Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dezső bácsi

0 bejegyzést írt és 153 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Német szempontból a második világháború a sztálingrádi csatában bekövetkezett nagy vereséget követően, - 1943 tavaszától - már egészen új "mederben" folyt tovább. Csapataik ugyanis a keleti fronton folyamatos visszavonulásra kényszerültek: 1943 júliusában elbukott kurszki ellentámadási kísérletük,…..
A felnőttek körülbelül 3 százalékának vannak papírra vetett, egyértelmű céljaik, amelyeken nap, mint nap dolgoznak. Karrierjük végén ez a 3 százalék több pénzt keres, mint a többi 97 százalék összesen!..
30/40 Sznobjektív - tévétükör 2016.10.17 01:35:37
Nem sok olyan ember van a magyar televíziózás koránt sem fénylő egén, akire rámernénk bízni egy műsort. Nincsenek ugyanis egyéniségek, többnyire a vezérlőkből fülesen keresztül irányított bábok vannak, akik kiabálnak, óbégatnak, szavazásokra buzdítanak, körülbelül annyi tehetséggel a tarsolyukban,…..
Hullanak az emberek Andy Vajna tévéjének új hírigazgatója körül, a Tényeknél beütött a kender és a szakma Mariana-árkát ostromolja, Dirk Gerkens pedig látványosan háttérbe szorult. Az Origo új kormányközeli tulajdonosa a kivárás után nekiesik az átalakításnak, de fél szemmel már a Figyelőre figyel.…..
Pataky Attila vagy egy zseni, aki úgy trollkodja szét a Mokkát évente egyszer, ahogy azt senki más nem tudja, vagy egy súlyos téveszméktől és tévképzetektől terhes rockénekes. A legutóbb még a marslakókkal és ufókapcsolataival haknizó Edda-énekes ma reggel bent járt a…..
Dezső bácsi 2015.11.19 15:23:57
2015 szeptember 8-án egy magyar online tévé egyik operatőre Röszkén dolgozott, éppen a menekülteket filmezte. A rendőrök közül kitörő menekültek közül az esetről készült videófelvételek tanúsága szerint először egy kislányt, majd egy gyermekével a karjában menekülő…..
  Rettenetesen hosszú interjút adott a KDNP elnöke a Mandinernek, de nem lehet mellette elmenni. Hogy ne kelljen mindenkinek végigrágnia magát rajta, nem kevés munkával kiemeltük a legjobb mondatait. Nehéz volt a válogatás. Borzongjanak velünk! A vasárnapi boltzár "Nyilván egy…..
Dezső bácsi 2015.04.08 17:14:51
@Pop40: Állj. Elvtárs és pártház a Kádár elvtárs idején volt, színvonalas hozzászólását tekintve ön még biztos emlékszik rá. Csak akkor nem lehetett ilyen véleménye az embernek. Sőt asszem még csak nem is szavazhatott 4 évente.
Mi már túl vagyunk rajta, de a családban van aki még csak most kezd rácuppanni a Bogyó és Babóca által épített, lopakodóan pusztító kreténségre - az érintett lurkó most lesz három. Első blikkre rohadt aranyos, bogarak (meg egy csiga) prüntyögnek és ökörködnek, jaj de jó,…..
A Központi Hatalom nevű zenekar úgy akar punk lenni, hogy közben kurvára fosik beleállni a dologba, hiszen a fenti, nem túl fantáziadús vagy különösebben jó nóta szövegében egyértelműen a TV2-s Berki Krisztiánt kutyázzák néhol egészen elképesztően tapló stílusban, de…..
„Tudom, hogy az ilyen támadásokat a tények nem befolyásolják.” – írja nemzetünk Svájcba szakadt hercegnője, Orbán Viktor legidősebb lánya arra reagálva, hogy a sajtó hírként számolt be róla, miszerint az École Hoteliere Lausanne turisztikai magánegyetem Executive MBA (EMBA)…..
Régi tervem volt, hogy minden évben szeretnék vinni pályán pár embert, olyan meghatóan rengetegen vagytok, akik követitek a Hangyász sorsát, és láthatóan sokatoknak igazi szívügye. Ezért megbeszéltem a Michelinnel, hogy adnak egy szett Pilot Sport Cupot, ami…..
És akkor mindig eljön a pillanat, amikor az Orbán-kormány éppen napirenden futó, kedélyeket borzolgató botrányos intézkedését jól elmagyarázza, megvédi és elkésett visszhangként belerágja a szánkba a bértollnok hadsereg apraja-nagyja. Azt írja az ötös számú: "Dől a lé,…..
A három hónappal korábbi műtétnél az orvos nem követte a protokollt, és nem vette észre. Tisztelt Praxis blog!     Sajnos a bejegyzésem pont tíz évet késik, de gondolom példaértékű. Sajnos ez is a Margit-kórházról szól!      A feleségem, 14…..
Az Ecserin vettem kilencezerért, róla szól a poszt. Akkor a Mobil boltban egy vagyonba került a 40 km/h-t tudó S51N újonnan, de kinn, az M5-ös tövénél levő Nagykőrösi úti zűrzavarban is 15 ezerért mérték őket használtan, egy Simsonnak nem volt akkoriban értékvesztése.…..
On the Spot India - Love Commando 2012.09.26 07:58:41
BECSÜLET?(honor, existimatio) jelenti elismerését az ember erkölcsi értékének, szellemi tulajdonságainak, társadalmi állásának és mindama sajátságainak, melyek benne becsülésre méltók.Bővebb információ: http://www.kislexikon.hu/becsulet.html#ixzz27NzMTNWÚjdelhi olyan, mint a…..
Alig pár hónappal azután, hogy csúnyán megbukott a köztévén Rákay Philip egymilliárd forintba kerülő, csujogatós-erőspistás kuItúrmaratonja, az Itthon vagy – Magyarország szeretlek, új műsorral jelentkezik a zenetévés múltú MTV-intendánsból lett vezérigazgató-…..
A Vundersőn és Zuperszexi nem tekinthető a magyar televíziózás mélypontjának, bár a közmondásos bödön aljáról tulajdonképpen már csak a szórakoztatóipar pakurája, a Bagi-Nacsa kettős és az Irigy hónaljmirigy tagjai néznek fel Sebestyén Balázs és Vadon János fél…..