Regisztráció Blogot indítok
Adatok
reservoir

0 bejegyzést írt és 103 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hangulat kurvára megvan, ugye, és ez egyperces teasear alapján a színészekkel (Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams) sem lesz gond. Az új évad június 21-én indul az HBO-n. Persze fel van azért adva a lecke rendesen az új szereplőgárdának, főleg hogy a leginkább csak…..
Vannak olyan filmek, amik úgy beépültek a popkultúrába, hogy a néző gyomra egyszerűen nem veszi be, ha feldolgozzák, és nem olyan lesz, mint az eredeti. Mondok egy példát: mi lenne, ha forgatnának egy Indul a bakterház-sorozatot, amiben a bakter Szabó Győző lenne, és olyan…..
Újra itt. Bence a házi gizdánk, ő nyitja meg nekünk a napi fosfolyamot, aminek a mai adagja elég híg lett. Meg egy picit ízléstelen is. A múltban tapicskoló adás a hétfő késő délutántól indul, amikor is a lakók Vikcsut gyászolják. De szó szerint. A kertbe lebaszott hokedlire…..
Mindenütt ott vannak. A csigaháztól, a fülkagylónkon át a galaxisokig szinte minden spirális képződményben. De vajon honnan ismeri a mikro és makrokozmosz a Fibonacci sorozatot? Netán a világmindenséget ez alapján teremtette a Mindenható? Galilelo Galileo mondta volt, hogy a…..
reservoir 2014.10.13 20:14:51
@Curiocity: ez nem magyarázza meg a 42-őt.
Mi a szótő, negyvenket?
Lehet hát: a The Big Bang Theory, azaz Agymenők című sorozat három főszereplője, Jim Parsons (Sheldon), Johnny Galecki (Leonard) és Kaley Cuoco (Penny) addig zsarolta a sorozatot gyártó Warnert és a CBS-t, hogy megkapták a fejenként és epizódonként járó egymillió dolláros…..
A miniszterelnök fia – hadd tegyük hozzá gyorsan: a protokollszokásokkal tök ellentétesen –, a helyszínen tekintette meg a vb-döntőt, na nem egyedül, az apja társaságában. A tévében mutatták párszor, na nem azért, amiért a köztévé mutogatná (lásd még: tövig nyalás),…..
Amerikában statisztikai adatokkal tapinthatóan arányaiban nagyobb mértékben twittereznek, mint Magyarországon. Ezt a tévéműsorok kapcsán ellőtt twitteléseken mérhető le legjobban, nem pedig azon, hogy ki, melyik plázában, milyen rucit vett éppen. Előbbi szempontból jóval…..
Az egyik connecticuti tévéállomás reggeli műsorában a közlekedési híreket bemondó tévés a reklámszünetben azt hitte, a stúdió padlóján egy Grape Nuts nevű zabpehely darabkáit látja, így lenyúlt, felszedett pár darabot, majd elmajszolta a cuccot. Nem nagyon ízlett neki, amit…..
reservoir 2013.10.10 16:06:20
Véget ér az egyik főszereplő élete a Simpson család 25. vagy 26. évadában. A hírt a tévésorozat producere, Al Jean jelentette be a 25. szezonját ünneplő széria telekonferenciáján - írta a The Hollywood Reporter. A producer szerint egy ilyen fordulat jó érzelmi töltetet ad a…..
A Lostot, az ABC 2004-ben bemutatott sorozatát a network tévés kreatív aranykor egyik jeles képviselőjeként tartják számon a mai napig, mérföldkőnek, a bebetonozott szabályokat felrúgó, új utakat taposó sorozatnak, aminek készítői hősies kitartással meggyőzték az ABC-t…..
Sajnos eléggé úgy néz ki, itt az ősz, ilyenkor pedig jól esik elővenni a nyaraláskor készült képeket. Mi is nézegettünk egy párat, aztán belefutottunk a neten (nem volt nehéz) Beyoncé és Jay Z nemrégiben végetért vakációján készült fotókba. Ezekből nyújtunk át egy…..
reservoir 2013.09.12 17:48:04
A Dúró-Novák házaspár saját gyermekét használja politikai haszonszerzésre Ma már közhely, de könnyebben jut el az információ a társadalom széles rétegeihez, ha kisgyerek, kutya vagy hiányos öltözetű nő is megjelenik az üzenet átadásának folyamatában. A politikai…..
A TvGuide közzétette a tévésztárok fizetéséről szóló listáját, amin, ha összevetjük a tavalyival, a legdrámaibb változás a talkshow-piacon következett be: Jon Stewart, a Comedy Central The Daily Show című műsorának házigazdája ugyanis lenyomott minden riválist, és 25-30…..
reservoir 2013.08.22 17:57:19
@csucsoka2: A TvGuide közzétette a tévésztárok fizetéséről szóló listáját

Facepalm
Wentworth Miller, a Prison Break, azaz Szökés című sorozat egykori főszereplője most, 41 évesen látta elérkezettnek az időt arra, hogy a nyilvánosság előtt is felvállalja másságát, nem mintha ez bárkire is tartozna rajta és a fasziján kívül, de most már mindegy. A sorozatban…..
A konzervatív televíziózás fekete lyuka kétségtelenül az amerikai Fox News. Pár napja azzal égették magukat, hogy egy vallástörténész professzort azzal baszogattak egy interjúnak álcázott virtuális keresztre feszítés közben, hogy mégis, milyen indíttatásból ír tudományos…..
comment:com A nap képe 2013.06.24 14:00:00
Így tisztelegnek James Gandolfini emléke előtt abban az étteremben, amiben a Maffiózók legeslegutolsó jelenetét vették fel. A színész ennél az asztalnál ült utoljára Tony Sopranóként. ..
Kocsis Korinna koronavisszaadós balhéja mellett egy másik botránybomba is robbant a Tv2 szépségkirálynős műsorában! Ma ugyanis a Borsban és a Blikkben is megjelent az egyik döntős lány, Vígh Diána Facebook-üzenete: "A mai versenyről csak annyit, hogy a szüleim a zsűri mögött…..
reservoir 2013.06.24 11:30:57
A Mokkát azért jó nézni reggel, mert még 28,5 fél fokban (reggel hatkor ennyit mutatott a hőmérő a lakásban), akkor, amikor az ember kókadozik a melegtől, is fel tudja baszni úgy magát rajta, hogy nem kell se kévé, se energiaital, se speed, a sima idegtől úgy ébred fel az ember,…..
reservoir 2013.06.18 15:56:13
Az alábbi ügy félig jogi, félig gyakorlati kérdéseket vet fel. Meddig mehet el egy lakóközösség a lépcsőházi drogozás megakadályozása céljából? Tisztelt Zugügyvéd! Segítségedet szeretném kérni, ugyanis a lépcsőházunkban rendszeres a kisebb-nagyobb probléma. mielőtt…..
Onlinemarketing blog Bohócsors 2013.05.06 21:48:22
Azt szokták mondani, ha megtámadnak valami hülyeségért, akkor az azt jelenti, sikeres vagy. Én azt látom, ez nagyon igaz. Néha bele-belefutok olyan furcsa beszólásokba, olyan kis trollkodó tréfákban, amikből süt a rosszindulat, és érzem belőle azt a fajta lenéző irigységet, ami…..
„A mókus is patkány, csak jobb a sajtója”- tartja Ivy Ledbetter Lee halhatatlan mondása a Public Relationsről. Az amerikai újságíró először azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy nagy sajtóvisszhang közepette megakadályozta, hogy a sztrájkoló massachusetsi bányászok ellen a…..
Még hogy nem lehet parkolni a Belvárosban? Ugyan már! Csak kreatívan kell csinálni. Úgy, mint ahogy az a Járókelő.hu fotósorozatán látható. A bejárat előtti helyet szépen lefoglalják négy kamumotorral és amikor kell, a bankvezető (vagy sofőrje) odacsörög, hogy el lehet tolni a…..
Daniel Hall angol couchsurfer 9 éve él Magyarországon. 4 éve tagja a Couchsurfingnek, bár nem a legaktívabb fajtából: 6 pozitív referenciája van, ebből 3 surfertől és 2 hostól. Megkerestem, hogy meséljen nekem milyen az élete egy EnglishMan angoltanárnak…..
reservoir 2013.02.12 12:43:40
@chocco channel: Folyekonyan beszelek angolul, igy 6 ev utan tokeletes kiejtessel es hiba nelkul

Csak szerényen, ahogy kell.
Zombis filmnek, sorozatnak mindig hálás reklámot csinálni, a rohadó testrészek, élőhalottak szerepeltetése már magában félsiker. A Walking dead sorozathoz viszont általában nem csupán megbotránkoztató, hanem többnyire vicces és ötletes megoldások születnek. Ezt bizonyítja…..
reservoir 2013.02.07 09:50:22