Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bantabé

7 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyescopf Váladék 2019.01.09 11:14:19
Bevallom, a menzeszkitárgyalós csajos estèk kimaradtak az életemből egészen addig, míg anya lettem. Sőt, amíg több gyerek anyja lettem. Valahogy a teherbe esést követően a nő méhe közügy, tartalma közbeszéd tárgya. Szóval a várandósság kialakulásának körülményei, szándékoltsága és az azt követő…..
Gyescopf Welcome back, Mami! 2019.01.09 11:09:27
Jelentem, eltűnésem oka nagyon is megbocsátható: visszaálltam a munkába.Öt év és alig pár hónap után végre van miért felöltözni, sminkelni és elhagyni a lakás 150 m-es körzetét. (Így jár az, aki közel lakik minden fontos létesítményhez a lakóhelyén). Persze, rossz nyelvek mondhatják, hogy a gyerekes…..
Gyescopf Nyolcvanhatezer-négyszáz 2018.11.02 13:13:33
5:44. Fogadjunk, hogy Murphy, az a rohadék, épp a világ másik felén egy elegáns all inclusive hotel tengerre néző árnyas teraszán valami méregdrága koktélt szürcsöl. De ha azt nem, legalább édesdeden alszik. Én nem tudom, mások hogyan csinálják, hogy kitöltik tevékenységgel a nap minden percét,…..
Tudjátok, vannak az igazságosztós fészbuk mamik, akiket nehéz valódi párbeszédre bírni, mert nekik igazuk van. Urambocsá IGAZUKVAN. Amennyire meg tudom ítélni, számtalan csoportra és alcsoportra oszthatók: a régen-minden-jobb-voltok, a bio-öko-karbonlábnyom anyukák, a mosisok, a hordozósok, a…..
Kislányom alig múlt egy éves. Bodzavirág- gyönyörű, cserfes, mosolygós tündér, a maga természetes üdeségében. De. Mert mindig van egy de. Ezt a kis virágszálat nem valami puha fából faragták. Hanem ipari gyémánt. Minimum. Az ember jól felkészült, tudatosan gyermeket vállaló lánya olvas. Sokat.…..
Gyescopf Dead Babies' Road 2018.10.20 09:35:47
Bár a PISA-n rendre elbukunk szövegértés tekintetében, az észrevétel helyes. Hogy is van ez a váratlanul terhes, aztán meg évekig gyerekre vágyós sztori? Huszonkét évesen, alig néhány héttel az összeköltözés után várandós lettem. Nem volt tervezve. Sőt. De nem volt kérdés, hogy kinyitjuk az ajtót…..
Gyescopf Újratervezés 2018.10.20 08:36:16
Amikor 18 voltam, elég komplex tervem volt életem további folyására. Jó eredménnyel végeztem a középiskolát, a pontszámaim alapján mondhatni nem volt, csak nyitott ajtó. Pszichológia szakra jelentkeztem, fel is vettek. Elképzeltem, hogyan haladok majd a felnőtté válás útján. Számolatlanul sok…..
Pierre Hermét talán nem nagyon kell már bemutatni senkinek sem, aki kicsit is érdeklődik a desszertek iránt. (Ha mégis, akkor ide kattints.) Idén végre összejött, ami eddig még egy magyar újságírónak vagy bloggernek sem, fogadott a világ leghíresebb cukrásza. És a beígért 30…..
Nyilván nem fogja befolyásolni a januári lyoni óriási szakácsvilágverseny, a Bocuse d'Or végeredményét, ha az Onyx-os Széll Tamás nyeri meg a versenyplakátokra kiírt szavazást, de azért igazán megmutathatnánk, hogy milyen energiákat tudunk mozgósítani!Azért kommentben (és/vagy…..