Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DRuNKeN_MaSTeR

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nekem még nem volt problémám az IC vonatok 220-as csatlakozásával. Már amikor sikerült találni:) Ellenben olvasónk nem tudta használni, mert a MÁV-nak jelezték, hogy az áram kinyírja a laptopokat, ezért utazás alatt nem lehet használni. Nem értem a takarítógépeket nem nyírja…..
GPS szopás vol. 1. 2009.06.10 20:47:00
Üdv, akkor először is kis útmutató immáron tőlem, a sráctól: adunk koordinátákat, időpontokat, és aki először odaér, annak jó lesz, mert a mennybe juttatjuk. De hogy jutsz oda? Nos, az adott koordinátákra vagy rákeresel a Google Earth-ben, vagy beütöt a GPS-edbe…..
Tripla bruhaha: szerda este-éjjel bloggerhez méltatlanul oknyomozást folytattam, ami egészen elképesztő, bár nem meglepő eredeménnyel zárult. Az előzmény dióhéjban annyi, hogy Jeszenszky Zsolt, a Mahasz zenekiadói szervezet médiaarca egy, az Indexen szerdán közölt vendégcikkben…..
DRuNKeN_MaSTeR 2009.04.23 13:49:56
Olvasónk a MÁV új menetrendjét tanulmányozta, amiből ő azt olvasta ki, hogy Gárdony reggeli vasúti közlekedése szinte teljesen ellehetetlenül. A Közlekedési Minisztériumhoz fordult:Tisztelt Minisztérium! Felháborodottan tapasztaltam, hogy a MÁV új menetrend-tervezete…..
A következőkben DRuNKeN MaSTeR mávos élményeit olvashatjátok: Új város, új élet, új munka. És mindezzel együtt egy új utazási mód is. Eddig Veszprémből és Dunaújvárosból is busszal jártam haza, a vonatot és a gyönyörűséges MÁV szolgáltatásait csak ritkán vettem…..
DRuNKeN_MaSTeR 2008.10.02 08:38:10
Sziasztok!

Köszönöm a sok tippet és építő jellegű hozzászólást. Azóta már én is rutinosabb vagyok (az eredeti bejegyzés 2 hónapos), interneten vásárolom a jegyemet, még utazás előtt legalább egy nappal. Azóta mindig kaptam helyet a nemdohányzóba és az IP-n is az 51-esbe vagy 52-esbe szól jegyem. És tényleg a kijelölt helyre tudtam ülni.

@Elmeboy: mint a bejegyzés első két mondata is mondja: "Új város, új élet, új munka. És mindezzel együtt egy új utazási mód is." Ergo, akkor még halvány lila gőzöm sem volt a mai magyar vasútról, mert legutóbb még középiskolában utaztam vele (több mint 4 éve, a Dunaújváros-Nagydorog, később Dunaújváros-Paks vonalon - arról is tudnék mesélni). A helyemet pedig azért kerestem, mert mint logikusan gondolkodó ember (én kis naív) azt hittem, hogy ha mindenki a neki megjelölt helyet foglalja el, akkor nincsen semmi probléma. Szerintem az nem megoldás, hogy "oda ülök ahol éppen szabad", nem véletlenül lett kitalálva ez a számozós rendszer. Persze, a 4 kisgyermekes családanya nem igazán tud mást tenni, ha nem kapta egy kupacba a helyeket.

A dohányosokkal kapcsolatban: ha egyszer mindenki a nemdohányzóba veszi a jegyét, akkor a MÁV miért nem tud reagálni és mondjuk az egyik dohányos vagont lecseréli egy nemdohányosra. Vagy ez megint túl nagy kérés lenne tőlük? És: (ezzel most lehet nem sok barátot fogok szerezni magamnak) - azon dohányosokat pedig, akik a nemdohányzó kocsiban füstölnek:
1. jól meg kellene büntetni (legalább annyira, hogy elmenjen egy életre a kedvük a bagótól)
2. át kéne küldeni őket azonnal egy dohányzó kocsiba, függetlenül attól, hogy hova szól a jegyük, vagy:
3. a legközelebbi megállónál leszállítani őket, mert nem tartották be a "játékszabályokat".

Üdv,
DRuNKeN_MaSTeR


U.I.: aki hasonló "kalandjaimról" is szeretne olvasni, annak ajánlom blogomat: 619media.blog.extra.hu (a MÁVos szépségek a MÁV-STOP kategóriában vannak)