Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bpforza

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszú ideje állást keresek. Sajnos több munka helyen érdeklődtem már és elutasító válaszokat kaptam.  Én intézetben nőttem fel közel 24-éves koromig. Megtanultam írni olvasni, befejeztem az iskolát, sőt még egy szakmunkát is sikerült kitanulnom. Angol tanfolyamra járok…..
Megdöbbentő, katasztrofális helyzetek az iskolában - egy elkeseredett tanár beszámolója Friss hírekKiemelt  Egy körlevél idézete ezekben a sorokban!  Egy magyarországi általános iskolában tanítok középkorú tapasztalt kollektívában. Településünk nem Borsodban…..
Volt ugye egy kis személyiségi jogi para a Google Streetview bevezetésekor, az tuti hogy ezeknek az arcoknak minden okuk megvolt a…..
bpforza 2010.02.01 16:54:39
A dohányzás életstílus. Legtöbben szinte észre sem veszik és már a dohányzás nyújtotta életritmus rabjai. Milyen már a kávé cigi nélkül? És mit csinálsz szex után? Hogy kínálod meg a csajt cigivel, ha nem dohányzol? (Egy ismerkedési lehetőséggel kevesebb.) Hogyan…..
Szláv Virtus Auschwitzi rémálom 2010.01.04 07:00:00
  Arbeit macht frei. Ez a felirat fogadta az Auschwitzi haláltáborba érkező zsidókat, lengyeleket, szovjet katonákat, egyszóval mindazokat, akiket a náci hatalom haszontalannak vélt életben tartani. A tábor közel 65 éve bezárta kapuit az agresszió elől, ám az áldozatok lelke…..
Amennyiben tényleg a "Dohány utcai zsinagóga vagy Nagy Zsinagóga a neológ zsidóság nagy zsinagógája Budapesten, a Dohány utcában. Európa legnagyobb zsinagógája." és "a zsinagóga rendszeresen helyszíne a Zsidó Nyári Fesztiválnak.", mit keres a fórumukon tegnap…..
w Kérem kapcsolja ki 2009.10.29 05:30:00
Mivel a gyerek lelkileg vashiányos, viszonylag gyakran kell őt gépek közelébe vinni; az mindegy neki, hogy mozdony, autó vagy hajó, csak nehéz gép legyen. Erre szerencsére sok lehetőség van a kisvasúttól a múzeumon át a veteránautó-kiállításig, csak azt sajnáljuk, hogy katonai…..
Nyitásképpen csak annyit mondanék, hogy szerintem a tiltásnak megvan a maga helye és ideje. Megtilthatjuk az ittas vezetést, a fürdést egy veszélyesebb partszakaszon, vagy szúrófegyverek bevitelét egy tömegrendezvényre. Ezek általában olyan tiltások, amelyek védelmet nyújtanak az…..
bpforza 2009.10.27 15:25:47
@espadazo: addig se késelnek :)
Farkas Péter olimpiai bajnok birkózót 2008 novemberében első fokon öt év letöltendő fegyházbüntetést szabtak ki, bűnsegédként elkövetett kábítószerrel való visszaélés miatt. Péter és testvére pedig a tárgyalásról egyszerűen kisétáltak és eltűntek. A tesót…..
Tudom, a youtube gyakori látogatói számára nem teljesen ismeretlen fogalom a MacBookok szétverése, ellenkampány részeként is bevethető ilyen trükk a támadóbb kedvű konkurensektől. Lehet, hogy most is erről van szó. Viszont most nem akárki esik neki a gépének, Ice-T mutatja be a…..
bpforza 2009.08.12 16:10:20
Két román lap, az Adevarul (ami románul igazságot jelent, de hát nekünk meg ott van ugye a Népszabadság) és a Click is hosszú cikkben kért bocsánatot azért a transzparensért, amely a Steaua Bucuresti és az Újpesti EL-selejtező mérkőzésén lógattak ki a román nemzeti zászló…..