Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ékszíjas

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az a szerencse, hogy az MTI-ben szerkesztői szabadság van, és eldönthetik, mi jön le és mi nem, pl. az Együtt Rogánról szóló közleménye, az nem, de a CÖF-é igen, mert a Civil Összefogási Fórum, az kóser. Az a CÖF, amit ugye közpénzből tart fent a Fidesz, és az állami szócső egyik szelvénye, aránylag…..
Csányi Vilmos világhírű etológus és tudós lesz a vendége a kedd esti XXI. századnak az RTL Klubon. Csányi volt, aki a világon először megnézte, hogyan tanul egy kutya, hogyan követi gazdája kommunikációját, hogyan illeszkedik be az ember világába vagy épp hogy utánoz és hogy…..
A The Voice mestere, Malek Andrea Bécsbe hívta koncertezni Schwartz Dávidot, amiatt sokan azt gondolják, hogy kivételezik a versenyzővel - írja a Blikk. Dávid a lapnak elmondta, hogy a Stephansdomban fog fellépni vasárnap, és hatalmas lehetőségnek tartja, hogy egy gospelkoncerten…..
ékszíjas 2013.01.16 10:53:32
A mostani hőség már nem mondható kellemesnek, sőt, ez már veszélyes. Nagyon fontos, hogy elegendő folyadékot juttass be és ahogy tudod, hűtsd magad. Mielőtt magasabb szintű tanácsokat adnék, térjünk inkább rá a bejegyzés lényegére: tudd, honnan tudsz hűsítőt szerezni, még…..
ékszíjas 2012.07.05 16:01:58
@régi_vendég: bazzz őket sajnos csak képről... de hogy témábavágót is írjak, a külső Bécsi úton, a Szőlővész utca sarkán is van egy kút.
ékszíjas 2012.07.05 13:00:51
@régi_vendég: és a makkával mi lesz?
Az integratív medicináról szóló cikksorozatunk előző részeiben megismerkedhettünk az integratív medicina rövid történetével, valamint egy igen félreértett jelenséggel, a placebo hatással. A most következő részben egy újabb ismerős érvelést mutatok be. Minden bizonnyal sokan hallottuk már a…..
comment:com Hírek kávé mellé 2012.05.23 09:30:00
A Saturday Night Live legnagyobb baja, hogy a hatvanas években ragadt poén szinten, és a jelenetek több mint fele tévéműsorok paródiáira épül, legalábbis ezt írja a The Atlantic. Szerintem meg az, hogy a női szereplők közül csak Kristen Wiig volt igazán vicces, a faszik meg mintha…..
Ha valaki mutat nekem egy olyan sorozatot, ami sötétebb, depressziósabb és nyomasztóbb, mint az AMC The Killing című újrája, annak fizetek egy sört, komolyan. A dán eredetiből láttunk a csajommal vagy három részt, és bátran kijelenthetem, az amerikai nyomott hangulatához képest…..
ékszíjas 2012.04.18 12:03:22
Elkészült a Paneldoktor szakvéleménye a Volga Szálló bontásáról, melyet az Urbanista is jó ideje követ, s országos üggyé válásából is kivette a részét. Nos az összeállítás ha nem is olyan hosszú mint a plágiumjelentés, azért nem egy pár soros "poszt"…..
A Volga Szálló eltakarításából mindenképpen oktatófilmet érdemes készíteni. Persze érthetők a szokatlan megoldások, hiszen ekkora panelépületet nem bontottak még idehaza (kisebbet is talán csak egyet). Mindenesetre, mikor egy minirakodó szedi szét maga alatt a födémet, az…..
ékszíjas 2012.03.27 10:35:11
máshol is bontanak így, mindenféle bírságolás nélkül:

www.youtube.com/watch?v=PsxAUxkARiM&feature=related

www.youtube.com/watch?v=3XhbsTI1BY0&feature=related

nagyméretű betonépületek bontása esetén eleve veresenyképes eljárás a robbantással szemben, a beépítettség miatt pedig mindenképpen veszélytelenebb.
ékszíjas 2012.03.27 10:48:46
@Noname Cowboy:

nem én találtam ki, valószínűleg az összköltségek/gazdaságosság miatt:

"Mára a robbantásos technika a szigorú biztonsági előírások betartása mellett veszélytelennek tekinthető, és annak ellenére, hogy a gépi bontás egyre nagyobb konkurenciát jelent,..."
www.bautrend.hu/index.php/2009-aprilis/875-iranyitott-robbantas

elég komoly cégek foglalkoznak vele:

www.demolition-group.com/

www.volvoce.com/dealers/en-gb/vcegb/products/demolitionequipment/pages/introduction.aspx
ékszíjas 2012.03.27 10:57:20
@Noname Cowboy:

elnézést, ráadásul nem is azt írtam, hogy "versenyképesebb", hanem azt, hogy versenyképes.
Amerikában elég nagy hagyománya van a robbantásnak, a belinkelt videók szerint mégis sokszor a bontást részesítik előnyben. nyilván több szempont alapján döntenek, pl. gazdaságosság, veszélyesség.
A Facebookon keresik a dél-pesti cserbenhagyásos gázolót, aki az Üllői úton trafált el egy szabályosan közlekedő biciklist. Az egy hete történt balesetben a kerékpáros elvesztette eszméletét. A kerékpár állapotából sokkal súlyosabb sérüléseket is kinéznénk, mint egy…..
Kisebb halomnyi plakátunk/poszterünk van a Ringer, a Hart of Dixie, a Secret Circle, a Modern család, a Fringe, a Death Valley és a Homeland házatájáról.    ..
Kovács Patrícia (r. Máté Gábor) Zártkörűnek szaglik az előadás, ami az egyik szereplő életéről szól, a nézőtéren pedig zömében volt iskolatársak, családtagok, egykori szeretők és főnökök, mácsaipálok, valamint magukat színházi bennfentesnek érző mezei nézők és bloggerek ülnek. Az én érdeklődésem…..
Az Eurosporttól kapott legújabb hivatalos információ szerint a minket tájékoztató kolléga tévedhetett, mert szó sincs arról, hogy a Chelsea és a Liverpool meccsei átkerülnének a Digisportra, sőt, az a helyzet, hogy a heti kínálatból a 2. és 4. választás lehetősége a…..
ékszíjas 2009.08.11 13:07:11
@lala444: nálunk most kötötték be a tányérost
igaz, hogy 5 hónapot vártunk rám, viszont olcsóbb, mint a UPC, és a meccseket is tudom nézni
A Művelt Alkoholista Savanyúság 2007.02.18 21:22:00
Azt hallottam, csak ezút jön a tél, a hét vége felé, piha, úgyhogy gyorsan megzenésítem ezt a még december végén eszembe ötlött témát, amely a január–februári tavasz miatt elsikkadt menet közben. Karácsony és újév közt két napot bécseztem, mászkáltunk…..
w Szün 2007.02.13 10:00:00
Most pedig egy hét szünet következik, pontosabban hétfőig nem lesz post. Mármint hétfőn már igen. Adóbevallás, pihenés, olvasás, család, nyugalom. Ha netalán holmi zászlóshajó próbálna befurakodni a levélbedobó nyíláson, ráverek az orrára seprűvel, és megyek vissza…..