Regisztráció Blogot indítok
Adatok
neeson

0 bejegyzést írt és 275 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre komoly csapattal találkozik Argentína, az utolsó aduász is kihullhat az ellendrukkerek kezéből, továbbjutásuk esetén hivatalosan is masszív vb-esélyesek lesznek. Éles helyzetben még nem kaptak gólt, lefutott kilencven perceken szépített az ellenfél, Mexikót meg szügyön…..
neeson 2010.07.04 10:51:58
@Csöncsön:

Ilyen esetben teljesen ösztönös a reklamálás. Rápattant Messi kezére a labda, utána azt látta, hogy Müller elüti. 100-ból 100 játékos reklamálna adott helyzetben.

ahaaa, már értem
Az NST stábja szeretné megragadni az alkalmat, hogy megköszönje Rafa Benítez eddigi munkásságát. A spanyol "sikeredző" ügyködését felölelő, gyümölcsöző hat év során a Liverpool FC kettő darab komoly trófeát szerzett, a 2005-ös Bajnokok Ligája serleget, valamint a…..
neeson 2010.04.30 18:48:43
@szferi: nem erre gondolok, hanem egyszerűen kicsit picsogós lett, mert ordít róla, hogy rohadtul nem tetszik neki a helyzet.
neeson 2010.04.30 18:51:30
@szferi: Úgy gondoltam, hogy ha most idehoznák, akkor előre tudnának kicsit lépni, mert Benitez kész van.

Benitez jobb edző nála nyilván. Az a baj Rafaval, hogy a jó húzásait mindig ellensúlyozza a baromságaival.
neeson 2010.05.01 08:03:26
@rexford: Sőt, előtte is szarok voltak. Leigazolt csomó középszerű játékost, akik mindig is gyengék voltak, most is azok, és mindig azok lesznek (kivétel: Bellamy - miért is lett kidobva?!). Nem értem, hogy mire számított egyáltalán, és nem értem, hogy ezt az egészet hogy lehet úgy értelmezni, hogy lám, még ezekből is kihozta a maximumot.
A futball folyamatos változásának gyakran áldozatul esnek bizonyos posztok, míg mások csak átalakulnak. A kapusok már régen nincsenek beszögelve a ketrecbe, és a kirúgásokat sem a söprögetők végzik el helyettük – már csak azért sem, mert ez az állatfaj is kihalt, az…..
neeson 2010.03.28 18:48:42
@Strigo a divatdrukker: Igen, de abban komoly szerepet játszott az is, hogy Scholes egy idő után már nem tudott futni :)

Rooney pedig nemcsak néha-néha játszik visszavonva, hanem RVN mögött az első két évét kompletten úgy játszotta végig, mondhatni az a természetes posztja, a posztra rendelkezésre álló alternatívák hiányának következménye is, hogy előrébb került egy sorral. Bár ő magát mindig is center forwardnak tartotta.
Az ég kék, a fű zöld, Rooneyt meg nem szabad egyedül hagyni. Magas futballtartalmú, elragadtatásra bőven okot adó játéknappal támadt fel 2010-ben a Bajnokok Ligája, a nyolcaddöntők első részét bátran nevezhetjük maradéktalannak. A Milan és a Manchester United megmutatták azt…..
Féltávhoz érkezett a La Liga idei kiírása, ám a 19. fordulótól semmilyen érdemi változást nem várunk a tabella első felében, ha a papírforma érvényesül mindenhol. Ezen a játéknapon a „nagyok” csak bukhatnak. Az igazi hirig a középházi rangadókon várható,…..
A poszt írásának pillanatában az már biztos, hogy az aktuális PL-forduló felét nem fogják lejátszani a hétvégén (illetve hétfőig). Hiába a világ legjobb focibajnoksága és a jól működő állam, pár hópihe secperc alatt el tud rontani mindent. Az külön bosszantó, hogy pont…..
Ritkán vannak olyan pillanatok az ember életében, amikor azt érzi a Művész Moziból való kijutásakor, hogy még megiszik pár pohár bort a barátaival, de utána rohan haza a hóesésben, hogy reggelre a világ egyik legjobb fociblogján posztolhasson az este látott filmről. Ezután a…..
neeson 2010.01.03 11:24:52
@zsakfos : Ez a csapat tuti megnyerte volna a vébét;)
A sors úgy akarta, hogy több szeánszot is megtekintsek a hétvégén a zátonyon zajló atlétikabajnokság aktuális futamaiból, így nem állhatom meg, hogy erős videós segédlettel, az outsiderség puha takarója alá rejtezve ne osszak meg néhány meglátást. Annál is inkább, mert van…..
neeson 2009.12.16 10:41:26
@YNWA: Miért lenne ez perdöntő? :D
neeson 2009.12.16 10:44:33
@Everred: Pontosan. Nekem már-már felfoghatatlan, hogy miért születnek sorra a "Chelsea this year- best prem team ever" kezdetű témák angol fórumokon.
"You're going to reap just what you sow" A hagyományosan sorsfordítónak tekintett év végi meccsdömpinghez közeledve kifejezetten érdekes fordulóra számíthatunk a PL-ben. Két olyan találkozót is láthatunk a hétvégén, ahol a top 7 tagjai csapnak össze; ráadásul pont azt…..
neeson 2009.12.13 15:02:25
@Ferguson: Sajnos? Gyenge a csapat, de kit hoztál volna ugyan télen?
neeson 2009.12.13 17:30:36
@Strigo a divatdrukker:

Evra maradjon hátul, rohadt jó ott. Ne az legyen a filozófia, hogy ha valaki jó valahol, akkor más lyukas posztot is be tudna játszani, hanem inkább aki jó valahol, az maradjon ott...Evra balhátvéd, Rooney visszavont csatár, Fletch középen...oldjuk meg valahol máshogy a jobbhátvédet
Csűrhetjük-csavarhatjuk, de a nap végén újra csak ott fogunk tartani, hogy ötös postaironnal aláhúzzuk: a világ legjelentősebb klubmérkőzése a spanyol bajnokság örökrangadója, a Barcelona-Real Madrid. A bajnokság két legeredményesebb csapata, akár egy Juve-Inter, politika és…..
A hétvégén eldőlhet az angol bajnokság. Mu-ha-ha, természetesen erről szó sincs, mindössze eszembe ötlött _benito kolléga többszöri figyelmeztetése, hogy tudniillik figyeljünk oda a posztok nyitómondataira. Ha a bajnoki versenyfutást nem is dönti el a hétvége…..
neeson 2009.11.08 19:58:13
@psychocska: Nem írom le, csupán a sok elvakult szurkerrel ellentétben nem veszem biztosra, hogy olyan vadállat lesz. Annyira el vannak keseredve a szélsők láttán a legtöbben, hogy akárki új felbukkan, rögtön megmentőt látnak benne, attól függetlenül, hogy látták-e valaha játszani már.

Nyáron kivétel nélkül mindenki azt mondta, hogy Nani jó lesz nagyon, sokat fejlődött, stb, most hogy kiderült mindenkinek, hogy nem, most épp Obertan a soros, tavasszal majd Ljajic lesz.
neeson 2009.11.08 20:11:57
@psychocska:

Obertan bemutatkozása borzalom volt, remegett keze-lába. Lehet belőle jó játékos, de hogy ebben az évben nem lesz meghatározó, arra feltenném a házam. Másik meg, hogy nemhogy egy bemutatkozó 10 percből, de egy bemutatkozó évből sem szabad semmilyen következtetést levonni.

Lsd. O'Shea első éve, ami alapján a liga meghatározó játékosának prognosztizálta mindenki, vagy Fletch első évei, amikor nagyon kevesen láttak benne bármennyi potenciált, vagy vehetjük Heinzet, akinek első éve jól sikerült, mert még hajtott, vagy Evra, akinek meg nagyon nem sikerült, vagy...folytathatnám...akár magával Nanival is, aki 2007/08ban gyak. tökéletes szezont zárt, lőtt pár eszméletlen nagy gólt, megalázta az Arsenal az FA Cupban, nem nagyon okozott csalódást soha, róla pl. az volt a konszenzusos vélemény, hogy mérföldekkel előrébb van, mint Ronaldo volt az ő korában.

Ezért mondom, bármilyen véleményt levonni abból, hogy beáll valaki kétszer, finoman szólva is necces.
neeson 2009.11.08 20:25:56
@psychocska: Nem értem az egészet. Ha Nani meg Valencia legalább közepesen játszana, nem is lenne téma Obertan. Csak azért, mert Nani useless, az nem jelenti azt, hogy akkor Obertan biztosan jó lesz. Őtr megvettük hosszú távra, hogy nevelgessük, aztán ha lesz belőle valami, akkor hurrá, de ha nem, akkor se vesztettünk semmit.
Ha jól tudom, a Bordeauxban sem volt már kezdő, Blanc lepődött meg a legjobban, hogy érdekli Fergusont.

Ui: az nem ugyanaz, hogy kezdő Nani helyett, vagy jól is játszik :)
Nulla pont, 5-14-es gólkülönbség, utolsó hely, de nincs veszve semmi, a Liverpoolt még így is el lehet kapni! Legalábbis az abakuszon ezt golyóztuk ki, és bár nem fogadnánk rá, de az első pontot mindenképpen meg lehet célozni, és igen is, tessék beleszólni a második helyért…..
neeson 2009.11.05 15:14:57
@Artsuhtaraz: Ezt nem mondhatod egyszerűen komolyan. Ugye?
Ligakupa meccseken mulatták az időt többen is Premier League mezőnyéből a héten, de most már újra a bajnokságra fókuszál boldog-boldogtalan. A forduló rangadóját már a szombati ebéd után lejátsszák (Arsenal - Tottenham), a többi csak hab lesz a tortán. Izzadni - és pontokat…..
neeson 2009.10.31 21:30:05
@Kövi: Scholes nem játszott, Neville évek óta nem játszik (és benne nincs tűz?). Nani maga a fiatal, a jövő. Miről beszélsz?

Obertan, Nani, Valencia, Tosic, Park - ezekből nem lehetne összegyúrni egy jó játékost :D Tosic 0, Park hajt, de maga a futballja évről évre gyengébb színvonalú - azért 2007/2008-ban még tudott 1-2 dolgot - , Valencia remekül fordul le az emberéről és sok labdát szerez vissza, Obertanról nem lehet nyilatkozni még, de kicsit vakarom a fejem, Naninak nincs jó tulajdonsága.
Meglepetésekkel teli fordulón vagyunk túl a PL-ben. A Villa nem bírt az újonccal, a Stoke a White Hart Lane-ről távozott három ponttal, a Birmingham - az eleddig szárnyaló - Sunderlandet csapta meg, míg a City meg az Arsenal csak egy ikszre volt jó verhető ellenfelével szemben. A Pool…..
neeson 2009.10.29 11:33:42
@imici77: Félig-meddig. Nagyon nagy íve volt a labdának, nehéz volt elérni. De az is igaz, hogy középre ment.
Meridáé sokkal tudatosabb és szebb volt, Insua csak belekapált egyet. :)
Minden idők legdegeneráltabb BL-fordulóján vagyunk túl, és mindjárt azt is elmondjuk, hogy miért. A pleisztocén óta nem esett ennyi öngól egy kör alatt (hét), hazai csapat csak elvétve tudott nyerni, Chiellini győztes gólt szerzett, Madridban a kapusoknál mentek el otthonról és…..
neeson 2009.10.22 11:36:55
@Everred: De az is hamar lefőtt. Igaz, ott jól is kellett játszani (Kijev), meg szerencsénk is volt (otthon Sporting, de még Roma is). Ha az Olimpicoban kezdünk, akkor kellett volna megizzadni.
neeson 2009.10.22 12:33:58
@imici77: Balszélen Anderson-son-son?
neeson 2009.10.22 12:39:01
@psychocska: Lehet, hogy 10 éves már a kép :D
Nyolc meccsen mindössze egyetlen győzelem, és két sovány pontocska a hazai csapatok mérlege a Bajnokok Ligája 3. fordulójának első játéknapján. A durva meglepetésekről annyit, hogy ha valakit megszállt az ihlet, és telibe trafálta az összes eredményt, az 2642,926776987-es…..
neeson 2009.10.21 18:07:44
@Glory: hát ez ugyanaz
neeson 2009.10.21 18:21:41
@Glory: Te sem gondoltad komolyan, hogy Nani és Valencia egy vonalban lesz Berbatovval, vagy hogy három fős középpálya lesz benne O'sheavel. Ez ugyanaz ;)
Hagyjuk is egyből, hogy melyik a könnyű, meg nyerhető, meg reménykedésre okot adó, meg bla-bla meccset a Debrecennek. Az ilyen okoskodás helyből ott megbukott, hogy a magyar bajnoki csodaszépen helytállt a némileg unatkozva focizgató Liverpool otthonában, hogy aztán átmeneti otthona…..
A Burnley - Sunderland csúcsrangadóval indul a hatodik karika a PL-ben. A szombati játszadozások után azonban tényleg pikáns meccsek várhatóak. A manchesteri derbi mindent visz, de a Chelsea - Tottenham sem fog unalomba fulladni. Mi most ezekre a meccsekre még sem fogunk mondatokat…..
neeson 2009.09.20 17:30:18
@neeson:
edit: "Hát így is lehet nézni, de ha kicsit megengedőbbek VAGYUNK..."

De most komolyan, mi a gond 95 perc után rúgott góllal? A hosszabbításban volt a City gólja meg az utána lévő ünneplés, meg csere. Szabadrúgást még el kellett engednie, utána meg az akcióba nem fúj bele egy bíró se a világon. Szóval műbalhénak érzem az egészet.
neeson 2009.09.20 18:17:26
@sporttárs: Azért nem nyert a City, mert nem akart? Ezt gondold át mégegyszer. Egyébként egyáltalán nem volt ritka korábban sem a City-győzelem a városi rangadókon.
neeson 2009.09.20 20:25:08
@Csöncsön: Folyamatosan baromságokat beszélsz...
De ha már Hajdúbé, akkor ennek a mondatnak volt egy második fele is. Úgy folytatta kicsit később, hogy ha a United viszont negyedszerre is megszerzi a vezetést, akkor megérdemli a győzelmet.

El nem tudom képzelni, miféle örömöket jelent egyeseknek, h filozófiai magasságokból alábbereszkedve időről időre idejönnek totál kívülállóként köpködni.
 A szombat este ránkereszkedett ködön keresztül próbálunk visszatekinteni a két héttel ezelőtti fordulóra, egyszersmind megmondani a frankót az előttünk álló hétvége történéseivel kapcsolatban is. Hajtás után vérontás, druida főzetek, ármány és cselszövés,…..
neeson 2009.09.12 21:36:11
@Ferguson: Tavaly ősszel jobb volt, mint tavasszal, igaz, tavaly ősszel, mikor enm volt sérült, akkor csatárt játszott.

Érdekes, h annyira azért nem ismerik el más országokban, egyedüli kivétel talán Olaszország, az olasz edzők imádják.
Belehasítanak az olaszok, mint bálnafallosz az óceán iszapjába: már a második fordulóban egymás torkának esik a Milan és az Inter, ugyanekkor a Juventus Rómában teszi teljessé a Serie A színe-javának összecsapását. A Milant kell megneveznünk a dolog haszonélvezőjének, hiszen…..
neeson 2009.08.30 17:58:28
@federicapellegrini: Fodballtörténelemben nem is tudom mikor volt ilyenre példa, hogy tudatosan leépítenek egy ilyen klubot. Silviot már jobban érdeklik a kurvák, ilyenkor nincs mit tenni. Már a végső stádiumban vannak, azaz szereztek egy bukásra ítélt feltörekvő brazil edzőt, aki előszeretettel állna fel kizárólag brazilokkal. Sztem simán überelni tudja majd Lugsemburgo madridi sikereit!
A hétvégén kezdetét veszi a spanyol első osztályú bajnokság 79. szezonja. Nem túlzás azt állítani, hogy a La Liga idei rajtját hatalmas várakozás előzi meg világszerte. A nyári átigazolások, az átigazolásokhoz kapcsolódó találgatások, a klubelnökök megszokott…..
neeson 2009.08.30 17:52:19
@pancho_sanza: Max a real meg a Barca kukájából lakmároznak. :)
NagyÁrpi nevét skandálva vágunk neki a mágikus harmadik körnek a Premier League-ben, hogy jobb kedvünk legyen a lezárt Margit-híd és a nyárbúcsúztató programok közepette. Rangadót azt nem fognak játszani, mert minek, de a bukdácsoló nagycsapatok és a trónfosztásra készülő…..
Tudósok egy maroknyi, megszállott csoportja kipusztultnak hitt, 2001 óta nem látott fajra bukkant, a Talksport pénzéhes producerei pedig azonnal lecsaptak a lehetőségre, és filmet készítettek az angol másodosztályban őshonos ún. Számnélküli-sárkányról. Az alkotás rendkívüli…..
neeson 2009.07.11 09:05:37
@luis garcia: Ha egy zsoldos, akkor mi ez az egész hajcihő?

Azért az évek során párszor visszament volna Owen a poolhoz, csak Rafanak egyszerűen nem kellett soha. Most 2 lehetősége volt: Hull, vagy pedig MU...
neeson 2009.07.11 10:05:43
@luis garcia: Elhiszem. És most nem védeni akarom, mert nekem nem jelent semmit, de nem kéne nagyon osztani, nem volt más választása.