Regisztráció Blogot indítok
Adatok
inkarnate

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint tudjátok Robert Rodriguez úgy döntött, hogy a Grindhouse ál-előzetesei közül a Macheteből filmet készít, Danny Trejo pedig élete első igazi főszerepét játszhatja el. Machetet egy Benz nevű fickó azzal bízza meg, hogy ölje meg MacLauglin szenátort, ám mikor végrehajtaná a…..
inkarnate 2010.05.05 14:37:57
Eszpée nem hiába a magyar internet babérkoszorús veteránja: még le sem esett a tojáshéj a magyar demokrácia legfrissebb kabinetjének fenekéről, barátunk máris borzalmas képviccel állt elő. Reméljük, hogy ez nem tántorítja el a Fideszt a szükséges, kemény intézkedések…..
Ennyi filmsztárt egy reklámban ritkán lehet látni. A világ minden pénze sem lenne elég, hogy megfizessék őket, ha nem egy társadalmi célú kampányról lenne szó. A delfinek ügye viszont úgy látszik megmozdított bennük valamit, esetleg az ügynökeik javaslatára vettek részt a…..
                                      Ugyan ki ne emlékezne az FPS-ek atyjára, a Wolfenstein 3D-re. Abban az időben, 1992-ben, mikor megjelent, egy új színvonalirányzatot nyitott meg a…..
Az 1992-ben létrehozott önálló Oroszországi Fegyveres Erők egyenruháit már több oldalról is érintettük. Nem esett azonban részletesebben szó az orosz fegyveres erők kinézetét az elmúlt másfél évtizedben meghatározó, 1994-ben bevezetett egyenruhatípusról. Ez az…..
inkarnate 2010.04.28 22:18:46
@Combat Gear Admin: nem véletlenül :)

Nagyon jó cikk, köszi!
Mint ismeretes az első Alien film rendezője, Ridley Scott ismét a kezébe vette a savas vérű űrszörny sorsát és maga fogja dirigálni a franchise következő darabját, amely nem közvetlen folytatás lesz, hanem egy előzményfilm. Scott nemrég az MTV-nek nyilatkozott a produkcióról.…..
inkarnate 2010.04.23 14:10:39
Az dél-afganisztáni Marjah tartományban állomásozó amerikai katonák furcsa módját választották a tálibok elűzésének a környékről. Óriási hangerővel játszanak nekik rockot és metált az autóikról, ami állítólag még kilométerekkel távolabb is zavaróan hallatszik. A…..
30 darab hasznos (vagy épp látványos) Firefox kiterjesztés.   1. Google Toolbar A Google böngészőbe integrálható eszköztára, amellyel könnyen hozzáférhetünk a Google szinte összes szolgáltatásához, emellett tartalmaz kereső mezőt, szövegkiemelőt, egyéb a keresést…..
inkarnate 2009.12.26 22:54:25
IDDQD Film lesz Zeldából 2009.12.08 16:30:00
Na és akkor mi van, adódik a kérdés, annyi játékból lett már (általában pusztítóan szar) film, eggyel több már igazán nem oszt, nem szoroz. Na igen, csakhogy a nálunk nem igazán népszerű, ellenben Amerikában és Japánban elképesztő kultstátuszt elért nintendós sorozatból…..
inkarnate 2009.12.08 21:10:09
www.youtube.com/watch?v=kKGehSw5ht8

ez sajnos mindenhogy odabassza, kár hogy csak ápr1 :(
A fergeteges Firewater koncert óta rengeteget hallgatom a The Golden Hour című lemezük This is my Life dalát. Ennek kapcsán ugrott be néhány hasonló című dal, s kicsit utána kerestem, hogy hányan írtak dalt ilyet, vagy valami nagyon hasonlót. Nem csigázlak: nem kevesen. Valamiért az…..
A szuperhős a jó szerepek csúcsa, mivel a szuperhős mindig győz, a szuperhős lényegében legyőzhetetlen. A szuperhős mindig egy balesetet szenved és ettől kapja szuperképességeit: belecsap egy villám, megcsípi egy pók, apuci beoltja zuzmó génekkel kivéve Superman mivel őt tök…..
inkarnate 2009.11.21 23:05:35
@Botman - A Durungember: szerintem meg pont ő a legkirályabb emiatt - szuperhőstetteket nyomat anélkül, hogy lenne emberfeletti képessége :D
Subba Szado-mazo vodka 2009.11.14 22:48:42
Azoknak akik keményebben szeretik, itt az új S/M pia az Absoluttól. Ők valami Rock kiadásként próbálják meg elsütni, van rajta valami habi matrica is gitárokkal, de a vak is látja honnan fúj a szél!..
inkarnate 2009.11.15 15:21:09
@beleszolok: olyan rendes, gyümölcsből készült finom (nem csak) alkoholos italokkal kevered, amilenekkel szeretnéd.
Hanem azért öregszel meg, mert abbahagyod a játékot. Baromi jó kis szlogen, a Nintendo találta ki valamikor a nyolcvanas években, és egy egészen szürreális Gameboy-reklámot kanyarított köré, amiben öltöny-nyakkendős üzletemberek, ügyvédek meg építészek nyomják boldogan…..
inkarnate 2009.11.12 06:56:25
@FeroxX: PSP - verekedős játékok bármikor, gyorsan lezúzul egy kört, aztán folytatod. Meg persze ha csak készenléti módban kapcsoltad ki, következő bekapcsoláskor onnan folytatód egyből a progi közepén - így lehet szépen leosztva random rövid idők alatt játszani :D
HamPLÓ Hideg napok jönnek... 2009.09.29 20:46:00
... avagy miért utálják egyes pasik az őszt. -> Ide kattintva elérheted az összes Égitársaság képregénykockát <-Kattint. Oda fel. Most. ..
36 logó, 8 perc, 1 játékos! -valahogy így hangozna a TV2-es felvezetés ehhez az játékhoz, ha Vágó Pista egy új kvízjátékot kapna a feneke alá, amelyben logotípiai ismereteinket tenné próbára. A játék célja ugyanis az, hogy a rendelkezésünkre álló 8 perc vagy annál…..
inkarnate 2009.09.28 23:18:46
És most nem a Critical Massról lesz szó. Japán fejlesztők egy olyan eszköz prototípusát mutatták be, ami akár még bringára csábíthatja akár a legelvetemültebb, egyedül kocsiba szálló sörhasbarbárokat is. A high-tech biciklizéshez pedig csak egy iPhone és egy spéci,…..
inkarnate 2009.09.27 14:59:44
@Scribble: inkább magadat féltsd ember, ne a kütyüt, pláne ha annak nézése közben borulsz fel
Na, szombat lévén lazítunk, és a beküldött, bájos meghívókból szemezgetünk egy kicsit. Az első egy meglepetésparti lesz Josef Tisótól (írj, ha az igazi nevedet szeretnéd látni, csak nem mertem), aki "olvasás közben nem tudta, hogy ez most egy vicc-e, vagy esetleg a Modorost…..
Évekkel ezelőtt nálunk is komoly erőfeszítéseket tettek, hogy bevezessék a patinás müncheni márkát. Engem az Erzsébet téren ért a lehetőség, hogy helyes kis fabódékból ingyen ihattam HB-t. Mit mondjak: szar volt. Legalábbis nem ízlett.Később csapolták is itt-ott (pl.…..
Már A Harper-sziget tegnapi beharangozójában említettük, hogy a sorozat epizódjai eredetileg remek hangfestő szavakból álló címeket viselnek, melyek az adott részben elkövetett valamelyik gyilkosságra utalnak. A fejlett képregénykultúrával bíró amerikaiaknak nyilván nem okozott…..
inkarnate 2009.09.25 20:53:11
-Apám, ezt nem hiszem el, ma megint felvonulnak ezek a majmok, nem is értem, hogy mit képzelnek magukról. Én bazmeg, mint normális adófizető állampolgár - nem elég ám az szja meg a tébé: súlyadó, regisztrációs adó, még a hetedik bőrt is lehúzzák az emberről - próbálok…..
inkarnate 2009.09.22 20:43:59
@paranoid marcipan: hádemi :D, ha békére vágysz akkor pont nem a belvárosba kellene csapatni (lásd normális nyugati városok éjszakai élete = belváros)...
shitbreaker Indul a Critical Heat! 2009.09.21 07:30:00
A Critical Mass szervezői új határokat nyitnak. Annak idején forradalmi és univerzális volt az egész bolygót átölelő kerékpáros kezdeményezés ötlete. A kritikus tömeg mára fogalommá vált, autósok rettegnek ha csak meghallják ezt a szót, a bringások pedig az urbánus…..
inkarnate 2009.09.21 10:59:18
Ma egy focimeccset rendeznek a Puma és az adidas cég alkalmazottai között. Na és? - mondhatja bárki, hiszen ez még a Nike marketingeseit sem biztos, hogy érdekli. Aki azonban egy kicsivel többet tud a két sportszergyártóról, az bizony most felkapta a fejét. A meccs jelentőségének…..
inkarnate 2009.09.21 09:58:20
Lassan egy évszázada került el tőlünk többek között a Felvidék, de az indulatok azóta sem csillapodnak. Idén a nyelvtörvénnyel rukkoltak elő északi szomszédaink, és egyelőre nem látszik a kiút. Az Uniót szemlátomást nem zavarja, minket nagyon, a szlovákok pedig nem értik,…..
inkarnate 2009.09.18 17:46:49