Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EXLEXMAN

2 bejegyzést írt és 137 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Hogy szoktuk mondani itt, az Exatlonban? A vége valaminek akkor van, ha vége van" - ezzel az örökbecsű mondattal gazdagította életművét Palik László a maratoni hosszúságú sportvetélkedő, az Exatlon utolsó adásában, én meg megnyugodtam, hogy ezek szerint csak jó döntés volt nem nézni a műsort, ami…..
EXLEXMAN 2019.04.26 03:22:51
@Extremitates: egy versenyben a kiesett játékos nem esik vissza! A többire ott a MasterCard!

A többi, ha kiesett kint maradt: bárki aki megsérült, felgyógyult, megérdemelte volna ezt!
Erre pont ez a csaj...ez simán érdemtelen egy a játékot kiesés nélkül, sérülés nélkül végig játszó és eredményei alapján egyébként a játékot erkölcsileg megnyert Patrikkal szemben!
EXLEXMAN 2019.05.03 13:51:14
@speti1991: XD XD Ja ez igaz! :) De ez itt a SZopatlon!
Kilenc évad kellett ahhoz, hogy így legyen, de jobb későn, mint soha: VV Zsuzsu, a 23 éves pincérnő, az idei évad legnaivabb versenyzője nyerte meg a 36 milliós fődíjat. 106 napot húzott le érte nem éppen normális emberek között, nem éppen normális környezetben, szóval elvitatni nemigen lehet tőle.…..
EXLEXMAN 2019.02.18 09:09:47
@paraszthajszal: szívemből szóltál. A képet láttam csak a VV-t nem, de ak épen egy karmokkalfelszerelt, izléstelen, a színharmóniával is hadi lábon álló nőt látok. Szóval lehet vesz izlást, agyat, vagy a karmokat...
Sokunkat foglalkoztatott tavaly év végén, hogy merre tart Shane Tusup és Hosszú Katinka közös élete, amely ennél több szálon nem is tudna összefonódni: edző és tanítvány, férj és feleség, ráadásul még üzlettársak is. Addigra már többekben fogalmazódott meg egy-egy napvilágra került medenceszéli…..
A piros lufi Magamról 2017.10.20 23:34:03
 Az utolsó zaklatás kb. 21 éve történt. Nagyon sokáig nem mondtam el senkinek, magamba zártam, és ha ügyesen lefoglaltam magam tanulással, munkával, barátokkal akkor néha hetekig eszembe sem jutott. A férjem 5 éve kértem meg a kezem, elkezdtük tervezni az esküvöt. Egyre idegesebb voltam, úgy éreztem…..
EXLEXMAN 2017.10.22 23:00:49
@Benedith: Kezd úgy kinézni a dolog, hogy a kioktató hangnemed marad és aztán bennfentes jól tájékozott is leszel...mint aki önmaga skizofrén énje @nagypiroslufi képében. Elolvastam az egészet mert rá akartam jönni, de nem sikerült...és a kérdések meg fogalmazódtak...válasz meg továbbra sem lett!

Természetesen a tény nélküli sértett, duli-filu is egy reakció, csak egyre jobban lóg az a bizonyos láb kifelé...
EXLEXMAN 2017.10.23 05:09:17
@Benedith: Úgy tűnik, önérzetért a születésedkor kétszer álltáll sorba. Mint a sértett védelmező, dúvad módjára véded a story-t.

Amikor skizofrén módon véded a teljesen hiteltelenné degradálódott és kérdéseimet megválaszolni képtelen @nagypiroslufi ..és BUMMMM..STRORY-t.

Az ember-ismerők viszont már értik: TE azonos vagy a szerzővel és véded mint az a bizonyos szélmalomharcos lovag a gazdáját. Ez esetben Te magad vagy a lovag és a páncélhordozó is!

Köszönöm, érti ezt már mindenki: jó a képzelőerőd, de amikor kisiklott a sok kérdés hatására a story-d akkor sértettséget színlelve kiszánkáznál belőle. Szedd össze magad és fuss neki vagy töröld le a magad szégyenének végső vereségeként, mert ami itt felépítve kikerült az Internetre az inkább paródiává degradálja válaszaiddal az egyébként súlyosan tragédia számba menő efféle eseteket.

Ez azonban egy fantáziadús szerző, átgondolatlan fércműveként meg sem közelíti annak a kínos és keserves szenvedését és eseményeit amit ha átélt volna, le tudna írni bárki is legyen az LUFI vagy SEM!

Ezzel szemben ez a LUFI-Story még érdemben sem érinti a valóban pontossá tévő részleteket - kérdéseim is megválaszoltalanok maradva - a megélt esetek időrendjét és sérelmi részleteit, évek, számok, adatok formájában...

...ha az aki sértett, ezt elmondja. ( évek után hétvégén este a férj pszichológushoz viszi anyut...)

Ezek szerint: Magyarországon felugrott az egészségügy az égig és az egyébként sem ambuláns ügyet hétvégén, délután, estefelé egy arra rátermett Csernus féle megleli apu erős akaratának mentén, amit oda tolnak neki, holott a betegecske személy, sem nem akar meghalni, sem nem ma történt már ami ezt indokolná. Már pedig ambuláns ellátásban ez ugyebár csak kórházban mondjuk SBO-n mehetne el pszichológusig. SBO tudod: Sürgősségi ....B...O....

Ez meg ugyebár nem egy poszttraumatikus sokk! Na akkor megérkeztünk a ki hazudott egy hatalmasat olvasóinak részhez...ezen omlott egyet térdre az első lépésben ez a szépre művelt történet...

A pszichológushoz meg az elmúlt 10 évben a magyar beteg, a házi orvoson keresztül jutott. Jó...most jön, hogy protekciója volt - szöveg. Semmi baj, lehet ez kenni de a szerző szavait idézve a sz@r az itt is sz@r!

Ez a történet a feltett kérdéseim megválaszolása nélkül IS, ami részletekre és adatokra un.TÉNY-ekre ugrott rá, több mint egy tucat emberben ébresztett kétséget! Cinikus kérdések, férj uram hétvégi orvoslás szervezőképességéről bejegyzések formájában például.

Nem kérlek, nem: ezt hiába bagatelizálod és sértett sz@rozós szótengerrel megírt szerzői szabadságod sem védi meg a skizofrén válaszok már leporolták a termék szegélyét, omladozó falai vannak ennek az igazán jópofának indult, fantáziadús, véleményvezér story-nak.

Ez azonban olyan mint a Magyar Bíróság: az igazságtól függeltenné degradálódott....Ja...olyan olvasmányos mint egy H.Potter volt a gyerekeimnek...csak ott első oldalon tudtuk, mire megy ki az olvasóvadász történet...meg hát a szerző vállalta, hogy ez bizony a fantázia szüleménye....
EXLEXMAN 2017.10.23 11:06:30
@látjátok feleim szümtükkel: Na: ezért a néhány sorért kár volt nekifutnod... :) Sokat segít a témának. Végül is a BLOGolás a témáról szól, bár vannak akik nem értik és írnak mindent mint a bulvársajtó, hátha ráfigyelnek. Most már megkaptad. :)
Kipróbáltuk az új londoni flybe járatot, tetszett. A Budapesten nemrég debütált légitársaság heti három járattal tolja Londont és tök olcsón sokkal kényelmesebb eljutást biztosít, mint a két ultrafapados.  A kedvünk az induláskor majdnem elment az egész flybe-tól, mivel a tájékoztatás fogalmazzunk…..
Sok módszert kipróbáltál már a rezsiköltség csökkentésére, de egyik sem vált be igazán? Itt egy tuti ötlet a svédektől, amivel a téli hónapok nagy részében megúszhatod a fűtésszámlát, ráadásul decemberben sem kell az áruházakban zöldséget venned. Forrás: www.almaimotthona.hu Egy svéd házaspár…..
Eljött hát ez a nap is, amikor el kell döntenem (viharos gyorsasággal), hogy szeretnèk-e gyereket vagy sem(35 lettem)  meggyõzõdèsem volt, hogy èn soha nem akarok gyereket mert önzõ vagyok, türelmetlen (a tesòm dadogasát is nehezen viseltem amikor kicsik voltunk) ès amikor a…..
Ahogy azt sejteni lehetett, és meg is jósoltuk: Király Viktor a The Voice legutóbbi párbajadásában alulmaradt csapattársa, Jordan Smith-szel szemben, Adam Levine mester inkább a fiatalabb srácot vitte magával a jövő héten élő adássorozatba. Van ám itt még valami. A The Voice…..
EXLEXMAN 2015.10.27 06:47:19
@Nexxuxx: vegre a lenyegre tapintott valaki mert soraid mint ha en mondtam volna! Hajra Viktor!!
Hosszú szünet után újra szép számmal vannak budapesti indulással is tízezer forint alatti jegyek az easyJetnél, sőt befigyelt néhány ötezer alatti is. A cég árazása egyre inkább kezd az ultrákéhoz hasonlítani, lefelé is mennek az árak, egyre inkább néhány hónappal az út…..
Jó hírem van azoknak, akik utálnak kézzel mosogatni. Tudósok szerint ugyanis rengeteg vizet pocsékolunk el, ha nekiállunk a förtelmes házimunkának, a baktériumokról nem is beszélve..A megoldás bizony a mosogatógép! Bár ekkor is figyeljünk arra, hogy az edényeket ne csak…..
Gabriellának tablet helyett egy Zac Efron dvd-t küldött a romániai székhelyű, de Magyarországon is aktív eMag. Az eset még karácsony környékén történt, de levélírónk hiába jelezte a problámát a cégnek, az elmúlt 3 hónapban nem sikerült sem a tabletet megszereznie, sem a…..
EXLEXMAN 2015.03.31 11:23:54
@nicktolvajmentesítő_kovi1970: Az igazságod valóban ott van, a rutintlanok nem nyitják a dobozt, igaz erősen feltűnő lehet egy CD és egy eszköz súlykülönbsége. A gond még sem csak az, hanem ahogyan ez történik valóban.
Elfogadom, hogy nem nyitotta ki, de ezek után a többit nem a futár hozta össze!

Arra ott van elqúrni az EMAG!

Le lehet térdelni az EMAG elé, de én inkább fölé gugolok...erről ez a véleményem....
EXLEXMAN 2015.03.31 11:46:33
@Köcsögöm Széken: Ez a GARANCIA egy nagy kamu részükről, mert KOMPLETT terméket cserélnek, ha van mit! Amennyiben nincsen, akkor anyáznak a gyártóval, aki szintén beszivatta őket mert rájuk tolta a qula termékét. Jó kis körbeszivatás! Ki kellene írni egy listában, kit milyen termékkel qúrtak át és lenne egy szarházi beszállító/gyártó listája a piacnak! Azt a beszállítót aki fosul szállít/fost, azt legalább kiverné a piac a többi közül! jól beégetnék magukat és beesnének a saját fos-csapdájukba!
EXLEXMAN 2015.03.31 12:37:06
@Mikkamak: A Paypallal is jól meg lehet szoppattani, mert egyre kevésbé működik a Resolutions Centerjük, hiszen rábizzák a népekre és magasról csinálnak már a suereikre! Igen ostoba pénzbeszedő banda lett az is!
Magyarországon a vádalku, mint jogi eljárás, nem is létezik. A gyakorlatban azonban mégis alkalmazzák, olykor “feketén”, olykor pedig kényszervallatás formájában. Ha pontosak akarunk lenni, a magyar jogban nem is létezik az amerikai tipusú “vádalku”. A nyomozóhatóságok…..
Az elmúlt hetekben több olvasónkat is meghatotta már a Telenor nagyon nehéz sorsa, ami egyoldalú szerződésmódosítás keretén belül megvalósuló díjemelésre kényszeríti a céget. Utánajártunk, hogy mennyire jogos ez, illetve mit lehet tenni, ha valaki nem akarja elfogadni a…..
EXLEXMAN 2015.02.13 20:44:31
Szeretném elmondani mindenkinek, hogy 2 hete jogerősen is pert nyertem a TELENOR ellen ilyen ügyben! Jogod van felmondani, a szerződés módosítás mint kötelem akkor sem kötelező ha erre a szolgáltató akárhogy rácsavar, félrevezet, megfélemlít! A szabad akarat a fő kérdés a PTK szerint és ezt érvényesíti a Bíróság is!
Bárki bátran menjen neki a Telenornak és meg fogja nyerni a pert! Egyre ügyelj: ne nyald be, hogy nincs rá reményed se! A Bíróságon NEM ESZIK MEG a TELENOR hülyeségét!
Fontos hiba a Telenornál, hogy sok esetben a szerződésekhez az ÁSZF-eket emailban vállalják kiküldeni amit elfelejtenek! A reklamáló ügyfél pont ilyenkor sikeredik szembe kerülni ennek hiányával! Én a 2 évvel ezelőtt ilyen megosztásos árfelező mizériájuk miatt bontottam fél év után velük szerződést! 2 évig tartott mire lefutott az ügy de pont az derült ki az ügyben, hogy olyan szerződés nem állja meg a helyét ahol az egyik fél érdeke sérül! Ez esetben is akinek ez nem felel meg, irja meg, hogy nem felel meg és fel kell mondani a szerződést! Amennyiben ez nem tetszik a Telenornak, hát perre TELENOR!
Ez esetben a szerződés érvényesség iránti keresettel mehet előre a Telenor, a végén úgy is kimondják rá a Bíróságon, hogy ez nem etikus és jogszerű üzleti magatartás, az egyoldalú érdek érvényesíté! Ennyi röviden...
A süketelő Vitári Ügyvéd Iroda meg kitérdel a sok pertől az biztos és hibáa fenyegetőznek, ak itartás végén ott lesz a pernyereség részdre!
Az RTL Klub új főzős reality-vetélkedője már a promókampány alatt idegesített egy kicsit, Itt az Iz-faktor vagy mi is volt a szlogen ugye, amikor pedig elővezették a zsűrit, akkor nagyon vakargattam a fejem, mert értem én, hogy nem kellenek az elhasznált arcok, és Gianni már eleve…..
EXLEXMAN 2014.09.02 21:13:01
A tények: Wossala Rozina = Kánya Kata és Wossala György milliárdos lánya. Vajda Pierre barátja...2010-óta közösen hoznak létre műsorokat, rendezvényeket és mindig együtt, partnerként.

www.diningguide.hu/?tPath=/print/ettermi_promociok&article_print=yes&article_id=8242

Apuka mint szálloda igazgató és tulajdonos/milliárdos...
...és www.diningguide.hu/?tPath=/print/hirek&article_print=yes&article_id=5328 is bizonyítja, ez a játék egy sima reklám músor. Talán segit neki ha rájönnek néhányan, hogy nem feltétlenül tisdzta a játék...a kiírás alapján meg...

Ez így nem játék! Ez így ciki...
EXLEXMAN 2014.09.03 08:26:47
@jogalany: legyen akkor an eve reality és ne verseny. A magyar nyer ismeri a verseny szót, a reality-t meg senki nem akarja kimondani..hogy egy megkreált valósághoz hasonló, de nem az...
Sajnos igazad van! Ez ettől függetlenül azonban senkit sem hat meg, hogy mi mit irunk erről! Ez egy ilyen átverős ország és téved aki azt hiszi máhol nem dettó ez megy!
A Vatera nevű ügyfélkezelésből negatív iskolapélda régóta jelen van kicsiny országunk piacán és amellett, hogy az egyik leglátogatottabb honi aukciós portál (mert csak ez van ugye) méltán híres arról is, hogy az ügyfeleivel úgy bánik, mint a kutyával, vagy éppen nem bánik…..
István laptopjára a Toshiba szerint minimum ráléptek, olyan sérüléseket szerzett, bár mivel ez nem történt meg, semmilyen külsérelmi nyoma nincs, egy karcolás sincs a gépen. Ezt a Toshiba szakszervizében csont nélkül elismerték ugyan, de a Toshibát így sem érdekli a téma. A…..
EXLEXMAN 2014.01.09 07:47:14
@Exa owner: Ügyes kérdés! Miért van a hütő borda oldalán a műanyag törés? Te vagy az első aki ezt feltolta! JOGOS kérdés!

A posztoló átvette, megnézte, sérülés nélkül volt! Alapos vásárlónak jelölte magát ez tehát kizárja, hogy törött terméket vett volna! Ezzel szemben alkatrész törések miatti mechanikus hibák és törés látható? Ezekre tudna választ adni a posztoló?

Fikázási FAKTORBAN jó a poszt, de tényektől mentesnek tűnik, ahogyan ezt EXA OWNER is posztolja! Derüljön már ki:mert hát amikor megvette gondolom kinyitotta, megforgatta, megfogdosta, megnézegette. Ezek szerint törött terméket vett és már igy vette át személyes megtekintéskor az üzletben?
A Vundersőn és Zuperszexi nem tekinthető a magyar televíziózás mélypontjának, bár a közmondásos bödön aljáról tulajdonképpen már csak a szórakoztatóipar pakurája, a Bagi-Nacsa kettős és az Irigy hónaljmirigy tagjai néznek fel Sebestyén Balázs és Vadon János fél…..
Interjú az animációs rendezővel A Magyar Média Mecenatúra program Macskássy Gyula animációs pályázatán Klingl Béla Kartonka című rajzfilmterve is támogatást nyert. Papírvárosban, egy gyerekszoba íróasztalán él egy fiú, Kartomi és kutyája, Boxi, akik különféle kalandokba…..
Tűkön ülve várta a Homár a devizahiteles OTP-per fináléját, de sajnos becsúszott egy filler epizód, és nem történt semmi. Úgyhogy ehelyett következzen valami egészen más: csúlázás a tévében. Naiv tévénéző a LifeNetworkön találta ezt a gyomorforgató hirdetést, ami…..
Véget ért a harmadik X-Faktor, és nem tört meg az RTL-átok: a kertévé tehetségkutatóiban nő nem nyerhet. Oláh Gergő győzelmét nemcsak a trend miatt nem lehet meglepetésnek nevezni (az ilyen műsorokban általában nők szavaznak, faszikra), hanem azért sem, mert teljesen megérdemelt…..
EXLEXMAN 2012.12.17 07:59:49
@Giedi: A logika tehát a románozásból kimarad...

Valóban:"igencsak azokkal az ostoba nézőkkel" - e nélkül a degradálás nélkül, már nem tudtak TV-t nézni ezek a nézők? Vagy embereket sértegetni, az jópofa? Miért kell degradálva felételezni dolgokat? Emberi módon is le lehet írni érveket és még sem sértünk meg vele másokat!

Ezek szerint van a velem egyet értő az a jófej, jópofa és van a velem egyet nem értő, velem nem azonos módon gondolkodó aki ezáltal ostoba lesz?

A logika azt mondja, emberül is lehet beszélni! Persze ez nem matematikai kérdés: Ez simán tolerancia! bakker.. :)
Sasfióka még nem teljesen érti, miért nem lehet online fizetni a NAV-nak, hacsak nem a kártyás jutalék miatt.Csak egy gyors állapotjelentés:  A Nemzeti Adó- és Vámhivatal MÁR NEM fogadja el a bankkártyás fizetést a számlanyitásra kötelezett adózóitól. Magyarra fordítva:…..
EXLEXMAN 2012.01.17 17:56:44
@Sancee: "Valahol olvastam, a bankkártyával történő fizetés után egy rövid időszakon belül blokkolni tudod a tranzakciót a bankkal egyeztetve. Ezáltal "teljesíted" a befizetést, majd 1-2 óra múlva visszahívod, de időközben megkapod azt amit akartál."

Ez marhaság! Indokolt esetben...ez szól a T. szerződésben amit kötöttél a bankoddal!

Ez egy általános szakasz abban a szerződésben! Teljesített fizetés nem a kártyás lezárás, hanem a beérkezés! A tranzakció sikeresen elkezdődött azt kapod vissza és nem azt, hogy a tranzakció teljesült! Amíg az ügyfél számláján nincs a pénz az folyamatban lévőnek van beállítva. A NAV ezen nem veszít, a polgár meg addig nem teljesített! A semmit meg nem tudod vissza hívni!
EXLEXMAN 2012.01.17 20:17:18
@Sancee: (nyíl alul valóban, elnézést!)

Jóváírni akkor tudszh a a tranzakció bankon belül, azonnal lefutott, egyéb esetben a GIRO-n átkúszó folyamat, folyamatban lévőként kerül lekönyvelésre.
20 éve online rendszereket, többek között kártyás fizetéseket fejlesztetek! :)
EXLEXMAN 2012.01.17 20:30:12
@Sancee: Járt:) ... és igazságod lehet(ne) benne, csak én a webáruházi oldalon állok. :) A banki tranzakciók ostobaságát eleget kritizálom jómagam is máshol megjelent publikációkban, mert a bankok? Elvárják a biztonságot, de ezért fizessen a partner! Elég ostoba dolog ami itt Mo-on folyik!