Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dub

25 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gebasz LT Változások a keretben 2009.07.06 13:54:00
Gebasz LT – CS Team FC 10:0 (VI.402. 24. szezon 7. forduló) (3-4-3, középen) – (4-4-2, alap) Rendes támadások 9 (jobb /cs/, bal /sz/, 11-es /kh/, kvlen /kh/, kvtett /szh/, jobb /sz/, közép /cs/, jobb /cs/, kőzép /kk/) – 0 Különleges események 2 (labdaszerzés /cs/,…..
Gebasz LT – David Athletic 5:0 (VI.402. 24. szezon 5. forduló) (3-4-3, középen) – (3-5-2, alap) Rendes támadások 9 (jobb, kvtett /sz/, közép, közép, bal /kh/, bal /cs/, közép /kk/, közép /cs/, bal) – 0 Különleges események: 2 (erőteljes+, gyors-) – 1…..
DirtyDogs FC – Gebasz LT 4:1 (VI.402. 24. szezon 4. forduló) (4-5-1, alap) - (3-4-3, távoli lövések) Rendes támadások 7 (kvlen /kk/, kvlen /kk/, bal, közép, kvlen, bal /kh/, kvlen11 /kk/) – 1 (jobb /kk/) Különleges események: 0 – 0 Értékelés (KP: 4,7 JV: 5,5 KV: 6,1…..
Gebasz LT Tovább hibázunk 2009.06.12 12:26:00
Gebasz LT – OBSF FC 3:2 (VI.402. 24. szezon 3. forduló) (3-4-3, kreatív) - (4-4-2, alap) Rendes támadások 4 (kvlen /cs/, bal, közép, jobb /sz/) – 3 (bal, jobb /kk/, bal) Különleges események 1 (labdaszezés /kk/) – 1 (szöglet /kh/) Értékelés (KP: 2,7 JV: 4,2 KV: 4,2…..
Gebasz LT Felemás szezonkezdet 2009.06.12 12:05:00
A klub szemszögéből igen hirtelen vette kezdetét a 24. idény. Rögtön rangadók következtek, amit ezúttal sajnos nem többé, inkább kevésbé sikerült sikerrel lejátszani. A fájdalmas pofon rögtön a legelső – és ezen évadban egyúttal utolsó – kupameccsen érte a…..
A szezon közbeni célkitűzéseknek maradéktalanul eleget tettek a fiúk, akiknek őszinte gratuláció jár az ötödik helyért. Az egész csapat tudása legjavát hozta, ami a középmezőny végére volt elég. A mi szempontunkból papírforma eredmény született, megelőztük a gyengébbnek…..
Gebasz LT VI.402. 2009.03.25 10:28:28
A 23. szezont egy osztállyal feljebb, a VI. osztály 402-es csoportjában kezdtük. Immár az idény felén túlvan a csapat, így már némi tapasztalattal a hátunk mögött tekinthetünk helyzetünkre. Ami a VI.402-t illeti, azt kaptuk, amire számítottunk. Ez egyel magasabb osztály,…..
A Képességek és posztok bejegyzés-sorozatban összefoglalom, hogy az egyes csapatrészekben található posztokon mely tulajdonságokból erősebb játékost érdemes játszatni. Ha az alábbiak alapján tagoljuk posztokra a meglévő keretünket, akkor fény derülhet arra, hogy mely posztokon…..
Miután a bajnoki pontvadászat utolsó két fordulójában is magabiztosan hozta a kötelező győzelmeket, a 14. forduló után, Gebasz LT, a hetedosztály 626-os csoportjának 22. idénybeli bajnokának mondhatja magát. Pazar szezon áll a csapat mögött. A közvélemény legalább a tavalyi…..
A Képességek és posztok bejegyzés-sorozatban összefoglalom, hogy az egyes csapatrészekben található posztokon mely tulajdonságokból erősebb játékost érdemes játszatni. Ha az alábbiak alapján tagoljuk posztokra a meglévő keretünket, akkor fény derülhet arra, hogy mely posztokon…..
Gebasz LT Még két forduló 2008.12.29 19:03:05
Az élre ugrás után Szolnok TE botcsapatot fogadtuk a Gárdonyi-úti Stadionban, és a csapat gólzáporos 6:2-es győzelemmel szolgálta ki a teltháznyi szurkolót. A 12. fordulóban aztán a nemrég menedzserváltáson átment Noris-hoz volt hivatalos Gebasz LT. A fiúk a pattanásig feszült…..
Gebasz LT Átvettük a vezetést! 2008.12.15 13:09:00
A 10. fordulóra beérni látszik a sok munka, a támadóbb foci. Sikeresen épülnek be az új - posztra igazolt - játékosok, új vezéregyéniségek. Egy hete a második helyen álló - immár bottá vált - ZMSE Szigetvár, Gárdonyi-úti Stadionban aratott szerencsés diadaláért vágtunk…..
A Képességek és posztok bejegyzés-sorozatban összefoglalom, hogy az egyes csapatrészekben található posztokon mely tulajdonságokból erősebb játékost érdemes játszatni. Ha az alábbiak alapján tagoljuk posztokra a meglévő keretünket, akkor fény derülhet arra, hogy mely posztokon…..
A Hattrickben a képességei határoznak meg egy játékost. A különböző tulajdonságai alapján lehet eldönteni, hogy kik a legjobbak a csapatban, ezek alapján lehet rangsorolni a keretet. A mérkőzések közepette ezen tulajdonságok alapján kerül számításra az egész csapat…..
A 8. fordulóban az előző kör meccseinek visszavágóira került sor, a 22. idény második felébe fordulva. A Szekszárdi SK, gazdájától továbbra is elhagyatottan tengődik a csoportban, így a Gárdonyi-úti stadionban sem tudtak kiállni, ami játék nélküli 5:0-s győzelmet jelentett.…..
Gebasz LT Fél távnál 2008.11.24 16:57:16
Az utolsó helyen álló Szekszárdi SK-hoz látogattunk a 7. fordulóban. Sajnos ellenfelünk olyan krízishelyzetben van, hogy ki sem tudott állni ellenünk a mérkőzésre, így játék nélküli 5:0-s győzelem lett a történet vége. Hoztuk a kötelezőt, azonban nem ez volt a fő kérdés…..
A listavezető elleni 1:1-es hazai döntetlen után a második helyre előrelépő ZMSE Szigetvárt láttuk vendégül a 6. fordulóban. Statisztikák széles arzenálja alapján egyenlő erők küzdelmére számíthattunk, illetve a hazai pálya mellett még néhány csapatrész erőssége…..
Gebasz LT A 32 közt csapataink 2008.11.13 12:24:00
A 37. alkalommal kiírt Hattrick Masters kupa 3. fordulójában, november 10-én, hétfőn, két magyar csapat, a bajnok AC Szolnok, és a kupagyőztes Erdo volt érdekelt. A Szolnok Algériába, a bajnok és kupagyőztes Giacomo Casanova együtteséhez utazott. A mérkőzésre 83000 néző…..
A Gebasz LT első nemzetközi barátságos mérkőzése után - talján földön diadalmaskodtunk 4:0-ra - nem kisebb ellenfél látogatott a Gárdonyi-úti Stadionba, mint a veretlenül, kapott gól nélkül listavezető AC Hercegszántó együttese. Szerencsére a szurkolók is átérezték a…..
A negyedik fordulóban a Szolnoki TE botcsapathoz látogattunk. Mivel az előző szezonban pontokat vesztettünk itt, kellő óvatossággal tekintettünk a találkozóra, amit meggyőző játékkal 3:1-re megnyertünk. Említésre méltó a harmadmagával ugyan, de góllövőlista első, Für…..
Gebasz LT a hatod osztályból kiesett botcsapatot, az e.hetyét, fogadta ezen a hétvégén. Nem tudtuk mire készüljünk, mégis csak felsőbb osztályból került ide az ellenfél, hiába bot. Egy biztonságon alapuló, de erőteljesen támadó taktikát választottam, egy sérült szélső…..
Gebasz LT A 2. forduló 2008.10.20 13:14:00
Egy kötelező győzelmet kellett ezen a szombaton megszereznie a csapatnak idegenben. Egy biztonságon alapuló, mégis elől is erőteljes taktikával léptünk pályára. Ez a 34. percben meg is hozta az eredményét, az egyik védő lódult meg, és szerzett vezetést. Ám 5 percre rá…..
A héten két új játékossal is erősödött a Gebasz LT kerete. Az ismert probléma megoldására tett első lépésként a középpálya közepére érkezett Fabio Focker, a 20 éves svájci játékmester, a svájci bajnokság VIII-ad osztályának 1088. csoportjában szereplő…..
A bajnoki rajt egy 0:7-tel zárult kupameccs után következett, ahol az eredmény mellett egyik legjobb játékos sérülése, tette minden szempontból keservessé a napot, főleg, hogy ezzel csatlakozott a két másik maródi kulcsjátékoshoz. Szükségmegoldásokkal átalakított csapattal…..
Gebasz LT Köszöntő 2008.10.03 11:56:00
Isten hozott a jelenleg szerény, kicsi, ám nagy ambícióval a legmagasabb szintekig fejlődni szándékozó hattrick-csapat, a Gebasz LT, internetes naplóján. Aki nem tudja mi az a hattrick, annak pár szóban elmondom. Két eset lehetséges: vagy legyint, és soha többé nem tér vissza, mert…..