Regisztráció Blogot indítok
Adatok
udvarias

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerencsétlen Renegade kapott dudálást meg motorbőgetést a háta mögül, meg aztán mellé bónuszként majdnem néhány pofont is, csak mert nem akarta áthágni a KRESZ előírásait és ezzel még nagyobb dugót okozni a keresztforgalomnak, no meg akadályozni a zebrán a gyalogosokat. Ma…..
udvarias 2009.10.21 10:39:22
Nem olyan rég volt egy sztorink szintén egy kigyulladó Suzukiról, akkor azonban nem lett olyan durva vége a dolognak, mint András levelében. Szerencsére még időben érkeztek a balesethez és nem égett bent a két csont részeg ember az autóban. Nagyjából egy éve történt: éjjel 1-2…..
udvarias 2009.09.23 12:11:14
Fiúk, az egész nemzetnek, a határok által szétszabdalt, de lelkében egységes magyarságnak nagyon kellene most a siker. Azt mondom, nem magyar az, aki azt mondja, hogy ezen a meccsen más is győzhet, mint mi – ezekkel a szavakkal lelkesítette a magyar labdarúgó-válogatott…..
udvarias 2009.09.11 14:02:44
Nem volt semmi bunkóság, nem vert meg soha, szerintem még a légynek sem tudna ártani, nem volt semmi hiszti, ordibálás közöttünk. Egyszerűen csak csendben és tisztelve engem, végett vetett a dolgoknak. És fáj, baromira. Nem hiszem, hogy egyhamar el tudnám felejteni, ki tudnám…..
Egy mondat: Próbáltuk, de nem nagyon ment. Rémültek voltunk, hogy tönkre mennek a családjaink, vágytunk egymásra, de nem volt szabad. A kép innen Ilyen is van, szép szakítás.   Persze már látom az MNK-zós kommenteket, de hát ez van.   Közel 20 éve élek…..
udvarias 2009.03.09 10:06:39
Hétvégén talán a hirtelen jött meleg miatt megint meghülyültek az emberek. Nem volt ez másképpen az utakon is. Amíg én bájos szerkesztőtársammal egyetemben próbáltam Páty mellett kievickélni a sártengerből, addig Andris aszfalton szívott egy jókorát egy halom svéd acél…..
Levélírónk története, mintegy hét évvel ezelőtti esetet ír le, de úgy tűnik nagyon is élénken él az emlékezetében, mert nagyon érzékletesen meséli el a hátborzongató balesetet, így az erre érzékenyek inkább ne olvassák. Remélhetőleg a száguldozók is visszavesznek majd,…..
Szőrmebunda? Télen? Selyemharisnya? A külföldi ösztöndíj miatt elválás általában bukó, igaz, nem mindig.   Ez egy történet, ami két olyan emberről szól akiknek látszólag semmi keresnivalójuk nem volt egymás mellett. (én, lány akkor 21; ő M. fiú, 22) Azóta…..
VizslaFül 53. Sziszi 2008.11.27 09:09:19
Sziasztok!Szisziről küldenék néhány képet, aki mostanság elég komisz 6 hónapos kislány vizsla.Sajnos a minap a plüssnyuszi esett áldozatául, de a labdát mindig készségesen visszahozza. A lábtörlőket sem kedveli, általában minden mozdíthatót szeret ellopni és elszaladni vele…..
Nagy önkormányzati sajtó kis hibákkal. Vagy fordítva. December első hetében rangos kulturális események részesei lehetnek a debreceniek. Ezeket harangozta be a város nevét viselő mindenpostaládás heti ingyenes kiadvány legutóbbi számának egyik cikke, méltatlanul hátul, a…..
Már kezdtük azt hinni, hogy jól bejáratott udvari krónikásunk, Richelieu mindent kiírt már magából amit lehetett és világgá ment élményeket gyűjteni, hogy aztán tíz év múlva mesélje el mindazt, ami történt vele idő közben. De nem, itt van köztünk és ma is autóval ment…..
Nem csak hosszú, szomorú is. Találkozás az A38-on, pezsgős vasárnapok, de a szánsájn-hepinesz után már csak "Hazajön, tévé, jajdefáradtvagyok, semmi beszélgetés, arcra egy puszi, alvás" megy. Sziasztok, kicsit hosszú lesz... Már lassan egy éve egyedül vagyok,…..