Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Voyoshka

0 bejegyzést írt és 151 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindjárt véget ér a Trónok harca, a tét pedig soha nem volt ilyen óriási. Kár, hogy ez a nyomás a legrosszabbat hozta ki a készítőkből, akik nem tudtak felnőni az egekbe tornázott elvárásokhoz. Részben maguknak köszönhetik, hogy ide jutottak...
Voyoshka 2019.05.15 16:08:34
@arctalansenki: Teljesen értelek, megértelek és egyetértek. Detto, detto és detto. Én csak most kebeleztem be az egész sorozatot egyben, de a férjem ugyanígy régóta (2012) követi figyelemmel, részről részre, évadról évadra, és ugyanígy nagy volt az elvárás - 2 év várakoztatás után pláne.

Ahogy pontosan mondtad, ami nekem is feltűnt az első évadoknál: minden rezdülésnek jelentősége volt, ha egy másik évadban utaltak vissza rá, akkor akkor, de pont ettől volt annyira érdekes (én a vérengzésről le tudtam volna mondani :) ). Most meg az egész eddigit kukába dobták. Ezt nagyon, de NAGYON elrontották. És helyrehozhatatlan. Nyilván többet soha senki nem fog hozzányúlni. Gyah.... :(((
Deres   Csúsztam. Ismét. Nem szóltam előre, mert minden nap volt egy olyan, háromórás ablak, amikor majdnem leülhettem, aztán meg nem. Kedd reggelre terveztem, vasárnap lett belőle. Sajnálom, és frusztrál, megértem, aki kurvaanyázik, de előre szólok, a jövő hetit csütörtök előtt tuti nem tudom…..
Voyoshka 2019.05.13 10:56:23
@BobAlice: Köszönöm szépen, hogy nemcsak engem piszkál a karakterfejlődés teljes semmibe vétele (Jamie).

Ez egy borzasztó összecsapott rész volt.

Annak a kommentelőnek is igaza van, aki Tyrion eddigi karakterétől jóval eltérőnek érzi az ő mostani reakcióit is.

Hát szóval ez a 4. epizód ez tényleg mélyrepülés volt. (Pedig én az elmúlt hetekben toltam le az egészet egyben, életemben először. Szóval nálam nem az idő szépítette meg a történetvezetést. Hanem valóban hiányzik a koherencia most.)

Lehetne még, hogy az este 8-as abszolút premier előtt magunkban tartsuk az 5. résszel kapcsolatos észrevételeinket??? Köszi...
Hát itt vagyunk újra. Petinek ma véletlenül a női kellékes szertárból hozták fel az öltözékét, és lusták voltak visszamenni újért, úgyhogy beadták Petinek, hogy igen, ez egy száz százalékosan férfi ing és nem egy női blúz, aztán röhögve kimentek kávézni a büfébe. Era gongat, Greg szuperképességére…..
A fenti cím nem irónia, nem gúnyolódás a súlytalan túlélőrealityn, hanem konkrét ténymegállapítás azzal kapcsolatban, amit az epizód nézése közben éreztem. Adott ponton a hogyvoltozó szerepből ki is esve leírom, hogy miért is, de egyelőre vegyük fel a történések…..
Voyoshka 2018.10.12 12:56:41
@mindenévfoglalt: Mi éppen tegnap állapítottuk meg Emberemmel, hogy Beni lehet a legszínesebb egy sörözéskor! :)
Voyoshka 2018.10.12 13:00:28
@Kamiko555: Vagyunk páran szerintem, akik nem a 20-as korcsoportban vagyunk! ;)
Voyoshka 2018.10.12 13:15:02
@karoton: Az utolsó mondatod miatt érkeztem el arra a pontra, hogy leírjam ide Nektek: én nem hiszem, hogy Balázs magától ilyen. Hogy egyik percben tevékeny, a másik percben undok egoista. Azt sokkal inkább hiszem, hogy instrukciókat kap. (És persze nem ő az egyetlen.) Gyerekek, különben mi a pék faszénnel tüzelt sütőjéből csinálnának műsort?
Már másnál is olvastam, hogy "többször vehették fel". Én RENGETEGSZER érzem, a "figylej.... Most indulj el/most mondd azt, hogy... , stb. Annyira átlátszó.
Azzal kezdünk, hogy szigetcsere. Excsórók lilák megérkezni Burzsujlendbe, majd rácsodálkozás a vjúra: „Ez az új HAZA, maga a paradicsom!” Tátott szájjal való ámulás a flórára és faunára, sose láttak még ilyet, csak a filmekben az is CGI volt. Azonnal rárontanak a matracra, visongás, majd a kosz és a…..
Voyoshka 2018.10.11 09:41:38
@Hogy kerültem én ide?: Ettől a Survivor-Kuponzsonglőrök ötlettől kifeküdtem!!! :D:D:D:D:D:D:D:D
Kezdem úgy érezni, hogy egy kis fásultság vett erőt rajtam, amikor szokásos módon nekiálltam az év legfelháborítóbb posztjának. Persze nem azért, mert meguntam volna a szándékosan az árral szemben úszást, hanem mert most kezdem azt látni, hogy minden évben szinte ugyanazok a…..
Voyoshka 2016.12.13 12:27:49
@molnibalage: Én ott egyetértenék az Érkezéssel...

Engem leginkább az dühít, hogy most már a filmstúdiók abból űznek sportot, hogy direkt állítják be teljesen másmilyennek a filmet a trailer alapján, mint ami az valójában. Az Érkezés olyan szinten feldühített emiatt, hogy azt szavakba önteni is alig tudom. Biztosan jó film, de hogy EGYÁLTALÁN NEM olyan, mint amilyennek beharangozták...

ÉS ami szerintem még ide illik a listára: ... basszus, most még a neve sem jut eszembe... nyári, DC... sok izé együtt... mondjátok már!!!... Ez az: Suicide Squad. Hogy az egy mekkora elbaltázás volt!!! Hogy az egészet hogy nem tették sehogyan sem kohézióba!!!... Fájdalmas volt.

És ha már az Interstellar is szóba került, akkor nekem meg a Sandra Bullock pörög az űrben 2 órán keresztül... Mi volt az?.... (Annyira nem jutott eszembe, hogy meg kellett néznem most az imdb-t..) Gravitáció!
Mi a rákot evett azon mindenki????

Köszönöm, hogy kiírhattam magamból ezeket a filmes csalódásokat. Köszönöm.
Hétfőn véget ért a Westworld, amit sokan a HBO legújabb zászlóshajójának tituláltak még bőven a pilot megjelenése előtt. Az alaptörténet eléggé elcsépeltnek tűnt, de Jonathan Nolannek mégis sikerült jó pár csavarral kiszínezni a történetet. A sorozat rajongói rengeteg teóriát gyártottak, amivel a…..
Három fontos dolog is történt tegnap: Lóri lett a szegény ember Jézus Krisztusa, Anikóról kiderült, hogy tényleg nagy rá a nadrág és lett egy Ginánk, de nem Lollobrigida...
Voyoshka 2016.10.10 12:13:15
Nem mosakszom előre, de azért szólok, a Hotel hét után várható volt egy kis megcsömörlés, a turbókontent beszakadása. Ez menetrend szerint meg is érkezett. Az sem segített a közepes adás minőségi feljavításán, hogy Nádai Anikó annyira távol állt a bejátszók szakszerű felszopásától, mint Makó…..
Voyoshka 2016.10.05 12:51:23
@Chat Géza: Jó, hát nem látja a fától az erdőt...
Nagyon tetszett a logikus okfejtésed, és bevallom erre én nem is gondoltam...
Amúgy persze mindenképp Atit kéne kivinnie, ha vissza akar jönni. Tulajdonképpen bárkinek Atit kéne kivinnie, ha vissza akar jönni... szvsz..
Voyoshka 2016.10.05 13:02:49
@windsor: "Dina utóízét böfögi fel bosszúként definiálva" <-10 pont.
Párbaj. Dina versus Dávid, műkörmös csicskageci vs. tuja 2.0, micsoda izgalmak. Bencus van velünk, legalább gördülékeny lesz az őrület, 62 százalékkal megy az egyik sziluett, a színpadon ütemesen tapsolnak a rokonok és barátok, akik azt hiszik, ez bárit is érdekel, illetve befolyásol. VV8 Viki és…..
Voyoshka 2016.09.26 14:23:01
@Shoyu: Szia!
Kérted, hogy aki Dinára szavaszott, mondja meg, miért.
Nos, én itt a többséggel szembeni oldalon állok: nekem Dávid annyira ... @Wednesday7 írta még a nap elején, hogy olyan komplexusos... És nem csak ez. Bár Dinácska tényleg rettenetesen ordenáré volt, és valóban folyamatosan evett ÉS ordítozott, de amiatt az egy dolog miatt szavaztam rá, hogy egyenes. Konstans. Legalább önmagához hű. Ezért nekem hiteles.

Dávidka ezzel szemben (és én ezúttal a Vigyél El-es szereplését is megnéztem, amit valaki 7-10 nappal ezelőtt linkelt ide), és azt látom, hogy amellett, hogy az intelligencia benne sem teng túl, amellett olyan elfojtott agresszió van benne... Emlékeztek, amikor a pultra csapot tiszta erőből, és csak úgy fröcsögött a düh a szeméből, amikor Micike ott szirénázott mellette? És nem ez volt az egyetlen ilyen... Annyira szeretne cuki lenni, tiszta erőből, ill erején felül akar jófiú benyomást kelteni, de igazából legbelül nem ilyen.
Kigyúrta magát - elismerésre méltó. De ami benne dúl, azt még nagyon nem merte feltárni. És ezért nem hiteles nekem. Nem önazonos.

Tehát ezért ;) (ahogy a régi ikea-szlogen szólt... :D )
Voyoshka 2016.09.26 15:00:13
@Shoyu: Ott a pont! Őt annak idején miért nem zárták ki a köpködésért????????????

Szóval igen, ahogyan az összegzésedben megírtad: nem lajong és lájkol, hanem csak a kisebbik rossz felé igyexünk ;)
Meg ezt is akartam én is írni, hogy az extrovertáltak pontosan lényükből fakadóan adás-->nézettség-->profit képesebbek, hogy ezért tartják őket benn. (Maximálisan egyet értek veled Aurelio kapcsán)

Szerintem tegnap este vagy benyomott valamelyik szerkesztő, és fordított sorrendbe pakolta a képeket a százalékok alá, mint ahogy az ki volt adva parancsba (a la Baukó), vagy most ezt gondolták a HŰDENAGYONMEGKAVARJUKMOSTAPAPÍRFORMÁT fordulatnak.

A többiek pedig: Soma még egy gyerek, aki nagyon, de nagyon nem akar annak látszódni (nálam nem jön be), viszont Vivi... amikor a félájult Micit egyszer bepakolta az ágyba... hogy ebbe a lányba mennyi kedvesség szorult... na, én őt akkor kedveltem meg. Zsolti egyértelműen viszi IQ-ban a prímet, mondjon bárki bármit, sittes-Krisztián pedig legalább szintén hiteles. Az, ami. Semmi más. És azt semmiképp sem tolja túl.
Voyoshka 2016.09.26 15:03:31
@yoga girl: Jesszus! Ne már!!!
Erre én buddha nyugalommal csak annyit mondtam volna (és ez kéne ennek az ordenáré f***parasztnak is), hogy: csak próbáld meg, és én abban a pillanatban verem szilánkosra a fejeden ezt a poharat.
Uramisten... tényleg meg kellene állítani ezt a vadbarmot!
Úgy vártam már az első tematikus hetet, mint Dina körmei a töltést (de most komolyan, valaki küldjön már be egy megszomorodott körmöst a villába, lassan akkorák a lenövések a kis kacsóin, hogy nagykorúsítják magukat és a saját lábukon hagyják el a villát), de erre, amit ma kaptunk, legvadabb,…..
Voyoshka 2016.09.15 17:11:59
@Pácsó Ármándó: Tanusíthatom (sajnos) a casting-csoport elméletet. Egyszer valamiért elmentem, oda nem kellettem, de később felhívtak, hogy a párválasztósba (amiben Dávid volt), akarnék-e szerepelni. Mondtam, hogy köszönöm, de nem. Megkérdezték, hogy tartsák-e még az adatbázisban az anyagomat, mondtam, hogy hanyagolhatják nyugodtan. De ennek már vagy 10 éve...
Voyoshka 2016.09.15 17:23:49
@Akasa27: nagyonszépenköszönöm ezt a feliratos változatot, ez eddig kimaradt az életemből!!!! :)
Voyoshka 2016.09.15 17:30:48
@PeniValdes: Gondolom valami olyasmi, hogy Aurelio nézését meg a járását (ööööö...)... szóval akármilyét koppintja.
Mivel tegnap Sixx posztja elszállt, gyorsan összefoglalom a vasárnapi párbajt: A két főszereplő Viki és Lóri igazából nem esett egymás torkának, de azért volt némi kakaskodás. Lóri azt vetette a lány szemére, amit mindenki lát, hogy a kishölgy elég visszahúzódó természetű, egész addig, amíg…..
Kiböjtöltük, meg is érdemeljük, amit kapunk. A póverdbáj első látásra kísértetiesen egy sima Való Világra hajaz, amihez azért kellett megvenni a póverdbájt, hogy az Endemol ne pereljen, de majd ha kiderül, hogy a 12(?) beköltöző között lesz olyan, aki titkos feladatot kap a nézőktől, akkor lehet…..
Nagy bajban van az ember, ha szépségversenyről kell írni, mert az ilyen műfajban újat, merészet, formabontót hozni, avagy megújítani az egész haccacárét nehezebb, mint felhúzni egy kerítést egy random határszakaszon. A szokásos eljárás ugye az, hogy jön X nő, a Miss Magyarország - Magyarország szépe…..
Mint látható, nem hagytam abba a hogyvoltozást, és nem is fogom. Gólemet felengedték egy függőhídra, gondolom azért, mert fából és háncsból font kötélből van, nagyon sokat nem ronthat rajta, de ha mégis, nincs olyan magasan, hogy kárt tehessen magában. Kettesszámúpatrik…..
Voyoshka 2015.04.30 09:44:17
@purple rain: remélem, ez a reakció már nem is talál itt.... te... nyomi... úgy osztani itt az észt, hogy nem ismered a már bevált szófordulatokat, meg a társaságot... khmm, több, mint merész!
Voyoshka 2015.04.30 09:56:13
@purple rain: úristen, tényleg annyira ki fogsz ezzel borítani, hogy már keresem is a kutat, amibe beleugrok! Jujjj!!! Most annyira félek!...
  Mintha csak a testépítésben járatos kommentelők vitájára akarnának pontot tenni a szerkesztők, Gólemet alulról filmezik, hogy a vádlit jól megnézhessük, igen, van neki, nem csirkeláb, amivel bír, vita eldőlve. Aszongya a kis kártyájába kapaszkodva a jóember, hogy jön egy…..
Igen, ez van, ezt kell szeretni, ezt dobta a gép, most pár napig én leszek Sixx mester helyett. Mondanám, hogy sajnálom, de nem. Sőt! Azt mondom, hogy „Bébi, Bébi kínálj meg, de ha nem tetszik, hát kint várj meg!” Az erőszakos viselkedés a külvilágban is elítélendő és az…..
Voyoshka 2015.04.09 08:11:13
@Gia: libaszöáré...
Voyoshka 2015.04.09 08:16:24
@XocoLatte: Patrik próbálta volna legalább megsimogatni a karját, de Adri már lubickolt a "szegény én!!" performance -ban...
Voyoshka 2015.04.09 13:09:23
@Dikolau: welcome to the jungle = ilyen ez a popszakma. Lehet berzenkedni ellene, de a való életben is többre mész vele, ha az ilyesmit idejében felismered és úgy tudod elkerülni.
Plusz valaki korábban tökéletesen leírta itt, hogy ez pedig azért volt taktikai lépés, mert ezzel is Snecire terelte a gyanút. Ennélfogva el is KELLETT játszania, hogy vígasztalja.
  Tegnap már belengettük a mai adás legfontosabb eseményét, az új lakó érkezését, de addig is történtek dolgok ne szaladjunk előre. Gólem farmert vett ma, és megint csak egy óra van rajta, hát micsoda dolog ez már, szinte hallom is a costa-ricai gyerekek gúnyos kacaját. A…..
Voyoshka 2015.03.11 12:34:38
@Gia Gianea: :D ezt ne máááááárr...... :D :D :D

Köszi amúgy a segítséget!
A Charlie Hebdo szerkesztőségében történt mészárlás, a rendőrök meggyilkolása és a túszok kivégzése minden emberi mérce szerint aljas és elfogadhatatlan. Nincsen de. A düh hevében úgy döntetni, hogy feladjuk a nyugati típusú demokráciák meghatározó értékeit nem önvédelem, hanem önpusztítás.  ..
Voyoshka 2015.01.14 11:21:59
@estónia: szórul-szóra.
Megint Lilával kezdünk, dzsungelhéttel, no meg azzal, hogy kire illik legjobban az állatneve. Én special Varacskosdesznyóra tippelek, de ne rohanjunk előre, majd a végén meglátjuk. Mindenesetre a Ki Mit Tud nyertese elviheti a fődíjat, a kocsit, a kecót, meg a 12 millát,  na jó nem,…..
Voyoshka 2015.01.09 15:59:47
@Owl La La: conchobar és kicsoda ugyanaz????
Voyoshka 2015.01.09 16:05:51
@Szigmund Frajd: lehet, h nem mindig van igazad.... de én a szabatos stílusodat külön értékelem!
Voyoshka 2015.01.09 16:08:24
@csincsilla72: Edina kamikázéja csak show. Semmi más.
Lilával indulunk, akire olyan szűk gatyát adtak, hogy deréktól lefelé pálcikaembernek néztem. Mindezt megfejelték egy 45-ös bakanccsal, meg egy ótvaros pólóval, amiben a szemetet nem vinném ki, de hát mi a faszt értek én a divathoz? Meg amúgy se ez a lényeg, hanem, hogy holnap itt…..
Voyoshka 2014.12.07 19:53:33
@Fuchsia: Kedves Fuchsia! A délután fél1es hsz-del sikerült segítened a szavazásomban!! ;)
Vasárnap párbaj, ennek megfelelően a vellalakók életének csak azon pillanataiba pillanthatunk bele, ami erről szól, azaz nincs már sima, spontán kurvaanyázás, teleszart budi miatti hiszti, foltos felvágott örvén kiboruló wannabemodellpicsa rikácsolása, csak a párbaj…..
Voyoshka 2014.12.06 23:44:10
@Morcz: most kire gondoltál a legutolsó sorokkal? Ki foglalt össze? Ki tud meglepően jól nyíladozni? Zsu???
Voyoshka 2014.12.06 23:45:56
@Morcz: egyetértünk.

Jó éjt nekedis!