Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kicsigonzalez

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A HTC bár mindig próbált a nagyobbak nyomdokaiba érni és tette ezt kiváló tanulóként, mégis olyan csorbákat ejtett a készülékein, amik miatt kifejezetten gyűlölt eszköz lett a tulajok kezében és már előre félelmet keltett a leendő vásárlókban, akik baráti vagy fórumbeli…..
kicsigonzalez 2013.05.16 20:10:20
Ma megkaptam, vissza is küldtem, www.dropbox.com/sh/sp4fq6cz35kief6/8_Y-z4zWTo (képek) illesztés miatt.
A legnagyobb gond, hogy nem egyből cserélik, ha neten vetted, de személyesen vitted be, hanem egy max. 30 napos procedúra.. (t-mob)

Ettől függetlenül rendeltem egy másikat, mert zseniális a telefon!!!
Mozgalmas időszak közepén van a szerkesztőség.  Egyesek az irodában éjszakáznak, alszanak, mások otthon sem. Gőzerővel dolgozunk, hogy az olvasónak is legalább olyan öröm legyen a szülinapi zsúrunk, mint nekünk. Nem félünk feladatokat felvállalni, egy-egy jó, vagy annak…..
kicsigonzalez 2010.04.09 22:05:34
@mlt3: és tényleg
A világ legjobb ajánlatát vázolom az olvasónak: másfél millió forintnyi euróért itt-ott javítandó, negyvennyolc éves Mercedes, Domsjőből. Zsííííír, igaz?..
kicsigonzalez 2010.03.01 12:11:28
A Mohó Hiéna visszatért, tarsolyában masszív, Valvoline téli szettel. Van benne minden, ami ebben a latyakban-fagyban jól jöhet. Termofólia, többször használható melegítő-tasak, csomagtér-rendező, egész menő sapka és egy rakat egyéb apróság. Három csomagunk van, három…..
  Két Fiesta, szinte azonosak, mégis, közük nincs egymáshoz. Mi pedig csak rossz tanácsokat tudunk adni, ez egyértelmű. Vélemények azonos című írásunkról...
Közeledik a karácsony, a bevásárlóközpontok és hipermarketek környékén ilyenkor az autósok többségének pattanásig vannak feszülve az idegei már alapjáraton is. Ha ehhez hozzáadjuk az egyik legjellemzőbb elsőbbségadási fogalomzavart, mégpedig, hogy a parkoló szélén futó…..
Megmondta az Omm is: nagyon nem dugókompatibilis az agyunk. Minden reggel szivat minket az élet. Egy férfiember az kibírja. S ha már megmondta, akkor az titkot is elárulta: Mindig legyen nálunk friss víz, nem ilyen cukrozott takony, és főleg a kedvenc zenénk. Valószínűleg a Chevrolet…..
Belsőség Kulcs a Kiához 2009.12.12 15:30:00
Persze ez is csak egy pendrive, de legalább 2GB-os, meg van hozzá hosszabbító, díszdoboz, szóval vagány cucc. Ha jól válaszol, az öné. A kérdés: Melyik volt az az év, amikortól az összes új amerikai motort ólmozatlan benzines használatra tervezték? (A pendrive-ot a Kia Motors…..
kicsigonzalez 2009.12.12 15:33:00
Egy darab Horch-kulcstartó keresi a gazdáját. Igényes, varrott bőr, nehéz, krómozott karika, súly a bőr végén, kiválóan passzol, mondjuk egy fekete 853-as modell kulcsához.   A kérdés: Mi volt az a világújdonság, amit a Horch vezetett be, és autóinkat ma már el sem…..
Belsőség Le a tetővel 2009.12.12 14:30:00
Aki szereti az Opel Astrát és a kabriókat, annak nyilván nagy örömet okoz majd ez az apró makett. Az előző szériás, de egyelőre még a legújabbnak mondható, nyitható tetejű Astra, a TwinTop látható rajta, ami már tisztán német gyártmány, de nem volt ez mindig így. Aki meg…..
kicsigonzalez 2009.12.12 14:32:09
A Porsche Hungária messze nem csak autóértékesítéssel foglalkozik, hitelezi a kocsikat, biztosítja őket – mint közvetítő. Abból az alkalomból ültették le az újságírókat, hogy megismertessék őket az online biztosítóváltással és kötelező biztosításkötéssel.…..
Családunkban régi hagyomány a halottak napi dunántúli turné. A közvetlen ősök meglátogatása a Győr-Szombathely tengely mentén esedékes, a hosszú útra általában tesztautót viszek, mert egyébként igen ritkán járok országot, és így legalább lesz fogalmam a kicsit hosszabb…..
Belsőség Az ovisok nem hülyék 2009.10.27 09:31:00
Két doboz, egymás közt Abban a sajnálatos esetben, ha mégis döntéskényszerbe kerülnék, a Citroënt választanám, egyszerűen azért, mert ez jobban megfelel a feladatának, olyan primitív eszközökkel, mint a használható csomagtér és a létező rugózás. Véleményük mai…..
kicsigonzalez 2009.10.27 12:25:16
@vinyi: Nem úgy mondja, hogy soha nem látott rosszabbat a buta firkász, hanem ennyi pénzért (5M), ennyi idő után (18e km) BORZALMAS.

És ha ennyi idő után tényleg nyikorog, az tényleg borzalom... Az e 36 kombi 14 évesen sem nyikorog. Családi... Jééé:D

És még lehetne sorolni... Sünt a tervezőknek:)
kicsigonzalez 2009.10.27 12:27:09
@joeramirez: 18e kilométer, csak mivel újságírók használják, és elméletileg jobban nyúzzák, mint egy átlagos user, ezért írt 36-ot
Belsőség Ha szívatnak a tótok 2009.08.25 21:29:00
Nem nagy titok, hogy amikor nemrégiben egyedül vertem sátrat Budapesten, családom Pozsonyban maradt. Ideiglenes megoldásként a hétvégi utazás mellett döntöttünk, hol én megyek oda, hol ők jönnek ide. Nincs is ezzel nagy gond, hiszen a Pozsony–Budapest távolság elenyésző,…..
Ez itt a kékhátú (blue revival) Cartooncard autóskártya. Vagy mégsem? Egy apró hibát elrejtettünk rajta. Kíváncsi vagyok, mennyi idő alatt lesz meg. Kattra nagyobb lesz a kép...
kicsigonzalez 2009.06.29 16:35:56
@Zsomi84: Az kemény! Köszönöm a felhomályosítást..:)

És ha beindítod megszólal a für elise?:D
Budapest, 2009. június 29., hétfő (MTI) - Beállt a közúti forgalom Budapesten hétfő délután; az összes főbb közlekedési útvonalon dugók alakultak ki - tájékoztatta a Fővinform az MTI-t. A belváros főbb útvonalain, a Váci, az Andrássy, a Kerepesi és a Rákóczi úton,…..
kicsigonzalez 2009.06.29 15:59:19
ÉS ez még csak a kezdete a szopásnak.
Ugynézki elfogadták a műdugós projektet, csak picit más néven, ha jól emlékszem, akkor hídfőtér projekt lett a neve, vagy valami ilyesmi.
Március 15 téren a parkolót parkosítják, a Kossuth Lajos utca járdáját kiszélesítik, kávézókat fognak nyitni, de kérdem én mint félig-meddig vendéglátós (is) hogy ki a
f@szom fog kávézót nyitni, válságban, amikor sorra rúgják ki a pincéreket, meg pultosokat, vagy dolgoztatják éhbérért őket, plusz, ott van mellette a Lido, és még ezer más hely, ahol lehet kávézni. Minek még? és egy teraszos kávézóba ki fog beülni a krva nagy dugó mellé?? SENKI

És kit szopatnak? Az autóst! És miért? Nemtom:D

Belsőség A létminimum VW-módra 2009.06.23 01:11:33
  Elég három henger és hetven lóerő? Elég négy méter és egy kisautó karosszéria? Ne arcoskodjunk, válság van.  Vélemények az azonos című írásunkról...
kicsigonzalez 2009.06.23 16:28:09
@Bambano:

a nyomás a gumiban változatlan marad??
Ne mááááár!
Miért tanították régen azt, hogy hidegen kell a guminyomást ellenőrini?? Vagy az, hogy ha nem spec. gázzal van fújva agumi, hanem natúr levegővel, mondjuk kompresszorról, akkor vezess nyáron, 40 fokban száraz aszfalton autópályán 2-300 km-et, és nézesd gyorsan meg a guminyomást!!! Ha nem több, mint indulásnál, hidegen, akkor leszopom magam (nem lesz publikus:D )

Másrészt. Ha és a literes swiftemre felrakok egy 195-ös(vagy 225ös) perest, a gyári 155 ballon helyére, akkor lassab, lomhább lesz.
DE! ha belemgyek egy olyan kanyarba a 225össel 70-nel, amibe a virslivel csak 45-tel merek, akkor is íven maradok. Mert joban fekszik a szélesebb gumi. ergo (büdös barom vagyok hogy igy gondolom, biztos túl egyszerű vagyok) jobb a tapadása. Mert ahol adott tempónál a virsli gumi megcsúszik, a túl keskeny futófelület miatt, ott a szélesebb gumi -szélesebb futófelületű- nem csúszik meg.
Akkor sem, ha a 155/70 r13 az pirelli p3000, a szélesebb gumi meg valami harmadrendű sava, vagy dayton (nem fika, hanem az "automax pont hu" gumiszervíz értékelése alapján ezek harmadrendűek).

Szóval szélesebb futófelület, nagyobb tapadás.

ez sem meggyőző??

Próbáld ki otthon!!
Tegyél az autódra oldalanként mondjuk 2-3 centivel szélesebb gumikat.szolj ha megvan
kicsigonzalez 2009.06.23 16:34:38
@tnz:
-most kapom majd a savat, mint nyamvadt suzukis- A régi swiftem 14.2 alatt van száson két személlyel. egy liter, 3 henger, 53lóerő.

Tudom, összehasonlíthatatlan, mert húsz éves koncepció, az új swift, és a fabia között egy dolog dönthet: kinek a VW kópia kell skoda ruhába, kinek egy magyar-japán koprodukció, ahol a magyarok a gyors rohadást (csomagtér alja) a japánok meg a jó, pörgős, nehezen meggyilkolható benzinmotorokat adják.

Mindenki saját ízlése szerint válogathat.

Ezen nem éri meg vitázni
Kiránduláson, nyaraláson a zember könnyebben ráveszi magát a vásárlásra. Olasz hétvégénken én sem tudtam otthagyni a játékbolt polcán ezt a Gallardót, pedig lehet, hogy itthon észre sem venném. Na jó, észrevenném, de meg nem. Viszont magamnak nem vásárolok modelleket, - amim…..
autózz! Nyugdíjas pusztítógép 2009.06.19 10:24:00
Mindig örülök, mikor rajzot is kapunk egy-egy szituációhoz, APS még a mozgás folyamatát is megörökítette, kíváncsi lennék, mikor kapjuk meg az első animált gif-et, vagy flasht!  Ábra magyarázata: vízszintes utca: Munkácsy Mihály utca, függőleges utca: Toldi Miklós utca,…..
kicsigonzalez 2009.06.19 12:31:48
@Solutor13:
off: laughing out loud
Írásban használják, jelentése: jaj de vicces (szószerint: hangos nevetés)
on: A néni meg majd feljelentést tesz a rendősrségen, hogy éjszaka, vagy a Tesco parkolóban valaki meghúzta a kocsiját, a "nyamvadt huligánok", és a jard, ezzel szenved 30napig, aztán letelik a nyomozási idő.

@blogsámán: Szerintem nem az a baja a posztolónak, hogy telik rá, és a kurv@@nyját, hanem hogy a 607-es pögó nagyobb mint az olyan autók , amit az átlag idős korosztály vezet (tudom általánosítás,d e van alapja) szóval öreg néni vegyen fullos kisautót, azt még érzi, és a kényelem is meglehet benne. LEgalább nem okoz kárt másoknak. -vagy ne kérje el a férje autóját....:D:D:D
kicsigonzalez 2009.06.19 13:29:13
@George Jung: Szivesen
NEm irja elő senki hogy mivel járjon, azzal jár amivel akar, de mindenki életét megkönnyíti azzal, hogyha olyan autót használ, amihez felérnek a vezetési képességei. Neki nagy a 607es.
Én fiatal vagyok még, de nem vállalnék be egy sorhatos 343 lovas bmw-t (MÉG:) ....ez ilyen....
autózz! Fotosoppolt sün 2009.06.17 11:45:00
Az utóbbi idők legpihentebb sztoriját fogjátok mindjárt Rocko jóvoltából olvasni. Írt ő eleget, nem is rizsázok hozzá. Esetleg csak még annyi, hogy nagymamája egyébként szerintem nem a létráról esett le, hanem szülni vitte. Olvastam a felhívást, hogy hangszórót lehet nyerni,…..
kicsigonzalez 2009.06.18 12:42:11
"@Rocko-:
"egyszer csak egy megafonos ember szállt ki, majd kiadta az utasítást, hogy SÜN!"

:D)))) Hatalmas!!! Magam elé képzeltem...a hangokból ítélve:D
Lehetne minden héten/hónapban egy ilyen??
Ó, jaj, elnézést az átmeneti pangásért, már ami a napi adagot illeti, mentségemre szolgáljon, hogy a munkával telt hétvége rengeteg feldolgozni való nyersanyaggal látott el. Szerencsére lassan, de biztosan fogy a rakás, alakulnak a posztok. Mégis, a nagy rohanás közepette…..
kicsigonzalez 2009.06.05 13:38:05
www.youtube.com/watch?v=EOQjYCwgLdE

és

www.youtube.com/watch?v=EOGiguIUyZ4

igazán jellemzi Sennát....
Amugy Ő a fekete-arany John Player Lotusban ül, Piquet csúszik meg az íven....
Makkos Pubi a budapesti parkolási helyzetet és az előnyös változtatások lehetőségét boncolgatja és arra buzdít mindenkit, hogy az élhető belváros érdekében pattanjon BKV-ra, hiszen olcsó és gyors, az más kérdés, hogy mennyire kényelmes és tetszetős. Biztosan sokan nem fognak…..
kicsigonzalez 2009.05.01 12:13:17
MAkkoska, van aki képes kifizetni pénzt azért, hogy ne az izzadságszagod combinon kelljen utaznia 20percet, vagy többet, meg a tényleg jo állapotu (kettétörős) autóbuszokon kelljen heringként megrohadni, és hogy ne lógjon az arcába az izzadságtól összecsomósodott hónaljkutya. Akik ezt nem szeretik, és VAN MÁS LEHETŐSÉGÜK, azok autóznak. És ez nem szociális érzékenység, hanem ízlés kérdése.
Parkolódíjak?
B@zdmeg! ahol konkrétan a nagyanyám laki, 300ft/óra!
Ahol én lakom, ott meg nincs parkolóház.

Ez csak két példa.

De azért, mert neked nem tetszik a helyzet, nem kell támogatni az autóstársadalom mégerősebb lehúzását.
Dugd be a füledbe az ipodot, fújd be magad axe-szal, és menjél békávézni.

De tudod Te is, a vélemény olyan mint a szar, mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
A hozzád hasonlókhra meg végképp nem

sorry
kicsigonzalez 2009.05.01 13:29:46
@Atlagos Otto: én igy hallottam, még 10 évesen..:D
A jászainál nincs mélygarázs, max a szabadságtéren de az nemigen van közel