Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagyKá

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábban tipelgettünk, nos, most itt a hivatalos lista is, némi meglepetéssel (hamarosan lesz egy nagy cikk a dologról Index anyánkon), és papírformával. Az elpusztíthatatlan Julia-Louis Dreyfus és Toni Collette nevezését nem értem, mint ahogy azt sem, miért nem jelölték a TBBT-t a…..
Jó hírünk van a CBS procedurális sorozatdömpingjét kedvelő nézőknek: tegnap ugye írtuk, hogy a CSI és a CSI:Miami showrunnerei újabb, négyéves szerződést írtak alá a CBS-szel, ma pedig arról számolhatunk be, hogy az eredeti Helyszínelők szereplői közül Erik Szmanda (Greg)…..
Hamarosan (július 9.) bemutatkozik a SyFy idei egyik újonca, a Stephen King egyik kisregénye nyomán (de nagyon nyomán csak, a történetnek túl sok köze nincs a Colorado Kidhez) készült Haven, amiben egy kisvárosban nem stimmel minden (illetve semmi se) a lakosokkal. Van egy rakás…..
nagyKá 2010.06.30 12:11:20
A House főszereplője a spanyoloknál forgatott egy vicces Schweppes-reklámot.  ..
Manapság is tombol ez a betegség a modern sorozatok körében is, hiszen elég, ha a FlashForward vagy a Terminátor széria befejezésére gondolunk. Lezáratlan, megoldás nélküli finálék voltak ezek, a katarzisról pedig ne is beszéljünk. Számos műsort tettek tönkre így a készítők,…..
nagyKá 2010.06.09 11:54:15
@Spawn85: oké, maradjunk akkor objektívek. :) a Losttal kapcsolatos 165 000 000 kérdésedre pontosan hány választ kaptál a briliáns finálé megnézése után? nem kukacoskodom, komolyan kérdezem.
Az a baj a HIMYM-höz hasonló, egy, meglehetősen vékony alapötletre épülő sitcomokkal, hogy egy ideig (két évad) lehet húzni az ember idegrendszerét az állandó mézesmadzag húzogatásával, meg a red herringekkel, a csalinak belengetett muterpótlékokkal, de egy idő után ez kezd…..
A vasárnap esti műsorsáv úgy néz ki, hogy az álszenteskedésre van fenntartva, a Heti hetes populista böffeneteivel csak Hajdú Péter tud versenybe szállni. A Frizibi műsorvezetőjének egyébként eddig nem is ment rosszul: komoly arcot vágott a leghülyébb celebhírhez is, és akár…..
JZ vendégbloggerünk egyik külföldi ismerősén keresztül elérte C.S. Lee-t, a Dexter Vincent Masuka nevű karakterét alakító színészt, és rábeszélte egy emailes interjúra velünk. A dolog exkluzív, és mint ilyen, igen izgalmas, ezért nem akarjuk, hogy kimaradjon belőle egyetlen…..
nagyKá 2010.05.04 17:15:51
@jozsi_az_infomunkas: Őszintén remélem, hogy a 3. kérdésedre nem az lesz a válasz, hogy 'Who told you that those bodyparts are fake?!'
comment:com Celeb és Psziché 2010.04.29 14:30:00
Miután tavaly májusban megjelent a Mindennapi Pszichológia, nem gondoltam volna, hogy valaki még erre a terepre mer lépni. A Nők Lapja Konyha, a Nők Lapja Egészség, a Nők Lapja Évszakok, a Nők Lapja Évszakok és a Nők Lapja Ezotéria után persze nem meglepő, hogy a Sanoma azt…..
A Dexter főszereplője éppen egy mozifilmet forgat, ami azért hír és esemény, mert nemrég még kemoterápiás kezelésen eset át, hiszen rákos. hall láthatóan felszedett pár kilót, és kapott egy nagyon jó parókát is, és mivel dolgozik, jól halad a gyógyulásban, aminek nagyon…..
nagyKá 2010.04.22 14:21:45
@ügyfélszolgálatos: remélem, igazad van :)
A jelenleg látható sorozatok közül nem egy felvet olyan kérdéseket (és most nem feltétlenül csak a Lostra gondolunk), melyekre a készítők az istennek sem akarnak vagy tudnak választ adni, pedig nagyon is jó lenne. A Televison Without Pity nevű kiváló oldal összeszedett párat, ezek…..
Nem Ted Bundyról vagy Csikatilo elvtársról lesz szó a posztban, hanem azokról a színészekről, akiket többek között a Screenjunkies nevű oldal csak TV Cancerként (sorozatpestis, copyright by Sorozatjunkie) emleget, mert amihez hozzányúlnak, az az esetek kilencven százalékában gyors…..
A  jótékony adománygyűjtés kissé szokatlan, de hatásos módját választotta Evangeline Lilly, a Lost női főszereplője: saját magát bocsátja áruba, na nem úgy, mint Marika a nyóckerben, csak egy vacsora és beszélgetés erejéig, de ezt menten háromszor is. Lilly a Go…..
Úgy egy éve került elő ez a pletyka/terv először, amikor Michael Weston színész először tűnt fel a sorozatban, és annyira bejött a figura a nézőknek, hogy a producerek komolyan eljátszottak a gondolattal, hogy készítenek egy testvérsorozatot a magánhekus figurájára alapozva.…..
Walt Disney meséit az élet írja, no meg Kovi.Sziasztok!Mostanság egyre gyakrabban olvaslak benneteket. Komolyan nagyon jók ezek az írások. S ezek hatására, úgy elgondolkodtam az eddigi "hosszabb" - rövidebb kapcsolataimon. Mondjuk mivel 16 vagyok (l), nem nagyon vagyok híve a…..
nagyKá 2010.01.19 17:09:46
A szimpatikus sorozatgyilkos történetének negyedik évada nézőcsúccsal, 2.6 millió nézővel búcsúzott a képernyőtől (nyugi, lesz folytatás), ami nemcsak a Dexter szempontjából, de a Showtime történetében is mérföldkő volt: soha ennyien élőben nem néztek még eddig egyetlen…..
nagyKá 2009.12.15 14:19:04
Tulajdonképpen a Friday Night Lights első évada óta kesergünk azon, hogy az amerikai tévéakadémia nagy ívben tojik a sorozatra, a szereplők közül tán csak a Mrs. Coachot alakító Connie Britton kapott egy nyomorult jelölést a legjobb mellékszereplő kategóriában. Az FNL pont abban…..
Vasárnap este osztották ki az amerikai zenei díjakat, az American Music Awards-ot, ami olyan, mint nálunk a Fonogram-díj, csak egy fokkal jobb zenekarokat díjaznak. Maga a díjátadó gála pont úgy indult, mint az összes többi, akik megérdemelték megkapták a szobrot és megköszönték…..
A lassacskán csordogáló kezdés után végre beindult hullagyár A Harper-szigetben. A mai rész eredetileg a Gurgle címet viseli, és természetesen nem Garett serifhelyettes hátbalövéséhez és nem is az erdei ember Cole Harkin lenyilazásához kapcsolódik, hanem szegény emós J.D.…..
nagyKá 2009.11.12 10:18:36
Szeretjük a Lostot, és nem érdekel, mit gondol más erről. Kiváló kis videó, MIKOR LESZ MÁR JANUÁR?  ..
nagyKá 2009.11.11 17:36:40
A múlt heti forduló nyertese perrymason és a vhuccs, mely remekül egyesíti a Richard sógor béldarabbal díszített halálát jellemző szottyogást a hirtelen hátrarántással. Versenyben volt még a nagyon hasonló huccs (kla), a duplán jelölt fluccs (nagyKá), az elképesztően tocsogós…..
nagyKá 2009.11.10 10:32:50
nagyKá 2009.11.10 10:34:29
Éreztem én, hogy a Thomas Wellington fejére zuhanó bálnadarabolóban és a thwack szóban elképesztő lehetőségek rejlenek. A heti nyertes wolfclaw a fémes hatást és a leszakadást remekül kiemelő cakkal, de tetszett a végeredményre szemléletesen utaló kreccs (Tipca), a…..