmondhatná neki valaki, hogy nem kéne angolból fordítania, mert nem megy,még szerencse hogy a Wéber Gábor ott van vele és helyreteszi a baromságait)
Szabinak több mint egy hónapjába telt, amíg kiderítette, hogy a Tesco rossz helyre küldte szervizbe a fényképezőgépét, azért nem csináltak vele semmit. Az igazi mulatság csak ezután jött, amikor kártérítést kért, és eleinte úgy tűnt, hogy hajlanak rá, aztán elrepült két…..
csarli firpo 2013.06.11 12:41:23
Erőss Zsolt helyett ezentúl Kovács István Kokó vezeti az Ozone GPS című műsort, az OzoneNetwork tévénél, ami egy naponta jelentkező ökológiai magazin. Azért esett a választás éppen őrá, mert ő is egy széles körben ismert sportember, akinek van műsorvezető tapasztalata,…..
csarli firpo 2013.06.06 00:04:03
A valaha volt legsikeresebb angol kosztümös sorozatok egyike és egyben a legdrágább is: a sorozat forgatási költsége óránként 1 millió font.  Nagy-Britanniában évek óta a legtöbb néző, és összesen 27 begyűjtött Emmy-jelölés: ez a Downton Abbey, melynek már igen széles…..
Pénteken mutatják be az amerikai mozik az Utórengés című filmet, amiben Osvárt Andrea lesz a főszereplő, és ez alkalomból élőben szerepelt a CBS országos amerikai televízós csatorna The Late Late Show című késő esti műsorában, ahol a házigazda Craig Fergusonnal beszélgetett.…..
csarli firpo 2013.05.10 15:15:31
@sien: nem értem miért baj az ha jópáran elviselhetetlennek, irritálónak tartják ennek a nőnek a stílusát.Fáj ez neked?
Nem csak az X-Faktor, de a Heti Hetes stábja is le akart csapni Alföldi Róbertre, akinek júniusban lejár igazgatói megbízatása a Nemzeti Színházban. Alföldi azonban a Bors információi szerint a Heti Hetesre nemet mondott, míg az X-Faktort, ahogyan azt mi is megírtuk, vállalta. A…..
Tóth Gabi nem marad RTL-es munka nélkül azután sem, hogy véget ért a Szombat Esti Láz. Az a hír már korábban elterjedt, hogy ő lehet az X-Faktor egyik új mentora, most pedig az Új Ász cikke szerint a Heti hetesbe is beülhet. Tóth Gabi 2004-ben indult a TV2 Megasztárjának második…..
csarli firpo 2013.04.16 15:44:50
Az átkos komenizmusnak voltak hátulütői, ne menjünk bele bővebben, de a háromhatvanas kenyérnek is megvolt az ára, csak nem akkor fizettük ki és nem úgy, de nem is ez a mai posztunk témája, hanem az, hogy annak idején, amikor az mtv tízéves volt, akkor a műsort joggal vagy…..
Magyarország egyik legismertebb és legnépszerűbb szinkronhangja lett a TV2-csoport férfiaknak szóló csatornájának hangja. A Pro4 promófilmjei Galambos Péter narrációjával kerülnek képernyőre. Galambos Péter jellegzetes orgánumát számos nagysikerű filmből és sorozatból…..
comment:com Hírek kávé mellé 2013.02.11 09:30:00
Az HBO hosszú távban gondolkodik a Trónok harcát író George RR Martinnal, és aláírtak vele egy szerződést további sorozatokra. Ahelyett, hogy a könyveket írná. A nap híre: elindult a thewalkingdead.com. Szereposztás: Max Fowler (The Hour) állandó szereplő lesz a The Killing…..
csarli firpo 2013.02.11 11:13:23
@hunter84: szerintem a 7. seasont mindenképpen nézd meg Carell miatt. Bár halványabb, mint az előző években, gondolom a távozás híre, hangulata rányomta a bélyegét arra az évadra.
A 8., 9. már csak kínszenvedés, tele erőltetett karakterekkel és 'poénokkal'. Én májusig még kínzom vele magam már csak tisztességből is, mert a kedvenc sorozatom, de inkább a régi évadokat nézem meg időnként.
A mai Bors infói szerint a Voice koporsóját sem őrzik ingyen, sőt: Horváth Charlie és Király Linda emlékezetes sztárhaknija minimum egymillióba fájt, már ha azt feltételezzük, hogy a Himnuszt annak idején izé, átértelmező énekesnő ingyen, afféle vezeklés jelleggel énekelt a…..
D. Tóth András, a Fókusz riportere vezeti januártól az RTL Klub hétvégi Híradóját Boros Kriszta helyett. Boros Rábai Balázst helyettesíti az RTL2 Híradójában, illetve az RTL Klub reggeli Híradóját vezeti majd, de a nézők továbbra is láthatják a Házon kívül…..
csarli firpo 2013.01.10 12:56:03
Nálunk Terepen címmel vetítette a Viasat a TNT (korábban NBC) legfaszább Kemény zsaruk-pótlékját, a Southlandet, amit mi változatlan lelkesedéssel szeretünk a pilot óta, ráadásul joggal, mert ilyen őszintén realista krimisorozat nem nagyon van a tévében mostanában. Az új…..
csarli firpo 2013.01.03 15:42:25
Amikor a The Voice első élő adását Szabó Kimmel Tamás műsorvezető nem maja papnak vagy tüntető diáknak öltözve nyitotta, és még egy cigánykereket sem vetett a dublőrje a bevonuláskor, hanem szimplán énekelt egy jót, na akkor mondtam hálát az X-Faktornak. Azért, mert ha az…..
comment:com X. vs V. 2012.12.18 10:10:00
Az első videót az X-Faktor döntőseivel forgatták, a másodikat a Voice résztvevőivel. Világos a különbség a két műsor célja között? ..
Egy brazil rejtett kamerás műsorban úgy gondolták a készítők, hogy a horrortémájú átverés nagyon menő. Ha velem basznának ki így, úgy verem volna pofán a helyi Balázst a végén, hogy soha nem rakják helyre a szájszervét. ..
November végén a TV2-csoport női csatornáján elindul a Stahl TV, amely hétköznap délutánonként, Judit ajánlásával kezdő és gyakorlott konyhatündérek számára kínál programokat. November 26-tól minden hétköznap 15-19 óra között olyan tematikus gasztroblokkal jelentkezik a…..
A magát a demokratáknál is szociálisan érzékenyebbnek valló, veterán stand up komikus, Jon Stewart fergeteges kommentárokkal alázta a Comedy Central The Daily Show-jában a konkurens Fox tévécsatorna amerikai elnökválasztási műsorát, akaratlanul is megidézve ezzel gyerekkorunk…..
csarli firpo 2012.11.10 19:55:13
Mert aki öreg, az minimum süket, de inkább még hülye is. És egyébként is, ha szótagolva üvöltünk, hát még a német turisták is megértik, hogy “Mer-re van a sza-bad strand? Nem ér-ted baszd-meg”. Váczi Gergőről legalább egy dolog kiderült: fogalma sincs, hogy ki az a Vitray…..
A második Voice-adástól azt vártuk, hogy az első gyerekbetegségeit levetkőzi, vagy legalábbis pár olyan sallangot lenyirbálnak róla, ami az őrületbe kergeti a nézőt, mondjuk az üvöltő (konzerv) közönséghangot, vagy Malek Andrea ripacskodását. Azt is joggal várhattuk, hogy ha…..
Nyolc évadból összeszedve a legviccesebb kimaradt jelenetek. Van köztük sírva röhögős bőven. ..
A nyolcvanas évek elején, amikor nálunk szárba szökkent a játékkultúra, főleg a Spectrum- és a C64-programok mentén haladtak a dolgok, japán játékok elég ritkán jutottak el hozzánk akkoriban. Persze egy-két szerencsés akadt, ezek többnyire valamilyen sikeres konverziónak…..
csarli firpo 2012.04.20 14:26:59
@kozi001: Tökéletes leírása az akkori időnek, köszi :)
Mintha magamat látnám anno...