Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Entitas

30 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vélel-mező Amerikai bankválság 2008.09.29 10:58:49
Csak egy videó a The Daily Show-ból, szerintem óriási: ..
Eredeti cikk Nem lesz normális párbeszéd, amíg túl sokat feltételezünk egymásról, mert valójában nem vagyunk kíváncsiak egymásra. Néztem a Swungot, és azt látom, hogy a betelefonálók betárazták az érveiket, majd gondolkodás nélkül sorra ellőtték őket. Hogy esetleg nem…..
Vélel-mező Melegjátszma 2008.07.08 13:26:00
Adottak a melegek. Adottak bizonyos jobboldaliak, akik talán meg is tűrnék őket, de nem bírják az ízléstelenséget, és alapvetően aggresszívek és ebből fakadóan kiszámíthatóak. Adottak bizonyos baloldali politikusok, akik azt mondják: mi a melegekkel vagyunk, menjetek az utcára,…..
Olvasd el az eredeti FN cikket! Tatárszentgyörgyön felvonult a Gárda és a Nemzeti Őrsereg. Gyűlölködve. Hú, milyen felháborító, legszívesebben rájukküldenék egy „csapat bepipázott niggert feszítővasakkal és hegesztőpisztolyokkal” (Pulp Fiction), „kitépetném…..
Hogy is van ez a többiztosítós rendszerrel (egyébként szerintem a cikk öt csillagos, kiváló)? Nekem úgy néz ki, mintha az SZDSZ nem tudna tanulni mások hibáiból… És nem mondanám, hogy törik magukat, hogy válaszoljanak a kritikákra. Biztosan nagyon jó érveik vannak, csak…..
FN cikk Ááááááá! A szovjet emlékmű maradjon, a mi áldozataink emlékműve tűnjön el? Milyen országban élnek ezek? Szeretnék hallani egy részletes indoklást az álláspontjukra, mert sajnos nekem nem elég jó a fantáziám ehhez. Egyébként a karmaiban kardot tartó turulmadár a…..
Elnézést kérek, hogy állandóan az Egyesült Államokkal rukkolok elő, de azt hiszem, nincs még egy ország a világon, amelyiknek ennyire beleláthatunk a belügyeibe. A minap találtam egy érdekes videót: Ismerős az érzés? Ismerősek a trükkök? Bizony, a vicceket félretéve, az…..
Vélel-mező Holokauszt emléknap 2007.04.16 16:47:27
Emlékezzünk a holokauszt áldozataira. Nincs különösebb közvetlen vagy közvetett érintettségem a holokausztot illetően, és sajnos semmi érdemit nem tudok írni a témában, mindenesetre egy percre megálltam...
Vélel-mező Antiszemitizmus 2007.04.13 21:20:00
Izé… Elhatárolódom, olvasd lent a hivatalos közleményt :) Jöjjön egy kis rasszizmus, természetesen a nyilatkozatom erre is vonatkozik. :) Ott szólásszabadság van. Egyébként ha mi nem tiltanánk be az önkényuralmi jelképeket, talán jobban felismernénk, hogy ki náci és ki…..
Vélel-mező Anyák napja 2007.04.12 09:27:00
Lassan itt van az anyák napja, hát felidézek egy pár éves WTF-et egy hirdetőtől: Akkoriban láttam egy hirdetést az indexen: „Küldj virágot anyádnak!” Persze az első gondolatom az volt: „A tiédnek!” Ha anyák napja, nem lehetne, hogy a szlogent olyasvalaki…..
Egy teljesen átlagos magyar cikk a FigyelőNetről (csupán illusztráció, a hírt valószínűleg az MTI-től vették át). Mi derül ki belőle? Semmi. Blablabla, ugyanaz, mint mindig. KormányAz államháztartási hiány kedvezően alakul. EllenzékFrancokat alakul kedvezően! Ezek után hogyan…..
Vélel-mező Daily Show 2007.04.09 20:42:00
Szeretem Jon Stewart Daily Show-ját. Magyarországnak elkéne egy hasonló műsor. Hasonló hangnemben. Egyformán kifiguráz republikánusokat és demokratákat is, attól függ, melyik beszél éppen hülyeséget. Íme egy részlet, ami meglehetősen tanulságos: John Bolton (korábbi adásból…..
Olvassátok el a cikket a CNN oldalán. Akad egy fórum is. Begyepesedett vagyok, vagy mi? 11 éves lány, 12 éves fiú a társaik előtt? Emlékszem, egyszer szomorúan konstatáltam, hogy a gyerekek nem igazán tisztelik a szüleiket. „Sőt, még fonóba sem járnak” – ezt a…..
Vélel-mező Október 23. 2007.04.05 11:49:50
Még arra sem vették a fáradtságot, hogy azt mondják: „Jaj, hoppá, leestek a jelvények!” Az ott lévők teljesen ki voltak szolgáltatva a rendőröknek. Függetlenül attól, hogy megadták magukat, vagy sem. Az őrizeteseknek és az elítélteknek is vannak jogaik, és ez helyes.…..
Szeptemberben Sólyom László köztársasági elnök erkölcsi válságról beszélt. De vajon mit jelenthet ez? A saját véleményemet tudom megosztani, Sólyom Lászlóval még eddig nem sikerült ezen elbeszélgetnünk :) Mi a törvény alapja? Mi kötelez a törvények betartására? Nem…..
Meglehetősen aggaszt, hogy az új konvergenciaprogramot a szakma eléggé kritikusan kezeli. A FigyelőNeten találtam egy érdekes cikket a témában, és ezzel sincsen másképpen. Nem értek hozzá, de nagyon érdekelne, hogy miért ez a különbség a kormány és a cikkíró nézetei között...
Vélel-mező Igényes írás 2007.03.26 16:11:00
Mondhatni WTF, hiszen az indexen régen olvashattunk ilyen jó írást...
A Figyelőneten akadtam a mai gyöngyszemre: „A horvát védelmi miniszter ma is nagyra értékeli, hogy a délszláv háború alatt a magyar vámosok »műszaki árunak nézték« a Horvátországba küldött több mint húszezer gépkarabélyt – írja a Magyar…..
Vélel-mező DailyWTF: index.hu 2007.03.09 23:20:00
Erről a cikkről lenne szó. Kedves l33t programozónk talán inkább n00b. Nem kell példányosítani, a kódrészletben már példányosítva is van az osztály. Egy teljesen üres main függvényt kell melléírni, ha feltétlen le akarjuk fordítani (pontosabban linkelni, ugyanis ez utóbbi…..
Vélel-mező DailyWTF: MEH 2007.03.12 11:54:00
„Egyébként is minden közbeszerzést központosítani akarnak, vagyis minden pályázatot a MEH írna ki.”1 ZSV, mint zsebre váglak. Eggyel magasabb szintre emeljük a panama művészetét...
Vélel-mező Conservapedia 2007.03.05 21:18:00
Mint arról bizonyára mindenki értesült, elindult a Wikipedia konzervatív ellenlábasa, a Conservapedia. Nem kívánom kommentálni, mert elég elfogultnak, és meglehetősen szubjektívnek tartom (pl. vessük össze a két nagy amerikai párt oldalát, nekem eléggé egyoldalúnak tűnik1,2).…..
Vélel-mező Pedofília 2007.02.28 14:27:00
Gondolatok egy indexes „vitaindító” cikk kapcsán Kedves Márton! Semmi bajom veled. Csak éppen fogalmam sincs, hogy miből vonod le a következtetéseidet. Tudniillik, hogy az emberek irigyek, és irigységből akarják a tiniktől megvonni a „felnőttfilmezés”,…..
Vélel-mező Fasizmus definíciója 2007.02.20 18:34:40
Azt hiszem, nem árt, ha definiálom, hogy mit értek fasizmus alatt, a félreértések elkerülése végett. Lehet, hogy nem egyezik a fasizmus hivatalos definíciójával, azonban kérem, hogy ebben a kontextusban mégis az itt definiált jelenséget értsük mögötte. Fasiszta az, aki a…..
Vélel-mező XXI. századi fasizmus 2007.02.18 20:05:00
Kemény szavak ezek. Azonban mégis azt látom, hogy senkit sem érdekel, hogy mi kell az embereknek. Mindenkiből csak a pártérdek szól. A különbség a váltás előtti időszakhoz képest pusztán annyi, hogy ma már némi retorikával is alá kell támasztani. Kezdjük talán a baloldallal.…..