Regisztráció Blogot indítok
Adatok
északfok5

9 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Imaginatio HVG Extra Pszichológia 2014.12.19 06:41:56
A HVG Extra Pszichológia a HVG rendszeresen megjelenő, tematikus melléklete. Az életünk szinte minden részét felölelő témaköröket járja körül – az önismeret, a kapcsolatok, a család, munka valamint a tudomány területéről szemezgetve a legizgalmasabb témákat. Mitől leszünk…..
Pokorni bűne az, hogy három hete a Hír TV egyik műsorában arról beszélt, egyes kormánypárti politikusoknak visszafogottabban kellene viselkedniük. Pár nap múlva Kövér László is hasonlóképp nyilatkozott. Ennek eredményeképpen Lázár korábban soha nem tapasztalt…..
Pár napja döntött erről a holland kormány. A szórakoztatás nem lehet annyira fontos, hogy az állatokat szereplésre, fajuktól teljesen idegen magatartásformákra kényszerítsék. Sharon Dijksma államtitkár beszélt erről a kormány döntését követően. Bár manapság -…..
Imaginatio 2014.12.18 00:08:02
Habony Árpádot ma Londonban észlelték a londoni Heathrow repülőtér hármas terminálján, újfent egy Gucci-táskával. Mivel túl közelről nem lehetett megszemlélni az objektumot, csak annyi tudható biztosan, hogy a táska Gucci és méregdrága. Vagy az 1990 eurós (nagyjából 621 ezer…..
Habony Árpád, korunk hőse, aki állítólag hazánk negyedik legbefolyásosabb embere, vasárnap egy drága Gucci-táskával a kezében sétált el a Kossuth téren a költségvetés szociális megszorításai ellen tüntető aktivisták orra előtt. A kissé/nem kissé női stílusra hajazó…..
A miniszterelnök házirendet sértett, mikor az ülésteremben megette a dohányipari szakszervezetek tüntetésére készült csokoládét. Kövér László ugyanis tavaly szigorította a szabályokat.   A kormányfő tegnap a Parlamentben elfogyasztott egy tábla csokoládét. Pedig a tavaly…..
Imaginatio Aranykoporsó 2014.12.16 20:37:27
Móra Ferenc Aranykoporsó című műve a magyar irodalom vagy talán a világirodalom egyik legszebb szerelmes regénye, egykori gimnáziumi tanárnőm szavai szerint: érző szívű gimnazisták olvasmánya. Sok víz lefolyt már a Dunán e megállapítás elhangzása óta, de én ma is úgy…..
jegyzet: írta: GY.E. 2014. 11 .15 Manapság sokat hallani a közmédiában és a társadalomban egymás között is, hogy a magyar lakosság körében egyre inkább kitolódik az életkor szerinti megoszlást nézve a gyermekvállalás. Statisztikák szerint ma Magyarországon átlagosan 28 éves korban vállalják a…..
  Hobbiboltban jártunk   Amatőr iparművészet? A kreatív ötletek megvalósítása elérhető közelségbe került az átlagember számára is, csak egy kis kitartás szükséges hozzá. Manapság fellendült a házi kézműveskedés iparága. Karácsony közeledtével eddig is vonzóak voltak a vásárokban fellelhető…..
északfok5 2014.12.16 19:05:28
Imaginatio Női önvédelem 2014.12.16 16:42:17
Az elhíresült rendőrségi videók kapcsán nemcsak arról kezdődött vita, hibásak-e az áldozatok az őket ért támadások miatt, hanem fontos témaként felmerült az erőszakos tettek kapcsán felmerülő gyakorlati tudnivalók lehetséges megszerzése is. Az egyetemi csoportunk…..
Imaginatio Életrevalók 2014.12.16 03:43:05
Nagyon gazdag és béna. Gettóban él és életerős. Látszólag nincs különbözőbb az Életrevalók (valójában Érinthetetlenek) című francia film két főszereplőjénél, ők mégis a szó legigazibb értelmében vett barátokká válnak. A csak a fejét mozgatni tudó, tolókocsiba…..
Szabó László Szekrény 2013.11.23 12:26:37
Kastélyszállóban vagyunk most hétvégén, még tavaly karácsonyi ajándék.Este érkezünk, kipakolás, két éjszaka az egész, de jószerivel csak a fotelt nem hoztuk el otthonról, vacsora, fürdés, dzsakudzi, tisztelt vendégeink, a papucs használata a nedves kő miatt kötelező, egy…..
Szabó László Barbara 2013.08.14 18:42:24
Barbara 11 éves. Most még elég szépen, érthetően beszél, írni is tud, verseket tanul. A Parkinson-kór speciális esetével küzd és enyhén értelmi fogyatékos. A szülei elhagyták, lakóotthonban él, kisegítő iskolába jár. A Fogyatékkal Élők Baranya megyei Sportszövetségének…..
Vastagbőr A gyakornok 2012.08.29 11:03:00
A Miniszterelnökség nyilvánosságra hozta a hozzájuk tartozó összes dolgozó nevét, munkakörét és illetményét.Szegény Semjén Zsolt, két év alatt nem sikerült feljebb lépnie, legalább fogalmazónak.Hozzánk is jöhetne gyakornoknak, éppen most indul a program, legalább életében…..
10. helyezés: Előnytelen külső Az állatvilágban általában a hím kelt a külsejével feltűnést. A hímek páváskodnak, a kakasok színes, tarka tollakat viselnek, vagy bonyolult násztáncot járnak. Nálunk ezt a nő teszi, ami jól mutatja, ki a „hím” a szó szociális…..
északfok5 2012.05.21 18:00:05
@famfam: Bár kívülről nem úgy tűnik, az általatok leírtak alapján androgün lehetek...
északfok5 2012.05.21 18:15:48
@hermetikus: Kedves nick! Kérlek, vizsgáld felül a kedves mamádhoz fűződő viszonyodat - a hozzászólásaid alapján azt feltételezem, ehhez szakértő segítségére lesz szükséged -, és meglátod, meglepő, egyszersmind életed folyását minden bizonnyal jobb irányba vivő felfedezésekre tehetsz szert. Sok sikert!
„Balázs szülei kedvelnek, de az anyja valahogy fura. Mosolyog és kedves velem, meg minden, de valahogy érzem, nem akar az anyósom lenni” – A lány már nagyon szeretne családot alapítani, de első lépésként azzal is beérné, ha párja végre megkérné a kezét. Ha ez…..
Az utóbbi napokban a Facebook lett a fiatal, nevetséges helyzetüket nehezen viselő SZDSZ-képviselők lelki szelepe, ahol kicsit ki tudták ereszteni a frusztrációjukat. Ha ma reggel nem éreznék magukat elég rosszul, olvassák csak el Magyari Péter remek írását az Indexen, amelyikből…..
Írtam egy kiállításkritikát a Természettudományi Múzeumban most nyílt Predátorokról, amivel vérig sértettem a közepesen ismert erőművész párost, a Rippel fívéreket, gondolom azzal, hogy B-listás hírességnek neveztem őket. Csodálatosan szórakoztató levelet küldtek emiatt,…..
léggitár 25 éves a Rossz vér 2008.11.15 14:49:00
Deák Bill Gyula Rossz vér 1983 Hungaroton Minap érdekes szlogen ütötte meg a fülemet: "Megasztár 4 - a legenda folytatódik!" Több probléma is van ezzel: egyrészt a Megasztárnak semmi köze a zenéhez, hiszen az egész arról szól, hogy a tévé előtt ülő tinik, a világ…..
északfok5 2008.11.15 22:05:27
Pénteken elhunyt Bálint Ágnes, sokan talán nem is tudják, hogy milyen jelentős szerepet töltött be a magyar televíziózás történetében, hiszen a kezdetektől a Televízióban dolgozott, és az, hogy az Esti mese túllépett azon a szakaszon, amikor a tévébemondók egyszerűen csak…..