Regisztráció Blogot indítok
Adatok
whiteflower

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eléggé felkapott téma mostanában, nemcsak a nagyobb amerikai magazinokban, de itthon is (sőt, szerintem a szociológusok, pszichológus is rákattantak): a lányok egyre korábban kezdenek el divatőrültként viselkedni, egyre fiatalabbak, amikor diétázni kezdenek, kozmetikushoz járnak, és…..
whiteflower 2009.04.17 15:32:18
@cicómicó: Én is 16 éves vagyok a koromnak megfelelően öltözködöm,(mindig pozitív visszajelzéseket kaptam felnőttektől is) és nem vagyok kiközösítve,soha nem is voltam pedig általánosba sima lakótelepi iskolába jártam,most meg magániskolába járok.
Értem miről beszéltek ,látom is,de szerintem ennyire nem kéne általánosítani.
Ezúton is szeretnék minden kedves régi és új olvasómnak, valamint a véletlenül idelátogatóknak nagyon boldog karácsonyt kívánni. ..
whiteflower 2008.12.24 10:14:12
 ..
whiteflower 2008.12.24 09:57:31
Lily Allen legújabb klipjének forgatásán igencsak kislányosra vette a figurát. Cuki, óriás-masnis ruhácska, jólfésült haj, több száz színes lufi...Kíváncsi vagyok, milyen lesz, ha elkészül...
whiteflower 2008.11.20 19:55:17
whiteflower 2008.11.20 19:56:23
Néhány nappal ezelőtt felkerült egy bejegyzés Jennifer Anistonról és a Vogue-ba készült fotósorozatáról.  A kommentekből aztán egészen hosszú kis "vita" kerekedett...ezért arra gondoltam, szavazzuk meg, hogy akkor mégis melyik a jobb/szimpatikusabb csaj, Jennifer…..
whiteflower 2008.11.15 19:05:32
Tegnap véget ért az idei F1-futamsorozat. Aki nem igazán követi ezt a jeles eseményt, annak elárulom, hogy Lewis Hamilton, a McLaren Mercedes színeiben az utolsó kanyarban lett világbajnok (értsd: addig nyitott volt a küzdelem).És akkor nézzük hogyan izgul,…..
Csecsebecse Anne, az érzéki 2008.10.31 19:38:17
Anne Hathaway színészről a Vogue-nak készült ez a sorozat. Nem kedvelem őt különösebben, de itt nagyon vonzó, érzéki, és elegáns. ..
whiteflower 2008.11.01 12:21:56
whiteflower 2008.11.01 13:07:10
:-)
Most hozták nyilvánosságra, ilyen lesz az egy hónap múlva megjelenő lemez borítója. Nekem egy kicsit túl cukros-bájos, de a Blackout "beteges merészségéhez" képest sokkal vonzóbb. Mondjuk, szerintem egy cirkusz című albumhoz egy kicsit játékosabb is lehetett…..
 Nagyon bejövős darab ez a hosszú, csipkés csizma - mondjuk a ruha nem tetszik hozzá annyira...
whiteflower 2008.11.01 12:19:46
Hmmm.....
whiteflower 2008.10.31 14:05:37
Jennifer Lopez Versace ruhában. Szerintem kifejezetten jól néz ki, a haja és a sminkje is tetszik, a ruha pedig nagyon jól áll neki.8/10Ha pedig volt mára egy jól összerakott sztár, akkor itt egy kevésbé csinos, Mischa Barton személyében: Hervé Léger ruhában, ami eléggé…..
Egy filmben (talán a Bajos csajok című Lindsay Lohan opuszban) hangzik el az az igen találó mondat, hogy a Halloween nem más, mint egy legális alkalom arra, hogy a csajok úgy öltözzenek fel, mint a kurvák - és, elnézve az amerikai "jelmezárusító" cégek honlapjait, sajnos,…..
Daria Werbowy és Ashton Kutcher közösen szerepeltek a Pepe Jeans nyári reklámkampányában. Ebből kifolyólag a képek nem túl frissek, de mivel úgysem annyira a ruhák vannak középpontban, ezért gondoltam azt, hogy megosztom veletek. A fotókat David Sims-nek köszönhetjük.Via…..
A Kitson oldalán remek pólókat találtam. A minták és az árak elég változatosak. A minták között Paris Hilton-tól Obamán át, a hupikék törpikékig minden megtalálható. Az árak 28 és 145$ között mozognak. Persze, a legtöbb póló elég béna, buta feliratokkal…..
whiteflower 2008.10.22 19:56:24
Monique Lhuillier jövő tavaszra tervezett esküvői ruhái közül szemezgettem. Vannak ugyan gyönyörű darabok, de sok a fantáziátlan. A legmegdöbbentőbb mindenesetre az utolsó, szőrös izé, ami sokkal inkább emlékeztet strucc-jelmezre, mint esküvői ruhára. ..
whiteflower 2008.10.22 19:51:27
Mark Jacobs igazán stílszerű karórát tervezett, most hogy közeledik Halloween éjszakája. Vicces is, bizarr is. 200 dollárért lehet hozzájutni. Jaa, és a mutatókat ne keressétek (én megtettem), az időt a szörny "orra" és a kiesett szeme mutatja...
Mi lesz vajon a választások után? Akkor már senkit nem érdekel az ilyesmi igazán... ..
whiteflower 2008.10.16 16:01:36
Suri Cruise. Szerintem legalábbis.Korábban Katie Holmes is kiérdemelte a legjobban öltözött celeb-címet, de azóta - valljuk be - elég sokszor jelent meg a nyilvánosság előtt megdöbbentően furcsa, slampos ruhákban. Arra azonban úgy tűnik kínosan ügyelnek a szülők, hogy Suri…..
Szerintem ő tipikus példája annak, hogyan lehet egy jó nőt evy rossz stílussal elrontani: nagyon szép arca és kitűnő alakja van, de a stílusa förtelmesen közönséges (az esetek nagy részében), és sokszor egy elhasznált ribancnak néz ki. 4/10 ..
A ruhánál (és a nagyon csúnya napszemüvegnél) szerintem sokkal fontosabb a hordozóban lévő hörcsögpofi. ..
Csecsebecse Beyoncé "kavicskája" 2008.10.07 11:14:30
Nem a fürdőruha, nem is a szárong, sokkal inkább az a "kövecske" ragadta meg a figyelmemet, amit Beyoncé ujjára húzott a férje... Meg nem erősített információk szerint 18 karátos a gyémánt, az értéke pedig legalább 5 millió dollár (ami forintban majdnem egymilliárd...…..
Elie Saab új kollekciója pontosan olyan lett, mint amilyennek várni lehetett - egy egészen kicsit merészebb, de csinos, nőies, és hordható (igaz, kevés olyan alkalom van, ahová az ember egyszerű lány fel tudná venni ezeket a ruhákat). A színekben még mindig a pasztell - a…..
Arra jöttem rá, hogy Anne Hathaway-nek nem áll jól a vörösszőnyeg, ott valahogy mindig annyira csúnyának látom.Ezen a képen viszont egyáltalán nem irritál. Kedvesen mosolyog, jól is néz ki (bár a csizma nem a legszerencsésebb választás), a póló farmerral viszont abszolút jó:…..
Dita von Teese a párizsi divathéten. Pár nappal ezelőtt volt a 36. születsénapja.A megjelenése most is kifogástalan. Gyönyörű a ruhája, a tolldísz az ő esetében egyáltalán nem tűnik hivalkodónak. De, ami a legjobban tetszik: a rúzs és a körömlakk tökéletesen egyszínű!…..