Regisztráció Blogot indítok
Adatok
evp 5.5

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Totalfilm ismét összeállított egy vicces listát, a szerintük 15 legrosszabb fegyverről, ami csak megjelent egy filmben. Akik már nyálcsorgatva várták, hogy ezen apropóból alázhassanak minket, mert leközöljük, azoknak eljött a kánaán. Ezen a ponton hívom fel a figyelmet, hogy…..
Most tette közzé a Millward Brown a szokásos éves jelentést a márkák értékének változásáról. Az idei listát csakúgy mint a tavalyit a Google vezeti, ráadásul úgy, hogy 16%-ot növelni tudott az értékén. A lista második helyén a Microsoft áll, amit a Coca-Cola és az IBM…..
evp 5.5 2009.08.11 19:48:01
@dof:
Ne teveszd ossze a szezont a fazonnal.
A szlogen a vasarlonak szol, a cegfilozofia pedig
a ceg alkalmazottainak. Vagy valami effele.
Hozhatok egy csésze kávét, teát vagy ásványvizet? - a kérdés szinte minden komolyabb tárgyalás előtt elhangzik. Hogyan illik elfogadni? Miért kínálnak meg bennünket egyáltalán? Mi a protokoll a kávézás során? Néhány alapvető gondolat fekete vérünkről, s a…..
evp 5.5 2009.08.09 19:56:43
@Benga111:
Nem is kell, h meggyozzon barmirol. Ha annyira felkeszuletlenul ulsz le valakivel egy targyaloasztalhoz, h nem tudod vannak-e gyarai vagy sem, akkor az regen rossz...
evp 5.5 2009.08.09 21:12:07
@Venza:
Sejtettem, h valaki ezt a vegletes dolgot is elsuti.
Nos, a homlokig begombolt designer oltony es a rovidnadrag/papucs kompo kozott azert van ezernyi mas lehetoseg is. Az igenyesseggel sincs semmi bajom, sot. Az igenyesseget elvarom a targyalopartneremtol. Csakhogy ez ( marmint az igenyesseg ), nincs kapcsolatban a protokollal ( legfeljebb annyiban, h a protokollt is lehet igenyesen..). Ezt nem magyaraznam el itt, mert feltetelezem, h erzed mirol beszelek.
evp 5.5 2009.08.09 21:17:59
@Venza:
Sejtettem, h valaki elobb-utobb elojon valami vegletes peldaval...
Az igenyessegnek nincs koze a protokollhoz ( legfeljebb annyiban, h a protokollt is lehet igenyesen...).
Az igenyesseg szamomra fontos es el is varom a targyalopartnereimtol ( is ).

Egyebkent vennek autot papucsos/rovidnacis kereskedotol is, ha megbizhato, jo hire van es jol vegzi a munkajat.

Bocs, ha ketszer jelenik meg a hozzaszolasom, de az elozo ( igenyesebben...:) ) megirt valtozat eltunt.
A reklámokban rendszeresen kihasználjuk, hogy az embernek rövid az agya, vagyis konkrétan nem emlékszik régi dolgokra. Pontosabban ez így nem igaz: emlékezni emlékszik, csak máshogy.Ahogy a mondás tartja: az idő megszépíti az emlékeket! És igen, ez így van, valójában. Igaz, a…..
evp 5.5 2009.08.08 00:55:20
@Kontárblog:
Mi a retro erzes? Hogy szar, ronda, mar uj koraban is korszerutlen cuccot hasznalsz? Az retro erzes, h nem fog a fek, zabalja az olajat a motor es 40.000km utan fel kell ujitani?
Vagy szted a regi skoda kenyelmes volt? vagy bajos? Vagy mi a fasz az a "retro" erzes?
evp 5.5 2009.08.08 01:08:36
@hüjehalyó:
Azert a pejoritas ( ? ), mert a Tisza cipo ( is ) szar volt. Ronda szinekkel, muborbol, silany talpbetettel. Most is ugyanolyan szar es ronda, de a fingszagu " ujalternativok " csakazertis ezt veszik, ami nem is csoda, hiszen az athato testbuz fontos kellekuk.
evp 5.5 2009.08.08 01:15:55
@Szaffi21:
Sajnos. Van a kornyezetemben nehany ilyen hulyegyerek. Vagy
peldanak okadek itt van a Zak nevu hozzaszolo. Negy evig, minden nap... azt a cipot valszeg le kellett loni es elegetni.
Az utóbbi időben vadabbnál vadabb ötletekkel próbálják meg rávenni az embereket a takarékosabb vízfelhasználásra. Azt hittem, ebben a témában mindenre fel vagyok készülve, de amikor megláttam a híres-neves brazil Nazca Saatchi ügynökség legújabb reklámját, bizony elkerekedett…..
evp 5.5 2009.08.05 20:42:26
@nosferato:

Heti egyszeri alapos tisztitas a furdoszobaban csodakat muvel.
Modorosblog Az angoltudor 2009.01.24 19:32:00
How ya doin ma'e, get us two pints o Newcastle Brown an a glass o Strongbow fer da ladies, will ya? An a bowl o chips, please. Cheers bud, take care.Előre is bocsánatot kérek: ez a bejegyzés elsősorban az angolul tudóknak/tanulóknak szól. Van benne persze általam modorosnak vélt elem is…..
Áll egy ember a Határ út elején egy kisteherautó mellett, kezében táblával, illetve nem is áll, hanem ugrál, pörgeti a táblát, amin az olvasható: „Üdvözlöm – www.Mini-Trans.hu – Segíthetek?”, illetve hogy „Ez is magyar”, vagy…..
Lányok/fiúk,eddigi legtöbb oldalletöltést produkáló posztunk, A közösségépítő oldalak után ismét visszakanyarodunk a témához. Na nem azért, mert annyira bulvárosodni szeretnénk vagy még több kattintásra vágynánk, de két kedves rajongónkat is megihlette az egyre divatosabb…..
evp 5.5 2009.07.13 03:41:46
Januárban kiszivárogtak a szabadalmi bejegyzéshez mellékelt tervrajzok, most felbukkant a régóta várt CB1100F végleges változatának fotója. Jövőre végre megérkezik a Honda régen várt retro motorja; az első éven feltehetőleg csak a japán piacra vezetik be, ha ott sikeres lesz,…..
Linda sztorija üde színfolt a sok anyázós, mérgelődős, erőszakos történet között. Nincs is viccesebb annál, mint amikor egy zselés hajú faszacsávó nekiáll vagánykodni, hogy bevágódjon, aztán néhány pillanat alatt egymás után többször is beégeti magát, egészen a…..
evp 5.5 2009.07.02 16:19:52
@karacsi_maci:

Ja, megvalami. Angyalfold nem hibadzik, ott van pl. a Borgyar, ahol rengeteg jol meno ceg talalhato, filmes helyszinek etc. Gyakran latni arrafele csini macat draga autoban.
18 evvel ezlott dolgoztam egy fickoval pont azon a kornyeken ( kiugrott jogasz, kotodeje volt, nagyon gazdag ), az egyszem lanya akkor volt huszonegyketeves egyetemista. Az a csajszi is szoke volt es luxusauto a segge alatt... kapott is hideget-meleget folyton, amit mar akkor sem ertettem. Penzuk van, megtehetik, miert ne? Ha azt latod, h. valaki jol el, lehet motivacio is, nem?
evp 5.5 2009.07.02 16:34:51
@Herr von Kartz:

:D gyilkos onironia...:D.
Azert nem remenytelen, Mo egy igazan jo hely, ha idonkent nem is tunik annak . Persze, lehetne sokkal jobb is... de majd szep lassan... amikor majd tobb, vidam, elgedett fiatal vezet draga autot, amire a penzt nem ketes uton teremtette elo...


( Basszus, ez nagyon geil modon hangzik, de komolyan gondolom...:) )
evp 5.5 2009.07.02 16:45:33
@karacsi_maci:

Ertem amit mondasz, igazad van. Amen...:)
Úgy tűnik, hogy ma motoros vs. autós napot tartunk, mert megint egy ilyen következik, ezúttal autópályáról. Emberünk naívan azt gondolta, egy rendőrautó soha nem kapja el. Nem jött be neki. Vic torio egy korábbi levelében pont a rendőri jelenlétet hiányolta, hát tessék. A sok…..
evp 5.5 2009.06.29 22:35:00
@belakis:
Palyagumi NEM tapad jobban mint az utcai, ha hetkoznapi, utcai kozlekedesre hasznalod. Kozuti kozlekedesnel szarabbul tapad mint a kozuti kozlekedesre alkalmas gumi.
evp 5.5 2009.06.29 22:39:48
@Silverf@x:
Be kell tartani a szabalyokat, ahogyan a torvenytisztelo tobbseg es akkor nem basznak meg. Egyszeru.
Már évek óta megegyeztek a legnagyobb mobilgyártók, hogy egységesítik a töltőket. Nem kell majd minden mobilhoz új töltőt venni, ráadásul rögtön kettőt, hogy a munkahelyen is legyen. Elég lesz egy, mellyel bármely mobilt rádughatunk az áramra.Az első hír még két éve jött,…..
evp 5.5 2009.06.29 19:27:29
@bolesz:

Az Apple benne van az elso tizben, jelentosen megkurtitotta a Nokia reszesedeset a piacbol.
Mai írásunkat Slip bocsátotta rendelkezésünkre, gyaníthatóan rendszeresen forog az említett körökben.Tehát:Miről ismerszik meg a modoroskodó medika/medikus?Ugyan első féléves, de már mindent jobban diagnosztizál a 20 éve praktizáló orvosnál.Ugyanezen orvos orra alá dörgöli…..
evp 5.5 2009.06.15 01:12:27
@Balangó:

Tehat kozel 15 evet basztal el az iskolapadban rohadva, elszigetelve a kulvilagtol. A velemenyed irrelevans.
Hozzám is jött már oda parkolóban kéregetni olyan ember, aki előbb gyógyszerre kért pénzt, merthogy ugye "látom, neked jobban megy, mint nekem", majd pedig mikor mondtam neki, hogy utcán elvből nem adok senkinek pénzt, akkor bepróbálkozott a jófejséggel, hogy akkor…..
evp 5.5 2009.06.13 16:55:36
@Uncle Spam:
Rettentoen el vagy tevedve...ezernyi sebbol verzo szive...normalis?
Keregetni lehet, senki nem vitatja a keregeto nyomorusagat, de kopkodni, anyazni nem kell.
2009 május 29-én este lezárult az amerikai televíziózás 17 éves korszaka: Jay Leno utoljára vezette a Tonight Show-t, a talkshow-k non plus ultráját, a véleményformáló esti beszélgetős műsort, amit előtte a legendás Johnny Carson vezetett 30 éven át. Az 54. évadát taposó…..
Az álláskereső nők nincsenek könnyű helyzetben, pláne akkor, ha kiskorú gyermeket nevelnek. Számtalan posztot lehetne írni a nők hátrányos helyzetéről a munkakeresés és a munka terén. De én csak a saját példámat szeretném elmesélni, mert felháborítónak tartom, hogy a…..
evp 5.5 2009.05.22 16:22:48
@idelle:
Abszurd hulyeseg. Nincs olyan, hogy a munkahely ennyire meghatarozza a dolgozoja eletet. Ha egy munkahely igy mukodik, el kell felejteni.
Azt sem ertem, hogy mitol fajult idaig a helyzet Mo-n? Mitol lett a munkaltatoi szemlelet ilyen kokemenyen "kapitalista"? Ez a valodi kapitalizmus post-kommunista ertelmezese?
Egy jol mukodo kapitalista cegnel gondoskodnak a jo munkaerorol, mert hosszabb tavon kifizetodobb ( meg a szulessel es az evvel jaro gondokkal egyutt is ), mint uj munkaerot alkalmazni.
Azt hiszem Mo-n a munkaltatok tulnyomo reszenek meg mindig halvany fogalma sincs, hogy mitol mukodik egeszsegesen es jol egy vallalkozas...
evp 5.5 2009.05.22 16:32:50
@idelle:
Ez nem igaz. Iletve igazad lehet, amennyiben Mo-rol beszelsz. De ott, megfigyeleseim szerint minden forditottan mukodik, vagy ami jol mukodik mashol, ott valamiert nem.
Jobban teszi ezentúl minden jogkövető meg nemkövető polgár, ha a földre hasal, amikor rendőrt lát. Bármilyen ellenkező esetben a rendőr azt feltételezheti, hogy a vele szemben álló/ülő egyén az életére tör, ezért testre célzott lövésekkel igyekszik ezt elkerülni. Ha csak…..
evp 5.5 2009.02.19 19:32:43
@is:

Fogalmazzunk pontosabban: a rendor kepviseli a torvenyt. A torvennyel lehet egyeterteni, vagy nem, lehet tiltakozni ellene megfelelo forumokon. Ha szembeszallsz a torvennyel, akkor tortenik meg a cikkben emlitett eset. Nincs pardon.
Szeretnem, ha a drogok legalisak lennenek, de szeretem magam biztonsagban is erezni...azaz szeretem tudni, hogy a torvenyt tisztelik az embertarsaim is, illetve a torvenyt nem tisztelo polgarok le lesznek kapcsolva a torveny kepviseloje altal.


A torveny jelenlegi rendelkezesei szerint a drog illegalis.
evp 5.5 2009.02.19 19:48:32
@gasztropapa:

Nincs igazad.
1. Nem az FBI, hanem a DEA, vagy az intezkedo rendor.
2. Ha az inteskedes soran nem derul ki egyertelmuen, hogy fegyvertelen vagy, akkor ugy kezelnek, mintha fegyver lenne nalad. Az auto emberelet kioltasara alkalmas eszkoz, amit a dilre hasznalt is. Itt is siman lelottek volna. Buntetlenul.
3. A menekules a rendori utasitas megszegese. Autoval menekules es rendor fellokese az autoval hivatalos szemely elleni gyilkossagi kiserletnek minosul. A fegyver hasznalata a rendor reszerol indokolt.
evp 5.5 2009.02.19 19:53:22
@gasztropapa:

Nem errol volt szo, ugye...
"Szexről is szó lesz, de semmi "kutyával csináltam", csak a "szokásos", de gondoltam, időben szólok, ha ki akarjátok rakni a 18-as karikát xD" A kép innenKedves Szakítós Blog!Miután örömmel forgattam a könyveteket, felötlött bennem néhány régi…..
Ha van sorozat, amiben sokat káromkodnak - Gordon Ramsay-t nem számítva - az a Sopranos, vagyis a Maffiózók, amelynek főhősei egy olasz maffiacsalád tagjai. Én imádom ezt a sorozatot, gyakorlatilag végtelenszer újra tudnám nézni az egyes részeket, ezért mindent, ami ezzel kapcsolatos…..
Miközben Magyarországon néhány kilométeres tételekkel mérhető évente a kerékpárutak gyarapodása, az Egyesült Államokban egy olyan program megvalósításán dolgoznak nagy tempóban, amely 50 ezer mérfölddel, azaz körülbelül 80 ezer kilométerrel növeli a biciklibarát…..
Halihó! ;-) Rendkívül hasznos javaslatokat küldtetek a megjegyzésekben. Természetesen cikket érdemel a karácsonyi modoroskodás meg a modoros tanarak is. Azonban először folytassuk a modoros nők egy alfajával, a színházas, külföldrajongó, nagyvilági hölgyeményekkel! // //…..
Múlt csütörtökön, mint utóbb kiderült, egy hajszál és három emelet választott el attól, hogy véletlenül összefussak az Árpival.Ez lehet véletlen, de lehet emlékeztető is, hogy írjam végre le, ki, meg, amit akartam. Arra mindenestre jó volt, hogy tudjam, hogy hat rám,…..
Az egykori televíziós műsorvezető nemsokára betölti 72 életévét. A televízióval másfél évtizede szakított. Másik szenvedélye, a jégkorongozás öröknek tűnik. Hetente kétszer edz a mai napig. Hosszú szünet után nálunk képernyőre kerül Egri János.Egri Jánost a…..
Ha dobot akarunk venni, alapkritérium, hogy jól szóljon. Na, persze, de egy kezdő számára mindegyik jól szól. Vagy ennyi erővel: egyik sem szól jól. Ütésre megszólal, és nagyjából ennyi, ami így megállapítható róla. Az mindenesetre tényként talán elfogadható, hogy…..
Nem csak hosszú, szomorú is. Találkozás az A38-on, pezsgős vasárnapok, de a szánsájn-hepinesz után már csak "Hazajön, tévé, jajdefáradtvagyok, semmi beszélgetés, arcra egy puszi, alvás" megy. Sziasztok, kicsit hosszú lesz... Már lassan egy éve egyedül vagyok,…..