Regisztráció Blogot indítok
Adatok
meri

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Őszintén szólva annyira hihetetlen a mai listánk, hogy csak kérdés formájában merjük felvetni a Knight Frank ingatlanokkal foglalkozó konzultációs cég listáját, melyben négy olyan várost nevez meg, amely szerinte a nem is olyan távoli jövőben a leggazdagabbak Mekkája lesz. A…..
Egyes kutatások szerint: az átlag magyar, naponta csak 7 percet foglalkozik gyermekével. E megdöbbentő adatokra szeretné felhívni a figyelmet a sárvári fürdő. A helyzet javítása érdekében egy nemzetközi játékgyártóval fogott össze. A bécsi cég még arra is vállalkozott,…..
Az örökbe fogadott országom Finnország, nagyon vágyom fel a messzi Északra. Álmaim túrájában a Sarkkör is szerepel, amit egy kutyaszánnal "hódítok meg". Ha egyszer eljutok a nagy útra biztos tudósítok róla. De addig is ismerkedjünk a finn húsvéti hagyományokkal.  Kimondani…..
meri 2014.04.18 11:56:15
@Szilvásgombóc: 22-étől (kedd) néhány napot Mo-on töltök egz konferencián, nagyon szívesen hozok neked egy doboz fagyasztott mämmi-t Helsinkiből.
meri 2014.04.18 13:55:59
@Szilvásgombóc: rendben, felírtam :)
Keiu-Nille Ollin lassan 5 éve él Magyarországon. 3 éve tagja a Couchsurfingnek, és ezalatt 18 vendéget fogadott. Mindig gondosan válogatja meg kinek a szálláskérésére mond igent. Közös CS vendégünk volt, így ismerkedtünk meg egymással. Megkértem rá, hogy meséljen nekem…..
A Google nagyon ki van tömve lével. Épít, dekorál, sztártervezőket alkalmaz, költi a pénzt, vagyis éli a jól prosperáló gigamultik napfényes életét. Nehéz lenne azonban azt állítani, hogy mindezt nem céltudatosan teszi. A cég Londonban, a shoreditch-i tech városrészben…..
Nagy ötlet a villanyszerelők által használt gyorsszorító (kötegelő): minden télen fel is bukkan több cikk arról, hogy miként lehet vele pillanatok alatt felkészíteni a kerékpárt a havas útviszonyokra. Kipróbáltuk. A pofonegyszerűnek és gyorsnak kikiáltott módszer eleve csak a…..
Karesz persze nem bírt magával, szokás szerint mire kettőt pislogtunk, könyékig belenyúlt a motorba. Reggel már jött az esemes: megvan a hiba igazi oka...
Vannak olyan közhelyes alapigazságok, amiket szitkozódásszinten mindenki elfogad, de talán pont emiatt nagyon ritka az igazi ellenpróbájuk. Ilyen például a címbe foglalt állítás. Köszöntsük együtt Gábort, a vakmerő, sőt szinte eszeveszett Homár-olvasót, aki nem maradt meg az…..