Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gonoszkisterroristadughagyma

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotó: Domonyai András Domonyai András Kenyában farmer, szubszaharai agrárfejlesztéssel és ehető növények kutatásával foglalkozik. A háttérből figyeli, hogy a világ fejlettebb feléből hogyan szeretnénk megmenteni a földet, az erdőket. Majd megszólal, és elmondja, hogy a folyamatok, a valóságban…..
gonoszkisterroristadughagyma 2017.03.04 16:58:41
Gréczyblog Zászló. Égés 2012.01.15 07:53:00
Többféle tanulsága is van a tegnapi jobbikos zászlóégetésnek. Az egyik, hogy ezzel a mozzanattal súlyos robajjal vasfüggöny zúdult a Fidesz és a Jobbik közé. Nem mintha Orbán maga is nem lenne euroszkeptikus, csak éppen a pillanatnyi politikai érdeke homlokegyenest ellentés a…..
gonoszkisterroristadughagyma 2012.01.15 20:03:29
Kedves greczy, már bocs, de amit írsz az teljes félreértés. Jelenleg max 1 demokratikus párt van Mo-on, ez az LMP volt, ami meg nem igazán párt, már. Az összes többi meg nem demokratikus.
Az MSZP és származéka a DK a legkevésbé sem demokratikus. Nem akarok különösen "elmúltnyoccévezni", de a Fityisz pont azért nyerhetett ekkorát, mert a korábbi kollégák cinikus tolvajjá váltak. Ok ok, nem rugdosták közben a fejünket, de szemérmetlen cinikus, tolvajok voltak, SZDSZ/MSZP/DK egykutya. Egy csepp tisztesség sem volt az előző kurzusban sem, meg is érdemelték, amit kaptak. Mi, akik nem vagyunk politikusok, csak itt élünk, mi nem érdemeltük meg. De ilyen lózungok, hogy "magyar demokratikus pártok"!!!!????? Ébredj fel kérlek és ne írogass ilyeneket. Az egyetlen jó a rosszban, hogy talán ha falnak megyünk (visznek minket), akkor megint lesz esélyünk egy értelmes, valamennyire tisztességes és talán egy kicsit kevésbé tolvaj rendszer kialakítására.
Az elmúlt 20 évben háromszor is jó esélyünk volt rá, de nem lett.
1. Antall Józsi bácsi besz...rt a lehetőségtől és a tisztesség helyett Torgyán bohócot emelte be a hatalomba, majd a világ leghipokritább mondatával takarózott, "hogy tetszettek volna forradalmat csinálni". Ezt valószínűleg úgy értette, hogy akkor biztos nem Ő lett volna a miniszterelnök (de jó lett volna)
2. A Szoci-Szadesz koalíciónak is megvolt a kétharmada, de addigra az SZDSZ-t már bedarálta a politikai klíma, és annyira, de annyira akarták a hatalmat, hogy el is felejtették mire akarták használni, aztán rájöttek: a saját zsebük tömködésére, ügyesek voltak, gratulálunk. A Szocik meg csak csinálták tovább a dolgukat, professzionálisan lenyúlták az állam pénzét. Az, hogy Gyurcsány egyáltalán politikus lehetett az sokat elárul az országunk politikai kultúrájáról, de most komolyan.. könyörgöm.... tényleg politikus a gondolkodása egy olyan embernek, aki kitalálta az Öszödi beszédet????? Hogy juthatott ilyesmi az eszébe??? Nem számolt a következményekkel???? Na ennyit róluk...
3. És végül I. Ovi a Fityesz király.... erről többet nem is mondanék...

Szóval, amíg a fentiek közül egy is hatalomban van, amíg nem nyilvánosak az ügynöklisták, a kormányülések, közbeszerzési szerződések.... Amíg nincs szabályozva a pártfinanszírozás.... Amíg nem nyilvánosak a 143 beszerzések, az UD Zrt., az Eclipse, a Civil... szerződések..., a pártüdülő vásárlások, a székház ügyek, a Joszip Tot, soroljam még??? Sávoly? Völgyhíd? Mecsek alagút? BKV? MÁV? Margit híd? 4-es metró?

Milyen demokratikus pártokról beszélünk akkor?
Critical Miss Gyászmeló 2009.11.11 07:15:00
Tegnap volt szerencsém belefutni egy riportba az RTL-en, ahol elég sok időt szenteltek annak, hogy az emberek szerint egy nő nem gyászolta kellőképpen a férjét. Ekkor jutott eszembe, hogy pont nemrég olvastam cikket, ami a gyásszal kapcsolatos elképzeléseinket módosíthatja egy…..
 MUNKAHELYI TERROR BLOGTALÁLKOZÓ   Egy érdekes levél következik, egy furcsa csapatépítő tréningről. Egy ügyvédi irodában dolgozom Budapesten titkárnőként. A főnököm tavaly kitalálta, hogy menjünk hétvégi csapatépítő tréningre, mert az jól összehozza a…..
gonoszkisterroristadughagyma 2009.04.29 13:13:45
@ohmyFgod: nem vagy nagyon kedves :)
de szerintem igazam van. Ha nem szeret nálam akkor muszájnak nem muszáj. Nem játszunk erőszakolósdit. A világ nagy, munka van, csókolom
gonoszkisterroristadughagyma 2009.04.29 13:16:12
@Samott: háááát ez nehéz kérdés, az árbevételem nem ezt mutatja :)
DE te biztos tudod, várjál, rájöttem, te segélyből élsz.
:D
gonoszkisterroristadughagyma 2009.04.29 13:33:36
@Bambano: Erről tán az alkalmazottaimat kell megkérdezni, szólók nekik is írjanak ide. Milyen csúnyán beszélsz kedves! :)
"Az Aquifexet a Meinl Bank hozta az együttműködésbe azzal, hogy ők majd előkészítik a projekteket. Minden banknak sok offshore cége van, különösen a balkáni ügyletekhez" - nyilatkozta Kocsis István az MVM-ügyben érintett egyik offshore cégről az Indexnek. Kocsis volt…..
gonoszkisterroristadughagyma 2009.04.09 12:52:52
@ltbusiness: hát te nagyon nem vagy képben, delaware ugyan az usa tagállama oszt mégis lehet offshore, ahogy man sziget is, dacára annak, hogy az meg nagy(on)britt.
A korrupció nemzetközi közlekedési útvonalait feltérképező kézikönyvet írt egy román újságíró, miután egykori kommunista titkosszolgálatok embereire bukkant néhány határokon átnyúló, szövevényes sztoriban. A kézikönyv elsősorban az offshore cégparadicsomokban bejegyzett…..
Az MVM-nél belső vizsgálat zajlik, mert több milliárd forint került az állami tulajdonú óriásvállalattól offshore cégekhez az előző menedzsment idején. Az új vezérigazgató, Mártha Imre szerint csontvázak dőltek ki a szekrényből, elődjét, Kocsis Istvánt félrevezethették.…..
gonoszkisterroristadughagyma 2009.03.31 15:52:34
"Tibor az újkori magyar polgár archetípusa. Ami különlegessé teszi az az, hogy munkáinak során sok emberrel kerül kapcsolatba, veleszületett nyitottságának, igazságérzetének, rendkívüli megfigyelőképességének köszönhetően hozzávetőleg 100 szociológus ismeretével…..
Akárhogy is nézzük, a világon - de legalábbis Magyarországon - a legkirályabb dolog döntéshozó fószernak lenni a Miniszterelnöki Hivatalban. Megvan a nem kevés havi fix, a ruhapénz, az étkezési utalvány, bizonyos rang fölött a szolgálati kocsi sofőrrel; de mindezeknél még…..
gonoszkisterroristadughagyma 2009.01.22 11:28:22
@is
@megöltem
1. A fenti lista 90+ %a egyszerű lopás, még csak nem is korrupció.
Mind kézi közbeszerzés, pályázat nélkül odaadva anyósnak, unokatesónak, katonabarátnak, stb.....
2. Akármi is ez (lopás, korrupció, esetleg valós munka) AZ ÉN PÉNZEM! amit költenek, hát hogy a
f@szba képzelik, hogy nem számolnak el az utolsó fillérig, az utolsó karakterig? Hol az a bánatos tanulmány, hol lehet elolvasni, hol a bemutató?
3. A valódi nyúlások azonban tényleg nem ezek, hanem, a közbeszerzések pl. szoftver, autópálya (ahol a völgyhíd építésénél kiásott földet átviszik, hogy alagutat építhessenek), a MÁV meg a BKV.
4. Ti ketten nyilvánvalóan bértolnokok vagytok, akik az én pénzemből éltek és mutyiztok, és ha megadnátok a valódi neveteket meg is találnánk titeket a listán
Klasszikus sztori eladott autóval, tilosban parkoló új tulajjal és jól megszívatott bácsival, igazi olajfestménytéma, amit Kathy megírt nekünk. A rémes az, hogy minket mondjuk direkt doppingolnak a szívózos lenyúlócégek, de nem mindenki ilyen. Az idős emberek például meglepően a…..
gonoszkisterroristadughagyma 2009.01.16 09:42:42
@SzexIsten: Ha csak egy behajtónak adná el a követelést az még jó is lenne, de!
Egyszerre kapok felszólításokat 2 ügyvédi irodától, 2 behajtó cégtől, + a parkoló cégtől, ráadásul minden igazolás, bizonyíték nélkül, csak úgy bemondásra.
270.000 ezer forint tartozást mutattak ki. El is mentünk a bíróságra, be is mutattuk, hogy vajon mi a kék eget képzel a parkoló cég, meg a behajtók, ügyvédek. A T. Bíróság úgy hajtotta el a Centrumot, hogy még fellebbezni is elfelejtettek, tartozás törölve.
Más, én átírattam két évvel ezelött az autót és mégis az előző tulajnak mennek a felszólítások. Nem egy beszari srác, úgyhogy ő is röhög (nem az övé az autó) meg én is (mert elévülnek a felszólítások).
gonoszkisterroristadughagyma 2009.01.16 09:51:47
@SzexIsten: ja és ha a sünszarás ilyen problémát okoz, akkor bármikor becserélheted, mondjuk szopjál lovat.
Nincs sok választásunk, mert nagyon elkúrtuk: kiadós recesszió, vagy hirtelen halál.>>> Vajon mire gondolhatott az utolsó pálmafát kivágó húsvét-szigeti munkavállaló?  ..
Összeszedtünk pár pontot, mi is a helyzet jelenleg:1, Ez elmúlt egyik száz év legnagyobb gazdasági válsága.2, Államcsőd szélén táncoló ország. 5000 milliárd hitel felvétele az IMF-től.3, Milliárdos adóssággal rendelkező Főváros.4, A FőGáz eladásából remélnek önrészt…..
 Egyes szervezetek nyomást gyakorolnak az ENSZ-re, hogy ismerje el az abortuszt, mint emberi jogot az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatának 60. évfordulója alkalmából. A kezdeményezés élharcosa a CEDAW, a nők elleni megkülönböztetés minden formáját felszámolni…..
Miközben konténerekben kell elhordani a válság miatt a Cityből kirúgott bankárokat, és a minden második nagy reklámügynökséget érintő létszámstop után leépítésbe fogtak a sales house-ok, Londonban nem áll meg az élet. Kedd óta róják a brit főváros útjait azok a buszok,…..
Végre egy értelmes ötlet, és bármilyen meglepő, de kormányzati kezdeményezés: "Adminisztratív úton vetne véget a kormány a szakorvosok külföldre vándorlásának. A frissen vizsgázott szakorvosokat 2009-től kormányrendelet kötelezné arra, hogy négy évig abban a…..