Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bobby Newmark

0 bejegyzést írt és 9944 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Bobby Newmark 2021.02.24 18:20:41
@Garott: Az 5.?! Már a 2. is ordenáré hulladék volt az elsőhöz képest.

Single player eldobható tucatjátékot MEGVENNI? Nem PC-d van, ember?
IDDQD Checkpoint Mini #147: SiN 2021.02.19 23:44:21
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Bobby Newmark 2021.02.24 18:01:00
@Dukefazon: Akkoriban még unalmamban turkáltam a játék fájlok közt.
Találtam egy hangfájlt, amiben a hekker haverunk lebasz, hogy "Hey Blade, we are here to SAVE the bank, not to ROB it!"
De játék közben nem sikerült előhoznom sehogy.

Másik ilyen, hogy van egy model+animáció Elexisről ahogy játszadozik magával. Játékban asszem nincs benne, de konzol parancsokkal elő lehet varázsolni. Illetve az egyik pályán meg lehet lesni a medencéjében az egyik kamerával, illetve noclippel, de asszem ott nem a teljesen explicit verzió megy.

A demója egyébként nagyon jó volt, azt végigjátszottam párszor, de körülbelül arra koncentrálták az energiájuk nagyját, a játék többi része már inkább teljesen lineáris, vagy konkrétan fos (a fentebb említett járműves részek).
A Star Wars figura gyűjtők köreiben örök visszatérő téma, hogy miért kell annyi, úgymond főszereplőről mintázott figurát kiadni, pláne akkor, ha az adott karakterből készített figurákkal már tényleg Dunát lehetne rekeszteni. Jellemzően Luke, Han, Vader és Obi Wan esik ebbe a kategóriába, de akadnak…..
"...a mérhetetlenül nagy űrben és a világegyetem élete során léteztek vagy léteznek-e más intelligens civilizációk, amelyek a miénkhez hasonlóan felfedezték a csillagokat, és bizonyítékokat is hagytak az erőfeszítéseikről?" Léteznek földönkívüliek? Ez egy olyan kérdés, amivel mindenki találkozott…..
Bobby Newmark 2021.01.27 14:36:40
@midnightcoder2: Az ilyen szellemi maszturbációt leborotválja a faszba Occham.
Amit idehoztak, annak is valahol ki kellett alakulnia, plusz nulla jele van annak hogy hozták. Így nettó faszság ilyeneket feltételezni. Sokkal kevesebb valószínűtlen baromságot kell ahhoz feltételezni, ha azt fogadjuk el hogy itt alakult ki.
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Bobby Newmark 2020.12.25 18:35:59
@manson karcsi: Pedig a kiegészítője is folytatta... eléggé bénán, és hihetetlen mód kegyetlenül puzzle szinten.
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Az online marketingben az talán legjobb dolog hirdetőként, hogy nagyon pontosan tudunk célozni. Több olyan célzási lehetőségünk van, amely a nem online marketingben lehetetlen, vagy csak nagyon nehezen kivitelezhető. Ennek számos oka van, de elsősorban az, hogy különböző eszközök, szolgáltatások…..
Bobby Newmark 2020.12.22 10:18:17
@annus731211: Ha tévét nézel 2020-ban, akkor meg is érdemled.
Nem csak gyakorlatilag lehetetlen feltörni, de megjegyezhető is...
Bobby Newmark 2020.12.14 13:20:52
@clemens: Mert alkalmatlan faszkalapok írták a kódot, azért. Vagy mert az idióta megrendelő elhitte azt a kibaszott ajánlást, és ezt kéri.
Bobby Newmark 2020.12.14 13:23:46
@Serény Vélemény: Onnan, hogy három elbaszás után benyeli az ATM a kártyádat. És anélkül meg már nehéz kipróbálni a maradék 9997 lehetőséget.
Elhíresült kiírása volt az osztrák boltoknak a rendszerváltást közvetlenül megelőző magyar bevásárlóinvázió tapasztalataként: magyar, ne lopj! Sokan vitatják ugyan hitelességét és valóságalapját, de sajnos személyesen volt alkalmam megtapasztalni igazságát. Az egyik Billában tátottuk a szánkat - mi…..
Bobby Newmark 2020.12.12 18:31:42
@kárárámaispj: Alapvetően ez úgy működött, hogy beült négy ember egy autóba, megpakolták leselejtezett számítógépekkel, és átjöttek a határon. Nagyobb mennyiségű árú esetén több kör is beleférhet egy napba.

Ebből az a rész illegális, hogy az osztrák veszélyeshulladék-lerakót üzemeltető osztrák fazon eladta a magyarnak a szemetet (gyakran karton Marlboroban volt megszabva az ára), amit meg kellett volna semmisítenie.

A határon áthozás meg már teljesen legális, a behozott áru értéke nem haladja meg a fejenként vámmentesen behozhatót.

Úgyhogy ez eléggé mellé, itt a magyar szereplő semmilyen szempontból sem bűnöző.
  A Szájer-ügy kirobbanását követően Vésey Kovács László egy meglehetősen indulatos írásművet tett közzé a Tutiblogon, melyet a Mandiner is átvett, mi több, Bayer Zsolt a vasárnap esti műsorában szinte egy az egyben fel is olvasta azt. Úgy tűnik, mintha e poszt - a liberális véleményelit elleni…..
Bobby Newmark 2020.12.10 16:16:53
@dare: Neked sikerül ma még bármi értelmeset kitolni magadból, vagy lehet nyugodtan skippelni bármit amit írsz?
Szájer bulijára így nagyjából te voltál az első aki gangbangként hivatkozott.

Most meg ez a kényszerítősdi... Szerinted ha valaki elmegy pornó castingra, az nincs arra felkészülve, hogy ott megbasszák?
Vagy várj, személyes tapasztalat? Téged kényszerítettek?
Blogunk 50. bejegyzése a Star Wars Universe jövőjéről próbál értekezni, kitalálva, hogy a Disney döntéshozói vajon milyen irányba viszik majd tovább a franchise -t és az űreposz milyen módon tudná visszaszerezni méltó rangját és népszerűségét a rajongóknál. Egyáltalán valóban vissza kell szerezni a…..
Bobby Newmark 2020.12.07 10:49:26
@Treff Bubi: Lesz ilyen, ne aggódj. Az előzménytrilógia is egy kupac trágya, mégis vannak kölykök, akiknek az a kedvence.
Bobby Newmark 2020.12.07 11:00:56
@MEDVE1978: Azért a régi EU, most Legends-el óvatosan kell bánni, mert 90%-a még nagyobb szemét, mint ami valaha vászonra került, új trilógiát beleértve.

Ott is van n+1 bolygóelpusztító szuperfegyver, a Thrawn/Zahn trilógia utáni folytatás egy olvashatatlan fos borzalmas karakterekkel és cselekménnyel, és nagyon, nagyon sok regény középiskolai fogalmazás házi feladat szintjén van lelkes dilettánsok tollából.
Azzal egyetértek, hogy a jobban sikerült elemeket érdemes lenne átemelni, de nagyon meg kell nézni, mi az ami valóban megérdemli.

Én Kyle Katarn-nak és Mara Jade-nek örülnék, de ugye az ő sztorijuk már nullázva van, Luke nem indította el a Jedi akadémiáját... (És velük kapcsolatban meg valószínűleg én vagyok elfogult)
Bobby Newmark 2020.12.07 17:02:05
@Andriska 07: A Han Solo könyvek szépen meg lettek kavarva itthon.
Vannak a "hivatalos" EU regények Brian Daleytől, meg van egy adag Nyulászi Zsolt (Dale Avery), Gáspár András (Ed Fisher) amik meg lehet, hogy jobbak mint regények, de még csak nem is EU, hanem nettó fanfiction kategória.

Én szerintem amit írsz, azzal nem találkoztam, az a Brian Daley trilógia lehet, és valószínűleg pont ezért írják róluk, hogy trágya. De egyébként annyira nem súlyos ellentmondás a dolog, olvashat könyveket Jedikről, és hiheti azt, hogy mese az egész...
Ha valakinek sikerült felvételt készítenie arról, amint Szájer József, a Fidesz EP képviselője meztelenül ereszkedik le egy ereszcsatornán, hogy meglógjon a belga rendőrök elől, bizonyára sok pénzt kapna érte egy bulvárlaptól vagy egy tévétársaságtól. Jobb azonban, ha tudja az illető, a Fidesz nem…..
Bobby Newmark 2020.12.03 12:10:01
@Ekrü: Tekintve hogy a törvények nem tulajdonlásról, hanem birtoklásról (idiótáknak: ha NÁLAD VAN) szólnak, ez pont kurvára mindegy.
Nem kéne jogászkodni, ha segghülye vagy hozzá.
Az igazi Star Wars fanok és Csillagok háborúja mániásak (vagyis a komplett 2,3, 10 és 11 rajongói csoport) elfogadja azt a tényt, hogy a franchise egy olyan világot teremtett, mely meseszerű és amelyben nem érdemes belekötni a realitások hiányába. Ugyanakkor érdekes végiggondolni, hogy mi az az 5…..
Bobby Newmark 2020.11.13 15:08:55
@midnight coder: Én is szakmányban robbantgattam fel a csillagrombolókat az X-Wing játékban, azt' még csak 13 éves voltam, plusz nem is vadásztam T16oson womppatkányokra előtte.
Bobby Newmark 2020.11.13 15:18:59
@Kelta6725: Ja, és aztán soha többet nem találkoztak. Mikor Vader elkapja Soloékat, akkor Threepio már szét volt szerelve, aztán mikor Csubi Han lefagyasztásán szüttyög, akkor rakja újra össze bánatában.
Továbbá tényleg tömeggyártott termék, egyrészt rögtön az első jelenetben az Ep4 elején kettő van belőle, sőt, még a Bespini vacsorajelenet előtt is ott téblábol egy a háttérben:
youtu.be/93pXrmCdlI0?t=12
(De javíts ki ha tévedek, 10+ éve nem láttam. De azért elég biztos vagyok benne.)
Bobby Newmark 2020.11.13 15:21:57
@Last Sith Lord: Az mit számít, ha a Star Wars a múltban játszódik?
Egyébként meg TE írtad le a lézer definícióját, aminek a kard nem felel meg. Szereted nekifutásból tökön rúgdosni magad? Gondolom, mert gyakran csinálod...
A Bajza utcát és a Bulcsú utcát összekötő „Halál alagút” sorsa sokakat érdekel. A Járókelő csapatával közterületi problémák megoldásában segítjük a városlakókat, így a weboldalunkra több jelzés is érkezett az alagút súlyosan leromlott állapotával kapcsolatban. Az utóbbi hetekben a Magyar Innovációs…..
A 69 éves Mark Hamill nem fogta vissza magát szombaton, és összekötötte a frissen megválasztott Joe Bident és a Star Wars-univerzumot új Twitter posztjában. A színész korábban hivatalos kampányreklámmal segítette a demokrata elnökjelöltet Donald J. Trump ellen. Számos üzenetet közölt Hamill a…..
Bobby Newmark 2020.11.10 15:11:27
@midnight coder: Egyrészt az eredeti trilógiából van annyi pénze, hogy még néhány teljes emberéletet le tudna belőle élni, másrészt meg nem kevéssé sikeres szinkronszínész.

Talán ha abszolút a leghalványabb fingod nincs a témáról, lehet, hogy nem kéne faszságokat beszélned.
Bár mondjuk mindegy, csak magadból csinálsz idiótát, azt meg szabad.
Bobby Newmark 2020.11.10 16:14:34
@solar flare: Anak mondjuk lehet hozzá köze, hogy szétszabta a fél fejét egy autóbalesetben közvetlen az első film után. Bár közben meg annyira rendbe rakták, hogy a második, harmadik filmben alig látszik.

Az első film utáni karácsonyra készült Holiday Specialban viszont eléggé android hatást kelt attól a két tonna sminktől, ami rajta van, hogy elfedje a sérülést...

Én is rendszeresen kénytelen vagyok olyan dolgokat csinálni, ami nem tetszik vagy nem értek vele egyet. Dolgozni már csak ilyen.
A Star Wars kultusz 1977 óta része a filmes világnak, mely azóta valódi univerzummá nőtte ki magát: 11 mozifilmmel, számtalan rajzfilm-feldolgozással, kisfilmmel, játékfigurával, újsággal, rajongói közösséggel, rendezvényekkel, sőt még hivatalosan bejegyzett Jedi vallással is. Ma már tízmilliók…..
Bobby Newmark 2020.10.27 14:49:54
@Szőrös Kaméleon: 100% hogy nem volt Jabba az EpIV-ben, csak te haluzod be. Kivágott jelenet volt, de arról is már csak akkor szerzett a világ tudomást, mikor a felújított változat elképesztően ocsmány és kb harmad méretű CGI Jabba jelenetéhez megmutatták, mit használtak fel.

Egyébként velem volt hasonló, Luke és Biggs beszélgetése még a Tatooine-on. Képregényben benne volt, filmben nem. Aztán mégis bekerült a filmbe a felújított változatban, és egy darabig azt hittem, mindig is benne volt, a képregény miatt.
Mi, akik halmazként 'gamer' névvel vagyunk illetve, játszhatunk egy csomó okból. Vannak köztünk néhányan akik versenyszerűen, emgélhetésként űzik. Vannak megrögzött játékosok, akiknek a videojátékok a mindenei és igazo fantikuok. De többségünk talán "pusztán" relaxációs céllal, vagy csak…..
Maszkot hordani kötelező. Dolgozzuk fel végre!..
Bobby Newmark 2020.09.21 13:31:04
@0rdas: És mi a büdös faszom bajod lesz egy kis kibaszott széndioxidtól, gyökér?!
Virginie Viard tervező a Chanel 2020-as őszi kollekcióját egy igencsak keskeny mezsgyén lavírozva készítette el. A punk vagány jellemzői, az haute couture magas színvonala, na meg a jellegzetes Chanel-stílusjegyek egy hordható, eredeti és roppant részletgazdag sorozatban csúcsosodtak ki. Ilyen,…..
Sokszor fegyelmezett, fennkölt, vagy éppen megható pillanatok rejtegetik a legnagyobb bakikat, és bizonyos szempontból a legviccesebb helyzeteket. Ha te azok közé tartozol, akik szívesen elkerülnék ezeket a nagy napon, akkor fusd át a listánkat, és győződj meg róla, hogy ezeket biztosan…..
Bobby Newmark 2020.07.30 13:38:16
@MAXVAL bircaman közíró: Hahaha, jó vicc volt. Ki hiszi el, hogy egy ekkora gyökérrel bárki is házasságot akarna kötni?
A tegnapi nap (2020.07.05) …..
Bobby Newmark 2020.07.08 12:11:02
@nyerafidesz: Gondolom neked folyamatosan vonalban vannak, és mondogatják neked hogy "belégzés, kilégzés, belégzés, kilégzés".
Bobby Newmark 2020.07.08 15:02:06
@Labasmaz: Ezzel a házmester hozzáállással igazán elmehetsz megbaszni a kurva anyádat a ravatalon.

Ha annyira irigykedsz bazdmeg, akkor kezdj el extrémsportolni és törd össze magad. Akkor majd neked is jár mentőhelikopter, faszkalap.
A veszélyes játékokról szóló válogatásom után, körülbelül két hete megcsináltam a különféle balhékat generáló játékok listáját, aminek a végén írtam is, hogy annyira bő volt a választék, hogy akár több listát is meg tudnék vele tölteni. Mivel nagyon kedveltétek azt az írásomat is, ezért most…..
Bobby Newmark 2020.07.08 12:07:11
@Sam. Joe: Úgy látom, hogy a szájához emelné a kezét, tölcsérnek. Lent a jobb sarokban a dobozon két kézzel csinálja, sztem az volt a "vízió". Dee közben meg úgy néz ki, hogy nem a szájához kerül a keze felső végállásban, hanem a homlokához. Szal tényleg kissé wtf.