Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tanatos

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Bea vagyok, körülbelül 2012 óta érdeklődöm a sütemény készítés iránt. Ebben az évben találtam ugyanis az első tojásmentes piskóta receptjét. Ez azért is volt nagyon nagy dolog a számunkra, mert a testvérem tojásallergiás. Meg is kezdődött a kísérletezés a családdal közösen. Nagyjából 3…..
Varázslatos indián nyárral köszöntött be az október, érdemes ilyenkor kint lenni, amennyit csak lehet, és feltöltekezni a sok napsütéssel. Még beleférhet egy-egy piknik, vagy hosszú séták, kirándulások, mindez néhány remek sütivel kísérve. Ha pedig beköszöntenének a hűvösebb napok, jó érzéssel lehet…..
Az ATV még tavaly nyáron, a Hetek c. lapban jelentette be, hogy új szórakoztató csatornát indítanak. A neve ATV Spirit lett, napi 24 órában sugároz majd gyermek, humor, sorozat, film, dokumentum, reality, kert és barkácsolés témakörökben, az akkori ígéret szerint javarészt vásárolt tartalmakból. A…..
Tanatos 2019.01.07 13:35:23
@DoctorMorreau: Ezzel annyiban vitatkoznék, hogy bármilyen új termék/szolgáltatás bevezetésénél jó, ha van stratégia, marketingterv és a termék is kész (azaz nem összeállt programstruktúrával hiba elindulni, el lehet, csak nem érdemes). Nyilván egy TV csatorna változhat folyamatosan, de indulóstratégia kész elképzelésekkel nem ártana. A leírt műsorszerkezet nagyrészt már létezik az ATV-n.
Ahhoz képest, hogy tegnap még az volt a narratíva az összes termékükön, hogy jönnek Soros verőlegényei és megbasznak mindenkit, még a fákat is, ma csak a hirado.hu-n van egy mínuszos hír a több tízezres, egyébként békés tüntetésről és a pestisracok stábja ment ki forgatni, ezen túl a címlapokat…..