Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hargita

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyé egy szinte mindennapos szivatás részese lett, amikor igent mondott a Citibank által telefonon felajánlott személyi hitelre. Kiderült, hogy mégsem kaphatja meg, de azt, hogy miért, semmilyen formában nem hajlandók elárulni:Lassan másfél éve vagyok többé-kevésbé elégedett…..
Hargita 2011.07.26 15:43:43
Férjem hasonlóan járt, bár ő nem is akart hitelt. Az 1. ügyintéző rábeszélte a hitelkártyára, mondván hogy az ég világon semmi teendő nincs vele, kap egy kártyát, rajta pénz, beteszi a fiókba és ha nem kell, nem nyúl hozzá. Férjem (főként hogy szegény ügyintézőnek legyen egy jó napja, ha már ez nekünk semmibe sem kerül) aláírta a papírokat. Utána a 2. ügyintéző felhívta és kiderült, hogy a dolog nem olyan egyszerű, mint azt az 1. üi. mondta, egy csomó utánajárás kellene hozzá, előző beszedési megbízásokat fel kell mondani, tehát csekkekkel postára járni amit nem szeretünk, stb.. Férjem jelezte, hogy akkor inkább nem kéri, mondták hogy rendben. Erre felhívta újra az 1. üi., hogy a 2. üi. rosszul tudta nincs plusz utánajárás, férjem mondta hogy jó, akkor legyen. (Itt már teljesen mindegy volt neki.) Utána telefonált 3. üi. is és kiderült újfent hogy bonyolult a dolog, de férjem már nem akadékoskodott, belement. Vártuk a kártyát, erre jön egy levél, hogy a kérelem elutasítva... Levelet írunk, hogy rendben, de akkor az aláírt papírokat küldjék vissza (levelük alapján erre biztosítottak lehetőséget), és indokolják meg, hogy mégis miért (hiszen ők mozgattak meg minden követ hogy a férjem olyan hitelt igényeljen amire nincs is szüksége). A papírokat visszaküldték, de az indokolás persze kimaradt a levélből. Végülis mi jártunk jól, csak furcsa ez az egész ügymenet. Valószínűleg úgy ítélték meg, hogy problémás ügyfelek vagyunk, ezért inkább hagyták az egészet csak ezt nem lehet leírni.
BB szerint 21. század ide vagy oda, töretlen a szedd magad-mozgalom sikere a Volánnál, ha a buszok aljába önként dobált csomagokról van szó. Lopásnál igyekeznek bután nézni, senki nem illetékes, hátha feladja naiv ügyfél a keresést:Az oldalukon már korábban megjelent…..
autózz! Megteszi, mert megteheti 2011.02.16 21:24:00
Nem dőlt össze a világ attól, amit Ultras12 írt meg, de mégiscsak bosszantó. Mert megint azok tesznek a szabályokra, akiknek példát kellene mutatniuk, jelen esetben a rendőrök.Ez egyben egy feljelentés is lesz kedves sünjeinknek, mivel az online rendszerükbe nem lehet képet küldeni,…..
Az ember a legtöbbször annyit mond neki, hogy "honnan tudják a számomat", aztán lecsapja, de nagyon ritkán gondol bele, hogy milyen lehet a XXI. század piócája, a telemarketinges élete. L. most elmeséli, neki milyen volt a 2f-nél. Sejtették például, hogy az ember, aki a…..
A tudomány és a technika vívmányainak köszönhetően napjainkban már nem telefonkönyvből hívogatják "kihagyhatatlan reklámlehetőséggel" szerencsétlen kisvállalkozókat, hanem megspammolják őket egy előre kitöltött szerződéssel, amit csak alá kell írni, hogy…..
Hargita 2010.09.29 13:00:39
www-e-cegjegyzek.hu
Cégjegyzékszám alapján rá lehet keresni a cég adataira. 55 tevékenység van felsorolva...
Hargita 2010.09.29 13:02:14
Az alábbi eset nem egyedi, megesik, hogy tiltott parkolásért a rendőrség és a közterület felügyelet is bírságot szab ki párhuzamosan. Kedves Zugügyvéd!Az eset egyszerű, de ijesztő.Néhány hónappal ezelőtt a párom vezette a nevemen lévő autónkat, amikor is az egyik…..
Hargita 2010.07.08 08:39:05
Gondolkodtam rajta, hogy Ádám linkjét csak a blog facebook oldalára linkeljem-e be, vagy annak ellenére tegyem ki külön posztnak, hogy semmi kommentár nincsen hozzá. A videó viszont megér annyit, hogy utóbbi változat mellett döntsek, mert tökéletesen látszik általa, sokszor hiába…..
Iccemann hűtője elromlott, és miután panaszkodik kicsit a bunkó szerelőre, aki fel van háborodva, ha mégsem rendeljük meg a munkáját, megdícséri a konkurenciát. Végül a kommentelőktől kér segítséget, ha már hűrő nélkül maradt. Mi legtovább Lehel hűtőt láttunk működni,…..
Félelem, reszketés és káosz az utakon! Magyar tudósoknak a világon elsőként sikerült élőben párhuzamos dimenziókat létrehozni, mégpedig közlekedésrendészetileg. Naiv abszurdisztáni lakos megfigyelése szerint az újévvel beüzemelt KRESZ-módosítások egy sajnálatos sajtóhuba…..
Valamikor az éjjeli órákban elhunyt a T-Mobile országos hálózata, az előfizetők nem hívhatók, illetve ők sem érnek el 30-as számot, smsezni nem lehet, bár a mobilinternet állítólag megy. Kommentelők egyáltalán nem megalapozott értesülései szerint egy szoftverfrissítés…..
Ha egy kocsmában át akarnak vágni, az akár egy mindennapos dolog is lehetne, de ha mindezt a törzshelyeden egy ismerős pincér teszi és még hónapokkal később is meg van sértődve, mert nem hagytad neki, na az igazán kínos. G. sztorija Szegedről. Történetünk körülbelül egy éve…..
Olvasónk az internet egyik sarkában talált egy levelet, amit egy BKV-s dolgozó írt. Egy olyan BKV-s, aki a cégnél eltöltött 25 éve alatt látott már mindent, és minden erejével azon dolgozott, hogy ez a cég, melyet a magáénak érez jobb legyen, jobban működjön. Látta, ahogy Antal…..
Gee Halen nagyon megtanulta, hogy előzés előtt tükörbe kell néznie. Egyszer elmulasztotta, amiből majdnem baj is lett. Ráadásul kétszer, mert a baleset elkerülése után volt szerencséje nemzetközi jelzésrendszerrel kommunikálni a szituáció másik résztvevőjével. Kétszámjegyű…..
Legalábbis annak a Citroen tulajdonosnak mindenképpen, aki a nagy sietség közepette szakított arra időt, hogy ráfékezgessen Ferenc autójára, miközben ő épp egyben szerette volna hazajuttatni az új csempéit. A példa ismét megerősíti, hogy nem csak nagyon olcsó és nagyon drága…..
Érzésem szerint - bár levélírónk ezt nem említi - Hargita lehetett az "A" jelú autó sofőrje, esetleg utasa, mert bár mindig a hátulról érkező a hibás, álló autónál pedig ha nem is lehet követési távolságról beszélni, akkor sem lehet ő a hibás még olyan esetben…..
Hargita 2009.06.09 15:05:23
@Zbynek: Nem sántít. A és B Észak felé tartottak a hatoson. Slusszpoén, hogy B majdnem ugyanarra a településre igyekezett, mint ahonnan A jött, tehát éppen ellenkező irányba. Magyarul nem tudjuk, hogy B mit keresett ott, mivel eredetileg Délre akart menni, csak Észak lett belőle.
Hargita 2009.06.09 23:06:04
Na, akkor így a végére nekifutok reagálni néhány előbbi hozzászólásra:
@vhm: Nem akarok revansot venni és nem mondtam, hogy "A" vezető nem hibás semmiben. A poszt arról szól, hogy magyarázzuk meg a szitut, és ez meg is történt. Hibázott. A másik meg hülye volt, de ez nem mentesíti a hátulról jövőt. És bár ezek tények, nem tartom magam akkora zseninek, hogy biztos legyek mindenben, ezért kérdeztem meg a hozzászólókat, elvégre ez egy autós blog.
@...::: Flúgos Kamionos :::...: :)
@Zbynek: Annyit tudok még segíteni, hogy valami lejtő alján van a helyszín és nem túl vészes kanyar, tehát alapvetően belátható, csak "A" nem számított álló autóra, s nem vette észre. (Igen, tudom, hogy hibás volt.)
Levélírónk jogos kérdést feszeget, hogy egy forgalmas budapesti állomáson miért nincs bankkártyás fizetés? Netán túl drága? Vagy egyszerűen nem lenne rá szükség? Nem tudom, de megkérdezem. Viszont Zugló állomás 100 méteres körzetében van kb 3 bankautomata, amit érdemes…..