Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Giovanni Gatto

177 bejegyzést írt és 193 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alexa kecskeszerű, mekegő röhögése mellett nem lehet szemforgatás nélkül lemenni. Priceless. ..
Kevés kivételtől eltekintve a sorozatsztárok és az őket alkalmazó stúdió/network közötti bértárgyalások elég véres események szoktak lenni, persze csak képletesen szólva. A színészek pozícióját általában rontani szokta, hogy minél több évada van egy-egy sorozat műsoron,…..
Médiatörténeti pillanat következik el december 24-én este 6 órakor: az Origo tévécsatornája innentől kezdve 12 órán keresztül egy kandallót fog mutatni, amiben pattog a tűz. Nem viccelünk, a hír halál komoly, olyannyira, hogy maga az Origo tévérovata számolt be róla…..
Kiadó:Roadrunner RecordsHonlap:www.dreamtheater.netMár most tudom, hogy ez a recenzió is olyan lesz, mint a korábbi DT kritika: Túrisas majd kontráz (meg nem is), a kommentelők meg hirtelen előkerülnek valahonnan - onnan, ahol eddig rejtőzködtek - és mindenki le lesz osztva, mint…..
Giovanni Gatto 2013.09.28 02:48:01
Megvolt. Haladjunk tovább... Nincs itt semmi látni való! Egy kicsit meghaltam... Hát ezt kapom 25 évnyi szerelem után? Hát ezt érdemlem én? Pedig esküszöm a hét tenger ördögére, nálam megbocsátóbb embert ritkán hord hátán a Föld. Megbocsátottam a Falling into Infinity…..
Ave Lajos!Talán emlékszel még rám, osztálytársak voltunk három évig a Kossuthban, egészen addig, amíg Kövér László KISZ titkár ki nem csapatott az iskolából. Persze csöppet sem furcsa, hogy most ő beszél nekem antikommunizmusról, meg kereszténységről. Na, mindegy, csak azért…..
Giovanni Gatto 2013.09.06 14:27:06
dobklinika Sztárok egy tányéron 2013.02.18 20:23:04
A Blikk nem viccelt a tegnap elindított, "VV Veronika is csak egy ribanc" dologgal, és rejtett kamerás felvétellel bizonyítják, hogy a VV egykori szereplője 150 000 forintért egy szál pinában pókerezik ilyesmire fogékony férfiak társaságában, akik közül az egyik meg is mustrálja a…..
Giovanni Gatto 2013.01.22 10:20:06
Giovanni Gatto 2013.01.22 10:27:35
@shitgun: Ha kicsi a tét, kedvem sötét felírat után, egy pillanatra látszik a felvétel dátuma a jobb alsó sarokban.
A Csiollag születik francia kiadásában történt hogy bejött egy csaj a színpadra, kellmesen mosolygott, és mondta, hogy énekelni fog egy kicsit. Aztán meg jött ez itt.  ..
Harmadikos gimnazistaként még szentül meg voltam győződve arról, hogy a jövőm és a rockzene elválaszthatatlan egységet alkot, be is szálltam egy alkalmi zenekarba énekelni. Egy fellépésünk volt, a Mechwart András szakközépiskola elsősavatóján vagy valami hasonlón került rá…..
Ezt a sajtóközleményt kaptuk a Tv2-től: Rutinos tévésekkel és sztárszínészekkel erősíti műsorvezető csapatát a SuperTv2. A Tv2 Csoport november 2-án induló csatornájának magazinműsora, a SuperMokka műsorvezetője lesz Kovács Patrícia és Fenyő Iván, Lang Györgyi és…..
Giovanni Gatto 2012.10.30 13:15:30
@yves larock: Like
A keményvonalas sorozatfüggőnek minden év egy elsőre megoldhatatlannak tűnő sziszifuszi feladat, hiszen maga előtt görgeti az el nem kaszált előző évi kedvenceket, ehhez hozzájön az újoncokból álló aktuális adag, és még nyáron vagy télen sincs már pihenője, mert a…..
Amikor a bécsi Florisdorfban lévő Rindt Múzeumot megalapító és működtető Erich Walitsch 1995-ben meglátta az összetört, rozsdás Lotus 72-est, azt érezte: - Számomra akkor másodszor is meghalt Jochen. A monzai baleset immár 42 éve történt, a főszereplő Rindt áprilisban lett…..
Cseh lapértesülések szerint letartóztatták Randy Blythe-ot, a Lamb of God metálzenekar énekesét. Az együttes éppen a prágai koncertjükre érkezett az országba, amikor a hatóságok emberölés vádjával őrizetbe vették a frontembert. A vád szerint két évvel ezelőtti prágai…..
Az Index előde, az Internetto tulajdonképpen véletlenül, mégis törvényszerűen szakadt ki az ABCD című CD-ROM magazinból - de még így is sok-sok szerencse és még több szövetséges kellett ahhoz, hogy egyáltalán elstartolhasson. Előzmények: Ki a f.om az a Gerényi Gábor? A…..
Ma hajnalban, 88 éves korában elhunyt Jim Marshall a legnépszerűbb gitárerősítőket gyártó cég, a Marshall Amplification alapítója és névadója. Munkáságával alapjaiban határozta meg a rockzene, és így közvetetten az elmúlt hatvan év könnyűzenéjének hangzását. Sokan csak…..
Giovanni Gatto 2012.04.05 14:57:29
dobklinika Dobosgála 2012 2012.04.05 14:42:00
Szerencse, hogy senkinek nem tűnik fel az autósok közül, hogy itt már a 50. bőrt nyúzzák le róluk ki tudja honnan, különben már rég egészpályás útlezárások lennének (a benzin adótartalma miatt bármikor lehetne). A K&H mindenesetre úgy tart lépést a kormány…..
Megvan az Eurovíziós Dalfesztivál húsz magyar elődöntőse, írja a comment:com. Kötelességünknek éreztük, hogy átfussuk a listát, de vagy bénák voltunk, vagy tényleg csak egy előadónak van hivatalos klipje az induló dalhoz (illetve annak anyanyelvi verziójához). Ez a Sophistic…..
Valamikor 1981-ben, a 18 éves James Alan Hetfield meglátta Lars Ulrich 17 éves dán fiatalkorú hirdetését az egyik helyi újságban, és válaszolt rá. Kb. ilyen egyszerűen alakult meg a Metallica, igaz, az első találkozás után kellett még pár hónap, mire ’81 októberére…..
Giovanni Gatto 2011.10.31 22:42:01
@phenom: Tudod erre mondják azt, hogy zenei igényesség. Azt mindenképp gáznak érzem, hogy elért egy szintet, és minimális ráfordítást se tesz azért, hogy legalább hozza azt.
Tudom mi az gyakorolni. Minden nap ülök dob mögött.
Giovanni Gatto 2011.10.31 22:49:41
Blog motor, te szerencsétlen.
@phenom: Szóval újra. Ezt hívják zenei igényességnek. Tudod, ha már arra nem veszi a fáradtságot, hogy a korábban elsajátított tudást -csak egy kicsi energia ráfordítással- szintentrsa, akkor inkább ne is csinálja.
Tudom milyen ez. MInden nap dobolok, gyakorlok.
Giovanni Gatto 2011.10.31 22:51:31
Courtney Love nagyon promózza a hamarosan megjelenő önéletrajzi kötetét. Ezúttal a Vanity Fairnek árult el eddig nem hallott dolgokat egykori férjéről, Kurt Cobainről. Love elismerte, hogy Cobain többször is próbálkozott öngyilkossággal, mielőtt 1994. április 5-én sikerrel…..
Giovanni Gatto 2011.10.07 13:31:03
Mentál Hiéna Szinkr-OFF 2011.09.08 23:35:46
Betelt a pohár. Újra, de valószínűleg nem utoljára. A hülyeség komoly csatákat nyer az élet minden területén. Ez gondolom, nagyjából mindenkinek feltűnt, aki még szereti használni a józan eszét és megszerzett, objektív tudáshalmazát. Aki nem használja, vagy nem szereti…..
Giovanni Gatto 2011.09.09 15:12:19
@Droli: Orulok neki, hogy a digitalis korban Te is kobaltaval jarsz vasarolni...
Az altalad emlitett marha nagy otleted IPtv szolgaltatas alatt mar a kezdetekota elerheto(en ket eve hasznalom, azota biztos). Sot, nem csak kulon hangsav van, hanem feliratozas is.
Persze az megint mas kerdes, hogy a tv tarsasagok b*sznak ra, hogy elkuldjek a hangsavot, meg a feliratot (inkabb mondjuk ugy el se keszitik a feliratot), es a szolgaltatok se allnak a helyzet magaslatan, mert nincs eleg savszel a stream kiszolgalasahoz.
De ettol fuggetlenul, mar reg tulhaladott a vilagmegvalto terved.
Amikor tavaly az RTL bejelentette, hogy oly sok lenyúlt formátum után végre hajlandók már venni is egyet, ráadásul bevált, nagy közönségsikert hozó tehetségkutatót, mindenki veregette a mellette álló vállát a Nagytétényi úton, és valahol joggal. Sejthető volt, hogy a hazai…..
Giovanni Gatto 2011.09.05 15:05:49
Giovanni Gatto 2011.09.06 11:20:32
@sixx: Ez elkerülte a figyelmemet. De már olvasom is