Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gab78

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lakosság forrásainak eredete egyelőre homályban marad A végtörlesztők tavaly indított első hullámán túl a jósolt további százezrek helyett már csak 19 ezren jegyezték elő végtörlesztésüket január végéig. Bár az újév első hónapja azért felidézte a kampányzárást,…..
Válság? Hol itt a válság? Tíz hozzánk érkezett levél közül háromban ez a kérdés szerepel: első autómat venném, milyet szabad? Nos, nekihasaltunk a témának, árkategóriánként összeállítottunk egy-egy csokrot. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Kedves látogatóink!Sok kérdés érkezett hozzánk, azzal kapcsolatban, hogy milyen feltételeknek kell megfelelni  a végtörlesztés igénybevételéhez.(Láthatóan nem csak az érdeklődés, de a zűrzavar is nagy e tekintetben.)A CHF hitelesek 180 HUF, a JPY hitelesek 2 HUF, az EUR…..
gab78 2011.10.28 13:10:47
@ZF2: Ebben van igazság, de akkor miért pont 180Ft a limit? Miért nem 182? Vagy 178? Nem lett volna korrektebb, vagy igazságosabb, ha mondjuk a felvételkori árfolyam + x %-ban határozzák meg?
Arról már nem beszélek, hogy ezek a lépések is nyomják le a forintot, és aki bármi okból kimarad a végtörlesztésből, kapja a nyakába a még magasabb részleteket.
Nem kell elkeseredni, már bőven kétszázezer alatt is van megoldás! Sőt, százért is. Fospisztolyok reklámáron, ha nagyon kell a négy kerék. Mai cikkünk blogposztja...
gab78 2011.06.23 10:25:18
@hulyeinformatikus:

Sajnos ez csak az első törésig igaz, utána a galvanizált ugyanúgy el kezd szép lassan rohadni.
(Persze, ha jól ki van javítva, akkor nem, de az utcakép nem erről árulkodik)
Kumin szerint A Skoda-faktor 2011.04.13 13:47:00
Mielőtt belecsapunk az izgalmas témába, ne menjünk el szó nélkül a Kumin szerint nagy sikere mellett. Már nagyon rám fért valami a B125 kudarca után. A vármegyék ügyében a dolgok végül úgy alakultak, ahogy azt korábbi posztomban kívánatosnak tartottam. Hurrá! Máris jobb…..
Rendhagyó módon most nem olvasni-, hanem elsősorban látnivalóval szeretném megörvendeztetni a kedves vendégeket. Azt gondoltam ugyanis, hogy az alábbi képgaléria az autóipar egy fontos mérföldkövét dokumentálja: a Ford, amely a T-modell óta több alkalommal meghatározta a világ…..
gab78 2011.01.14 15:22:59
@nagyfeszültség: A Toyota Prius sikere pedig épp az ellenkezőjét, ott bejött, hogy a hibrid hajtást egy jól elkülönülő formába tették be elsőnek. ( Legalább mindenki látja, milyen szuper környezetvédő vagy).

A képek pedig szépek, a műszaki adatokat meg vagy elhisszük-vagy nem, én személy szerint nem hinném, hogy a Ford valami zseniálisan ujjat alkotott volna, valószínű hozzák a Nissan Leaf szintjét.
"Ne nyissunk ablakot, még rövid szellőztetés erejéig sem, gyerekek, idősek és krónikus betegségben szenvedők ne menjenek utcára" - hangzanak a különböző hatóságok jótanácsai így ünnepek előtt és alatt, annak kapcsán, hogy nem lehetett tovább hazudozni: be kellett…..
gab78 2010.12.23 20:13:24
@kis csibe: ennél már csak az a durvább, hogy én ezt nagyon sokszor látom 3-4 éves dízeleknél is, sajnos többször mint hogy egyedi esetnek véljem.
Nekem meg még fél évig lehet zöld matricám, utána a kocsi kora miatt - hiába megy át simán a zöldkártyán - a lefokozás jön.
Kár, hogy manapság az autók motorjainak finomhangolását már nem mérnökök, hanem marketingesek végzik. Ha reklámguruk helyett az olasz műszaki szakemberekre bízták volna a Fiat új, 875 köbcentis, kéthengeres, Twin Air becenevű kis motorkájának beállításait, az könnyen…..
Remekül meg lett szervezve ... törvény szerint. Lakóhelytől távol, igazolással településként csak 1 helyen lehet szavazni, és ugye minden kerület 1 település. Az csak hagyján hogy csak 1 helyen, de csak 1 helyiségben, ezt írja elő a törvény ... így sajnos nem állt módjukban…..
gab78 2010.04.11 19:15:32
@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár": Miért gondolod azt természetesnek, hogy mindig te nyerjél? Negyedévente nyersz, négyévente egy kicsit vesztesz, de még így is mindig pozitívnak érzem a mérleged.
  Azt már láthattuk milyen volt a városmarketing a két világháború között. Most nézzük milyen volt egy ingatlanprojekt reklámja a harmincas években! A csepel-sziget.hu-ra egy remek galériát pakoltak fel, mely a frissen parcellázott Királyerdő prospektusát tartalmazza.…..
A boldog új évet hangulatos légkondicionáló berendezéssel és Rob levelével kezdjük, aki Ferencvárosban sétált egy fényképezőgéppel. Hogy mit keres egy randa doboz egy két éve nagy csinnadrattával renovált, védett homlokzatú (!) házon, azt nem tudjuk, de akit érdekel a bizarr…..
w Az ügynök halála 2007.03.22 11:30:00
Jó reggelt kívánok. Reggeli, kávé megvolt? Csak mert lehet, hogy még viszontlátod. Azt sejthettük mindig, hogy némely kollégák bensőséges viszonyt ápolnak a nekik kedves politikusokkal. Bevonódnak. Nehogy aztán felszisszenjenek. Amit most látni fogunk, az azonban minden eddiginél…..
Orosz József tegnapi mutatványa után Aczél Endrétől az alábbi levelet kaptuk: "T.uram, mielőtt lebarmozzuk a másikat, illene talán tájékozódni. A kérdéses esetben az a sajátos 'körülmény' adódott, hogy a hallgatag hölgy közölte: nem mondja meg a nevét, ő csak ül…..